28.02.05, 15:24
Czy umiecie się pokłócić z mężem przy pomocy GG, ja właśnie to zrobiłam....
Ale miałam rację.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • abneptis Re: GG 28.02.05, 15:26
      Oj zeby to raz mi sie zdarzylo, nie dosc ze pracujemy w jednej firmie i do
      siebie mamy przyslowiowe 5 pokoi , to i tak na gg zdarza nam sie poku...ić..
      A potem wspolny obiadek i juz jest git

----------------------------------
      Sprzed Muzeum im. Kornela Makuszyńskiego w Zakopanem zniknęła rzeźba Koziołka
      Matołka. Zostało tylko jedno kopytko...
    • ania.silenter_exunruzanka oczywiście, 28.02.05, 15:27
      że potrafięsad((. Zawsze jest awantura, kiedy za długo do niego piszę. Bo
      zawracam mu głowęwink w pracy...Staram się robić to jak najrzadziej.
      pozdrawiam
      • kasia_sapulka Re: oczywiście, 28.02.05, 15:33
        oj potrafimy poklocić się na gg. Dlatego rzadko z nim rozmawiam w ten sposób,
        bo cięzko się nam pogodzić przez internet.
      • cocollino1 Re: oczywiście, 01.03.05, 09:56
        ha, u mnie tak samo, ja jestem w pracy, on jesli jest akurat w dzien to tez ma
        gg i zawsze narzeka ze ma robote a ja truuujesmile
    • kolorko Re: GG 28.02.05, 15:35
      Nie kłócimy sie na gg, ale przydaje się po kłótnismile) Mielismy kiedyś dość
      powazny kryzys i nijak nie moglismy dojsc do porozumienia, i właśnie na gg
      powiedzielismy sobie szczerze wszystko. Pisałam do meża i łzy ciekły mi po
      twarzysmile Polecam, gdybysmy rozmawiali normalnie ze sobą , to po prostu
      poryczałabym się , a mojego M łzy zony nie rozmiękczają, raczej irytująsmile Poza
      tym pewnie uniosłabym się i wiele słów palnełabym bez namysłu, tylko po to ,
      żeby męża zdenerwowac ( taka ze mnie cholera). To po takiej powazniejszej
      kłótni a zdarzalo nam się też wyjasniac rózne rzeczy przy drobnych sprzeczkachsmile
      Generalnie, nam gg oddało nieocenione zasługi w rostrzyganiu małzeńskich waśni,
      nie mówiąc już o licznych flirtach ( tez małżeńskich) smile)
      A może jak pokłóciliscie sie na gg to tak też się pogódzcie- wyslij mu na
      poczatek serduszko, nawet jak miałas racjesmile)
      • paraga Re: GG 01.03.05, 09:22
        oj, tak, my też tak mamy smile A szczególnie z tymi łzami!
        Na szczęście rzadko kłócmy sie przez gg, a raczej wyjaśniamy sobie różne rzeczy,
        mówimy o tym co nam się własnie przypomniało. No i oczywiście JA najczęściej za
        dużo piszę, bo ON pracuje i mu przeszkadzam smile Kiedyś mnie to wqrzało, że nie
        pogadamy tak normalnie (no nie... no zdarza się, nawet często, tylko ja jestem
        gaduła i mogłabym siedzieć i gadać i patrzeć mu w oczy godzinami smile)), tylko
        stukamy do siebie, teraz myślę, że to znak czasów, pogodziłam się z tym i jest
        to dla mnie normalną częścią (ale TYLKO CZĘŚCIĄ) naszych kontaktów. Czasem
        śmiejemy się, że po to taki słony rachunek za Internet płacimy, żeby sobie z
        pokoju do pokoju po-gg-adać smile
      • cocollino1 Re: GG 01.03.05, 09:58
        i tutaj tez sie dopisze bo u nas pare razy bylo identycznie, wlasnie na gg bylo
        duuzo latwiej sie pogodzic wystarczyulo wyslac maly obrazek i juz zaczelismy
        rozmaweiac na spokojnie bez zbednych slow ktore z pewnoscia padly by w realu. a
        ztymi lzami to u mie tak samo, meza irytuja zamiast wzruszacsmile
    • 18lipiec brawo, nie ma to jak kłócić się przez gg... 28.02.05, 23:21

• wieczna-gosia Re: GG 01.03.05, 01:24
      umiem, nawet lepiej nam to wychodzi jak w realu, bo jestesmy cholery(cy) i
      natychmiast zaczynamy na siebie wrzeszczec. A na GG nawet jak nawrzeszczymy, to
      i tak pozniej przeczytamy, jak juz ochloniemy i zdolnosc porozumiewania rosnie
      nam kilkukrotnie wink
      • dzindzinka Re: GG 01.03.05, 08:25
        Nie potrafimy się kłócić przez gg. Co najwyżej wysyłamy sobie obraźliwe obrazki
        "puknij się w główkę", ale to bardziej żartem.
    • ezagraj Re: GG do kontaktu to i owszem ale do kłótni???? 01.03.05, 09:06
      gg jest super ale do kłótni to ono mi nigdy nie służylo bo i nie kłócimy sie on-
      line. Spraawdziło sie kiedy mój mąz był pół roku w Chinach i to na dobrą sprawę
      był nasz jedyny kontakt bo telefony były strasznie drogie i jak go słyszałam to
      mnie przytykało i po rozmowie było:0)
      Pozdrawiam Edyta
      • joasiiik25 Re: GG do kontaktu to i owszem ale do kłótni???? 01.03.05, 09:11
        klocic na pewno nie, ale dyskutowac tak
        dobre jest tez do lagodzenia jakiegos konfliktu, omowienia pilnej sprawy czy po
        prostu flitrusmile(oczywiscie z mezem- dla wyjasnienia)
    • maciuslodz Re: GG TATUS 01.03.05, 10:03
      wy kobiety potraficie sie poklucic z nami nie uzywajac gg i to calkiem wam
      dobrze wychodzi na zywcu w necie ogolnie niezle jestescie wystarczy maly
      pretekst i juz
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka