agulak2 31.01.05, 16:51 Kochane Mamy, Mam rzadką chorobę i czeka mnie operacja neurochirurgiczna. Strasznie się boję. Po prostu sobie tego nie wyobrażam . Czy któraś z Was miała tego typu operację?? Boję się........ Pocieszcie proszę..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: Operacja - bardzo się boję 31.01.05, 17:41 Wszystko będzie dobrze. Nie wem czy taklie słowa są w stanie Ci pomóc , ale nic innego mądrego nie potrafię wymyslec.. Trzymaj sie. m. Odpowiedz Link Zgłoś
mapta Re: Operacja - bardzo się boję 31.01.05, 21:49 sama nie przezylam,nie wyobrazam sobie Twojego strachu, ale znam jedna bliska mi kolezanke, ktora miala sytuacje zgola jeszcze trudniejsza od Twojej i wyszla z tego cudownie: okazalo sie w 3 miesiacu ciazy, ze hormony ciazowe uaktywnily w jej mozgu nowotwor, o ktorym wczesniej nic nie wiedziala. Cala ciaze przelezala w szpitalu, w 6 czy 7 miesiacu ciazy(!!!!!!!!!!!!!) przeszla operacje guza mozgu, z powodzeniem, potem w 9 miesiacu urodzila cudowne zdrowe dziecko! Niestety nie mogla karmic piersia, bo musiala przyjmowac leki, potem tez przeszla przez radioterapie. Teraz jej synek ma 1,5 roku, chodzi, zaczyna mowic, jest wspanialy. Ona chodzi, wlosy odrosly, coraz wiecej zajmuje sie sama dzieckiem. Jest szczesliwa! ) BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Operacja - bardzo się boję 31.01.05, 22:27 Będę się modliła za szczęśliwą operację. Trzymaj się kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
agulak2 Re: Operacja - bardzo się boję 01.02.05, 10:29 dziękuję kochane. Jestem okropnym tchórzem i pesymistką. Od razu wyobrażam sobie najgorsze. Co zrobić, żeby myśleć pozytywnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta21 Re: Operacja - bardzo się boję 01.02.05, 10:42 agulak2 wiem co czujesz moze u mnie jeszcze nie jest tak tragicznie ale wesoło nie jest Jutro mam bjobsje guzów tarczycy i tez umieram ze strachu staram sie poprostu o tym nie myslec .... Trzymam kciuki ..Wierze ze wszystko bedzie OK Odpowiedz Link Zgłoś