Dodaj do ulubionych

Taniec...szukam

14.01.07, 21:06
Jezeli porywa Cie tanniec, albo chcesz sie o tym przekonac, masz okolo 35 lat
i nie boisz sie wyzwan - to szukam towarzysza na kurs - moze byc Hakiel albo
Wardynski, chyba ze zaproponujesz inne miejsce:-)))
Szcupla brunetka 170 cm, wawa, 35 lat

UWAGA!!!! TYLKO POWAZNE OFERT PLS, inaczej naprawde tracisz czas....
Obserwuj wątek
    • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 22:53
      jbk2 napisała:

>
      > UWAGA!!!! TYLKO POWAZNE OFERT PLS, inaczej naprawde tracisz czas....

a ja nie umie tancyc pse Pani ... :)
      • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 22:57
        ale grac potrafisz:)
        • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:02
          anika44 napisała:

> ale grac potrafisz:)

:) taaaaaaak :) naczym ,,,
          • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:05
            jak to na czym, na nerwach powaznych osobek poszukujacych czegos:)
            • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:10
              anika44 napisała:

> jak to na czym, na nerwach powaznych osobek poszukujacych czegos:)

Bo ja pse Pani , tak sie naucylem w skole :)
              • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:14
                zdolnym uczniem byles:)
                • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:18
                  anika44 napisała:

> zdolnym uczniem byles:)

Bo ja siem lubie ucyc Pse Pani :)
                  • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:21
                    to dobrze o tobie swiadczy ale teraz to siuisu i lulu, bo o takiej porze
                    wszystkie dzieci juz dawno snia o niebieskich migdalach:)
                    • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:24
                      anika44 napisała:

> to dobrze o tobie swiadczy ale teraz to siuisu i lulu, bo o takiej porze
                      > wszystkie dzieci juz dawno snia o niebieskich migdalach:)

Doblanoc, ale nie kce mi sie sikac, cy pocekac :)
                      • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:28
                        A zabki juz umyles?
                        • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:29
                          anika44 napisała:

> A zabki juz umyles?

Oba umylem :)
                          • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:30
                            to napij sie troche wody i wtedy ci sie zachce:)
                            • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:32
                              anika44 napisała:

> to napij sie troche wody i wtedy ci sie zachce:)

gazowanej cy nie gaowanej :)
                              • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:33
                                ktora lubisz?
                                • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:33
                                  anika44 napisała:

> ktora lubisz?

gazowana :
                                  • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:34
                                    to napij sie tej gazowanej i marsz na kibelek!:))
                                    • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:35
                                      anika44 napisała:

> to napij sie tej gazowanej i marsz na kibelek!:))

ale gazowane jest tylko piwo :)tatusia
                                      • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:38
                                        nie wolno tatusiowi podpijac piwa bo bedzie zly atobie na umysl siadzie!
                                        a ty sie lepiej wody z kranu napij:)
                                        • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:39
                                          anika44 napisała:

> nie wolno tatusiowi podpijac piwa bo bedzie zly atobie na umysl siadzie!
                                          > a ty sie lepiej wody z kranu napij:)

mamusia mowi ze w niej sa zarazki :)
                                          • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:41
                                            ma racje konieta, a na przegotowanie za pozno, wiec musisz szybko sie umyc, jak
                                            woda zacznie leciec z kranu, to tez ci sie zachce:)
                                            • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:42
                                              chlopcze, mialo byc slowo *kobieta*, ale jakos zle wyskoczyly literki spod
                                              klawiszy:)
                                            • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:42
                                              anika44 napisała:

> ma racje konieta, a na przegotowanie za pozno, wiec musisz szybko sie umyc, jak
                                              > woda zacznie leciec z kranu, to tez ci sie zachce:)

a pogwizada mi Pani :)
                                              • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:44
                                                moja mamusia mi powiedziala, ze grzeczne dziewczynki nie gwizdza i dlatego nikt
                                                mnie nie nauczyl, ale zaspiewac ci moge :)
                                                • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:45
                                                  anika44 napisała:

> moja mamusia mi powiedziala, ze grzeczne dziewczynki nie gwizdza i dlatego nikt
                                                  > mnie nie nauczyl, ale zaspiewac ci moge :)

a o cym :)
                                                  • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:45
                                                    a o czym chcesz?
                                                  • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:46
                                                    anika44 napisała:

> a o czym chcesz?

co moze byc dobre na sikanie ?
                                                    Nie wiem. Jesce sie nie ucylem :)
                                                  • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:49
                                                    Na sisianie nie znam, wiec dzisiaj pojdziesz spac bez sikania;)
                                                  • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:50
                                                    anika44 napisała:

> Na sisianie nie znam, wiec dzisiaj pojdziesz spac bez sikania;)

a jak sie z siusiam do lozecka ?
                                                  • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:54
                                                    nic sie nie stanie, twoja mamusia to zrozumie, a teraz marsz do lozka, bo cie
                                                    duchy porwa:)

Ja tez ide, spij i snij o krolewnie sniezce:)
                                                  • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:55
                                                    anika44 napisała:

> nic sie nie stanie, twoja mamusia to zrozumie, a teraz marsz do lozka, bo cie
                                                    > duchy porwa:)
                                                    >
                                                    > Ja tez ide, spij i snij o krolewnie sniezce:)

Tej z krasnoludkami cy bes ?:)
                                                  • anika44 Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:57
                                                    lepiej bez, te reszte sobie sam dospiewasz:))
                                                    a teraz juz koniec pytan!!! spij slodko:)
                                                  • mistamef Re: Taniec...szukam 14.01.07, 23:58
                                                    anika44 napisała:

> lepiej bez, te reszte sobie sam dospiewasz:))
                                                    > a teraz juz koniec pytan!!! spij slodko:)

dobze pse Pani ja jestem gzecny : blanoc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka