Dodaj do ulubionych

Bez tego ani rusz ;)

10.06.05, 21:16
Kolekcjonujecie buty i torebki? Mam znajoma z kilkoma parami obuwia do kazdej sztuki garderoby
smile)) Jakie buty nosicie i do czego, jakie torebki? Ja nie kolekcjonuje ale mam kilka par butow i
torebek tak zeby pasowalo do kazdej sytuacji i pory roku, po ciazy mam szeroka stope wiec trudno
jest mi kupic odpowiednie buty crying Najbardziej lubie buty sportowe, na lato mam kilka par japonek, a
na wyjscia wysokie obcasy.
Obserwuj wątek
    • marta_nie_martka Re: Bez tego ani rusz ;) 10.06.05, 21:25
      Hmm, buty. Uwielbiam! Mam kilka par, na każdą okazję, ale zawsze czuję, że mam
      ich za mało. Teraz głównie sportowe, bo jestem na wychowawczym i w drugiej
      ciąży. I tylko trzy pary eleganckich w ulubionych kolorach - brązowe, czarne i
      kremowe.

Z torebkami jest gorzej, noszę wielkie, do których zmieszczą się zeszyty A4 i
      wszystko co potrzebna na spacer z dzidzią. Tylko do brązowych pantofli mam
      idealnie pasującą torebkę sad
      • musia2002 Re: Bez tego ani rusz ;) 10.06.05, 21:33
        No to ja teraz stwierdzilam,ze jestem szalona-mam 31 par butow[mam szajbe na
        tym punkcie]torebek polowe z tego.Jestem jeszcze kolekcjonerem bielizny[kilka
        lezy w szafie jeszcze z metkami].To chyba takie hobby.
    • kalina_p Re: Bez tego ani rusz ;) 10.06.05, 21:59
      a ja mam martensy i plecakwink))
      No i klapki na lato.
      Torebke jakąs tez mam, schowana w szafie, ale wiem na pewno, że jest!
      • abit26 Re: Bez tego ani rusz ;) 10.06.05, 23:02
        UWIELBIAM kupowac buty, no a do każdej pary musi być torebka (żeby wszystko
        pasowało!!!) Tylko szkoda ze mój mąz mnie nie rozumie i wkurza się jak tylko
        wchodze do obuwniczego.
    • czajkax2 Re: Bez tego ani rusz ;) 10.06.05, 23:29
      Uwielbima buty i torebki. Ale mam jedną torebkę-mus był kupić bo stara się
      rozsypała. No i pantofle i jedne sportowe na lato. Niestety bez szaleństw bo
      nie ma za co,ale pomarzyc moznasmile
      • zona_mi Re: Bez tego ani rusz ;) 10.06.05, 23:32
        Hej, Czajka! A co Ty tu robisz? Już się małżonkiem nacieszyłaś? smile)_
        • czajkax2 Zona_mi 10.06.05, 23:36
          Siadłam na chwilkę napisać sprawozdanie no i oczywiście musiałam zajrzec na
          Forumsmile Ale to tylko 5 minutek i już spadam bo małżonek czekasmile)))))
    • mamadwojga Re: Bez tego ani rusz ;) 11.06.05, 10:00
      Hmmmm...
      Kolekcjonowanie butów i torebek to jest dla mnie bardzo trudna sprawa. Samo
      kupienie butów w moim rozmiarze (34-35) jest trudne. Często te buty co są
      podpisane że mają rozmiar 35 są w rzeczywistości 36. Sprawa wygląda więc tak że
      butów za wiele nie mam, za to kiedy już znajdę odpowiednią parę to nie patrzę
      na cenę (no... trochę patrzę ale dla przyzwoitości tylko) i kupuję je sobie.
      Niestety ogromnie buty niszczę. Nie wiem jak to się dzieje .
      Co do torebek to NIE CIERPIĘ ich. Mam plecaczek, elegancki, malutki i tylko z
      nim czuję się wygodnie. Torebka mi ciągle spada, zsuwa się. Przy dzieciach
      najwygodniej z plecaczkiem, a bez dzieci właściwie nie wychodzę (echhhhh). Może
      mi się zmieni jak bąki podrosną i znowu z matki stanę się kobietą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka