mama_radka 28.02.05, 15:24 Czy umiecie się pokłócić z mężem przy pomocy GG, ja właśnie to zrobiłam.... Ale miałam rację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abneptis Re: GG 28.02.05, 15:26 Oj zeby to raz mi sie zdarzylo, nie dosc ze pracujemy w jednej firmie i do siebie mamy przyslowiowe 5 pokoi , to i tak na gg zdarza nam sie poku...ić.. A potem wspolny obiadek i juz jest git ---------------------------------- Sprzed Muzeum im. Kornela Makuszyńskiego w Zakopanem zniknęła rzeźba Koziołka Matołka. Zostało tylko jedno kopytko... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka oczywiście, 28.02.05, 15:27 że potrafię((. Zawsze jest awantura, kiedy za długo do niego piszę. Bo zawracam mu głowę w pracy...Staram się robić to jak najrzadziej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sapulka Re: oczywiście, 28.02.05, 15:33 oj potrafimy poklocić się na gg. Dlatego rzadko z nim rozmawiam w ten sposób, bo cięzko się nam pogodzić przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: oczywiście, 01.03.05, 09:56 ha, u mnie tak samo, ja jestem w pracy, on jesli jest akurat w dzien to tez ma gg i zawsze narzeka ze ma robote a ja truuuje Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: GG 28.02.05, 15:35 Nie kłócimy sie na gg, ale przydaje się po kłótni) Mielismy kiedyś dość powazny kryzys i nijak nie moglismy dojsc do porozumienia, i właśnie na gg powiedzielismy sobie szczerze wszystko. Pisałam do meża i łzy ciekły mi po twarzy Polecam, gdybysmy rozmawiali normalnie ze sobą , to po prostu poryczałabym się , a mojego M łzy zony nie rozmiękczają, raczej irytują Poza tym pewnie uniosłabym się i wiele słów palnełabym bez namysłu, tylko po to , żeby męża zdenerwowac ( taka ze mnie cholera). To po takiej powazniejszej kłótni a zdarzalo nam się też wyjasniac rózne rzeczy przy drobnych sprzeczkach Generalnie, nam gg oddało nieocenione zasługi w rostrzyganiu małzeńskich waśni, nie mówiąc już o licznych flirtach ( tez małżeńskich) ) A może jak pokłóciliscie sie na gg to tak też się pogódzcie- wyslij mu na poczatek serduszko, nawet jak miałas racje) Odpowiedz Link Zgłoś
paraga Re: GG 01.03.05, 09:22 oj, tak, my też tak mamy A szczególnie z tymi łzami! Na szczęście rzadko kłócmy sie przez gg, a raczej wyjaśniamy sobie różne rzeczy, mówimy o tym co nam się własnie przypomniało. No i oczywiście JA najczęściej za dużo piszę, bo ON pracuje i mu przeszkadzam Kiedyś mnie to wqrzało, że nie pogadamy tak normalnie (no nie... no zdarza się, nawet często, tylko ja jestem gaduła i mogłabym siedzieć i gadać i patrzeć mu w oczy godzinami )), tylko stukamy do siebie, teraz myślę, że to znak czasów, pogodziłam się z tym i jest to dla mnie normalną częścią (ale TYLKO CZĘŚCIĄ) naszych kontaktów. Czasem śmiejemy się, że po to taki słony rachunek za Internet płacimy, żeby sobie z pokoju do pokoju po-gg-adać Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: GG 01.03.05, 09:58 i tutaj tez sie dopisze bo u nas pare razy bylo identycznie, wlasnie na gg bylo duuzo latwiej sie pogodzic wystarczyulo wyslac maly obrazek i juz zaczelismy rozmaweiac na spokojnie bez zbednych slow ktore z pewnoscia padly by w realu. a ztymi lzami to u mie tak samo, meza irytuja zamiast wzruszac Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: GG 01.03.05, 01:24 umiem, nawet lepiej nam to wychodzi jak w realu, bo jestesmy cholery(cy) i natychmiast zaczynamy na siebie wrzeszczec. A na GG nawet jak nawrzeszczymy, to i tak pozniej przeczytamy, jak juz ochloniemy i zdolnosc porozumiewania rosnie nam kilkukrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: GG 01.03.05, 08:25 Nie potrafimy się kłócić przez gg. Co najwyżej wysyłamy sobie obraźliwe obrazki "puknij się w główkę", ale to bardziej żartem. Odpowiedz Link Zgłoś
ezagraj Re: GG do kontaktu to i owszem ale do kłótni???? 01.03.05, 09:06 gg jest super ale do kłótni to ono mi nigdy nie służylo bo i nie kłócimy sie on- line. Spraawdziło sie kiedy mój mąz był pół roku w Chinach i to na dobrą sprawę był nasz jedyny kontakt bo telefony były strasznie drogie i jak go słyszałam to mnie przytykało i po rozmowie było:0) Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: GG do kontaktu to i owszem ale do kłótni???? 01.03.05, 09:11 klocic na pewno nie, ale dyskutowac tak dobre jest tez do lagodzenia jakiegos konfliktu, omowienia pilnej sprawy czy po prostu flitru(oczywiscie z mezem- dla wyjasnienia) Odpowiedz Link Zgłoś
maciuslodz Re: GG TATUS 01.03.05, 10:03 wy kobiety potraficie sie poklucic z nami nie uzywajac gg i to calkiem wam dobrze wychodzi na zywcu w necie ogolnie niezle jestescie wystarczy maly pretekst i juz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś