sowa_hu_hu 13.03.05, 15:09 to ja pierwsza - pozdrawiam wszystkie moje zielone kolezanki pewnie wiekszośc z nich nie wie że sa zielone ale juz dzisiaj dwie oświeciłam za tydzień ma byc juz 10 stopni na plusie więc na pewno nam sie nastroje poprawią pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pikolo3 Re: to może powiemy sobie coś miłego....? 13.03.05, 15:10 jaka slodycz, az sie wzruszylam Odpowiedz Link Zgłoś
grenta Re: to może powiemy sobie coś miłego....? 13.03.05, 15:17 U mnie piękne słońce za oknem, czego wszystkim życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: to może powiemy sobie coś miłego....? 13.03.05, 15:22 1.za półtora tygodnia Wielkanoc: jajeczka, króliczki i palemki ) 2.Luke Skywalker nie poddał się złu i ja też nie zamierzam 3.pogoda jest całkiem całkiem i kiedy wracam z pracy, nie jest już ciemno no. duża buźka ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasssannndra sprzątacie już na świeta? 13.03.05, 15:27 ...może świeta poprawią humorek, oby tylko na sankach nie jechać z jajkami do kościoła!!!! Chciałam isć wczoraj do koleżanki na kawe, a ona do mnie : "bym se darowała bo robi pożądki wielkanocne", coś za szybko chyba, wydaje mi sie, że chciała mnie sie pozbyć, bo ja zaczynam sprzątac ze 3 dni przed swietami a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: sprzątacie już na świeta? 13.03.05, 20:22 oj jak dla mnie za wcześnie ja zaczynam tak od poniedziałku i zwykle już kosmetyka zostaje w piątek Zreszta przy moich paprokach w domu to zaraz jest balagan i wszystko sie lepi. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: to może powiemy sobie coś miłego....? 13.03.05, 15:28 Drabinka, jest tam od zawsze, niewinnie zwisa z burty szkunera..... schodzę... badam wrak statku.... widzę zniszczenia I SKARBY, KTÓRE JESZCZE PRZETRWAŁY....)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10022049&a=21380786 Odpowiedz Link Zgłoś
oluncia Re: sowa:) 13.03.05, 15:48 Jak oblicze ile szklanek w 380 gramach maki sie miesci moje slowa chodz normalnie mile, nabiora jeszcze slodszej skubanej, rosyjskiej tresci)) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu co do porządków... 13.03.05, 16:12 to ja jeszcze nic nie robie... ale ja bede miała geneealne sprzątanie no bo sie wyprowadzam więc będe musiała po sobie porządeczek zostawić... Odpowiedz Link Zgłoś
pikolo3 [...] 13.03.05, 16:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: to może powiemy sobie coś miłego....? 13.03.05, 16:49 Bardzo miły wątek na odreagowanie)) W sumie... życie jest piękne, pogoda w miarę, święta idą, niedługo lato... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: to może powiemy sobie coś miłego....? 13.03.05, 16:52 dokładnie - mamy cudowne dzieci ktore Boże daj niedlugo będa mogły hasać (przez ch czy samo h?) po zielonej trawie szkoda że nie możemy posiedziec tak w realu przy kawce i odreagowac... czy sa organizowane jakies zloty? ale tak bez maluchów...? Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: to może powiemy sobie coś miłego....? 13.03.05, 20:19 Sówka obyś miała racje co do poprawy poody bo mnie już trafia w domu. Pozdrawiam wszyskich , acha co by było słodziej kutro rano lece po pączki z ajerkoniakiem mniam sa pycha juz mi slinka leci więc jutro kawka i pączusie ( otyłość mi nie grozi) hihi Sówka daj cynk gdzie będziesz teraz mieszkać?? Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: to może powiemy sobie coś miłego....? :-)))))) 13.03.05, 20:27 )))))))))))))) Pogoda dość ładna dzisiejszego dzionka była. Po wczorajszym rumie, podziwiać tej aury pieknej w pełni - niestety nie mogłam Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: to może powiemy sobie coś miłego....? :-))))) 13.03.05, 20:36 Coś miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu paulinko 13.03.05, 20:37 w krzeszowicach - w końcu będe na swoim wiec będe mogła cie zaprosic Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea jesli chodzi o wiersz:) 13.03.05, 21:25 nie jestem taka zdolna ( no nie w temacie pisania.....można to zauważyć , czytając moje posty) złaszcza ortografia mi nie wychodzi...), ale mam tez zalety ) wiersz jest paniAdrianne Rich, a znalazłam go w książce pani Clarissy Pinkola Estes " Biegnąca z wilkami" którą polecam wszystkim "zdołowanym , sflustrowanym , zagubionym ....i tym zadowolonym również ...PANIOM ) a to dla zachęty... " Wszystkie jesteśmy przepełnione tęsknotą za dfzikością . nie ma na nia żadnego kulturowego antidotum . nauczono nas wstydzic sie takich pragnień. Zapuszczałysmy długie włosy, by zasłonic nimi nasze uczucia. Ale cień Dzikiej Kobiety wciąż za nami podąża, dniem i nocą . Nieważne gdzie jesteśmy, ten cień ma nieodmiennie cztery łapy " Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: jesli chodzi o wiersz:) 13.03.05, 21:27 naprawde dobre , bardzo mi sie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: to może powiemy sobie coś miłego....? 14.03.05, 07:45 to ja tez..caluje i pozdrawiam wszystkie forumowiczki te z dziecmi i bez!!!! Odpowiedz Link Zgłoś