mijaczek 23.03.05, 14:39 DLaczego moj post w watku "Ile macie na zycie" zostal usuniety? Nie zlamal on bardziej regulaminu niz nie jeden post w watku... Prosze o odpowiedz. Mia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Pytanko do administracji 23.03.05, 14:56 też zwróciłam na to uwagę i dołączam się do pytania post mijaczka był jak najbardziej zgodny z regulaminem o ile p-kalina nie usunie i tego wątku zamiast udzielić rzeczowej odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
irazone Re: Pytanko do administracji 23.03.05, 15:07 > o ile p-kalina nie usunie i tego wątku zamiast udzielić rzeczowej odpowiedzi raczej kalina_p i nie tylko ona jest moderatorem-są też inni... czego się czepiasz dziewczyny? od tego masz priv Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Pytanko do administracji 23.03.05, 15:18 irazone napisała: > > > o ile p-kalina nie usunie i tego wątku zamiast udzielić rzeczowej odpowie > dzi > > raczej kalina_p > i nie tylko ona jest moderatorem-są też inni... _______________________ nie inni, tylko twinmama a ona nie usuwa, tylko wyrzuca na oslą ławkę > czego się czepiasz dziewczyny? od tego masz priv od czego od czepiania ??? jakos nie mam potrzeby pisać na priv do p-kaliny Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Pytanko do administracji 23.03.05, 15:28 Nie da sie jednego posta wyrzucic na osla lawke! mozna tylko caly watek. a co do mojego postu to zostal on po prostu wyciety jakby nigdy nie istnial. nie ma przy nim info o zlamananiu regulaminu. chcialabym wiedziec dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Pytanko do administracji 23.03.05, 15:31 Właśnie, nawet nie zdążyłam na nie odpowiedzieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Pytanko do administracji 23.03.05, 15:32 teksty zostaly usuniete, gdyz byla to prywata. Przekopiowac punkt z netykiety, ze tak wypowiadac sie nie nalezy? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Pytanko do administracji 23.03.05, 15:37 Hehe ale się cieszę, ze moje święte koleżanki z forum złamały netykietę. Dla Was rada na przyszłośc drogie Panie z nickami na M- jak będziecie pisać do mnie, nie piszcie "do mnie" ale do szerszego grona np." wszystkie lipce to pasożyty" "osoby które nie pracują w wieku lat 24 i mieszkają u mamy to pasożyty" Oki? Może wtedy Was nie pokasują.Ale fajnie...! Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Re: Pytanko do administracji 23.03.05, 18:34 Nie, no lipiec, rozwalasz. Zimną logiką. Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Re: Pytanko do administracji 23.03.05, 20:46 Lipiec, dopowiem: ARKTYCZNĄ wręcz. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Pytanko do administracji 23.03.05, 21:25 ja bym powiedziała że to Epoka Lodowcowa.)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monkastonka Dziewczyny 23.03.05, 15:48 Dziewczyny czy typowe czy nietypowe czy inne jakieś tam jesteście ogólnie świetne!!!! najnormalniej w świecie swoimi postami rozweselacie moje niestety nie usłane różami życie. P.S. Byle tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Dziewczyny 23.03.05, 15:56 No tak... prywata... nastepnym razem upewnie sie, ze nie pada nick lipca, tylko 3 tony aluzji do jej nicka... przeciez to obluda w ten sposob podchodzic do tematu... adminko...czy naprawde w ten sposob funkconujesz? bezposrednio - nie moge, ale skryta za "ogolnoscia" moge obrazac kazdego po kolei? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re:powtarzam 23.03.05, 15:59 Re: Pytanko do administracji Autor: 18lipiec Data: 23.03.2005 15:37 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Hehe ale się cieszę, ze moje święte koleżanki z forum złamały netykietę. Dla Was rada na przyszłośc drogie Panie z nickami na M- jak będziecie pisać do mnie, nie piszcie "do mnie" ale do szerszego grona np." wszystkie lipce to pasożyty" "osoby które nie pracują w wieku lat 24 i mieszkają u mamy to pasożyty" Oki? Może wtedy Was nie pokasują.Ale fajnie...! Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re:powtarzam 23.03.05, 16:03 No wiec nie odnoszac sie ABSOLUTNIE do nikogo - czasami zaluje, ze nie mieszkam w Polsce, bo chetnie bym zainwestowala w bilet do PEWNEGO nadmorskiej wsi co by spotkac sie z KIMS komu nalezy sie konfrontacja na zywca... ciekawe czy ten KTOS bylby tak samo "do przodu" jak teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re:powtarzam 23.03.05, 16:08 mijaczek napisała: > No wiec nie odnoszac sie ABSOLUTNIE do nikogo - czasami zaluje, ze nie mieszkam > > w Polsce, Żałuj żałuj, u nas tyle pracy jest że ja nie wiem za co mam się brać!!! bo chetnie bym zainwestowala w bilet do PEWNEGO nadmorskiej wsi A co to jest PEWIEN nadmorska wieś? Zapomniałaś już "mówić i pisać język polski" ? co by > > spotkac sie z KIMS komu nalezy sie konfrontacja na zywca... Taa i co byś mi zrobiła? Nawrzeszczałabyś na mnie, rzuciła się z pazurami czy jak? Powiedz to już zacznę się bać. ciekawe czy ten > KTOS bylby tak samo "do przodu" jak teraz? Tak jest, dokładnie taka sama bym była gdybym spotkała CIEBIE na żywca.A może nawet gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
b.e.a.t.a Re:powtarzam 23.03.05, 18:29 oj lipiec, Ty to niegrzeczna jestes ) normalnie uwielbiam to forum, baaaardzo poprawia mi humor ) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Do ogółu(co by prywaty nie było) 23.03.05, 20:01 )))))))rozwalacie mnie))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: Do ogółu(co by prywaty nie było) 23.03.05, 20:53 A ja sie troche pogubilam! Jakis post zostal usuniety bo niby co? ktos zwrocil sie do kogos osobiscie z jakas aluzja??? To o czym tu mozna pisac i jak??? Bezosobowo??? Bo rozumiem, ze post nie byl obrazliwy, tylko prwdomowny. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Do ogółu(co by prywaty nie było) 23.03.05, 21:26 danik1 napisała: > A ja sie troche pogubilam! Jakis post zostal usuniety bo niby co? ktos zwrocil > sie do kogos osobiscie z jakas aluzja??? To o czym tu mozna pisac i jak??? > Bezosobowo??? Bo rozumiem, ze post nie byl obrazliwy, tylko prwdomowny. Były to przypuszczenia sfrustrowanych i złośliwych pań. A Ty się nie pogubiłaś tylko Cię tu nie było - poznałam po brak złośliwych postów do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: Do ogółu(co by prywaty nie było) 23.03.05, 21:29 18lipiec napisała: > A Ty się nie pogubiłaś tylko Cię tu nie było - poznałam po brak złośliwych > postów do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Do ogółu(co by prywaty nie było) 24.03.05, 01:58 Ja tak a propos tego, ze niby sfrustrowana jestem [wiesz lipiec, ja jednak nie bede udawac, ze nie wiem o co tu chodzi]...hm... daleko mi do frustracji... to nie ja spedzam swoje zycie przed kompem... Ponawiam pytanie do administracji... jak to jest mozliwe, ze tak wybiorczo sa kasowane posty? Jak ja mam z kims dyskutowac, skoro nie wolno mi sie do niego kierowac? Moze ja nie rozumiem definicji slowa forum? Netykiete znam i jesli ja ja zlamalam to w takim razie Lipiec byla pierwsza... i jakos jej sie nie dostalo... czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Do ogółu(co by prywaty nie było) 24.03.05, 06:20 Ja powtarzam za Gosią - kasowane są wątki "prywatne" do jakiejś osoby, obraźliwe, reklamy, proszę poczytać netykietę i Regulamin Forum. W razie wątpliwości pisz do mnie na mail. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Do ogółu(co by prywaty nie było) 24.03.05, 08:01 mijaczek napisała: > Ja tak a propos tego, ze niby sfrustrowana jestem [wiesz lipiec, ja jednak nie > bede udawac, ze nie wiem o co tu chodzi]...hm... daleko mi do frustracji... to > nie ja spedzam swoje zycie przed kompem... No jak to nie??????????? Cały czas tu jesteś. > > Ponawiam pytanie do administracji... jak to jest mozliwe, ze tak wybiorczo sa > kasowane posty? Jak ja mam z kims dyskutowac, skoro nie wolno mi sie do niego > kierowac? Moze ja nie rozumiem definicji slowa forum? > > Netykiete znam i jesli ja ja zlamalam to w takim razie Lipiec byla pierwsza... > i jakos jej sie nie dostalo... czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Do ogółu(co by prywaty nie było) 24.03.05, 08:32 mijaczku, ale twoj post nie byl glosem w dyskusji, ktora o ile dobrze pamietam brzmi ile mamy na zycie tylko opisem lipca, jej stosunkow finansowych a wszystko we wlasnym komentarzu. TAKIE posty nazywamy prywata a nie odnoszenie sie do argumentow adwersarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Do ogółu(co by prywaty nie było) 24.03.05, 15:21 Z tego co pamietam pierwsza czesc mojego postu jak najbardziej dotyczyla tematu watku... mowilam o tym ile sama mam na zycie... dobra, juz sie nie czepiam...pax Odpowiedz Link Zgłoś