magda1711 19.04.05, 09:43 Tak się ostatnio zastanawiam , co tam u Ciebie?Miałaś się przeprowadzić, pewno już to nastąpiło skoro nic nie piszesz...? Odezwij się jak tam u Ciebie życie się toczy Serdeczne Pozdrowienia!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipcowa Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 11:02 Może w koncu doszła do tego że jest dorosła i zdecydowała się na siebie zarobić? Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 11:46 A po co ten komentarz? Post nie był do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 11:56 milka_milka napisała: > A po co ten komentarz? Post nie był do Ciebie. A po co Twój komentarz? Post nie był o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
hawan Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 12:34 18lipcowa napisała: > Może w koncu doszła do tego że jest dorosła i zdecydowała się na siebie > zarobić? > > Powiedziala pozostajaca na utrzymaniu mamy, bezrobotna 18lipcowa... nic dodac, nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 12:44 hawan napisała: > 18lipcowa napisała: > > > Może w koncu doszła do tego że jest dorosła i zdecydowała się na siebie > > zarobić? > > > > > > Powiedziala pozostajaca na utrzymaniu mamy, bezrobotna 18lipcowa... nic dodac, > nic ujac. Mylisz się tutaj i to bardzo. Brak pracy nie oznacza braku pieniędzy.A bycie na utrzymaniu nie wyklucza dokładania sie do opłat i na samodzielnym żywieniu się, opłacaniu sobie szkoły i wszelkich zachcianek. Odpowiedz Link Zgłoś
hawan Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 13:26 18lipcowa > Mylisz się tutaj i to bardzo. Brak pracy nie oznacza braku pieniędzy.A bycie na > > utrzymaniu nie wyklucza dokładania sie do opłat i na samodzielnym żywieniu się, > > opłacaniu sobie szkoły i wszelkich zachcianek. > Oj kochana jak Ty w Polsce o 15 prace konczylas i obecnie zyjesz z oszczednosci, to moze nie mowmy o <wszelkich zachciankach> Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 13:31 hawan napisała: > 18lipcowa > > Mylisz się tutaj i to bardzo. Brak pracy nie oznacza braku pieniędzy.A by > cie na > > > > utrzymaniu nie wyklucza dokładania sie do opłat i na samodzielnym żywieni > u się, > > > > opłacaniu sobie szkoły i wszelkich zachcianek. > > > > Oj kochana jak Ty w Polsce o 15 prace konczylas i obecnie zyjesz z oszczednosci > , > to moze nie mowmy o <wszelkich zachciankach> A kto powiedział że ja tą pracę konczyłam o 15 i miałam ją tylko jedną?????????? Kto powiedział że teraz nie mam pracy???? Odpowiedz Link Zgłoś
pannajoanna Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 13:32 Lipcowa, spokoj !!! Na forum przeciez lepiej wiedza czy masz prace, jaka i z czego zyjesz ) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu ps 19.04.05, 13:38 co do tego ze mnie nie było - długo miałam zepsuty komputer... w sumie to działa mi od czterech dni dopiero... poza tym niemaz jak wraca z pracy caly czas siedzi i stuka w klawisze co by cos dorobić tak ze nie mam nawet kiedy tu zaglądać... ale nie znudziło mi sie nasze forum Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 13:40 pannajoanna napisała: > Lipcowa, spokoj !!! > Na forum przeciez lepiej wiedza czy masz prace, jaka i z czego zyjesz ) Ta chciałam dodac też że mam bogatego starszego sponsora i za to głownie żyję... Odpowiedz Link Zgłoś
hawan Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 13:53 18lipcowa napisała: > A kto powiedział że ja tą pracę konczyłam o 15 i miałam ją tylko jedną????????? Powiedzial to nikt inny jak niejaki 18lipiec... Dochodzi 15, zaraz koniec pracy ! Autor: 18lipiec W powyzszym poscie druga praca nie zostala wspomniana, ale pozniejsza laba jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 13:58 hawan napisała: > 18lipcowa napisała: > > > A kto powiedział że ja tą pracę konczyłam o 15 i miałam ją tylko jedną??? > ?????? > > Powiedzial to nikt inny jak niejaki 18lipiec... > Dochodzi 15, zaraz koniec pracy ! > Autor: 18lipiec > > W powyzszym poscie druga praca nie zostala wspomniana, ale pozniejsza laba jak > najbardziej > Ano widzisz. Potem odpoczywam, a potem pracuję nocą. Chyba wiesz jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
hawan Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 14:01 18lipcowa napisała: > > > Ano widzisz. Potem odpoczywam, a potem pracuję nocą. Chyba wiesz jak ? Bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 14:04 hawan napisała: > 18lipcowa napisała: > > > > > > > Ano widzisz. Potem odpoczywam, a potem pracuję nocą. Chyba wiesz jak ? > > Bez komentarza... Własnie stąd mam pieniądze by nie byc na czyimś utrzymaniu. Teraz pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
hawan Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 14:15 18lipcowa napisała: > > Własnie stąd mam pieniądze by nie byc na czyimś utrzymaniu. Teraz pasuje? > Kazdy zarabia tak jak umie najlepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 14:17 hawan napisała: > 18lipcowa napisała: > > > > > Własnie stąd mam pieniądze by nie byc na czyimś utrzymaniu. Teraz pasuje? > > > > Kazdy zarabia tak jak umie najlepiej... Dokładnie tak.Pewnie wiesz że zażartowałam sobie z tą nocną pracą i sponsorem.Oczywiście nic takiego nie ma i nigdy by nie było. Napisałam tak żebyś po prostu zrozumiała ze każdy może mieć jakieś źródło dochodów, nawet nie pracujący, że każdy może mieć oszczędności, że nie każdy kto mieszka z rodzicami na nich żeruje. Odpowiedz Link Zgłoś
hawan Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 14:25 Absolutnie nie musisz mi sie tlumaczyc jakie jest Twoje zrodlo dochodu, oraz no co wydajesz swoje pieniadze... ja poprostu mam alergie na kogos kto <wyzej s.a niz du.e ma>. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 14:27 Ja tez, chociaz nie mam na mysli Lipiec. Odpowiedz Link Zgłoś
hawan Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 14:31 cocollino1 napisała: > Ja tez, chociaz nie mam na mysli Lipiec. Przykro mi, nie wiedzialam, ze tak sie mnie odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 14:32 hawan napisała: > cocollino1 napisała: > > > Ja tez, chociaz nie mam na mysli Lipiec. > > Przykro mi, nie wiedzialam, ze tak sie mnie odbiera. taa masz na mnie alergię. Ciekawa jestem tylko skąd, skoro na tym forum widze cie 1 raz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 14:34 O Ciebie tez nie, absolutnie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hawan Cocollinol 19.04.05, 14:39 cocollino1 napisała: > O Ciebie tez nie, absolutnie!!!!!!!! Ufff!! Dziekuje! Juz mi lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 14:32 hawan napisała: > Absolutnie nie musisz mi sie tlumaczyc jakie jest Twoje zrodlo dochodu, oraz no > co wydajesz swoje pieniadze... ja poprostu mam alergie na kogos kto <wyzej > s.a > niz du.e ma>. Jasne że nie muszę.Ale skoro nie masz pojęcia skąd mam pieniądze i ile to nie insynuuj mi że jestem na utrzymaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_max przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 13:32 bo ja właśnie o 15, wychodzę z pracy a na zachcianki i owszem mnie stać. Nierozumiem skąd ten wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 13:41 ula_max napisała: > bo ja właśnie o 15, wychodzę z pracy a na zachcianki i owszem mnie stać. > Nierozumiem skąd ten wniosek. Ja też nie ale zrozumiałam że żeby mnie było stać na zachcianki to powinnam pracować chyba ...nocą... Odpowiedz Link Zgłoś
ula_max Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 13:55 wychodzę o 15, bo czas po 15 jest zarezerwowany dla mojego dziecka. A od tego mam pracowników, zeby zasuwali do nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
hawan Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 13:59 ula_max napisała: > wychodzę o 15, bo czas po 15 jest zarezerwowany dla mojego dziecka. A od tego > mam pracowników, zeby zasuwali do nocy. Ula w takim wypadku nie porownuj sie go kogos, kogo sie wyrzuca z pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
ula_max Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 14:02 a wg. Ciebie do kogo się porównuję? Bo się chyba zgubiłam, albo nie doczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 14:05 hawan napisała: > ula_max napisała: > > > wychodzę o 15, bo czas po 15 jest zarezerwowany dla mojego dziecka. A od > tego > > mam pracowników, zeby zasuwali do nocy. > > Ula w takim wypadku nie porownuj sie go kogos, kogo sie wyrzuca z pracy... Ale mnie nie wyrzucono z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 14:05 a pomyslalas o tych, ktorzy zasuwaja, ze moze byc im przykro ze tak wlasnie to okreslilas? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 14:08 cocollino1 napisała: > a pomyslalas o tych, ktorzy zasuwaja, ze moze byc im przykro ze tak wlasnie to > okreslilas? Nie przesadzaj. Ja czasem zasuwałam, a jakby mi ktoś tak powiedzial to generalnie olałabym to... Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 14:11 Ty bys olala, a ktos inny moze nie za bardzo. Okreslenie nieladne. Ja nie zasuwam do nocy coprawda, ale moze kto to czyta i owszem. Czasem mozna kogos urazic. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_max Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 14:10 rozumiem że Cię uraziłam, bo zasuwasz? Każdy robi to co lubi, albo to na co sobie zasłużył, albo to co musi. Ja nikomu nic nie każę, tylko proszę, a to jest różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 14:13 a widzisz nie zasuwam, nie musze, ale to nie znaczy ze nie mysle o innych ktorzy zasuwaja. Wspolczuje w takim razie Twoim pracownikom, skoro masz takie podejscie sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_max Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 14:16 dzięki, właśnie mnie uświadomiłaś, że jestem kapitalistycznym wyzyskiwaczem i gnębię klasę robotniczą. Na stos!!! Trudno, jakoś to przeżyję, bo za chwilę biegnę do mojego maleństwa, a niezałatwione sprawy zrzucę na moich biednych pracowników. Pewnie nie wyjdą z pracy przed 21! Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 14:18 Uświadom sobie tylko, ze kazdemu nalezy sie szacunek i bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu magda :) 19.04.05, 14:21 jakbys chciala czasami pogadać to wal śmiało na gg 8647857 chociaz mam nadzieje że teraz znowu zaczne tu bywac częściej... w kazdym razie bardzo ci dziekuje za pamięc i dobre słowo i wszystkim który w jakiś sposób ciepło o mnie myślą HEY MAMA moja kolekcja odzieży ciążowej sezon wiosna 2005: HEYMAMA Odpowiedz Link Zgłoś
madzia116 Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 15:13 a może Ci pracownicy też mają dzieci, które ich potrzebują, a że tobie się udało to nie musisz innych traktować z góry i się wymądrzać Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 15:18 otóż to, właśnie dlatego sie odezwałam i zdenerwowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 15:20 Co wy pacownicy nie maja dzieci faceci znaczy maja ale maja zony a kobuiety nie maja bo kobiety pracownicy nie miewaja dzieci, to wy nie wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: przepraszam a dlaczego akurat o 15? 19.04.05, 15:26 a widzisz to teraz jest wszystko jasne, to racja niech zasuwaja nawet po nocach, a my cieszmy sie ze poki co nie musimy ) Odpowiedz Link Zgłoś
anusia151 Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 13:21 tez zastanawiałam sie co u niej słychać? może w nowym mieszkaniu nie ma netu? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 13:35 hej no niestety nie przeprowadziłam sie - ku zadowoleniu tych którzy mnie nie lubią... lokatorzy którzy miekszkają w tym mieszkaniu nie wyniosa sie aż do końca maja przez cały czas powtarzali ze już za 2 tyg sie wynosza i trwa to do dzisiaj... tak więc znowu jestem na etapie poszukiwań - a w tej dziurze bardzo cięzko coś znaleźć... umowe miałam podpisaną do końca kwietnia tak ze teraz pani włascicileka bedzie mi winna 2 razy tyle ile jej zapłaciłam odstepnego ale to najmniej ważne... byłam pewna że sie wyprowadzamy a tu klops no ale staram sie nie załamywac... rodzice już sie chyba oswoili że nie będe tu mieszkać choć sytuacja z mamą nadal nie za dobra... ciuszki powoli sie sprzedają... już mysle nad letnimi rzeczami , pojutrze jade po materiały na jakies zwiewne ciuszki... mój niemąż pracuje choc mysli nad zmiana pracy , może sie uda znaleźc coś za lepsze pieniądze... w sumie to tyle... dziękuje za pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 13:41 Sówko, tak jak Ci pisałam na gg, to tylko ostatnia przeszkoda. A Ty działaj, działaj i nie zaprzątaj sobie głowy tym, że ktoś tam w Ciebie nie wierzy. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 20.04.05, 09:20 czesc - miło Cię słyszeć Z przeprowadzką to co sie odwlecze to nie uciecze Ja pod koniec roku bede wynajmowac mieszkanie to jak bedziesz zainteresowana to Ci dam cynk wprawdzie lokalizacja jak dla mnie do bani, ale Kraków Narazie nie chce zapeszać troszkę mi sie pozmieniało i mam nadzieję, że zaproszę Cię niebawem do mojego domku z oogrodem hihihihihi Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 13:30 Jak to, przecież odpowiedziała na post Kafki74 (kilka - kilkanaście postów niżej). Poza tym widywałam ją na innych forach. Może znudziło jej sie forum emama? A szkoda, wielka szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 13:51 A ja sie sówce nie dziwie, jesli celowo specjalnie nie udziela sie na forum. Dosyc sporo niemiłych słów tu usłyszała, więc może chce odpoczac. Ale tez sporo dobrych słów pocieszenia bylo, to trzeba przyznac. Sowa pozdrawiam Cię i zycze samych sukcesów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 No nie mam pytań , laski....!!!!!! 19.04.05, 14:17 Wchodzę na forum a tu już 30 postów, a czego ponad połowa nie na temat. Zadałam pytanie z czystej sympatii do Sowy, lubię ją i tyle.Chciałam wiedzieć co u niej, bo daaaawno się tu nie odzywała . A co widzę?Same niemiłe komentarze i to duża częśc wiadomo spod czyjej klawiatury wyszła... Pozdrawiam Cie Sowo!Będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: No nie mam pytań , laski....!!!!!! 19.04.05, 14:19 Ja tylko zapytałam a raczej pytająco stwierdziłam że może sowa w końcu wzięła się za pracę zamiast narzekać i w końcu stanie na nogi i sama zasponsoruje sobie szkołę i inne takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: No nie mam pytań , laski....!!!!!! 19.04.05, 14:24 nie narzekam na nude... wychowuje syna a z nim jest co robić... do pracy sie nie wybieram... a szkołe nadal SPONSORUJĄ mi rodzice! jestem ciekawa co to są te INNE TAKIE RZECZY... Odpowiedz Link Zgłoś
hawan Magda, Sowa 19.04.05, 14:28 Magda, Sowa przepraszam za powyzszy dialog. Zadko zabieram glos na Ty forum... dzisiaj nie wytrzymalam. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Magda, Sowa 19.04.05, 14:33 też czasami nie wytrzymywałam... ale teraz leje na to równo z góry... mam już wyrobione zdanie na temat pewnych osób i nie "podnieca" mnie ich paplanina... poza tym zmieniło mi sie nieco podejście po ostatnich wydarzeniach - chodzi mi o śmierć Ojca świętego... Odpowiedz Link Zgłoś
hawan Re: Magda, Sowa 19.04.05, 14:43 sowa_hu_hu napisała: > też czasami nie wytrzymywałam... ale teraz leje na to równo z góry... Ja sie wlasnie dzisiaj czegos nauczylam... Nalezy wypic napar z melisy zanim otworzy sie to forum Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Hawan 19.04.05, 14:46 Ha, ja juz sie obchodze bez, tylko czasem musze zapalic, jak cos przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p bez przesady... 19.04.05, 14:49 najlepszy sposób to miec w nosie i nie wdawac się w dyskusje, bo do niczego nie prowadza. A poza tym: pozdrowienia dla Sowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu kalina 19.04.05, 14:51 kalinko dla ciebie tez pozdrowionka mam nadzieje że ci dobrze na nowym stanowisku Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: kalina 19.04.05, 14:55 a dziękuję, dobrze. Przynajmniej mąż sie nie ma prawa denerwować, że okupuję kompa - tłumacze, że to nie przyjemnośc tylko obowiązek, hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: bez przesady... 19.04.05, 14:51 no ale kalino sama czasem tez nie mozesz sie powstrzymac, to normalne. A ze mam to w nosie to juz inna sprawa.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: bez przesady... 19.04.05, 14:54 są sytuacje, kiedy żaden normalny czlowiek nie wytrzyma, bo go przyslowiowa cholera strzela, hehehe... Ale staram sie opanowywać)) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: bez przesady... 19.04.05, 14:59 zauważylam i podziwiam, tez sie staram. Sowa ja tez przeprasam, ze taki bajzel na watku o Tobie sie zrobil, pozdrawiam Cie jeszcze raz) Odpowiedz Link Zgłoś
hawan Re: bez przesady... 19.04.05, 15:00 Obiecuje od dzisiaj tez bede sie starac! Bez melisy, papierosow i innych wspomagaczy P.S Sowo, poniewaz jestem wspolodpowiedzialna za rozwalenie Twojego watku, chcac sie odrobine zrehabilitowac, pozdrawiam Cie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu kobiety :) 19.04.05, 15:04 ależ nie ma za co przepraszać!!! ja juz sie przyzwyczaiłam że jak tylko sie pojawiam zaraz robi sie szum hiehie ależ jestem popularna Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu hawan 19.04.05, 14:47 eeeeeeeeeeeeee tam napar nie nalezy poprostu sie przejmowac gadanina ludzi ktorzy udzielaja sie w tmatach o których bladego pojęcia nie mają... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hawan 19.04.05, 15:04 sowa_hu_hu napisała: > eeeeeeeeeeeeee tam napar nie nalezy poprostu sie przejmowac gadanina ludzi > ktorzy udzielaja sie w tmatach o których bladego pojęcia nie mają... > Masz rację. Nie mam pojęcia jak mozna zakładać rodzinę SWOJĄ i żerować na rodzicach.... > Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: hawan 19.04.05, 15:18 Lipiec, Ale przeciez chodzenie do szkoly obowiazkowe nie jest. A sowie rodzice placa. Moze dlatego ze chca? Przeciez szkola nei jest artykulem pierwszej potrzeby i sowa moglaby poczekac i pozniej placic sobie sama nie? Ja nie wiem, ja studiowalam za darmo, co nie zmienia faktu ze gdy pierwszy raz jechalam na kurs do Anglii, mialam na to forse, sw2oja wlasna ( a pardon ja na mezu zeruje.. ot durak dal mi na holiday do Anglii) to ojciec nie dosc ze nie pozwolil mi samej za kurs zaplacic to jeszcze dal mi wiecej niz bylo potrzeba. Moze sowy rodzice tez chca. Ja tam widze ze sowa powoli staje na nogi. powoli to fakt- grunt zeby wyprowadzila sie raz a dobrze a nie jutro bez planu i na wariata. Moze nie kopmy jej intensywnie po kolanach, co? Ty widzisz ten uklad jako wykorzystywanie, a mnie sie wydaje ze sowa korzysta z mieszkania i jedzenia za cene obrywania po glowie, a rodzice placa za to jedzenie i mieszkanie a w zamian jezdza po niej jak po lysej kobyle, a jak odwarknie to maja satysfakcje ze "gowniara sie stawia a my dla niej przeciez tyle robimy niewdziecznica jedna" Ja u mojej mamy obserwuje takie tendencje. Np dlugie lata robila dla moich niejadkow obiad dwudaniowy z deserem, dzieci zjadaly polowe zupy a ona zaczynala dramatyzowac ze "ona sie tak narobila". Albo narzekala ze tak smieca, rozwalaja zabawki a przeciez ona pol nocy sprzatala. Na moje sugestie ze mozna bylo wwwalic noge kurza do piecyka i zrobic salatke tylko mruczala, a jak jej proponowalam ze w takim razie odkurzymy przed wyjsciem ( a tak w ogole czemu nie zaplanuje odkurzania na PO dzieciach) mowila ze ja nie umiem odkurzac (przez 10 lat co sobota machalam cale mieszkanie dwa razy, bo jak wiadomo w poznanskiem jeden raz nie starcza )) Ale ja oduczylam, teraz sa kluski z sosem i kupne ciasto a odkurzanie jest po naszej wizycie. Dodam ze wpadamy tak z raz na miesiac. Ale gdybym mieszkala z mama to mam jak w banku ze jazdy by byly jak u Sowki Dlatego w kresie przejsciowym wolalam z tesciowa mieszkac- oan jest prosta kobita jak chce pomoagac to pomaga a jak chce czytac to czyta Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu gosiu i nie tylko 19.04.05, 15:45 niektorym nie przetłumaczysz... łatwo jest powiedziec - idź do pracy - tylko co ja bym wtedy z dzieckiem zrobiła...? zostawiła same w domu przywiązane do kaloryfera? a opiekunki w takiej sytuacji nie ma sensu zatrudniac - bo bym jej musiała calą pensje oddac - no może by mi 100zł zostało... co do żerowania - to płacimy mamie 500zł na miesiąc , nie ejst to duża kwota ale zawsze coś... poza tym gotuje obiady , pieke , a odkurzam gosiu tez dwa razy tyle ze nie co sobote tylko codziennie mój ojciec sie na mnie nie wyzywa , można powiedziec że jest ok , pomaga mi jak może , wspomaga finansowo - ja go nie prosze - poprostu on mi daje... wojny robi tylko moja mama... i nie ejst to tylko moje zdanie ze przegina... ojciec jak przyjeżdża na weekend to widze jak mu uszy puchna od jej pretensji , narzekania i nie rzadko darcia sie... niestety - taki typ ta moja mama... często wytrzymać nie moge... z nia jest tak ze mówi np " dzieckiem sie nie zajmujesz , nie chodziś na spacery..." pewnego dnia biore małego na spacer i wstępuje do niej do pracy a ona do mnie " gdzie ty łazisz , czemu nie gotujesz obiadu..." jak gotuje obiad to mi mówi " po co tak dużo" jak nie ugotuje to ma wielki żal... jak pieke ciasto to zawsze narzeka i wzdycha po jasną cholere ja to robie... tak ze jej sie nie da dogodzić... niestety niektórzy nie rozumieją że jak zachodziłam w ciąże to owszem chciałam od razu zeby moj facet mieszkał u moich rodziców ale byłam wręcz pewna że on dobrze zarabia i spokojnie będzie nas na wszystko stać , z resztą on sam sie obligował ze bedzie łożył na dom 1000pln na miesiąc... niestety wiele sie potem zmieniło , zweryfikowało... ale o tym nie chce mówić... gdybym jednak wiedziała ze facet groszem nie śmierdzi na pewno bym sie w dziecko nie pakowała... ci którzy dobrze znają ta historie a zwlaszcza mojego faceta wiedzą jaka jest naprawde... tak ze to nie bylo na zasadzie "zróbmy sobie bachora bo fajnie by było , będziemy mieszkac u moich rodziców , oni będa nas utrzymywac , żywić , ubierać itd a my całymi dniami będziemi oglądac tv..." ale chyba nie musze tego tlumaczyć(choć i tak już sie nagadałam) ok,ide po dokłądke pieczonych ziemniaków Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Magda, Sowa 19.04.05, 14:34 hawan napisała: > Magda, Sowa przepraszam za powyzszy dialog. Zadko zabieram glos na Ty forum... > dzisiaj nie wytrzymalam. Po pierwsze to RZADKO a nie ZADKO. Po drugie nie przypominam sobie byś kiedykolwiek zabierała głos na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Magda, Sowa 19.04.05, 16:34 18lipcowa napisała: > Po pierwsze to RZADKO a nie ZADKO. > Po drugie nie przypominam sobie byś kiedykolwiek zabierała głos na tym forum. > Z ciekawości sprawdziłam. Zabierała głos w marcu. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hawan Re: Magda, Sowa 19.04.05, 16:49 umasumak napisała: > > Z ciekawości sprawdziłam. Zabierała głos w marcu. Pzdr To sie chyba nie zabieranie glosu, a FaulStart nazywa Rowniez pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: No nie mam pytań , laski....!!!!!! 19.04.05, 14:33 sowa_hu_hu napisała: > nie narzekam na nude... wychowuje syna a z nim jest co robić... do pracy sie ni > e > wybieram... > a szkołe nadal SPONSORUJĄ mi rodzice! > > jestem ciekawa co to są te INNE TAKIE RZECZY... > Ok czyli po staremu. A do starych nadal pyszczysz czy nie? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: No nie mam pytań , laski....!!!!!! 19.04.05, 14:35 "moja droga" jeśli ci sie wydaje że wciągniesz mnie w swoją pyskówke to sie mylisz... ps. ja mam rodziców , nie starych... pa Odpowiedz Link Zgłoś
18lipca Re: Sowo_hu_hu!! Co z Tobą???? 19.04.05, 23:00 Ale wy się dajecie wkręcać. A wystarczy nie odpowiadać na głupie posty. I kto teraz zaciera ręce? 18lipca TO JA Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Dziewczyny litości........... 19.04.05, 23:58 Czy jak spotykacie czubka na ulicy to też z nim dyskutujecie???? Dziwie się więc że ktoś odpowiada na jej denne posty Odpowiedz Link Zgłoś