iwusia 08.11.02, 10:22 Dekada punkt 19! Ulalka Martucha i ja bedziemy tam o 19, wiec przyłazta ludziska:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:09 ale komitet powitalny sie uzbieral... fji fju kobieta z rekami hutnika:)) druga kobieta zaprzyjazniona ostatnio z kolega kosiarka;)) no i ta trzecia, Piekna o Poranku:)) tylko mnie brakuje, niebogi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:11 Szakus, przybadz, a jak nie, to chociaz koniak podeslij (czyli sama Twoja sliczna glowke) o kosiarce spalinowej nic nie wiem ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:15 sama moja glowa wystarczy? to moze od razu sie podrzuce do lozka zamiast konskiej glowy, co?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:17 hehe, ja tylko chcialabym zobaczyc Twoja rozesmiana twarzyczke :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:22 to ja moge zdjecie przyslac:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:45 Ja też moge twoje zdjęcie przysłać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Randia!!! 08.11.02, 12:01 biorac pod uwage jakie TY masz moje zdjecia to raczej oszczedz sobie fatygi oki?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Randia!!! 08.11.02, 12:06 A jak ktoś będzie chciał mnie przekupić??? Mam byc twarda, a nie miętka, tak ??? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Randia!!! 08.11.02, 12:20 twarda jak stal!!! jak sie dowiem ze bylas mietka, to nogi z dupska wyrwe!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: Randia!!! 08.11.02, 13:02 Twardy to sie zrobi ten, kto je jeszcze zobaczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Randia!!! 08.11.02, 13:13 A wiesz jaka ja muszem być twarda???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: Randia!!! 08.11.02, 13:15 Co dziala na panow to chyba wiem:). Ale tak kobieta... na kobiete... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Randia!!! 08.11.02, 13:30 Wiesz........................niejednokrotnie jesteśmy razem na tych zdjęciach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Randia!!! 08.11.02, 14:31 lepiej nic nie mow, na sama mysl robie sie sztywna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Randia!!! 08.11.02, 15:08 Hmmmmmmmmmmm juz milknę :))))) Ale...................... Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:34 ;)))) ja siem zameldujem o 19... Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:35 ha, ha, ha ;))) no jasne, że nic nie wiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 11:15 Nie przeklinaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 11:20 Ale mi lepiej czy Tobie? Bo mi zawsze dobrze, a u Ciebie poprawy zaobserwowac sie nie da :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:23 tja, gupiemu zawsze dobrze, to inteligentni sie martwia;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:36 oki to jak narazie babski zjazd soe szykuje: saqqara ulalka martucha mła randia? mengele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:40 dorzuce jeszcze Silvii :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:43 ojj koniecznie! dorzucałam się wyżej... ale nie uwidzieli ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:49 nie ma sprawy, w razie czego przetransportuje Cie wlasnowecznie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:49 sorki silvi ale faktycznie nie zwróciłam uwagi, buźka:)) więc mamy sabat czarownic hehehehehe no chyba ze randia i mengele bedą to jeden rodzynek się trafi, ale to może wtedy potraktujemy go jako ofiare na ołtarzu pijaństwa hehehehe ps. Martucha mówiła ciUla że Was zabieram? Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 11:51 martucha dajcie cynka skąd ruszacie na mniejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 12:02 spod uczelni martuchy ruszamy, wiec dołacz to sie z nami zabierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 12:29 oka ;))) dziemki! (martucha dryndnam do Ciem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 11:57 Zatem - Jak sie czujesz Kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 12:01 tyle tu bab więc moze tak po imieniu? zobacz wszystkie odwróciły głowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: pifko dzisiaj!!!!!!!! 08.11.02, 12:04 To rzeczywiście zaczepnie wygląda :)) patrzy która zareaguje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara to do mnie bylo 08.11.02, 12:09 prawda Kochanie?:) czuje sie doskonale, dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Mowilem, ze z drzwi juz nie wyjdzie :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 12:24 hehehe, dobrze sie czujesz? A wez przeczytaj kto sie dobrze czuje pare postow wyzej i wlasnorecznie przez Cie napisane hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Silvii IP: *.chello.pl 08.11.02, 12:25 ruszamy spod wydzialu UW w Alejach Niepodleglosci, kolo Domaniewskiej o 18.30. dzieki za transport Iwusiu. cmoki :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 12:26 Bylo testowo rzucone ogolnie, ale teraz to juz personalnie do kazdej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 12:27 aha czyli moge sie poczyć połechtana personalnie a jednak zbiorowo? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 12:33 To łechtanie jest pesonalne czy zbiorowe, bo już nic nie rozumiem??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 12:35 zbiorowo-personalne jak rozumiem ;)))) to ile ty masz tych rąk????? a może nie łapkami łechtasz?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: przeciez wiadomo :) IP: *.chello.pl 08.11.02, 12:36 stonoga jestes? ;)))))))))))))) kazda tak dasz rade? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 13:23 Ja mam taki dar, ze potrafie lechtac i personalnie i zbiorowo, a jak trzeba potrafie lechtac personalnie w zbiorze i zbiorowo pojedynczo i lechtam wszystkim, czasem nawet na raz - ale to tylko w specjalnych okolicznosciach, bo sie jednak mecze szybciej wtedy ;) Wiec - tak, kazda z Was moze sie poczucu personalnie polechtana :) Wiec - jak sie czujesz Kochanie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 13:42 czule polechtana, naturlis, ja wol ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:00 wiec sie ciesze i ja jawol :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 14:29 jawol jawol, is libe alkohol ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:32 no tak, akurat to to oczywiscie, ze wiadomo :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 14:39 hehe, ten typ tak ma :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:47 Hehe i nie tylko ten. - zasmial sie Rayoff - Zaraz, a jaki Ty jestes typ? - zreflektowal sie po chwili :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 14:49 typ spod ciemnej gwiazdy, oczywiscie, czyli lepszy model ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:55 Ze sportowym zawieszeniem, lsniacymi zderzakami i miekka tapicerka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 14:57 oczywiscie, w czerwonym kolorze, ze spoilerem, przyciemnianymi szybami i........ podrasowanym silnikiem :))))))) brum brum brum......................................... odrzut!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:00 I z naklejka Pioneer z tylu? Az sie boje o subwoofer zapytac... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 15:03 hehe, bez naklejek, ale zamiast tego z poteznym sprzetem stereo :)))))))) siedzenia za skory, pozwol, ze wyprzedze nastepne pytanie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:07 Ha, ale z jakiej skory, ze doprecyzuje wyprzedzone pytanie? A lekko sie prowadzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 15:13 z kozlej skory, a prowadzi sie idealnie i leciutko. klasksonki tak wdziecznie gra w uszach kierowcy. pibip, pibip, pibip :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: przeciez wiadomo :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:23 A duzo na liczniku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:30 Aha i jeszcze strasznie mi milo ze sie dalas polechatac :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 09.11.02, 09:14 Rayoff, jak kazdy elegancki samochodzik potrzebuje dopieszczenia, czyt. polechtania, ze strony jego prowadzacego. na liczniku u mnie 24.000 km, niewiele ;))))) zaraz jade do myjni ;))))))))))) wyszoruja mnie porzadnie i nawoskuje, zebym pieknie lsnila w sloneczku ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.itpp.pl 10.11.02, 18:31 No tak, z wazniejszych informacji to jeszcze tylko nie wiem czy duzo palisz i czy jestes droga w utrzymaniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: martucha IP: *.chello.pl 10.11.02, 20:28 pale niewiele, jestem dosc ekonomiczna, ale dosc drogo kosztuje, jezeli chodzi o sam zakup. wymagam wielu zabiegow pielegnacyjnych, lubie jak sie mnie dopieszcza, wlewa najlepsza pod wzgledem oktanow benzynke, czasami cieszy mnie wymiana swiec. ale oddanemu wlascicielowi sluze wiernie i nie narowie sie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.itpp.pl 11.11.02, 17:53 >ale dosc drogo kosztuje, jezeli chodzi o sam zakup. No tak, nie ma ideałów... A który rocznik? :) Bez poważnych stłuczek, potrzeby wymiany silnika i z ważnym przeglądem technicznym? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 11.11.02, 18:02 rocznik 78 ;)))))))) ja taka zabaweczka dla koneserow jestem, mozna mnie zabrac na zloty milosnikow aut uwazanych za klasyke ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.itpp.pl 11.11.02, 19:10 No tak, ale to jakos nie wspolgra ze sportowym zawieszeniem, malym spalaniem i w ogole to jednak musisz byc jakas nowoczesniejsza wersja i niekoniecznie sie dac pokazywac na zlotach koneserow, co? A 78 to dobry rocznik, ta... Dobre modele, mile wspomnienia ;) I wina dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 11.11.02, 19:33 hmmmm ... uprzedzalam, ze ja lepszy model jestem ;))) ale fakt, jako 24letnie wino smakuje lepiej, polslodkie ;)))))), nie bede oszukiwac, ze slodyczas sama kapie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 10:30 A nie za słodkie? Bo mnie mdli szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 12.11.02, 11:53 sam sprobuj, to sie przekonasz :)))))))) . tylko jak pijesz, to nie jedz (mna) i odwrotnie tez ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 13:04 Si, wysylasz probki jakies? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 12.11.02, 13:40 pod jaki adres mam wyslac gonca? :))))))) jak blisko gdzies, to sie zastanowie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 13:55 Blisko, bardzo blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 12.11.02, 14:11 nio, to sprawy nie ma, wysylam golebia pocztowego, za zaliczeniem. dotarly do Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 14:16 Zaliczenia dotarły, gołębie nie. Możesz powtórzyć operację? :) A bardzo się pokiereszowałaś, żebym mógł skosztować? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 12.11.02, 14:33 to wysylam jeszcze raz, wobec tego, potwierdzenie przelewu dotarlo. to wszystko przez dzial realizacji zamowien. otwieraj szerzej okienko, to sie nie rozbije po drodze, ani na szybce sie nie rozplaszcze :)))))) pokiereszuje sie, ale prawdziwy koneser doceni smak :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 16:47 No i nie dotarł, może sama przywieź, bo z oknem otwartym dużo dłużej nie wytrzymam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 12.11.02, 18:37 podaj dokladne namiary, sama przyjade, wobec tego :))))))))))) ale najpierw musze sie zatankowac ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 10:19 Ha, ale o ktorej sama przyjedziesz, bo nie wiem czy w pracy bede zatrudniony czy jednak do gory wentylem odpoczywal? :) Dlugo sie tankujesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 13.11.02, 10:37 heh, to tylko chwilke potrwa, jeszcze przetre sobie tylko szybki i boczne lusterka i przybywam :)))))))) moge rowniez dostarczyc do domciu, w porze relaksu, jezeli jest tak samo blisko jak do pracy ;))))))))) a dalej sobie pojade w swiat, brum brum, pibip, kola juz buksuja. swiezo podrasowany silnik czuje :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 10:45 Ta, tak samo blisko, albo jeszcze bliżej jest nawet :) Nie zdazaysz duzo spalic po drodze :) A silnik rasowany? Uuuu... Nie wiedziałem, nie wiedziałem... Co za moc! Co za moc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 13.11.02, 16:41 240 koni mechanicznych :)))))))))) a co! setke osiagam w 4 sekundy!!! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 14.11.02, 13:14 Ech... Chciałbym usłyszeć jak rozkosznie mruczysz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 14.11.02, 13:20 brrrr brrrrr brrrrrrummm, brrrrummm. a moze chcesz sie dzis mna wybrac na przejazdzke? jestem dzis czysciutka, polyskuje karoseria w sloncu, gram cichutko romantyczna muzyczke..... zapraszam do srodka ;)))))))) moje fotele sie rozkladaja ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 14.11.02, 15:28 Przewieziesz mnie? Fajo! :) A dasz sie poprowadzic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 14.11.02, 16:06 nio, ale pod warunkiem, ze bedziesz bardzo delikatny ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: martucha IP: *.warszawa.tpnet.pl 14.11.02, 16:18 Bede! :) Jestem chodzaca gracja :) Kiedy mozemy sie umowic na jazde? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 14.11.02, 16:30 jazdy probne zazwyczaj odbywaja sie w pitakowe.......wieczory ;)))))))) jeszcze jedno male pytanko, masz garaz? bo ja zwykle marzne jesienia i zima, minmo baaaaaaaardzo sprawnego ogrzewania :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 16:39 Z garazem nie powinno byc problemu, mam znajomych w warsztatach samochodowych, jak bedizesz chciala bedziesz mogla nawet na kanal wjechac, sprawdze Ci cisnienie w oponach i nawoskuje. :) A o ktorej zaczynaja sie piatkowe wieczory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 14.11.02, 16:43 ok 18.30, na kanal chetnie wjadei poddam sie ogolnemu przegladowi. tylko pamietaj, ze do mnie stosuje sie oryginalne czesci ;)))))) zadne szroty i inne tkaie slomczyny w gre nie wchodza ;)))))))) to tak gwoli uscislenia :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 16:51 Postaram sie jak bede mogl z oryginalnoscia :) Moze masz jakies specjalne zyczenia, wiesz, jak juz bedziesz na kanale to mozliwosci jest naprawde wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 14.11.02, 16:53 hihi, tylko mnie nie laskocz. dalej mozesz sie popisac swymi umiejetnosciami. mam wiele czesci, ktore moznaby dokrecic, to tu, to tam ;))))) wszystko zalezy od pomyslowosci mechanika ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 16:59 Nie boisz sie tgo dokrecania? Ja tam wole nie dokrecac zadnych srubek, ja jestem zwolennikiem luzowania raczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 14.11.02, 17:06 jak poluzujesz juz, to jeszcze nie zapomnij naoliwic, zeby nie skrzypialo potem ;))))) wszystkie tloczki beda idealnie chodzic ;))))) TAK JAK LUBIE :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 17:11 Nawet jak poluzuje to nic nie bedzie skrzypiec. Nie w takim modelu! No daj spokoj i skoncz z falszywa skromnoscia! :) Jak lubisz mowisz, jak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 14.11.02, 17:16 przeczyscic szmatka wilgotna srubeczki, dokladnie, zeby sie blyszczaly. napoic olejem wysokiej jakosci, popiescic troszeczke wycieraczki, poporawiac przewodziki z elektryka, zeby bylo........ elektryzujaco ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 17:21 Oj nie wiem czy jeden wieczor wystarczy, zeby sie dokladnie zajac wszystkim, nie wiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 14.11.02, 17:25 od czegos trzeba zaczac...... :))))))) dalej juz tylko moze byc lepiej :))))))))))) a masz sciereczke? to zacznij od woskowania mojej czerwoniutkiej karoserii ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 17:29 Koszule ostatnia z siebie zedre! Ale ktorej karoserii? Bys przyjechala sie pokazala, trabnela znaczaco, a tu nic... To se chyba gebe na wszelki wypadek wypucuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 14.11.02, 17:35 nadal nie wiem, gdzie jest ta Twoja stacja obslugi ;))))) gebusi nie musisz pucowac, tylko mnie, zeby Twoja twarzyczka mogla sie we mnie przegladac ;))))) pibip pibip (zatrabilam melodyjnie) daje znaki, ruszam. czy miejsce kolo Ciebie jest oswietlone? ja lubie jak mnie przechodnie ogladaja, a inni porzadliwie obserwuja mnie zaparkowana kolo kraweznika ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 17:39 oswietlone, az momentami oczy bola i powiedz w ktorej stacji chcesz miec przeglad bo istnieje pare mozliwosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 14.11.02, 17:46 gdzies na jakiejs markowej stacji. jako autko-kobieta musze dbac o swoj image i reputacje. nie moge sie znizac do miejsc, gdzie faceci z brudnymi lapskami obmacuja jakies Skody czy Syrenki zostawiajac na ich cialach tuste plamy, brrrrrrrrr....... stacja moze byc w okolicach mokotowa, centrum wzglednie ursynowa ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 17:48 swietnie, zaraz zarezerwuje kanal ;) tylko musisz powiedziec jakiego oleju uzywasz i do ilu oktanow jestes przyzwyczajona, zeby nie pomieszac, bo Ci sie silnik zatnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 14.11.02, 17:51 olej najwyzszej jakosci, chyba Shell Helix, albo jakos tak, a oktany najwyzsze i oczywiscie bezolowiowe, bo nie chce Cie zadusic i zle wplynac na plucka ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 17:52 Znaczy sugerujesz ze stalbym ciagle za Twoim wydechem? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 14.11.02, 18:03 nieeeeeeeee, no, mam nadzieje, ze nie. usiadziesz sobie wygodnie na moim nadwoziu, a dalej........... hmmmmmmmmmm........... sama nie wiem......... zaproponuj cos milego dla ciala i zmyslow ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 18:08 zaraz, zaraz, Ty faktycznie jestes lepszy model - o ciele wspominalas, bo skorzana tapicerka, ale nie bylo nic o zmyslach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 14.11.02, 18:11 no ba! dopiero do tego doszedles??? no, nie! przeciez w moim wnetrzu pachnie milutko i swiezutko, skorzana tapicerka i wykonczenia sa z najdelikatniejszego materilau, niewspominajac juz o raczce zmiany biegow. muzyka z moich kolumien piesci najwybredniejsze ucho, a cala ja dostarczam niezapomnianych wrazen wzrokowych ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 18:16 Akurat w to nigdy nie watpilem... ;) Ale ze masz jeszcze zmysly, tak, to dziwne... Sugerowaloby jakies uczucia moze nawet? Ha? :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 14.11.02, 18:20 bo ja wlasciciela swojego kocham szczerze i sluze mu najlepiej jak umiem. nigdy sie nie psuje, nie rozkraczam na srodku drogi. ewentualnie to ostatnie moge zrobic w zaciszu cieplego garazu ;)))))) li i jedynie w obecnosci wlasciciela. Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 18:23 Nie no, to faktycznie jakies uczucia musza w Tobie byc... Co za model! Co za model! I to chyba polska mysl techniczna nawet! :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 14.11.02, 18:27 hihi, ciesze sie, ze Ci sie tak podobam, moze nawet skusisz sie na zakup mnie? cena promocyjna bedzie nawet. kredytu powinni Ci udzielic, chyba :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 18:37 Kredytu? Bron B! Bedzie musialo wystarczyc to co w kieszeni, ale ponoc calkiem niezle umiem negocjowac. Do ktorego okienka podejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: martucha IP: *.chello.pl 14.11.02, 18:48 do tego, gdzie obsluguja klientow specjalnych, o specjalnym statusie, oczywiscie :)))))) mysle, ze nie bedzie problemow z zakupem :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 18:53 No racja racja! Ale ktore to okienko, bo literki to w salonie male jednak... Mozna placic karta? Zeby na pewno nie bylo problemow pytam ;) Poza tym my tu gadugadu, a jaka cena nikt nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 14.11.02, 18:58 cena do negocjacji, zeby nie odstarszyc innych potencjalnych klientow, moge szepnac Ci na uszko :))))) karta, jak najbardziej, mozna placic, pod warunkiem, ze jest to platynowa Visa, albo zlota Mastercard :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 19:04 A co jeszcze mozesz szepnac mi na uszko? :) I ja raczej myslalem o damie pik, albo dziesiatce kier, ale co kraj to obyczaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 14.11.02, 19:06 co na uszko, to na uszko, a nie publicznie. tutaj moge zabuksowac kolami, zawarczec cichutko silnikiem i klasonik pouzywac dyskretnie pip pip. a co chcesz, zeby Ci szepnac na uszko? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 14.11.02, 19:10 wyszeptalam juz na uszko nr podwozia :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: martucha 14.11.02, 19:21 Oczywiscie mnostwo milych rzeczy, oczywiscie mnostwo milych rzeczy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: martucha 15.11.02, 09:15 witam :) dzis troszke mi duszno, wiec musze odkrecic szybki i wlaczyc nawiew, zeby ta przednia mi odparowala. a Ty mozesz uzpelnic plyn do spryskiwania, bo juz dno widac w moim zbiorniku ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 12:37 hmmmm podobno klonowanie jest nieetyczne........aleczego sie nie robi dla kobiet:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 12:38 nooo to jak zaczniemy się klonować, żeby się wszystkie na raz połechtać hmm... cienko to widzę mniejsca na nas w Dekadzie zabraknie... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 13:05 Ja ciem tez moge polechtac... personalnie, of kors;)) > aha czyli moge sie poczyć połechtana personalnie a jednak zbiorowo? > :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 13:43 witaj Gruszeczku, dawnom Cie nie widziala :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: przeciez wiadomo :) 08.11.02, 13:45 gruszku czy mam trzymać cie?.....za słowo oczywiście:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara RAYOFFF!!!! 08.11.02, 12:47 maupo obrzydliwa, nie denerwuj mnie dzisiaj!!!!!! ja sie czuje DOSKONALE a nie DOBRZE!!! widzisz roznice???? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 13:20 Nie, zadnej - odpowiedzial Rayoff :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 13:21 o boszszeee, z kim ja sie zadaje??? a najgorsze ze to prawie rodzina:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 13:24 Mowilem zebys zadawala sie ze mna to bys nie miala takich rozterek, a teraz to masz! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 13:40 dobra, od teraz bedziesz tylko Ty! hepi?:))) a wogole to jak tam? wsio oki? i bylam na blogu, czy jest mozliwe zebyscie obaj sie jednoczesnie obronili, co?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 13:59 Absolutnie mozliwe jest to, tego samego promotora mielismy i te same klopoty. Hepi? Ja wiem? Bywalo lepiej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 14:14 wiem ze bywalo lepiej, jak mnie nie znales, ale teraz nie ma przebacz, Ray u plotka:)) pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:27 nie miala baba klopotu kupila se, albo nic :)))))) ahas, pracuje, kopie se grob za przyszle zaslugi ;) Serio pracuje, znaczy serio to do pracy chodze tylko szefostwu nie mow. Chociaz z drugiej strony to mi wszystko jedno :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 14:34 grob to chyba masz juz od dawna wykopany, nie?;)) czyli pracujesz, to dobrze czy zle? bo nie wiem czy nie powinnam szefostwu kondolencji skladac:)) a co robisz dzisiaj wieczorem? nie wpadlbys na chwile do dekady? na chwile, bo dluzej bym Cie zniosla:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:38 Nie moge, mam zalobe, chomik mi zdechl ;) A tak serio to i tak nie moge dzis, a dekada jeszcze jest mi obca ideologicznie. Poza tym jak sie dowiedzialem, ze Ty bedziesz to od juz wiedzialem, ze nie trafie. Ja bym Cie nie zniosl nawet przez chwile... :P :) Ahas, pracuje, ale sam nie wiem czy to dobrze bo gdyz poniewaz. A kondolencje szefostwu to swojemu zloz... Grobu nie mam, moze dlatego nie mozesz mnie do niego wpedzic, chociaz uczciwie sie starasz... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 14:46 cos czuje ze chomik popelnil sepuku:)) serio nie mozesz? nawet na chwile? poznasz dekade ideologicznie i organoleptycznie, ludzi zobaczysz nowych, zrobisz mi przyjemnosc:))) daj sie namowic, nie musisz ciagle z misiem pic, nie?;)) chyba jeden wieczor bez Ciebie i mydla wytrzyma?:)) szefom swoim juz dawno wience kupilam, nie boj sie, ale Twoim tez moge:)) moge Ci sliczny grobek wykopac, postaram sie, i duze kamienie przytargam zebys z niego nei wylazl:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:53 Smutek w krainie chomikow... Przyjemnosc Ci zrobie? Zwariowalas? Przy ludziach takie rzeczy opowiadac? :) I czasem widze nowych ludzi, a z misiem juz nie pilem hohoho i serio nie moge z przyczyn technicznych i nawet nie o to chodzi, ze okres mam akurat. No nie moge dzis i juz, no. Mojemu szefostwu nie kupuj kfiatof tylko, a nic im nie kupuj. Wykop mi duuuzy grob. Olbrzymi! Przeciez wiesz, ze chce byc skremowany :) > cos czuje ze chomik popelnil sepuku:)) > serio nie mozesz? nawet na chwile? poznasz dekade ideologicznie i > organoleptycznie, ludzi zobaczysz nowych, zrobisz mi przyjemnosc:))) daj sie > namowic, nie musisz ciagle z misiem pic, nie?;)) chyba jeden wieczor bez Ciebie > > i mydla wytrzyma?:)) > > szefom swoim juz dawno wience kupilam, nie boj sie, ale Twoim tez moge:)) > > moge Ci sliczny grobek wykopac, postaram sie, i duze kamienie przytargam zebys z niego nei wylazl:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 14:58 kurna, wiesz co, stroisz fochy jak willas przed wyjsciem na scene! ło jezu, jakby ludzie nie wiedzieli ze mi przyjemnosc ciagle robisz:PP okres? no to co? nie mam zamiaru z Toba spac, napic sie tylko chcialam! i nie bedziesz musial striptizu robic, nikomu to nawet do glowy nie przyszlo, niektorzy beda pewnie chcieli wrocic do domu z zawartoscia wlasnego zoladka:)) mysle ze jak wyryje obcasem dziure w ziemi to akurat bedzie dla Ciebie, nawet nie bedziesz musial sie kulic:) szkoda ze nie wpadniesz, chetnie bym Twoja mordke zobaczyla:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:05 Jak Willis przed wyjsciem na scene. E, jak nie masz zamiaru ze mna spac to nie przychodze, nie ma po co, co bede na pusto do domu wracal... A z tym striptizem to roznie bywa, bo najpierw nikt nie chce, a potem sie odpedzic nie moge, ta.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 15:14 Violcia Willas a nie Willis, to nie bedzie szklana pulapka tylko list do mamy:) no skoro tak sie upierasz to sie moge legnac do wyrka, co mi tam, skoro masz okres to w ciaze nie zajdziesz;)) wiesz, masz taki sexapil ze wszystko dookola glupieje, sciagaj łaszki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:20 Wiem, co poradzic, niektorzy sie z tym rodza i juz :) Mozesz sie legnac do wyrka? Jeny, Ty to dopiero wiesz jak mnie pobudzic... :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 15:23 hehehe, nie moge Cie inaczej pobudzac, bo bys jeszcze podzielil los chomika:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:24 Cholera! Ja wiedzialem, ze on nie zginal smiercia naturalna! Morderczyni! Biedny, w takich mekach ginac... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 15:25 czy mnie pamiec nie myli czy masz jeszcze psa?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:32 NIEEE! Juz nie mam!!! A Ty masz @ :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 15:50 hehehe, jaka to byla rasa? duza?:)) masz re, tak mi sie wydaje bo mnie GW wywalila. Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 15:57 Dla Ciebie w sam raz :) Zaraz sprawdze i sie upomne :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 08.11.02, 16:01 to kiedy moge wyjsc z pieskiem na spacer? obiecuje, wroci przed 24:)) upominaj sie, re dostaniesz najwczesniej we wtorek:)) uciekam juz, buzka S-ior:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 16:07 przed 24 to Ty masz byc w lozku :) tez masz re ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 08:49 Gość portalu: rayoff napisał(a): > przed 24 to Ty masz byc w lozku :) moge byc, ale zalezy czyim:) a jesli chodzi o to Twoje re, jak sie robi "odpisz" to sie do oryginalnej wiadomosci cos dopisuje, pipko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 10:34 A teraz juz nie masz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 11:04 Ale to ja nie zalaczylem odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 11:19 wiesz co, to dobry zwyczaj, chyba zaczne tez robic re w ten sposob:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 11:23 Sama widzisz! A jeszcze przed chwila narzekalas :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 11:42 zaraz Ty zaczniesz, bo nie dostaniesz odp na nutrujace Cie pytania:P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 13:35 jasne, teraz to sie migasz, ale az Cie skreca zeby re z moim dopiskiem dostac:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 13:56 phi, widzial kto... :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 14:04 jeszcze nie widzial, bo jeszcze nic ode mnie nie dostal:) ps. a piesek jak? dobrze sie czuje?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 14:08 Dziekuje nie narzeka :) Nie widzial, nie, ale i tak jeszcze popyta, bo jakis nowy sie tu zrobilem i sie nieswojo czuje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 14:10 mnie za przewodnika chcesz miec? ja na Twoim miejscu nie ufalabym za grosz:)) to sie ciesze ze sie piesek dobrze czuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 14:19 Nie bede ufal za grosz. Moje zaufanie wiecej warte :) Za jakiego przewodnika, za drogowskaza raczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 14:24 aha, to uwazaj, bo huragany czasem chodza po ludziach i drogowskazy obracaja sie w rozne strony zle droge pokazujac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 14:28 Spoko, zaklinowalas sie w drzwiach, wiec sie bardzo nie obrocisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 14:30 zatem skoro taka nieruchawa jestem, to tymbardziej nic nie wskaze, bo nawet reka-noga ruszyc nie zdolam;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 14:33 Spoko, ale chyba głowy szerokości ramion nie masz, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 12.11.02, 14:38 moze i nie, ale unieruchomiona w drzwiach bede wskazywac tylko jeden kierunek, niekoniecznie ten najlepszy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 12.11.02, 16:23 Spojrze na komunikat niewerbalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 08:27 hahaha, chcesz znowu podyskutowac na temat czystosci przekazu?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 10:14 Mhm, marzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 10:45 Ta, znasz mnie jak moja kieszen w koncu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 10:52 tja, pustka, ciemnosc, jak w kieszeni:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 10:54 Tylko złowrogie pobrzękiwania słychać... To chyba pięciogroszówki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 11:07 chcesz mi dac do zrozumienia ze na kawe nie mam co liczyc?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 12:43 Liczyć możesz, ale nie wiem czy sie doliczysz, bo sie na pewno nie przeliczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 13:32 hehe, az tak cienko? to widze, ze w tym miesiacu nie mam szans na kawke... tja;) ps. zadajesz tendencyjne pytania. a wogole to mnie mile lechczesz, skoro na zdaniu D-shka chcesz wlasna opinie budowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 13:35 Pewnie, ze tendencyjne, bo co ma mnie obchodzic :) Ta, juz zapomnialas, ze jestem specem od milego lechtania, taaa... Lecytynke, lecytynke tak, maselko nie :) Aha, w tym miesiacu i jeszcze w przyszlym. Moze z nowym rokiem sie odbije, chyba, ze mi szybko sponsoring zalatwisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 14:13 jasne, najwazniejsza wlasna dupa:) nie musialam zapominac o lechtaniu, bo mnie nigdy nie lechtales. wkurzales mnie na maxa i owszem ale lechtanie jakos mnie omijalo lukiem;)) ja Cie nie zasponsoruje, sama sie w tym miesiacu sprzedaje, ale moze mi sie jakas gupia da namowic... bez doplaty:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 14:32 Wlasnie nie wlasna najwazniejsza, bo wlasnej sie nawet nie widzi, o :) Nie lechtalem, o potworze niewdzieczny! :) Wkurzalem? O zmijo przebiegla! :) I co bez doplaty, co bez doplaty! I jaka gupia, jaka gupia! Ech, z babami, a z Toba to w szczegolnosci... :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 15:03 hahaha,a co? do swojej wlasnej tak tesknisz ze az cierpisz ze ogladac nie mozesz? hehehehe, dobre:))) to bylo lechtanie??! widac marne skoro nawet nie zauwazylam:)) no dobra,moze nie gupia, ale letko nie tentego;))) no co? no co? co ze mna? juz tak nie narzekaj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 15:05 Moze nie zauwazylas, najwazniejsze, ze poczulas! Do swojej nie tesknie, swoja mam na co dzien i misie nudzic zacyna powoli, ot co. I lekko nietentego to ja nie chce, bo co to za sponsorka, jeszcze by nie wiadomo co chciala, brrr... Sama wiesz najlepiej co z Toba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 13.11.02, 15:09 SKORO nie zauwazylam to znaczy ze i nie poczulam! to chyba logiczne, nie?:) znudzony wlasnym tylkiem jestes? to pomysl co on przezywa...:) sponsorka nietentego moze wprowadzilaby nieco zmian w Twe zycie, niekoniecznie na gorsze:) wiem? nie bałdzo, badz tak nice i let me know:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 13.11.02, 15:58 saqqara napisała: > SKORO nie zauwazylam to znaczy ze i nie poczulam! to chyba logiczne, nie?:) Niekoniecznie. Mozna nie zauwazac mnostwa rzeczy, a jednak jakos je czuc, nie? :) > znudzony wlasnym tylkiem jestes? to pomysl co on przezywa...:) Tyłek nie przeżywa, tyłek nie do przeżywania stworzony, a nawet wręcz przeciwnie... > sponsorka nietentego moze wprowadzilaby nieco zmian w Twe zycie, niekoniecznie na gorsze:) Dobra, to ja sie zgadzam :) > wiem? nie bałdzo, badz tak nice i let me know:) E, nie ma opcji :) Żyj w nieświadomości :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 14.11.02, 09:42 ja nie mowie o mnostwie rzeczy, tylko o tej jednej konkretnej, a tu skoro nie zauwazylam to i nie poczulam:) kwestie rozterek egzystencjonalnych Twojego tylka porzucam, nie chce wiedziec zbyt wiele:) zgadzasz sie? ło jej, ale potulna dziecina z Ciebie:) ja jestem swiadoma, bylam ciekawa jak u Ciebie z uswiadomieniem, ale widze ze kiepsciutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 14.11.02, 13:16 Taaa... dobra, Ty masz racje ja mam spokoj. :) A co - chcesz mnie uświadamiać? :) Repotem, bo mam miting ;) Buziak! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 14.11.02, 14:05 ja mam racje, o spokoju zapomnij:) nie mam ochoty uswiadamiac, no chyba ze chcesz miec mule, co je wczoraj pozarlam, na wlasnych butach:) ech, buziak i buziak, i kto tu sie rwie do uswiadamiania?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: RAYOFFF!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 14.11.02, 15:33 Ja mam spokoj, zapomnij, ze masz racje i to by znaczylo, ze jednak jestem uswiadomiony... ;) I jaki to jest moj typ do cholery? :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: RAYOFFF!!!! 15.11.02, 09:02 spokoj to bedziesz mial jak sie do dolka polozysz:) na temat Twoich typow to ja sie nie bede wypowiadac, jesli pozwolisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś