koza1968 14.03.05, 15:01 Czy któraś z Was wie, Drogie Forumowiczki, czy kobieta karmiąca może chodzić na solarium?? Pozdrawiam, kózka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieczna-gosia Re: Karmiąca, a solarium 14.03.05, 15:22 moze. dostane w leb czy nie..... ja w kazdym razie chodzilam, z tym ze ja na 5 minut chodze tylko co by oko trzecie doswietlic a nie by miec cere jak machon Odpowiedz Link Zgłoś
mamaamati Re: Karmiąca, a solarium 14.03.05, 20:48 ostatnio gdzieś wyczytałam(nie pamietam gdzie) ,że może Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Karmiąca, a solarium 14.03.05, 23:04 Może. Opalać się na słońcu też może. A jak ma fobię, to po dawce światła może ściągnąc mleko i wylać, jej organizm natychmiast zacznie produkować nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
monkastonka Re: Karmiąca, a solarium 15.03.05, 12:26 Ja karmię i chodzę raz w m-cu ( 10 min ) Znajoma pani dr.dermatologii ma solarium Mówi że można ale koniecznie przykryte piersi ręcznikiem. Tak też robię przykrywam piersi złożonym swoim ręczniczkiem (nie papierowym) tylko takim frote grubszym. Mońka Odpowiedz Link Zgłoś