michiko 16.03.05, 14:26 rewelacja- świetna obsada, fabuła. jednym słowem cudo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cocollino1 Re: polecam film "Niewierna" 16.03.05, 14:32 nie wiem czy dobrze pamietam, a jak obsada? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: polecam film "Niewierna" 16.03.05, 14:38 film świetny - byłam na tym w kinie... bardzo ale to bardzo mi sie podobał... Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: polecam film "Niewierna" 16.03.05, 23:15 zartujecie???? bylam na tym pare lat temu w kinie i wyszlam wczesniej. Chory film Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Re: polecam film "Niewierna" 17.03.05, 07:34 Też mi się podobał. A gdzie go puszczają, w telewizji? Bo chyba do kin nie zapraszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
dagal Re: polecam film "Niewierna" 17.03.05, 11:34 z opisu wyglada fajnie, mam ale jeszcze nie zdazylam obejrzec zreszta wiekszosc filmow z r.gere jest bardzo dobra i nie ze wzgledu na ewentuzlna urode to po prostu dobry aktor jest skrzyzowanie, lek pierwotny, mr. jones polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 "niewierna" 17.03.05, 11:51 Może i film chory ? Ale mi się też bardzo podobał ! "100 lat samotności" też jest "chore", a należy do klasyki i sie podoba (oczywiście chodzi mi o książkę ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
michiko jak dla mnie odlotowy az kupiłam kasetę 17.03.05, 11:59 pokazanie problemu niewierności..... z perspektywy zdradzanego męża Odpowiedz Link Zgłoś
gagarin3 Re: jak dla mnie odlotowy az kupiłam kasetę 17.03.05, 22:01 michiko napisała: > pokazanie problemu niewierności..... z perspektywy zdradzanego męża Hmmm... Według mnie męskiej perpsektywy to tam było niewiele - odkrycie zdrady, konfrontacja z rywalem i zbrodnia w afekcie - to wszystko następstwo poczynań żony... Większa część filmu to jednak "jej" perspektywa. W nudne, ustabilizowane życie, pozbawione trosk materialnych, ale i uniesień, zupełnie nieoczekiwanie wkrada się młody, intrygujący cudzoziemiec... Ten film ma też dla mnie znaczenie sentymentalne. Wyciągnęłam na niego męża kilka dni po ślubie I potraktowałam jak przestrogę Odpowiedz Link Zgłoś
b113 Re: polecam film "Niewierna" 17.03.05, 19:09 Hej! Bardzo mi sie ten film podobal.Niewiele flmow milo wspominam, a ten obejrzalam z przyjemnoscia.Poszlam do kina tylko dlatego ze nie mialam innego wyboru, a wyszlam pod wrazeniem. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: nudy, nudy, nudy n/t 17.03.05, 22:35 ale numer ja pomylilam filmy. Myslalam, ze chodzi to taki film Zulawskiego z ta jego zona jak jej tam... taka ciemnowlosa. Tamten film mial podobny tytul. To bylo dopiero nudziarstwo pierwszej wody. A ten o ktorym faktycznie mowicie podobal mi sie, bylamm na nim w ciazy, to byl moj osytani film przed dosc dluga przerwa. Pozniej urodzila sie corunia, karmilam i dopiero po kilku miesiacach moglam sie wybrac ponownie. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: polecam film "Niewierna" 17.03.05, 22:31 Taki bazujący na tanich chwytach wyciskacz łez. Ja nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś