18lipcowa 01.06.05, 11:11 Witam, widzę że tęskniłyście. Jak narazie jestem i zniknę jak wszystko dobrze pójdzie za jakiś miesiąc, góra dwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysiaczek2 Re: No i jestem............ 01.06.05, 12:12 Miło Cię widzieć. Bez Ciebie forum jest jak cmentarz. Martwo. już miałam odejść. nie też nie było przez 10 dni byłam w szpitalu, ale wróciłam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 do Tygrysiaczka 01.06.05, 12:17 dziękuję w imieniu swoim i innych mam, które piszą na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: do marcelinki 01.06.05, 12:43 Ale nie masz za co dziękować i się obrażać. Sama zobacz ile jest postów tylu :"Lipcowa się obraziła?", "nudno bez niej", to chyba mówi samo za siebie, że wiele mam lubi czytać jej posty. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: do marcelinki 01.06.05, 14:07 tygrysiaczek2 napisała: > Ale nie masz za co dziękować i się obrażać. Sama zobacz ile jest postów > tylu :"Lipcowa się obraziła?", "nudno bez niej", to chyba mówi samo za siebie, > że wiele mam lubi czytać jej posty. Lubi?Heh ja mysle ze raczej lubią się święcie oburzac. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: .... 01.06.05, 14:15 A mnie i tak imponuje prawdomówność ludzi, nawet w takim stylu jak 18 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: .... 01.06.05, 23:20 tygrysiaczek2 napisała: > A mnie i tak imponuje prawdomówność ludzi, nawet w takim stylu jak 18 lipca 18 LIPCA TO NIE ONA. Nie zauważyłaś, specjalistko od zmiany nicków? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: do marcelinki 01.06.05, 19:19 tygrysiaczek2 napisała: > Ale nie masz za co dziękować i się obrażać. Sama zobacz ile jest postów > tylu :"Lipcowa się obraziła?", "nudno bez niej", to chyba mówi samo za siebie, > że wiele mam lubi czytać jej posty. Ile jest tych postów? Jeden założony przez niejaka Karolcię, która w dodatku pisze, że nie bywa na tym forum. Zabawne doprawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: do Tygrysiaczka 01.06.05, 13:05 Masz rację Marcelino. Tygrysiaczek mnie rozgryzł i dziękuję jej za to. Nawet nie podejrzewałam, że jestem zombi. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: do Tygrysiaczka 02.06.05, 10:45 marcelino1 napisała: > dziękuję w imieniu swoim i innych nadgorliwość gorsza od faszyzmu. w moim imieniu nie musisz tego robić, niekonieczne są również okolicznościowe wiązanki, kwiaty, przemówienia i chippendalesi w strojach ludowych --' Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: do Tygrysiaczka 02.06.05, 14:10 Sprostowanie: W imieniu Kosheen4 nie dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: No i jestem............ 01.06.05, 16:22 >Bez Ciebie forum jest jak cmentarz. Znaczy straszy >Martwo. Wysyp żywych trupów, woooow... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: No i jestem............ 01.06.05, 17:03 kawka74 napisała: > >Bez Ciebie forum jest jak cmentarz. > Znaczy straszy > >Martwo. > Wysyp żywych trupów, woooow... ___________________ żywe trupy to ząbi ) forum e-ząbi zaprasza ) Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: No i jestem............ 01.06.05, 19:11 proponuję zorganizować "Pałac Strachu" jak w wesołym miasteczku i pobierać kasę za wejście. Chcesz się bać? Wyślij smsa o treści EZABI (e-ząbi ) na nr XXXX koszt 8 zł plus VAT (abonament miesięczny). Codziennie nowe atrakcje!! Uważam, że interes jest całkiem niezły, jak już ząbi, to po całości, a co. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak TYGRYSIACZKU 01.06.05, 16:33 tygrysiaczek2 napisała: > Miło Cię widzieć. Bez Ciebie forum jest jak cmentarz. Martwo. już miałam odejść > . > nie też nie było przez 10 dni byłam w szpitalu, ale wróciłam. > pozdrawiam To dobrze, że wróciłaś. A wraz z Tobą Lipiec. Inaczej forum by już nie istniało.... Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Re: TYGRYSIACZKU 02.06.05, 10:49 umasumak napisała: > tygrysiaczek2 napisała: > > > Miło Cię widzieć. Bez Ciebie forum jest jak cmentarz. Martwo. już miałam > odejść > > . > > nie też nie było przez 10 dni byłam w szpitalu, ale wróciłam. > > pozdrawiam > > To dobrze, że wróciłaś. A wraz z Tobą Lipiec. Inaczej forum by już nie > istniało.... Jak to by nie istniało Umo??? Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: TYGRYSIACZKU 02.06.05, 12:25 A jak sobie wyobrażasz forum zombi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: TYGRYSIACZKU 02.06.05, 12:41 umasumak napisała: > A jak sobie wyobrażasz forum zombi ??? Przyszło mi do głowy kilka przykładowych tematów takiego forum, ale... nie... nie powiem na głos Od razu skojarzył mi się teledysk Michaela Jacksona Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Re: TYGRYSIACZKU 02.06.05, 12:44 umasumak napisała: > A jak sobie wyobrażasz forum zombi ??? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: No i jestem............ 03.06.05, 17:47 Tak,tak zróbcie imprę,nadmuchajcie balony i cieszcze się że wróciła.A ja zrobię sobie w domu oddzielną stypę. Raczej nie przepadam za tą piekną,pozbawioną kompleksów i wszyskiego innego kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina74 Re: No i jestem............ 01.06.05, 12:23 Trzeba było więc poczekać z tymi pożegnaniami jeszcze z miesiąc lub dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: No i jestem............ 01.06.05, 12:28 sabina74 napisała: > Trzeba było więc poczekać z tymi pożegnaniami jeszcze z miesiąc lub dwa. Myslałam że nie będzie mnie dłużej, ale jednak jestem. Potem jeszcze raz się pożegnam, niektórzy lubią pozegnania ze mną... Odpowiedz Link Zgłoś
anek.anek Re: No i jestem............ 01.06.05, 14:19 Hi, hi, hi.Szkoda, że nikt sie tu w bukmachera nie zamienił i zakładaów nie było.Gdybyś jednak nie wróciła, to ci, którzy by to obstawili niezłą kasę mogliby zarobić)) Nieźle się Twój wątek "wyjeżdżam" rozrósł Niektórym miny zrzedną a skad zmiana planów? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: No i jestem............ 01.06.05, 14:24 anek.anek napisała: > Hi, hi, hi.Szkoda, że nikt sie tu w bukmachera nie zamienił i zakładaów nie > było.Gdybyś jednak nie wróciła, to ci, którzy by to obstawili niezłą kasę > mogliby zarobić)) > > Nieźle się Twój wątek "wyjeżdżam" rozrósł Niektórym miny zrzedną > a skad zmiana planów? ALe ja nie zmieniłam planów. Wyjechalam na wycieczkę, a plany nadal aktualne. Po obronie wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: No i jestem............ 02.06.05, 14:12 powtarzasz się lipcowa wczoraj to czytałam zapodaj coś orginalnego Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: No i jestem............ 01.06.05, 17:29 no no Lipcowa, pojawiłaś się ). faktycznie jak zniknęłaś na jakiś czas to nudą wiało na forum. nie to żebym się z Tobą zawsze zgadzała ale fajnie się Ciebie czyta Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: No i jestem............ 01.06.05, 17:55 No cóż, jeśli wszystkie twoje słowa są warte tyle co twoje "żegnam", to gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: No i jestem............ 01.06.05, 19:24 Ja też Jestem noi CO!!??? cieszysz się?? Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Kobiety 01.06.05, 23:40 Po pierwsze ZOMBI a nie zabi!!!! Po drugie lipiec, wiedzialam, ze nie zegnasz sie definitywnie... nie wszyscy ulegli plotkom i paranoi... skoro jednak nie bylo cie na forum tydzien to powiem co co zaobserwowalam - mozna bylo w koncu pogadac na temat a nie o twoich oderwanych dygresjach... aha - i nikt nikogo nie dolowal bez sensu. calkiem przyjemnie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Kobiety 02.06.05, 12:54 > Po pierwsze ZOMBI a nie zabi!!!! Mijaczku, czy Ty, nie daj Boże, pomyślałaś, że to "ząbi" to tak na serio??? No co Ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Kobiety 02.06.05, 22:39 jam nie lipcowa, ale odpowiem za nia - tak, jest z Koszalina... Odpowiedz Link Zgłoś
hanya00 Re: Kobiety 03.06.05, 00:41 mowa o lipiec bo o nia pytalam. ja mieszkam kawalek za koszalinem Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Kobiety 03.06.05, 18:08 Mój małż ma w Koszalinie kuzynkę i dwóch kuzynów. To ja dla Lipiec też prawie jak siostra jestem ) Odpowiedz Link Zgłoś