Dodaj do ulubionych

Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszający

08.02.05, 15:23
przez to co przeczytałam na forum Telewizja.
Nie, no żart. Akcja super, teledysk i cała ta otoczka ok. Cel szlachetny, ale
Ci nasi artyści.......Zupełnie nieprzygotowani...
Kukiz wygląda jakby znalazł sie tam przez przypadek prosto z jakiejś ostrej
libacji alkoholowej
Wiśniewski sie za bardzo wczuwa, to nie Keine Granzen albo jakaś piosenka dla
Mandaryny
Janusz Radek ma ogromne falujące usta
Urszula rapująca i w kapturze budzi moje przerażenie
Cugowski sie chybocze jak taka lala i to tego te ręce- o wiem!ktoś napisał że
wygląda jakby tańczył w Mazowszu
Gadowski zapomniał tekstu i ukrywa to schylając się, no i wygląda na cięzko
chorego
Irena Santor i jej okulary po raz drugi budzą moje przerażenie
Itd itp.

Macie podobne spostrzeżenia?
Jakby ich z łapanki wzięli.
Obserwuj wątek
    • joasiiik25 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 15:24
      mi sie podoba, przeciez w nim nie chodzi o wizerunek artystow a o przeslanie
      tej piosenki.
      • 18lipiec Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 15:30
        Joasiu nie zrozumiałaś. Cel, przesłanie piosenki super. Mi też się to podoba,
        tylko Ci nasi artyści jakoś źle wypadli, jakby tam trafili przypadkowo.
        • joasiiik25 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 15:32
          przeczytaj co napisalam tylko powoli.
          • 18lipiec Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 15:43
            Daj spokój Joasiu, nie masz poczucia humoru, nie zrozumiałaś postu.Daj
            spokoj.Nie rozpoczynaj znowu głupiej dyskusji.Pa!
    • spa.cja Jedno pytanko 08.02.05, 15:27
      pewnie okazę się straszną ignorantką, ale kto to jest Janusz Radek??
      • 18lipiec Re: Jedno pytanko 08.02.05, 15:30
        Spoko ja też nie wiedziałam. To jakiś piosenkarz, konkursy wygrywał itp.
    • jagienkaa Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 15:34
      ja nie widziałam tego teledysku ale mogę sobie to wyobrazić z opisu Lipcawink
      tutaj w Anglii też jest tego typu piosenka i jest beznadziejna, wrusza owszem
      jeśli się na ekran popatrzy (klipy popowodziowe, osierocone dzieci) ale nie
      wiem kto tę piosenkę napisał, mnie wręcz rozśmieszyła...
      ale to i tak dobrze że artyści chcą się udzielać w takich akcjach.PS Urszula
      wreszcie wrozumiała że nie umie śpiewać to próbuje rapowaćwink
      • 18lipiec Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 15:45
        Naprawdę wyglądają jakby byli nieprzygotowani. Fakt że ich wygląd nie jest
        najważniejszy, tylko to że są, że zaśpiewali itp.
        Ale naprawdę jak patrzę na Kukiza toż to żywa reklama alkoholizmu. Stał, w
        takiej zwykłej koszulinie, co ja piszę, w T-shircie, skulony,wyglądał najprawdę
        jak po libacji. A Gadowski nie znał tekstu refrenu!
        • joasiiik25 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 15:50
          znasz slowo skromnosc?
          • wieczna-gosia Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 09.02.05, 09:12
            joasiu droga,
            juz byla o tym mowa tak?
            Masz cos do lipca to na priva.
            • joasiiik25 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 09.02.05, 09:13
              droga gosiu
              przeczytaj sobie dokladnie ze to byla dyskusja a nie pyskowka!!!!!!!
      • asiaasia1 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 15:54
        Przeslanie OK , fajna akcja ale :
        Urszula - stara się wyglądać groxniej niz gangsta raperzy z najciemniejszych
        uliczek . no comments .
        Cugowski - żywiony genetycznie , napompowany kurczak trzęsący skrzydełkami .
        Jego synowie -( szczególnie ten czarnowłosy lowelas )-tragiczna pomyłka .
        Wisniewski - jak zwykle sztuczny , pompatyczny , zmanierowany , tym razem
        różowe włosy .Nihil novi . Kiedy on przestanie spiewać i pokazywać swój pusty
        łeb światu ?
        Kontrast beztalencia Wiśniewskiego z Ireną Santor śpiwającą zaraz po nim - hard
        core normalnie .
        Santor chyba najlepiej wyszła .
        Kukiz - jakby był Miriam z " Wszystko o Miriam "głosik bardziej kobiecy niż
        kobiety . Z szacunku do homoseksualistów nie będe pisać , co mi przychodzi na
        myśl.
        Gruba kobieta z chórku tej laski z Idola - fajny głos ale zero ekspresji .
        Laska z Idola ma krzywą twarz , jak zawsze . Nihil novi , again .
        Kayah - lubię ja , więc nic złego nie napiszę .
        50 letni oldboy z Perfectu - jak zawsze się napina . Nie potrafi harmonizować
        tekstu spiewanego z podkładem .Może to wina realizatorów .
        Janusz Radek czy Radek Janusz - pierwszy raz widzę tę żabę na oczy .
        A ten gościu z Iry ... Boze dopomóż nam wszystkim . Czy on jest na cos chory ?
        Jest tylko jedna rzecz , która może mnie bardziej zniesmaczyc niż ta piosenka -
        show Pospieszalskiego .
        Pozdrawiam ...
        • 18lipiec Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 15:57
          asiaasia1 napisała:

> Przeslanie OK , fajna akcja ale :
          > Urszula - stara się wyglądać groxniej niz gangsta raperzy z najciemniejszych
          > uliczek . no comments .
          > Cugowski - żywiony genetycznie , napompowany kurczak trzęsący skrzydełkami .
          > Jego synowie -( szczególnie ten czarnowłosy lowelas )-tragiczna pomyłka .

JAK DLA MNIE TO GORSZĄ POMYŁKĄ JEST TEN DRUGI SYN, BLONDAS. WYGLĄDA JAK TAKA
          STRASZNA KUKŁA.

> Wisniewski - jak zwykle sztuczny , pompatyczny , zmanierowany , tym razem
          > różowe włosy .Nihil novi . Kiedy on przestanie spiewać i pokazywać swój pusty
          > łeb światu ?
          > Kontrast beztalencia Wiśniewskiego z Ireną Santor śpiwającą zaraz po nim -
          hard
          >
          > core normalnie .
          > Santor chyba najlepiej wyszła .
          > Kukiz - jakby był Miriam z " Wszystko o Miriam "głosik bardziej kobiecy niż
          > kobiety . Z szacunku do homoseksualistów nie będe pisać , co mi przychodzi na
          > myśl.
          > Gruba kobieta z chórku tej laski z Idola - fajny głos ale zero ekspresji .
          > Laska z Idola ma krzywą twarz , jak zawsze . Nihil novi , again .
          > Kayah - lubię ja , więc nic złego nie napiszę .
          > 50 letni oldboy z Perfectu - jak zawsze się napina . Nie potrafi harmonizować
          > tekstu spiewanego z podkładem .Może to wina realizatorów .

CHODZI PEWNIE O MARKOWSKIEGO? TAK ON TAK DZIWNIE SIE TRZESIE ZAWSZE.ALE GDYBYS
          PILA 30 LAT TEZ BYS SIE TAK TRZESŁA.HIHI.

> Janusz Radek czy Radek Janusz - pierwszy raz widzę tę żabę na oczy .

HAHHAA, DOBRE!

> A ten gościu z Iry ... Boze dopomóż nam wszystkim . Czy on jest na cos chory ?
          > Jest tylko jedna rzecz , która może mnie bardziej zniesmaczyc niż ta
          piosenka -
          >
          > show Pospieszalskiego .
          > Pozdrawiam ...

PODOBAŁA MI SIĘ TWOJA OCENA.SUPER!
        • joanna35 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:13
          Co do teledysku to nie budzi on u mnie żadnych emocji więc nie będę się
          wypowiadać. Natomiast zgadzam się z Tobą jeżeli chodzi o show Pospieszalskiego -
          skąd oni go wzięli?
          • ikaikaj Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 17:21
            z telewizji Trwam czy Puls.nawet jedna pani w gazecie telewizyjnej napisala,ze
            ona bardzo prosi,zeby jednak tam wrocilsmile)))
            ja sie z nia absolutnie zgadzam.precz z propagandasmile
          • iwcia75 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 09.02.05, 15:29
            widzialam to u rodzicow, bo w domu nie mam telewizora i myslalam,ze to jakis
            zart- szczegolnie jak zobaczylam kukiza(wygladajacego jak jakas sirota),a potem
            irene santor,a pomiedzy nimi wisniewski i raperka urszula. hehehe
        • lideczka_27 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 09.02.05, 20:07
          > Janusz Radek czy Radek Janusz - pierwszy raz widzę tę żabę na oczy .
          > A ten gościu z Iry ... Boze dopomóż nam wszystkim . Czy on jest na cos chory ?
          > Jest tylko jedna rzecz , która może mnie bardziej zniesmaczyc niż ta
          piosenka -
          >
          > show Pospieszalskiego .
          > Pozdrawiam ...

Dziękuję za poprawę nastroju, aż mi się brzuchol trzęsie ze śmiechu smile))))))))

pozdrówki
          lidka

PS. Moim skromnym zdaniem OK jest Santorka i Jopek, laski z takiego niby chórku
          fajnie pieją; natomiast schylam głowę ze wstydu gdy "rapuje" Urszula; to już by
          jakiegoś liroja wzięli czy jak... Żenada...
    • gagunia Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 15:49
      dokladnie o tym samym gadalismy w domu ze 2 dni temu. przypadkiem zobaczylismy w
      tv ten teledysk, a moj maz na kukizie troche pojedzil za ta jego elegancka
      koszulke. urszula tez nie bardzo z tym swoim image'em, a wisniewski trzesie sie
      jak w delirce. przegiecie. nie przygladalam sie szczegolowo, bo sie smialam z
      mezwoskich komentarzy, ale zdaje sie, ze nalepiej wyszla brodka i irena santor.
      • 18lipiec Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 15:50
        Brodka, Flinta, młody Cugowski - ok.
        Ale Wiśniewski to mnie rozwalił, za bardzo przeżywał i za bardzo wczuł się w
        swoją rolę.
        A Kukiz niczym te miejsca gdzie było tsunami - ZALANY.
        • kubusala Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 15:56
          a o komentarzu Kukiza nic nie powiecie? Brodka super, a wisniewski taki jak
          zawsze i tak cud,ze nie płakał to bardzo wrazliwy chłopak. Natomiast juz nudzi
          mi sie Torbicka prowadząca każda imprezę,ja rozumie,ze Ona jest super itd, ale
          ostatnio boje sie otworzyc lodówki,żeby nie było tam torbickiej, a swoja droga
          czy ktos wie czy Ona ma dzieci, bo ostatnio sie z kimś zakładałam.
          • 18lipiec Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 15:58
            Nie.Ona nie ma dzieci,dlatego jest taka ładna,miła, wypoczęta, uśmiechnięta,
            beztroska.
            • kubusala Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:00
              Nie ma, bo nie chce, czy nie może?
              • 18lipiec Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:05
                A tego to ja już nie wiem.wink)))))))
                • gagunia Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:16
                  dawno temu czytalam, ze nie ma dzieci z wyboru. maz jest jakims znanym
                  chirurgiem czy innym lekarzem, ona robi kariere w tv i na dzieci nie starczylo
                  czasu. podobno.
                  • 18lipiec Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:18
                    No i dobrze, pomyślcie z kim by to dziecko było jak mama co drugi dzień jakąś
                    imprezę prowadzi...
                  • kubusala Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:28
                    no i własnie dlatego mamy taki niż demograficzny,ze na dzieci nie starcza czasu
                    i teraz przez taka Torbicka to ja musze troje urodzić,zeby miał kto na nasze
                    emerytury pracowacsmile)))
            • rudelka Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:07
              He, he, a jak się ma dzieci to się jest brzydkim, niemiłym, zmęczonym, ponurym
              i wiecznie zatroskanym, taaaa.... A ty Lipiec, ciekawa jesteś, najpierw na
              forum telewizja piszesz, że piosenka i teledysk ci się podoba, a teraz
              pozbierałaś wypowiedzi internautów jako własne przemyślenia.Pełna paranoja.
              • 18lipiec Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:12
                To nie tak. Nie doczytałaś mnie chyba.

Napisałam że podoba mi się ten gest. I cel. Bo mi się podoba.A nie piosenka czy
                teledysk.
                A o osobach które tam śpiewają pisałam jeszcze w tym samym poście.
                Napisałam też że czytałam forum TV więc można się domyślić skąd moje
                przemyślenia. Trochę pozbierałam ,trochę dodałam od siebie. Nie uważam
                wszystkich ich za swoje.
              • irazone Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:13
                taki sobie teledysk i taka sobie piosenka
                piosenkarze-zlitujcie się wszyscy święci,ale zrobieni na chyba ofiary tsunami smile
              • iwcia75 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 09.02.05, 15:32
                po pani torbickiej bylyby takie ladne dzieci
            • maxim31 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:31
              Ha, ha, ha. Przy okazji drętwa. Niestety pamiętam jej jeden z pierwszych
              występów telewizyjnych gdzie strasznie myliła swoją kwestię i to rzutuje na jej
              współczesny wizerunek w moich oczach, zawsze czekam, kiedy się wyłoży, niestety.
              • maxim31 Re: p. Torbicka c.d. 08.02.05, 16:34
                oczywista, rzecz dot. p. Torbickiej.
            • janet3 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 19:19
              Lipiec z twojego forumowego zachowania wynika że masz już 5 dzieci,samotnie je
              wychowujesz facet Cię opuścił a ty zupełnie zgorzkniałaś i
              zchamiałaś,,,,,,,taka jesteś właśnie miłasmile))
              • 18lipiec Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 19:24
                janet3 napisała:

> Lipiec z twojego forumowego zachowania wynika że masz już 5 dzieci,samotnie
                je
                > wychowujesz facet Cię opuścił a ty zupełnie zgorzkniałaś i
                > zchamiałaś,,,,,,,taka jesteś właśnie miłasmile))

Dziękuję. Nie ma to jak grono wiernych antyfanów.
                • janet3 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 19:30
                  18lipiec napisała:
                  >
                  > Dziękuję. Nie ma to jak grono wiernych antyfanów.

Nie jestem ani twoim fanem ani twoim wrogiem poprostu się ośmieszasz a jak się
                  zapomnisz to i palniesz coś mądrego szkoda tylko że tak rzadkosad
                  • 18lipiec Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 20:56
                    Cieszę się że sie cieszysz.
            • lola211 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 23:24
              Nie.Ona nie ma dzieci,dlatego jest taka ładna,miła, wypoczęta, uśmiechnięta,
              > beztroska.

Hehe, a ja myslalam, ze ona to w genach po Losce ma.Az strach pomyslec jak
              piekna moglaby byc bezdzietna np. D. Stenka, skoro majac dwojke dzieci tak
              swietnie wyglada.
              • iwcia75 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 09.02.05, 15:37
                coz, wg mnie miedzy Stenka a Torbicka jest przepasc. na korzysc pani torbickiej
                oczywiscie
                • lola211 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 09.02.05, 16:32
                  A to juz rzecz gustu, mnie sie Stenka bardzo podoba.Ale mozna sobie wybrac inna
                  piekna mame, bo takich nie brakuje.
                  • asiaasia1 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 09.02.05, 17:02
                    Mnie tez sie Stenka bardzo podoba .
    • 197575a Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 15:54
      Kurcze, odniosłam to samo wrażenie co Ty Lipiec.
      nic dodać , nic ująć. Pozdrawiam Ada
    • sakada Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:03
      Teledysku nawet nie widziałam do końca. Strasznie mi się nie podobało, piosenka
      też kiepska a ten rap... Szkoda słów.
    • dzidecka Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:25
      Z krzesła prawie spadłam jak Wodeckiego zobaczyłam. Gdzie ten wapniak się
      jeszcze pcha???
      No i smęcąco-podniecajaca się Jopek. Tragedia!!!
      • 18lipiec Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:29
        Ale nie wiem czemu ktoś śmieje się ze Jopek ma duże usta. Jak dla mnie to ma
        ładne usta. A smętna jest to fakt, jak dla mnie to jest taka miaucząca
        piosenkarka.
        • iwcia75 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 09.02.05, 15:39
          skoro wodecki to wapniak, to co powiesz o santor?
          o pani rodowicz jeszcze nikt nie wspomnial
    • maxim31 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:26
      No tak... Moim zdaniem najbardziej drętwo w tym wszystkim wypadła Urszula,
      zdecydowanie wygląda na starą, w dodatku niedojrzałą laskę, która recytje
      swoją kwestię jak blokers spod budki z amfą. Oraz całkowicie rozwalił mnie
      Wiśniewski, któremu pod koniec arii głos zgasł. Ale ogólnie uważam, że cel,
      jaki sobie obrali jest jak najbardziej słuszny.
      • aleksandrynka Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 17:31
        Wiśniewski jest przecież konsekwentny w swojej manierze śpiewania smile
        Urszula mnie bardzo zdziwiła z tym rapowaniem, lepiej to wyszło tej grubej,
        chociaż na wizji robi to bez przekonania, jakby wystraszona jakaś... Synowie
        cugowskiego to nie wiem, po co tam, ani jakieś osobistości, ano co... No,
        chyba, że chodzi o ich działalność w barze, być może sa teraz popularni,
        chociaż mnie to nie przekonuje. Kukiz też jakoś tak smętnie, jakby menelsko...
        Najbardziej mnie porywa tercet brodka, gruba i jeszcze jakaś, świetnie wyszło!
        No ale nawjażniejsze, że cel słuszny. Trudno mi sobie wyobrazić, żeby śpiewali
        roześmiani, nie ta okazja. Ale z patosem nie wszystkim wyszło tak, jak powinno.
    • melka_x Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:33
      Dlaczego teledysk przestał być wzruszający po przeczytaniu postów na forum
      telewizja? Znaczy popsuł się od wypowiedzi forumowiczów?wink))
      • 18lipiec Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 16:36
        Zaczęłam przyglądać się osobistościom i zauważylam ogromne niedociągnięcia.
    • driadea Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 17:08
      Tak, mam podobne spostrzeżenia. Najgorsza ta Urszula, żałosne!
    • kassia23 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 18:53
      A dla mnie w ogóle cała ta akcja "Adopcja na odległość" i wszystkie smsy na ten
      cel przestały być wzruszające. Polacy zawsze pierwsi pchają się do pomogania,
      tak jakby tylko czekali na jakąś tragedię, aby móc się wykazać swoją
      "ofiarością". Może wypadałoby najpierw pomóc tu na miejscu, w Polsce, przecież
      celów owej pomocy starczyloby na krocie takich akcji.
      A piosenka....ehhh....w życiu nie wyslę smsa.
      Pozdrawiam
      Kasia
      • wieczna-gosia Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 09.02.05, 09:14
        kassiu,
        masz wybor przeciez i zawsze mozesz kliknac w pajacyka wink
    • janet3 Dziewczyny to może,,,,,,,,,,,,,, 08.02.05, 19:06
      No właśnie jak oni tacy beznadziejni to może wy zaśpiewacie bo wszystkie pewnie
      jesteście takie piękne, utalentowane,,,,,,a tak może zaskoczycie wszystkich
      jako forumowe mamusie i jedna bezdzietna co tryska optymizmem i zawsze uraczy
      miłym słowemsmile))))
      • joasiiik25 Re: Dziewczyny to może,,,,,,,,,,,,,, 08.02.05, 19:10
        swietny pomyslsmile
        moze wygraja eurowizjesmilesmilesmile
        • 18lipiec ;-)))))))) 08.02.05, 19:16
          Dobra, ale ja biorę kwestię Urszuli i rapuję i biorę jeszcze kwestię
          Wiśniewskiego i nawet zapłaczę w tym momencie.
          • maxim31 Re: ;-)))))))) 08.02.05, 19:39
            Co za szeroki wahlarz umiejętności wokalnych! Tak trzymać!
            • 18lipiec Maxim 08.02.05, 20:56
              Moge sie tez bujać jak Cugowski.
              • maxim31 Re:18 lipiec 08.02.05, 21:19
                A wyskoczyć znienacka jak ten koleś z oczami Zombie potrafiłabyś?Wiesz, chodzi
                o tego, kt. jest nieco podobny do tego gościa co grał w "Młodych Wilkach"?
                Nawet nie wiem kto to...
                Nie, no moim zdaniem w tym wszystkim najstraszniejsza jest Urszula,
                niestety.Szkoda.
                • 18lipiec Re:18 lipiec 08.02.05, 22:39
                  A mogłabym nawet tak usta rozdziawić jak Janusz Radek ale musiałabym
                  potrenować, jakieś jabłko albo lepiej - grejfrut w gębie cały dzień.wink)))
      • asiaasia1 Re: Dziewczyny to może,,,,,,,,,,,,,, 08.02.05, 23:43
        Tak . Wyglądam lepiej niż steczkowska , jopek i brodka razem wzięte .
        Śpiewam nie gorzej od nich !
        Jedyną babą , która przebiłaby mój głos jest Kayah .
    • monia801 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 20:24
      zalosne sad
      • kalina_p Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 21:29
        ano...
    • mamazuzika Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 08.02.05, 21:35
      hehehe lipiec ty zawsze mnie rozbawiasz do lez smile) ale dokladnie moge to samo powiedziec nic dodac nic ujac aha chyba to ze chcac nie chcac musieli zaprosic tez wisniewskiego ,bo to tez artysta no skoro na eurowizji bul he he he jak zwykle miernota a szkoda bo przecierz cel sam w sobie wazny
    • kmianka Gadowski 08.02.05, 21:44
      Już jakiś czas się zastanawiam - czy Gadowski faktycznie nie jest chory i to
      poważnie, bo fatalnie wygląda. Wiecie coś?
      • 18lipiec Re: Gadowski 08.02.05, 22:40
        Chory albo może z deka zmęczony rockowym życiem.W każdym razie nie pamiętał
        tekstu więc może jakieś dziury w mózgu?
        A jeśli chory to współczuję bo bardzo lubię Irę.
        • doktorus Re: Gadowski 09.02.05, 08:42
          Lipiec tak od jakiegos czasu czytam Twoje listy na różne tematy i Twoje
          wypowiedzi i zastanawiam sią dlaczego zawsze wszystko tak krytykujesz. Może
          przyślesz swoje zdjęcie i my też sie z Ciebie pośmiejemy. Co tak naprawdę
          obchodzi nas wygląd piosenkarzy, ważne ,że zaśpiewali na poszkodowanych, a Ty
          może w ogóle przestań pisać jak masz zawsze wszystko krytykować. A może to brak
          światła i depresja zimowa. Zastanów się troszkę nad sobą, bo czasem to
          niesmaczne co piszesz
          • 18lipiec Doktorus 09.02.05, 20:36
            Nie słodzę, mówie co myślę, jestem krytyczna. Co w tym złego.

Druga sprawa to to, że nie tylko ja tu krytykuję ale tylko do mnie się
            przyczepiłeś.
    • wieczna-gosia a dla mnie najmniej wzruszajacy jest fakt 09.02.05, 09:16
      ze smsy ida z vatem.
      Kurna fa to nie mozna smsow charytatywnych zwolnic z oplaty vat? Operatorzy sie
      jakos byli w stanie zrzec oplaty a nasze panstwo nie moze. Paru poslow by na
      ferie nie wyjechalo wink
      • melka_x Re: a dla mnie najmniej wzruszajacy jest fakt 09.02.05, 09:20
        Nasze państwo nawet już wyciągnęło łapy po podatki od rodziców dzieci chorych,
        których koszty leczenie pokryły jakieś fundacje, czyli ktoś ci sfinansuje np.
        operacje dziecka, a Ty od wartości zabiegu zapłacisz podatek, a co dopiero vat
        przy smsach. Coraz mniej czuję, że to moje państwosad
        • mayessa Re: a dla mnie najmniej wzruszajacy jest fakt 09.02.05, 15:57
          Kukiz najczesciej tak wyglada, Wisniewski zawsze przezywa ale Gadowski to
          faktycznie jakos slabo wyglada
    • szyszunia75 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 09.02.05, 15:51
      Ja tylko w kwestii Torbickiej. Nie przepadam za nią, denerwuje mnie, ale to czy
      ma dzieci, czy nie to chyba jej prywatna sprawa. Jesli nie ma, bo nie może, to
      pewnie jakaś osobista tragedia, jeśli nie ma bo tak wybrała - jej wybór i
      prawo. Szlag mnie trafia, jak się komus tak włazi pod kołdrę.
    • kawka74 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 09.02.05, 16:03
      właśnie obejrzałam ten teledysk - szalchetne intencje, ale cienizna straszna.
      Jopek wygląda jakby doznała objawienia,
      Santor - jakby zastanawiała się, czy aby na pewno dobrze zrobiła, że przyszła, Urszula - jakby się zakamuflowała przed ścigającym ją Tommy Lee Jonesem,
      Kukiz - jakby się modlił o to, żeby wytrzymać jeszcze chwilkę i zaraz będzie mógł sobie ulżyć
      A Gadowski w ogóle nie wyglądał.
      WIśniewskiego nie ma co podsumowywać, bo jaki czerwony był, taki został.
      Artystyczna szmirka.
    • mayessa janusz radek 09.02.05, 18:03
      obejrzyjcie go sobie jak chcecie www.januszradek.pl/php/index.php?
      go=foto#g
      • kawka74 Re: janusz radek 09.02.05, 18:10
        "Wielość dokonań Janusza Radka zachwyca i przyciąga."
        A ja, prostaczek, kompletnie nie mam o nim pojęcia... smile widocznie jakoś słabo chłopak przyciąga.
        • gosza26 Re: janusz radek 09.02.05, 19:37
          Oj przyciąga i to bardzo. Niemąż i ja to jego fani, odkąd go odkryliśmy. No ale
          każdy ma swój gust
          • ligia76 Re:A kto to jest taka bruneta w podeszłym ... 09.02.05, 19:52
            wieku z długimi włosami + grzyweczka ?
            Nigdy jej wczesniej nie widziałam.
            Może ktoś wi i powi smile ?

Pozdrowienia
            Ligia
            • gosza26 Re:A kto to jest taka bruneta w podeszłym ... 09.02.05, 20:33
              ligia76 napisała:

> wieku z długimi włosami + grzyweczka ?
              > Nigdy jej wczesniej nie widziałam.
              > Może ktoś wi i powi smile ?
              >
              > Pozdrowienia
              > Ligia
              ------------------------------------------------------------
              No własnie tez jestem ciekawa bo głos miała całkiem przyjemnysmile)
              >
              • asiaasia1 Re:A kto to jest taka bruneta w podeszłym ... 09.02.05, 20:36
                dobre pytanie ...
            • lideczka_27 Re:A kto to jest taka bruneta w podeszłym ... 09.02.05, 20:36
              wyszperane z forum "Telewizja" (autor niezalogowany):

"Ta pani z prostymi czarnymi włosami i grzywką to Halina Jawor. Wokalistka
              takiej góralskiej kapeli Krywań. Pewnie pamiętacie "Hej szalała, szalała
              rybeńka za wodą, ale ja nie bede, ale ja nie bede...". Ona spiewała także z
              Cugowskim piosenke do serialu "Adam i Ewa"."

pozdróweczki
              lidka
    • edytkus Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 09.02.05, 20:40
      Slowa fajne muzyka denna.
      Teledysk jest tutaj: anna-maria-jopek.com/pl/
    • sliwka3 Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 10.02.05, 20:57
      fakt-widać te wszystkie niedociagnięcia-gadowski faktycznie masakra,i powiazani
      Ireny Santor a Wiśniewski-pomyłka totalna.wierza po prostu w swą nieśmiertelność
    • aluc Re: Teledysk Pokonamy Fale przestał być wzruszają 10.02.05, 22:29
      a to on był wzruszający?
      mnie raczej odstręczał, numer konta by wystarczył
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka