Dodaj do ulubionych

kto ma gorzej?

12.04.05, 22:21
Dzisiaj od rana boli mnie głowa, mąż cały dzień w pracy, stłukłam wazon,
wszystko mnie wkurza, nic się nie udaje, wszystko leci z rąk... Kto mnie
przebije?
Obserwuj wątek
    • irazone Re: kto ma gorzej? 12.04.05, 22:23
      synek chory,w poniedziałek ma operację wycinania guza,ja mam guza na nadgarstku
      co się kwalifikuje do wycięcia i miesięcznego chodzenia z gipsem(prawa ręka),na
      dodatek boli,a męża już 4ty miesiąc w domu nie ma i nie będzie jeszcze 3!
      hehehehe
      i co? przebiłam?
    • kalina_p Re: kto ma gorzej? 12.04.05, 22:23
      hehehe - mąż na noc w pracy, kot uparcie sika do doniczki, mam nie zdjete
      jeszcze szwy po zabiegu i boli, nie mam kiedy wydepilowac nóg, małej rosna
      górne zeby i marudzi...
      ale humor mam dobrysmile))
      • babsee Re: kto ma gorzej? 12.04.05, 22:27
        No to ja podbijam.Wlsnie sie radosnie upijam.Dostam nowa super
        prace,pojechalam dzis do mojej poprzedniej pracy-powiedzialm dyrektorowi ze
        rezygnuje.Wrocilam do domu a z tej nowej pracy zadzwonila pani i powiedziala ze
        niestety ale nic z tego.Fajnie,nie?A mojego meza nie bylo dwa tygodnie,wrocil
        wczoraj na cale 10 h i pojechal znow na dwa tygodnie.No to sie upijam,azeby
        zyskac szersza perspektywe...Pozdrawiam.
        • kalina_p Re: kto ma gorzej? 12.04.05, 22:29
          to za moje zdrówko proszewink))
    • czajkax2 Re: kto ma gorzej? 12.04.05, 22:28
      mąż za granicą, ja bez pracy i pieniędzy, kręgosłup nawala, a córcia ciężka i
      marudna dziś niesłychanie(dopiero zasnęła). Durnego psa szukałam godzinę po
      osiedlu bo uciekł przestraszony petardą. Teściowa mnie nie znosi. Szykuje się
      depresjasad
      • kalina_p Re: kto ma gorzej? 12.04.05, 22:31
        czajka! Uszy do góry! Moje durne psy na szczeście nie uciekaja ale tez krzyz
        boli (dyskopatia i korzonki) a mała coraz cięższa...
        trzymaj się!
        • czajkax2 Re: kto ma gorzej? 12.04.05, 22:32
          dzięki Kalina smile
          • irazone Re: kto ma gorzej? 12.04.05, 22:34
            jesteśmy porypane smile))
            ale już mi lepiej,hehehe
            • kalina_p Re: kto ma gorzej? 12.04.05, 22:35
              a Ty zapomniałas dodać, że jestes uzalezniona od internetu tongue_out
              • irazone Re: kto ma gorzej? 12.04.05, 22:37
                kalina_p napisała:

> a Ty zapomniałas dodać, że jestes uzalezniona od internetu tongue_out

\

o właśnie,dzięki moja droga,że przypominasz,juz mi gorzej wink
                • kalina_p :) 12.04.05, 22:43

• czajkax2 Re: kto ma gorzej? 12.04.05, 22:31
        zapomniałam że boli mnie ząb. MAM DOŚĆ WSZYSTKIEGO
        • babsee Re: kto ma gorzej? 12.04.05, 22:44
          wlasnie dotarlo do mnie,dlaczego spora czesc bezrobotnych to alkoholicy smile.A co
          tu robic?Poza tym,znacznie mi juz lepiej.I ryczec przestalam.
          • kalina_p Re: kto ma gorzej? 12.04.05, 22:45
            No to juz krok do przodusmile
            Pomyśl o jutrzejszym kacu i idz spac, hehehe...
            pozdrawiam
            • babsee Re: kto ma gorzej? 12.04.05, 22:53
              dobra rada-ide spac bo za duzon literowek robie smile Dobranoc Drogie Panie. Moja
              siostra taki miala napis na drzwiach "nie ma tego zlego,co by tedy nie
              przeszlo" tak mi sie teraz przypomniao.
              • edytek1 Re: kto ma gorzej? 13.04.05, 00:01
                Ja dzisiaj zgubiłam dziecku teczkę na angielski... i w dodatku nie wiem gdziesad
                Poszukiawanie nie dały rezultatu. sad Mała musi mieć nową na przyszły wtorek a
                to kosztuje ... 70 zł... Poza tym ona strsznie za tą teczka płacze. Zeszła ze
                mną pół osiedla ...sad
                • irazone Re: kto ma gorzej? 13.04.05, 08:32
                  a ja zapomniałam dodać,że moja ukochana rybka wczoraj umarła(pielęgnica
                  pawiookoa)
                  buu
                  • dyrgosia Re: kto ma gorzej? 13.04.05, 08:42
                    Złamałam piątkę(zęba) na chlebie, pękł na pół, myślałam,że da sie skleić, ale
                    dentystka mnie wyprowadziła z błedu....
                    • iwles Re: kto ma gorzej? 13.04.05, 09:33
                      A mi dziś rano zawaliła się cała półka z wszystkimi talerzami ...........

no tak, dziś 13-ty smilesmilesmile
                    • moyka_77 Re: kto ma gorzej? 13.04.05, 22:27
                      O rany tak samo jak ja!! z ta różnicą, że ja złamałam na bułce sad( Jestem już
                      umówiona do chirurga, bo jakoś tak pechowo musiał się złamać brrrrrr sad((
    • mamakevina1 Re: kto ma gorzej? 13.04.05, 11:01
      Wychodzę rano do pracy a Synek rączki wyciąga i chce się bawić!!! A mnie się
      ryczeć chce! A jeść trzeba...
    • agnieszka-i-oskar Re: kto ma gorzej? 13.04.05, 11:17
      fakt dzisiaj 13-sty
      od rana kłótkani z mężem
      na teściową też pomruczałam
      a po południu idę z małym do chirurga na zabieg (siusiak-sklejka)
    • mamakevina1 Re: kto ma gorzej? 13.04.05, 11:43
      A tak, zapomniałam też że nie odzywamy się z mężem do siebie sad(( A jak już to
      warczymy. Sama słodycz od wczoraj... I giełda idzie w dół! Po jaką cholerę całe
      oszczędności tam pchałam?!
      • juska2 Re: kto ma gorzej? 13.04.05, 12:33
        A ja myślałam wczoraj że wylecę w powietrze jak moje dzieci zaczęły demolować
        sklep w związku z czym musiałam ich zawlec do domu i nie zrobiłam zakupów, a
        mąż od kilku dni pracuje od świtu do nocy i jak wieczorem chciał coś przekąsić
        to mocno się rozczarował. No to i humor miał kiepski co i mi się udzieliło. A
        dziś na pocieszenie mam troje dzieci pod opieką bo siostra podrzuciła mi
        jeszcze swojego synkasmilePozdr. J
        • anawu Re: kto ma gorzej? 13.04.05, 23:43
          juska2 napisała:

> A ja myślałam wczoraj że wylecę w powietrze

Ja mało nie wyleciałam bo mi piekarnik "wybuchł" jak piekłam ziemniaki. Ładne
          fajerwerki były. Gaz mam wyłączony do dziś i nie wiem czy włączyć czy nie
          ryzykować a na koncie zero kasy na naprawę kuchenki sad Dobrze, że mam czajnik
          elektryczny wink
    • nchyb JA! Boli mnie ząb! 13.04.05, 18:43
      I to jest ból nie do zniesienia! W obliczu zapalenia okostnej wszelkie inne
      problemy stają się małym pryszczykiem...
    • sylwiaz78 Re: kto ma gorzej? 13.04.05, 23:12
      jeśli Cię to pocieszy to: byłam tydzień z córcią 5-cio miesięczną w szpitalu.
      Była na obserwacji, ale leżała z dziecmi chorymi na zapalenie płuc i wirusówki.
      Po wyjściu ze szpitala dostała biegunki i w rezultacie infekcji wirusowej. Mąż
      traci pracę, bo szef ma takie "widzimisię". Ja nie pracuję, tylko zajmuję się
      małą, która po szpitalu jest bardzo "zdziczała" i tylko ja ją mogę wziąć na
      ręce. O rachunkach do zapłacenia nie wspominam, bo to jest zmora każdego z nas.
      Pocieszam się, że będzie lepiej, ale w tej sytuacji to pocieszenie przestaje do
      mnie trafiać. Wmuszam w siebie jedzenie, bo z nerwów jeść nie mogę, mam kłopoty
      ze snem. Dodam, że nie mogę się denerwować, bo dziecię wyczuwa nastrój. Ogólnie
      jest klawo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka