Dodaj do ulubionych

pifko dzisiaj!!!!!!!!

08.11.02, 10:22
Dekada punkt 19! Ulalka Martucha i ja bedziemy tam o 19, wiec przyłazta
ludziska:))))))))
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:09
      ale komitet powitalny sie uzbieral... fji fju

kobieta z rekami hutnika:)) druga kobieta zaprzyjazniona ostatnio z kolega
      kosiarka;)) no i ta trzecia, Piekna o Poranku:))
      tylko mnie brakuje, niebogi;)))
      • Gość: martucha Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:11
        Szakus, przybadz, a jak nie, to chociaz koniak podeslij (czyli sama Twoja sliczna glowke)
        o kosiarce spalinowej nic nie wiem ;))))))))
        • saqqara Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:15
          sama moja glowa wystarczy? to moze od razu sie podrzuce do lozka zamiast
          konskiej glowy, co?;)))
          • Gość: martucha Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:17
            hehe, ja tylko chcialabym zobaczyc Twoja rozesmiana twarzyczke :))))))))))))))))
            • saqqara Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:22
              to ja moge zdjecie przyslac:)))))))
              • randia_ Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:45
                Ja też moge twoje zdjęcie przysłać :)))
                • saqqara Randia!!! 08.11.02, 12:01
                  biorac pod uwage jakie TY masz moje zdjecia to raczej oszczedz sobie fatygi
                  oki?:))))
                  • randia_ Re: Randia!!! 08.11.02, 12:06
                    A jak ktoś będzie chciał mnie przekupić???
                    Mam byc twarda, a nie miętka, tak ???
                    • saqqara Re: Randia!!! 08.11.02, 12:20
                      twarda jak stal!!! jak sie dowiem ze bylas mietka, to nogi z dupska wyrwe!!!
                      :))
                      • randia_ Re: Randia!!! 08.11.02, 12:29
                        Benem twarda!!!!
                        Słowo harcerza!!! :)
                    • _grucha Re: Randia!!! 08.11.02, 13:02
                      Twardy to sie zrobi ten, kto je jeszcze zobaczy:))
                      • randia_ Re: Randia!!! 08.11.02, 13:13
                        A wiesz jaka ja muszem być twarda???? :)))
                        • _grucha Re: Randia!!! 08.11.02, 13:15
                          Co dziala na panow to chyba wiem:). Ale tak kobieta... na kobiete...
                          • randia_ Re: Randia!!! 08.11.02, 13:30
                            Wiesz........................niejednokrotnie jesteśmy razem na tych
                            zdjęciach :)))
                            • saqqara Re: Randia!!! 08.11.02, 14:31
                              lepiej nic nie mow, na sama mysl robie sie sztywna:))))
                              • randia_ Re: Randia!!! 08.11.02, 15:08
                                Hmmmmmmmmmmm juz milknę :)))))
                                Ale......................
                                • saqqara Re: Randia!!! 08.11.02, 15:23
                                  ale co?:))
            • randia_ Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:23
              No to kuźwa, kto będzie???
              • silvii Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:34
                ;)))) ja siem zameldujem o 19...
        • silvii Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:35
          ha, ha, ha ;))) no jasne, że nic nie wiesz....
      • Gość: Rayoff Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 11:15
        Nie przeklinaj :)
        • saqqara Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:16
          shitpisfak, lepiej?:)
          • Gość: Rayoff Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 11:20
            Ale mi lepiej czy Tobie? Bo mi zawsze dobrze, a u Ciebie poprawy zaobserwowac
            sie nie da :)
            • saqqara Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:23
              tja, gupiemu zawsze dobrze, to inteligentni sie martwia;))))
              • iwusia Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:36
                oki to jak narazie babski zjazd soe szykuje:
                saqqara
                ulalka
                martucha
                mła

randia?
                mengele?
                • Gość: martucha Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:40
                  dorzuce jeszcze Silvii :))))))))
                  • silvii Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:43
                    ojj koniecznie! dorzucałam się wyżej... ale nie uwidzieli ;))
                    • Gość: martucha Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:49
                      nie ma sprawy, w razie czego przetransportuje Cie wlasnowecznie :))))))
                    • iwusia Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:49
                      sorki silvi ale faktycznie nie zwróciłam uwagi, buźka:))
                      więc mamy sabat czarownic hehehehehe no chyba ze randia i mengele bedą to jeden
                      rodzynek się trafi, ale to może wtedy potraktujemy go jako ofiare na ołtarzu
                      pijaństwa hehehehe
                      ps. Martucha mówiła ciUla że Was zabieram?
                      • silvii Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:51
                        martucha dajcie cynka skąd ruszacie na mniejsce...
                        • iwusia Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 12:02
                          spod uczelni martuchy ruszamy, wiec dołacz to sie z nami zabierzesz.
                          • silvii Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 12:29
                            oka ;))) dziemki! (martucha dryndnam do Ciem)
              • Gość: Rayoff Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 11:57
                Zatem - Jak sie czujesz Kochanie?
                • iwusia Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 12:01
                  tyle tu bab więc moze tak po imieniu? zobacz wszystkie odwróciły głowy:)
                  • randia_ Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 12:04
                    To rzeczywiście zaczepnie wygląda :))
                    patrzy która zareaguje :))
                • saqqara to do mnie bylo 08.11.02, 12:09
                  prawda Kochanie?:)
                  czuje sie doskonale, dziekuje!
                  • Gość: Rayoff Mowilem, ze z drzwi juz nie wyjdzie :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 12:24
                    hehehe, dobrze sie czujesz? A wez przeczytaj kto sie dobrze czuje pare postow
                    wyzej i wlasnorecznie przez Cie napisane hehehe
                  • Gość: martucha Silvii IP: *.chello.pl 08.11.02, 12:25
                    ruszamy spod wydzialu UW w Alejach Niepodleglosci, kolo Domaniewskiej o 18.30.
                    dzieki za transport Iwusiu. cmoki :)))))))))))))
                • Gość: Rayoff przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 12:26
                  Bylo testowo rzucone ogolnie, ale teraz to juz personalnie do kazdej ;)
                  • iwusia Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 12:27
                    aha czyli moge sie poczyć połechtana personalnie a jednak zbiorowo?
                    :))))))
                    • randia_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 12:33
                      To łechtanie jest pesonalne czy zbiorowe, bo już nic nie rozumiem??? :)))
                      • silvii Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 12:35
                        zbiorowo-personalne jak rozumiem ;))))

to ile ty masz tych rąk????? a może nie łapkami łechtasz??

;))
                        • Gość: martucha Re: przeciez wiadomo :) IP: *.chello.pl 08.11.02, 12:36
                          stonoga jestes? ;)))))))))))))) kazda tak dasz rade?
                          • Gość: Rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 13:23
                            Ja mam taki dar, ze potrafie lechtac i personalnie i zbiorowo, a jak trzeba
                            potrafie lechtac personalnie w zbiorze i zbiorowo pojedynczo i lechtam
                            wszystkim, czasem nawet na raz - ale to tylko w specjalnych okolicznosciach, bo
                            sie jednak mecze szybciej wtedy ;)
                            Wiec - tak, kazda z Was moze sie poczucu personalnie polechtana :)
                            Wiec - jak sie czujesz Kochanie? :)
                            • martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 13:42
                              czule polechtana, naturlis, ja wol ;)))))
                              • Gość: rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:00
                                wiec sie ciesze i ja jawol :)
                                • martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 14:29
                                  jawol jawol, is libe alkohol ;))))))))))
                                  • Gość: Rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:32
                                    no tak, akurat to to oczywiscie, ze wiadomo :)
                                    • martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 14:39
                                      hehe, ten typ tak ma :)))))))))
                                      • Gość: Rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:47
                                        Hehe i nie tylko ten. - zasmial sie Rayoff - Zaraz, a jaki Ty jestes typ? -
                                        zreflektowal sie po chwili :)
                                        • martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 14:49
                                          typ spod ciemnej gwiazdy, oczywiscie, czyli lepszy model ;)))))))))))
                                          • Gość: Rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:55
                                            Ze sportowym zawieszeniem, lsniacymi zderzakami i miekka tapicerka? :)
                                            • martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 14:57
                                              oczywiscie, w czerwonym kolorze, ze spoilerem, przyciemnianymi szybami i........ podrasowanym silnikiem :)))))))
                                              brum brum brum......................................... odrzut!!!!
                                              • Gość: Rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:00
                                                I z naklejka Pioneer z tylu?

Az sie boje o subwoofer zapytac... ;)
                                                • martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 15:03
                                                  hehe, bez naklejek, ale zamiast tego z poteznym sprzetem stereo :))))))))
                                                  siedzenia za skory, pozwol, ze wyprzedze nastepne pytanie ;)))))
                                                  • Gość: Rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:07
                                                    Ha, ale z jakiej skory, ze doprecyzuje wyprzedzone pytanie?
                                                    A lekko sie prowadzi? :)
                                                  • martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 15:13
                                                    z kozlej skory, a prowadzi sie idealnie i leciutko. klasksonki tak wdziecznie gra w uszach kierowcy. pibip, pibip, pibip
                                                    :))))))))
                                                  • Gość: Rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:23
                                                    A duzo na liczniku? :)
                              • Gość: Rayoff martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:30
                                Aha i jeszcze strasznie mi milo ze sie dalas polechatac :)
                                • martucha_ Re: martucha 09.11.02, 09:14
                                  Rayoff, jak kazdy elegancki samochodzik potrzebuje dopieszczenia, czyt. polechtania, ze strony jego prowadzacego.
                                  na liczniku u mnie 24.000 km, niewiele ;)))))
                                  zaraz jade do myjni ;))))))))))) wyszoruja mnie porzadnie i nawoskuje, zebym pieknie lsnila w sloneczku ;)))))
                                  • Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.itpp.pl 10.11.02, 18:31
                                    No tak, z wazniejszych informacji to jeszcze tylko nie wiem czy duzo palisz i
                                    czy jestes droga w utrzymaniu ;)
                                    • Gość: martucha Re: martucha IP: *.chello.pl 10.11.02, 20:28
                                      pale niewiele, jestem dosc ekonomiczna, ale dosc drogo kosztuje, jezeli chodzi o sam zakup. wymagam wielu
                                      zabiegow pielegnacyjnych, lubie jak sie mnie dopieszcza, wlewa najlepsza pod wzgledem oktanow benzynke,
                                      czasami cieszy mnie wymiana swiec. ale oddanemu wlascicielowi sluze wiernie i nie narowie sie ;)))))
                                      • Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.itpp.pl 11.11.02, 17:53
                                        >ale dosc drogo kosztuje, jezeli chodzi o sam zakup.

No tak, nie ma ideałów...

A który rocznik? :) Bez poważnych stłuczek, potrzeby wymiany silnika i z ważnym
                                        przeglądem technicznym? :)

• Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 11.11.02, 18:02
                                          rocznik 78 ;)))))))) ja taka zabaweczka dla koneserow jestem, mozna mnie zabrac na zloty milosnikow aut
                                          uwazanych za klasyke ;)))
                                          • Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.itpp.pl 11.11.02, 19:10
                                            No tak, ale to jakos nie wspolgra ze sportowym zawieszeniem, malym spalaniem i
                                            w ogole to jednak musisz byc jakas nowoczesniejsza wersja i niekoniecznie sie
                                            dac pokazywac na zlotach koneserow, co?
                                            A 78 to dobry rocznik, ta... Dobre modele, mile wspomnienia ;)
                                            I wina dobre ;)
                                            • Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 11.11.02, 19:33
                                              hmmmm ... uprzedzalam, ze ja lepszy model jestem ;))) ale fakt, jako 24letnie wino smakuje lepiej, polslodkie ;)))))), nie
                                              bede oszukiwac, ze slodyczas sama kapie ;)))
                                              • Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 10:30
                                                A nie za słodkie? Bo mnie mdli szybko
                                                :)
                                                • Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 12.11.02, 11:53
                                                  sam sprobuj, to sie przekonasz :)))))))) . tylko jak pijesz, to nie jedz (mna) i odwrotnie tez ;))))))))
                                                  • Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 13:04
                                                    Si, wysylasz probki jakies? :)
                                                  • Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 12.11.02, 13:40
                                                    pod jaki adres mam wyslac gonca? :))))))) jak blisko gdzies, to sie zastanowie :))))))))
                                                  • Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 13:55
                                                    Blisko, bardzo blisko...
                                                  • martucha_ Re: martucha 12.11.02, 14:11
                                                    nio, to sprawy nie ma, wysylam golebia pocztowego, za zaliczeniem. dotarly do Ciebie?
                                                  • Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 14:16
                                                    Zaliczenia dotarły, gołębie nie. Możesz powtórzyć operację? :)
                                                    A bardzo się pokiereszowałaś, żebym mógł skosztować?
                                                  • martucha_ Re: martucha 12.11.02, 14:33
                                                    to wysylam jeszcze raz, wobec tego, potwierdzenie przelewu dotarlo. to wszystko przez dzial realizacji zamowien.
                                                    otwieraj szerzej okienko, to sie nie rozbije po drodze, ani na szybce sie nie rozplaszcze :)))))) pokiereszuje sie, ale
                                                    prawdziwy koneser doceni smak :)))))))
                                                  • Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 16:47
                                                    No i nie dotarł, może sama przywieź, bo z oknem otwartym dużo dłużej nie
                                                    wytrzymam... :)
                                                  • Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 12.11.02, 18:37
                                                    podaj dokladne namiary, sama przyjade, wobec tego :)))))))))))
                                                    ale najpierw musze sie zatankowac ;))))))))
                                                  • Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 10:19
                                                    Ha, ale o ktorej sama przyjedziesz, bo nie wiem czy w pracy bede zatrudniony
                                                    czy jednak do gory wentylem odpoczywal? :) Dlugo sie tankujesz? :)
                                                  • Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 13.11.02, 10:37
                                                    heh, to tylko chwilke potrwa, jeszcze przetre sobie tylko szybki i boczne lusterka i przybywam :))))))))
                                                    moge rowniez dostarczyc do domciu, w porze relaksu, jezeli jest tak samo blisko jak do pracy ;)))))))))
                                                    a dalej sobie pojade w swiat, brum brum, pibip, kola juz buksuja. swiezo podrasowany silnik czuje :))))))
                                                  • Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 10:45
                                                    Ta, tak samo blisko, albo jeszcze bliżej jest nawet :) Nie zdazaysz duzo spalic
                                                    po drodze :) A silnik rasowany? Uuuu... Nie wiedziałem, nie wiedziałem... Co za
                                                    moc! Co za moc? :)
                                                  • Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 13.11.02, 16:41
                                                    240 koni mechanicznych :)))))))))) a co!
                                                    setke osiagam w 4 sekundy!!! :))))))))
                                                  • Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 14.11.02, 13:14
                                                    Ech... Chciałbym usłyszeć jak rozkosznie mruczysz...
                                                  • martucha_ Re: martucha 14.11.02, 13:20
                                                    brrrr brrrrr brrrrrrummm, brrrrummm. a moze chcesz sie dzis mna wybrac na przejazdzke? jestem dzis czysciutka,
                                                    polyskuje karoseria w sloncu, gram cichutko romantyczna muzyczke..... zapraszam do srodka ;)))))))) moje fotele sie
                                                    rozkladaja ;)))))))
                                                  • Gość: rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 14.11.02, 15:28
                                                    Przewieziesz mnie? Fajo! :) A dasz sie poprowadzic? :)
                                                  • martucha_ Re: martucha 14.11.02, 16:06
                                                    nio, ale pod warunkiem, ze bedziesz bardzo delikatny ;))))))))
                                                  • Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 14.11.02, 16:18
                                                    Bede! :) Jestem chodzaca gracja :) Kiedy mozemy sie umowic na jazde? :)
                                                  • Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 14.11.02, 16:30
                                                    jazdy probne zazwyczaj odbywaja sie w pitakowe.......wieczory ;))))))))
                                                    jeszcze jedno male pytanko, masz garaz? bo ja zwykle marzne jesienia i zima, minmo baaaaaaaardzo sprawnego
                                                    ogrzewania :)))))))
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 16:39
                                                    Z garazem nie powinno byc problemu, mam znajomych w warsztatach samochodowych,
                                                    jak bedizesz chciala bedziesz mogla nawet na kanal wjechac, sprawdze Ci
                                                    cisnienie w oponach i nawoskuje. :) A o ktorej zaczynaja sie piatkowe wieczory?
                                                  • Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 14.11.02, 16:43
                                                    ok 18.30, na kanal chetnie wjadei poddam sie ogolnemu przegladowi. tylko pamietaj, ze do mnie stosuje sie oryginalne
                                                    czesci ;)))))) zadne szroty i inne tkaie slomczyny w gre nie wchodza ;)))))))) to tak gwoli uscislenia :))))))
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 16:51
                                                    Postaram sie jak bede mogl z oryginalnoscia :) Moze masz jakies specjalne
                                                    zyczenia, wiesz, jak juz bedziesz na kanale to mozliwosci jest naprawde
                                                    wiele...
                                                  • Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 14.11.02, 16:53
                                                    hihi, tylko mnie nie laskocz. dalej mozesz sie popisac swymi umiejetnosciami. mam wiele czesci, ktore moznaby
                                                    dokrecic, to tu, to tam ;))))) wszystko zalezy od pomyslowosci mechanika ;)))))))))
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 16:59
                                                    Nie boisz sie tgo dokrecania? Ja tam wole nie dokrecac zadnych srubek, ja
                                                    jestem zwolennikiem luzowania raczej ;)
                                                  • Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 14.11.02, 17:06
                                                    jak poluzujesz juz, to jeszcze nie zapomnij naoliwic, zeby nie skrzypialo potem ;))))) wszystkie tloczki beda idealnie
                                                    chodzic ;))))) TAK JAK LUBIE :))))))
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 17:11
                                                    Nawet jak poluzuje to nic nie bedzie skrzypiec. Nie w takim modelu! No daj
                                                    spokoj i skoncz z falszywa skromnoscia! :)
                                                    Jak lubisz mowisz, jak? :)
                                                  • martucha_ Re: martucha 14.11.02, 17:16
                                                    przeczyscic szmatka wilgotna srubeczki, dokladnie, zeby sie blyszczaly. napoic olejem wysokiej jakosci, popiescic
                                                    troszeczke wycieraczki, poporawiac przewodziki z elektryka, zeby bylo........ elektryzujaco ;)))))
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 17:21
                                                    Oj nie wiem czy jeden wieczor wystarczy, zeby sie dokladnie zajac wszystkim,
                                                    nie wiem... :)
                                                  • martucha_ Re: martucha 14.11.02, 17:25
                                                    od czegos trzeba zaczac...... :))))))) dalej juz tylko moze byc lepiej :)))))))))))
                                                    a masz sciereczke? to zacznij od woskowania mojej czerwoniutkiej karoserii ;)))))))))))))
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 17:29
                                                    Koszule ostatnia z siebie zedre! Ale ktorej karoserii? Bys przyjechala sie
                                                    pokazala, trabnela znaczaco, a tu nic...
                                                    To se chyba gebe na wszelki wypadek wypucuje :)
                                                  • martucha_ Re: martucha 14.11.02, 17:35
                                                    nadal nie wiem, gdzie jest ta Twoja stacja obslugi ;))))) gebusi nie musisz pucowac, tylko mnie, zeby Twoja
                                                    twarzyczka mogla sie we mnie przegladac ;))))) pibip pibip (zatrabilam melodyjnie) daje znaki, ruszam. czy miejsce
                                                    kolo Ciebie jest oswietlone? ja lubie jak mnie przechodnie ogladaja, a inni porzadliwie obserwuja mnie zaparkowana
                                                    kolo kraweznika ;))))))))
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 17:39
                                                    oswietlone, az momentami oczy bola i powiedz w ktorej stacji chcesz miec
                                                    przeglad bo istnieje pare mozliwosc :)
                                                  • martucha_ Re: martucha 14.11.02, 17:46
                                                    gdzies na jakiejs markowej stacji. jako autko-kobieta musze dbac o swoj image i reputacje. nie moge sie znizac do
                                                    miejsc, gdzie faceci z brudnymi lapskami obmacuja jakies Skody czy Syrenki zostawiajac na ich cialach tuste plamy,
                                                    brrrrrrrrr.......
                                                    stacja moze byc w okolicach mokotowa, centrum wzglednie ursynowa ;)))))))))))))
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 17:48
                                                    swietnie, zaraz zarezerwuje kanal ;) tylko musisz powiedziec jakiego oleju
                                                    uzywasz i do ilu oktanow jestes przyzwyczajona, zeby nie pomieszac, bo Ci sie
                                                    silnik zatnie ;)
                                                  • martucha_ Re: martucha 14.11.02, 17:51
                                                    olej najwyzszej jakosci, chyba Shell Helix, albo jakos tak, a oktany najwyzsze i oczywiscie bezolowiowe, bo nie chce
                                                    Cie zadusic i zle wplynac na plucka ;))))))))
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 17:52
                                                    Znaczy sugerujesz ze stalbym ciagle za Twoim wydechem?
                                                  • martucha_ Re: martucha 14.11.02, 18:03
                                                    nieeeeeeeee, no, mam nadzieje, ze nie. usiadziesz sobie wygodnie na moim nadwoziu, a dalej...........
                                                    hmmmmmmmmmm........... sama nie wiem......... zaproponuj cos milego dla ciala i zmyslow ;))))))))))
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 18:08
                                                    zaraz, zaraz, Ty faktycznie jestes lepszy model - o ciele wspominalas, bo
                                                    skorzana tapicerka, ale nie bylo nic o zmyslach... :)
                                                  • martucha_ Re: martucha 14.11.02, 18:11
                                                    no ba! dopiero do tego doszedles??? no, nie! przeciez w moim wnetrzu pachnie milutko i swiezutko, skorzana
                                                    tapicerka i wykonczenia sa z najdelikatniejszego materilau, niewspominajac juz o raczce zmiany biegow. muzyka z
                                                    moich kolumien piesci najwybredniejsze ucho, a cala ja dostarczam niezapomnianych wrazen wzrokowych ;)))))))
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 18:16
                                                    Akurat w to nigdy nie watpilem... ;)
                                                    Ale ze masz jeszcze zmysly, tak, to dziwne... Sugerowaloby jakies uczucia moze
                                                    nawet? Ha? :)
                                                  • martucha_ Re: martucha 14.11.02, 18:20
                                                    bo ja wlasciciela swojego kocham szczerze i sluze mu najlepiej jak umiem. nigdy sie nie psuje, nie
                                                    rozkraczam na srodku drogi. ewentualnie to ostatnie moge zrobic w zaciszu cieplego garazu ;)))))) li i
                                                    jedynie w obecnosci wlasciciela.
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 18:23
                                                    Nie no, to faktycznie jakies uczucia musza w Tobie byc... Co za model! Co za
                                                    model! I to chyba polska mysl techniczna nawet! :)
                                                  • martucha_ Re: martucha 14.11.02, 18:27
                                                    hihi, ciesze sie, ze Ci sie tak podobam, moze nawet skusisz sie na zakup mnie? cena promocyjna
                                                    bedzie nawet. kredytu powinni Ci udzielic, chyba :))))))))))
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 18:37
                                                    Kredytu? Bron B! Bedzie musialo wystarczyc to co w kieszeni, ale ponoc calkiem
                                                    niezle umiem negocjowac.
                                                    Do ktorego okienka podejsc?
                                                  • Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 14.11.02, 18:48
                                                    do tego, gdzie obsluguja klientow specjalnych, o specjalnym statusie, oczywiscie :)))))) mysle, ze nie bedzie
                                                    problemow z zakupem :)))))))))
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 18:53
                                                    No racja racja! Ale ktore to okienko, bo literki to w salonie male jednak...
                                                    Mozna placic karta? Zeby na pewno nie bylo problemow pytam ;)
                                                    Poza tym my tu gadugadu, a jaka cena nikt nie wie...
                                                  • martucha_ Re: martucha 14.11.02, 18:58
                                                    cena do negocjacji, zeby nie odstarszyc innych potencjalnych klientow, moge szepnac Ci na uszko :))))) karta, jak
                                                    najbardziej, mozna placic, pod warunkiem, ze jest to platynowa Visa, albo zlota Mastercard :)))))))))
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 19:04
                                                    A co jeszcze mozesz szepnac mi na uszko? :)
                                                    I ja raczej myslalem o damie pik, albo dziesiatce kier, ale co kraj to
                                                    obyczaj ;)
                                                  • martucha_ Re: martucha 14.11.02, 19:06
                                                    co na uszko, to na uszko, a nie publicznie. tutaj moge zabuksowac kolami, zawarczec cichutko silnikiem i klasonik
                                                    pouzywac dyskretnie pip pip. a co chcesz, zeby Ci szepnac na uszko?
                                                  • martucha_ Re: martucha 14.11.02, 19:10
                                                    wyszeptalam juz na uszko nr podwozia :)))))))))))))
                                                  • rayoff Re: martucha 14.11.02, 19:21
                                                    Oczywiscie mnostwo milych rzeczy, oczywiscie mnostwo milych rzeczy! :)
                                                  • martucha_ Re: martucha 15.11.02, 09:15
                                                    witam :) dzis troszke mi duszno, wiec musze odkrecic szybki i wlaczyc nawiew, zeby ta przednia mi odparowala. a
                                                    Ty mozesz uzpelnic plyn do spryskiwania, bo juz dno widac w moim zbiorniku ;)))))))
                        • iwusia Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 12:37
                          hmmmm podobno klonowanie jest nieetyczne........aleczego sie nie robi dla
                          kobiet:))))
                          • silvii Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 12:38
                            nooo to jak zaczniemy się klonować, żeby się wszystkie na raz połechtać hmm...
                            cienko to widzę mniejsca na nas w Dekadzie zabraknie... ;))
                    • _grucha Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 13:05
                      Ja ciem tez moge polechtac... personalnie, of kors;))

> aha czyli moge sie poczyć połechtana personalnie a jednak zbiorowo?
                      > :))))))
                      • martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 13:43
                        witaj Gruszeczku, dawnom Cie nie widziala :)))))))))
                      • iwusia Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 13:45
                        gruszku czy mam trzymać cie?.....za słowo oczywiście:)))))
    • saqqara RAYOFFF!!!! 08.11.02, 12:47
      maupo obrzydliwa, nie denerwuj mnie dzisiaj!!!!!!

ja sie czuje DOSKONALE a nie DOBRZE!!! widzisz roznice???? :))
      • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 13:20
        Nie, zadnej - odpowiedzial Rayoff :)))
        • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 13:21
          o boszszeee, z kim ja sie zadaje??? a najgorsze ze to prawie rodzina:))
          • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 13:24
            Mowilem zebys zadawala sie ze mna to bys nie miala takich rozterek, a teraz to
            masz!
            • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 13:40
              dobra, od teraz bedziesz tylko Ty! hepi?:)))
              a wogole to jak tam? wsio oki? i bylam na blogu, czy jest mozliwe zebyscie obaj
              sie jednoczesnie obronili, co?;)))
              • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 13:59
                Absolutnie mozliwe jest to, tego samego promotora mielismy i te same klopoty.
                Hepi? Ja wiem? Bywalo lepiej ;P
                • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 14:14
                  wiem ze bywalo lepiej, jak mnie nie znales, ale teraz nie ma przebacz, Ray u
                  plotka:))

pracujesz?
                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:27
                    nie miala baba klopotu kupila se, albo nic :))))))

ahas, pracuje, kopie se grob za przyszle zaslugi ;)

Serio pracuje, znaczy serio to do pracy chodze tylko szefostwu nie mow.
                    Chociaz z drugiej strony to mi wszystko jedno :)
                    • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 14:34
                      grob to chyba masz juz od dawna wykopany, nie?;))

czyli pracujesz, to dobrze czy zle? bo nie wiem czy nie powinnam szefostwu
                      kondolencji skladac:))

a co robisz dzisiaj wieczorem? nie wpadlbys na chwile do dekady? na chwile, bo
                      dluzej bym Cie zniosla:))
                      • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:38
                        Nie moge, mam zalobe, chomik mi zdechl ;) A tak serio to i tak nie moge dzis, a
                        dekada jeszcze jest mi obca ideologicznie. Poza tym jak sie dowiedzialem, ze Ty
                        bedziesz to od juz wiedzialem, ze nie trafie. Ja bym Cie nie zniosl nawet przez
                        chwile... :P
                        Ahas, pracuje, ale sam nie wiem czy to dobrze bo gdyz poniewaz. A kondolencje
                        szefostwu to swojemu zloz...
                        Grobu nie mam, moze dlatego nie mozesz mnie do niego wpedzic, chociaz uczciwie
                        sie starasz...
                        • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 14:46
                          cos czuje ze chomik popelnil sepuku:))
                          serio nie mozesz? nawet na chwile? poznasz dekade ideologicznie i
                          organoleptycznie, ludzi zobaczysz nowych, zrobisz mi przyjemnosc:))) daj sie
                          namowic, nie musisz ciagle z misiem pic, nie?;)) chyba jeden wieczor bez Ciebie
                          i mydla wytrzyma?:))

szefom swoim juz dawno wience kupilam, nie boj sie, ale Twoim tez moge:))

moge Ci sliczny grobek wykopac, postaram sie, i duze kamienie przytargam zebys
                          z niego nei wylazl:))
                          • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:53
                            Smutek w krainie chomikow...
                            Przyjemnosc Ci zrobie? Zwariowalas? Przy ludziach takie rzeczy opowiadac? :) I
                            czasem widze nowych ludzi, a z misiem juz nie pilem hohoho i serio nie moge z
                            przyczyn technicznych i nawet nie o to chodzi, ze okres mam akurat.
                            No nie moge dzis i juz, no.
                            Mojemu szefostwu nie kupuj kfiatof tylko, a nic im nie kupuj.
                            Wykop mi duuuzy grob. Olbrzymi! Przeciez wiesz, ze chce byc skremowany :)

> cos czuje ze chomik popelnil sepuku:))
                            > serio nie mozesz? nawet na chwile? poznasz dekade ideologicznie i
                            > organoleptycznie, ludzi zobaczysz nowych, zrobisz mi przyjemnosc:))) daj sie
                            > namowic, nie musisz ciagle z misiem pic, nie?;)) chyba jeden wieczor bez
                            Ciebie
                            >
                            > i mydla wytrzyma?:))
                            >
                            > szefom swoim juz dawno wience kupilam, nie boj sie, ale Twoim tez moge:))
                            >
                            > moge Ci sliczny grobek wykopac, postaram sie, i duze kamienie przytargam
                            zebys z niego nei wylazl:))
                            • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 14:58
                              kurna, wiesz co, stroisz fochy jak willas przed wyjsciem na scene!

ło jezu, jakby ludzie nie wiedzieli ze mi przyjemnosc ciagle robisz:PP

okres? no to co? nie mam zamiaru z Toba spac, napic sie tylko chcialam! i nie
                              bedziesz musial striptizu robic, nikomu to nawet do glowy nie przyszlo,
                              niektorzy beda pewnie chcieli wrocic do domu z zawartoscia wlasnego zoladka:))

mysle ze jak wyryje obcasem dziure w ziemi to akurat bedzie dla Ciebie, nawet
                              nie bedziesz musial sie kulic:)

szkoda ze nie wpadniesz, chetnie bym Twoja mordke zobaczyla:))))
                              • Gość: rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:05
                                Jak Willis przed wyjsciem na scene.
                                E, jak nie masz zamiaru ze mna spac to nie przychodze, nie ma po co, co bede na
                                pusto do domu wracal... A z tym striptizem to roznie bywa, bo najpierw nikt nie
                                chce, a potem sie odpedzic nie moge, ta.... ;)
                                • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 15:14
                                  Violcia Willas a nie Willis, to nie bedzie szklana pulapka tylko list do mamy:)

no skoro tak sie upierasz to sie moge legnac do wyrka, co mi tam, skoro masz
                                  okres to w ciaze nie zajdziesz;))

wiesz, masz taki sexapil ze wszystko dookola glupieje, sciagaj łaszki...:)
                                  • Gość: rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:20
                                    Wiem, co poradzic, niektorzy sie z tym rodza i juz :)
                                    Mozesz sie legnac do wyrka? Jeny, Ty to dopiero wiesz jak mnie pobudzic...
                                    • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 15:23
                                      hehehe, nie moge Cie inaczej pobudzac, bo bys jeszcze podzielil los chomika:)))
                                      • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:24
                                        Cholera! Ja wiedzialem, ze on nie zginal smiercia naturalna! Morderczyni!
                                        Biedny, w takich mekach ginac...
                                        • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 15:25
                                          czy mnie pamiec nie myli czy masz jeszcze psa?:)))
                                          • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:32
                                            NIEEE! Juz nie mam!!!
                                            A Ty masz @ :)
                                            • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 15:50
                                              hehehe, jaka to byla rasa? duza?:))

masz re, tak mi sie wydaje bo mnie GW wywalila.
                                              • rayoff Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 15:57
                                                Dla Ciebie w sam raz :)
                                                Zaraz sprawdze i sie upomne :)
                                                • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 16:01
                                                  to kiedy moge wyjsc z pieskiem na spacer? obiecuje, wroci przed 24:))

upominaj sie, re dostaniesz najwczesniej we wtorek:))
                                                  uciekam juz, buzka S-ior:)))))
                                                  • Gość: rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 16:07
                                                    przed 24 to Ty masz byc w lozku :)
                                                    tez masz re ;)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 08:49
                                                    Gość portalu: rayoff napisał(a):

> przed 24 to Ty masz byc w lozku :)
                                                    moge byc, ale zalezy czyim:)

a jesli chodzi o to Twoje re, jak sie robi "odpisz" to sie do oryginalnej
                                                    wiadomosci cos dopisuje, pipko:)
                                                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 10:28
                                                    Po co?
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 10:30
                                                    po to zeby gupi mial zagadke
                                                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 10:34
                                                    A teraz juz nie masz?
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 10:37
                                                    to nie ja pytalam "po co"
                                                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 11:04
                                                    Ale to ja nie zalaczylem odpowiedzi :)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 11:19
                                                    wiesz co, to dobry zwyczaj, chyba zaczne tez robic re w ten sposob:)))
                                                  • Gość: rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 11:23
                                                    Sama widzisz! A jeszcze przed chwila narzekalas :)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 11:42
                                                    zaraz Ty zaczniesz, bo nie dostaniesz odp na nutrujace Cie pytania:P
                                                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 13:05
                                                    lajf... ;)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 13:35
                                                    jasne, teraz to sie migasz, ale az Cie skreca zeby re z moim dopiskiem dostac:P
                                                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 13:56
                                                    phi, widzial kto... :)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 14:04
                                                    jeszcze nie widzial, bo jeszcze nic ode mnie nie dostal:)

ps. a piesek jak? dobrze sie czuje?....
                                                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 14:08
                                                    Dziekuje nie narzeka :)
                                                    Nie widzial, nie, ale i tak jeszcze popyta, bo jakis nowy sie tu zrobilem i sie
                                                    nieswojo czuje... ;)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 14:10
                                                    mnie za przewodnika chcesz miec? ja na Twoim miejscu nie ufalabym za grosz:))

to sie ciesze ze sie piesek dobrze czuje:)))
                                                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 14:19
                                                    Nie bede ufal za grosz. Moje zaufanie wiecej warte :)
                                                    Za jakiego przewodnika, za drogowskaza raczej :)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 14:24
                                                    aha, to uwazaj, bo huragany czasem chodza po ludziach i drogowskazy obracaja
                                                    sie w rozne strony zle droge pokazujac:)
                                                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 14:28
                                                    Spoko, zaklinowalas sie w drzwiach, wiec sie bardzo nie obrocisz :)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 14:30
                                                    zatem skoro taka nieruchawa jestem, to tymbardziej nic nie wskaze, bo nawet
                                                    reka-noga ruszyc nie zdolam;P
                                                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 14:33
                                                    Spoko, ale chyba głowy szerokości ramion nie masz, co? :)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 14:38
                                                    moze i nie, ale unieruchomiona w drzwiach bede wskazywac tylko jeden kierunek,
                                                    niekoniecznie ten najlepszy:))
                                                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 16:23
                                                    Spojrze na komunikat niewerbalny :)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 08:27
                                                    hahaha, chcesz znowu podyskutowac na temat czystosci przekazu?:)))
                                                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 10:14
                                                    Mhm, marzę :)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 10:38
                                                    hehehe, wiedzialam:))))
                                                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 10:45
                                                    Ta, znasz mnie jak moja kieszen w koncu... :)))
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 10:52
                                                    tja, pustka, ciemnosc, jak w kieszeni:)))))
                                                  • rayoff Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 10:54
                                                    Tylko złowrogie pobrzękiwania słychać... To chyba pięciogroszówki. :)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 11:07
                                                    chcesz mi dac do zrozumienia ze na kawe nie mam co liczyc?:)
                                                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 12:43
                                                    Liczyć możesz, ale nie wiem czy sie doliczysz, bo sie na pewno nie
                                                    przeliczysz :)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 13:32
                                                    hehe, az tak cienko? to widze, ze w tym miesiacu nie mam szans na kawke... tja;)

ps. zadajesz tendencyjne pytania. a wogole to mnie mile lechczesz, skoro na
                                                    zdaniu D-shka chcesz wlasna opinie budowac:))
                                                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 13:35
                                                    Pewnie, ze tendencyjne, bo co ma mnie obchodzic :)
                                                    Ta, juz zapomnialas, ze jestem specem od milego lechtania, taaa... Lecytynke,
                                                    lecytynke tak, maselko nie :)
                                                    Aha, w tym miesiacu i jeszcze w przyszlym. Moze z nowym rokiem sie odbije,
                                                    chyba, ze mi szybko sponsoring zalatwisz ;)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 14:13
                                                    jasne, najwazniejsza wlasna dupa:)
                                                    nie musialam zapominac o lechtaniu, bo mnie nigdy nie lechtales. wkurzales mnie
                                                    na maxa i owszem ale lechtanie jakos mnie omijalo lukiem;))

ja Cie nie zasponsoruje, sama sie w tym miesiacu sprzedaje, ale moze mi sie
                                                    jakas gupia da namowic... bez doplaty:P
                                                  • Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 14:32
                                                    Wlasnie nie wlasna najwazniejsza, bo wlasnej sie nawet nie widzi, o :)
                                                    Nie lechtalem, o potworze niewdzieczny! :) Wkurzalem? O zmijo przebiegla! :)
                                                    I co bez doplaty, co bez doplaty! I jaka gupia, jaka gupia!
                                                    Ech, z babami, a z Toba to w szczegolnosci...
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 15:03
                                                    hahaha,a co? do swojej wlasnej tak tesknisz ze az cierpisz ze ogladac nie
                                                    mozesz? hehehehe, dobre:)))
                                                    to bylo lechtanie??! widac marne skoro nawet nie zauwazylam:))
                                                    no dobra,moze nie gupia, ale letko nie tentego;)))

no co? no co? co ze mna? juz tak nie narzekaj:))

• Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 15:05
                                                    Moze nie zauwazylas, najwazniejsze, ze poczulas!
                                                    Do swojej nie tesknie, swoja mam na co dzien i misie nudzic zacyna powoli, ot
                                                    co. I lekko nietentego to ja nie chce, bo co to za sponsorka, jeszcze by nie
                                                    wiadomo co chciala, brrr...
                                                    Sama wiesz najlepiej co z Toba ;)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 15:09
                                                    SKORO nie zauwazylam to znaczy ze i nie poczulam! to chyba logiczne, nie?:)
                                                    znudzony wlasnym tylkiem jestes? to pomysl co on przezywa...:)
                                                    sponsorka nietentego moze wprowadzilaby nieco zmian w Twe zycie, niekoniecznie
                                                    na gorsze:)
                                                    wiem? nie bałdzo, badz tak nice i let me know:)
                                                  • Gość: rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 15:58
                                                    saqqara napisała:

> SKORO nie zauwazylam to znaczy ze i nie poczulam! to chyba logiczne, nie?:)
                                                    Niekoniecznie. Mozna nie zauwazac mnostwa rzeczy, a jednak jakos je czuc,
                                                    nie? :)
                                                    > znudzony wlasnym tylkiem jestes? to pomysl co on przezywa...:)
                                                    Tyłek nie przeżywa, tyłek nie do przeżywania stworzony, a nawet wręcz
                                                    przeciwnie...
                                                    > sponsorka nietentego moze wprowadzilaby nieco zmian w Twe zycie,
                                                    niekoniecznie na gorsze:)
                                                    Dobra, to ja sie zgadzam :)
                                                    > wiem? nie bałdzo, badz tak nice i let me know:)
                                                    E, nie ma opcji :) Żyj w nieświadomości :)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 14.11.02, 09:42
                                                    ja nie mowie o mnostwie rzeczy, tylko o tej jednej konkretnej, a tu skoro nie
                                                    zauwazylam to i nie poczulam:)
                                                    kwestie rozterek egzystencjonalnych Twojego tylka porzucam, nie chce wiedziec
                                                    zbyt wiele:)
                                                    zgadzasz sie? ło jej, ale potulna dziecina z Ciebie:)
                                                    ja jestem swiadoma, bylam ciekawa jak u Ciebie z uswiadomieniem, ale widze ze
                                                    kiepsciutko:)
                                                  • Gość: rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 14.11.02, 13:16
                                                    Taaa... dobra, Ty masz racje ja mam spokoj. :)
                                                    A co - chcesz mnie uświadamiać? :)
                                                    Repotem, bo mam miting ;)
                                                    Buziak!
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 14.11.02, 14:05
                                                    ja mam racje, o spokoju zapomnij:)
                                                    nie mam ochoty uswiadamiac, no chyba ze chcesz miec mule, co je wczoraj
                                                    pozarlam, na wlasnych butach:)
                                                    ech, buziak i buziak, i kto tu sie rwie do uswiadamiania?:)
                                                  • Gość: rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 14.11.02, 15:33
                                                    Ja mam spokoj, zapomnij, ze masz racje i to by znaczylo, ze jednak jestem
                                                    uswiadomiony... ;)
                                                    I jaki to jest moj typ do cholery? :)
                                                  • saqqara Re: RAYOFFF!!!! 15.11.02, 09:02
                                                    spokoj to bedziesz mial jak sie do dolka polozysz:)

na temat Twoich typow to ja sie nie bede wypowiadac, jesli pozwolisz:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka