vanessa_io Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 24.09.05, 21:34 Hej dziewczyny! Mam na imię Agnieszka. Jestem mamą 2-letniego Michałka i żoną nieco straszego Michała ) Mam 27 lat. Mieszkam w Warszawie. Nie pracuję, bo nie lubię ) Uwielbiam za to swój dom. Oto my: www.malymis.prv.pl Pozdrawiam wszystkie serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
anucha57 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 27.09.05, 19:54 Mam na imie Aneta mam 26 lat , jestem szczesliwa mezatka ,mam rocznego synka Kubusia ktorego prosze ogladac w linkach ponizej (tam tez ja i maz) Od dwoch lat mieszkam w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
asia_grzes Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 28.09.05, 09:20 witam.jestem mamą 10-miesięcznego wernerka.mieszkamy w siemianowicach slaskich.pozdrawiamy wszystkie mamy i ich pociechy Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mai_p Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 28.09.05, 17:20 Mam na imię Magda, mam 26 lat, jestm mamą 2 letniej Mai, mieszkamy w Lubinie na dolnymśląsku. Bardzo sie cieszę , ze jest takie forum dla Mam "domowych" Odpowiedz Link Zgłoś
amelia791 Nowe mamy domowe, napiszcie parę słów o sobie :-) 08.10.05, 19:07 Proszę nowe mamy o dopisanie się, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pati1133 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 10.10.05, 19:36 witam mam na imie Magda mam 29 lat jestem mamą 6 letniego Patryka i 3letniej Oleńki jestem mamą domowa raczej nie z własnego wyboru ,ale niestety takie czasy jestesmy z czestochowy-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana1 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 15.10.05, 23:13 Witam mam 29 lat,siedze w domu z wyboru-kilka lat przepracowanych w reklamie zrobilo ze mnie wrak nerwowy i świetnie odnalazlam sie w macierzyństwie i domowym ciepelku.Mąz jeden ten sam od 6 laty a przy boku od 10...nie wiem jak to sie stalo bo marudny strasznie i w dodatku księgowy.ja trochę nad ziemią.Mamy dwie córeczki-Karolinę 5,5 i Matylde .prawie 6 miesięcy.Mieszkamy w Warszawie na Ochocie ale czeka nas wyprowadzka na Jelonki. Staram sie wymysleć coś co pozwoli mi kiedyś pracować w domu-nie chcę być mamą weekendową,chcę byc przy dzieciach i pokazywać im świat.Zaczęlam malować meble dla dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
chatulx Witam, tez jestem mama domowa 19.10.05, 16:38 Witam, na to forum trafilam dopiero dzis i ciesze sie, ze w koncu cos dla mnie ) Mam na imie Agnieszka, 32 lata, jestem mama 4-letniej Sylwii. Z wyksztalcenia jestem pedagogiem, aczkolwiek w zawodzie nie pracowalam (patrz: dorabialismy sie i w prywatnej firmie placili lepiej )). Jestem domowa mama od ponad 4 lat z wyboru i podoba mi sie to szczerze mowiac. Od 2 lat mieszkamy w Izraelu a w perspektywie miesiaca mamy przeprowadzke na rok do Kijowa (kolejny kontrakt). Zdjecie swojego Kwiatuszka wkleje pozniej. Pozdrawiam mamy i ich pocieszki Aga Odpowiedz Link Zgłoś
charl75 charl, 30 lat, Kielce, corka 14.10.05, 22:23 1,5 roczku) Troche osamotniona bo maz poza domem caaaaly tydzien..... pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
kejtka1 Re: charl, 30 lat, Kielce, corka 15.10.05, 17:26 Cześć, ja studiowałam w Kielcach. Teraz mieszkam w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
pasmois Re: charl, 30 lat, Kielce, corka 15.11.05, 22:43 mam 31 lat, szkoly konczylam w Kielcach... Odpowiedz Link Zgłoś
kejtka1 Pasmois 16.11.05, 09:43 Ja mam 29 i też się uczyłam w Kielcach Mamy "domowe" Jaś i Natalka Odpowiedz Link Zgłoś
ama.mama Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 31.10.05, 23:39 hej, Amelia791, tu Amelia - ama.mama - też z Wrocławia! mieszkam w okolicy Traugutta/Niskie Łąki. jestem mamą prawie 9-miesięcznej Zuzi. ha, i jak przed sekundą przeczytałam, rodziłyśmy w tym samym szpitalu. mój mąż ma na imię Wojtek. Pozdrawiam wszystkie "domamy". Odpowiedz Link Zgłoś
mama-marty1 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 03.11.05, 10:49 i coś o nas: Justyna 23 lata,córeczka Marta 13.5 miesiąca(21.09.2004) i mąż Radek 26 lat,mieszkamy w Białymstoku. Odpowiedz Link Zgłoś
aiszka4 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 03.11.05, 11:52 Mama trójki: syn w drugiej, córka w pierwszej klasie SP, synek niedługo skończy roczek. Mąż też na stanie, mieszkamy pod Poznaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
12345i0 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 07.11.05, 16:54 Hej witam cieplutko wszystkie domowe mamy, mam na imie Gosia mo synuś Mateusz ma 2,5 roku. Mieszkamy we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
anzielinska Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 09.11.05, 09:20 Mam na imię Anka. Jestem mama blixniaczek- Igi i Zosi, które urodziły się 27.06.2005.Mieszkamy w Warszawie. Jestem zootechnikiem i niedługo trzydziestka na karku.....jeszcze 2 lata . Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
typson Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 09.11.05, 10:20 Tata, lat 26, syn 4 miesiace (i troszeczke), pracuje i mieszkam w w-wie. I zupelnie nie mam pojecia jakimi kryteriami kierowala sie osoba, ktora mnie tu zaprosila. Nie mniej jednak, dziekuje za zaproszenie Odpowiedz Link Zgłoś
mallgola Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 09.11.05, 20:28 Cześć tu mama 2 urwisów:Asia lat 9 i Mateusz lat 5,mąż też jest wiecznie w pracy pozdrawiam serdecznie acha lat mam31i mieszkamy prawie wRzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś
pasmois Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 15.11.05, 22:42 Witam, mam dwoch synow - Michala - 15 lat i Igora - 5 miesiecy. Witam mamy domowe. Mieszkam Jozefosławiu kole Piaseczna znaczy warszawka Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna1011 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 16.11.05, 10:37 czesc mam dwoje dzieci 4 letnia Kornelie i 20 miesieczna Amelie i narazie mi wystarczy, bo sa straszne lobuzy. Chetnie pogadam na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzolina Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 16.11.05, 21:51 CZesc Mam córeczke 15 miesięczną juz prawie. Nie pracuję i jak narazie do pracy sie nie wybieram. Mam 34 lata. Jestem ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
anias05 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 17.11.05, 12:25 Witajcie, mój maluch ma 21 miechów. Siedzimy razem w domku i czekamy na przedszkole Jesteśmu z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_81 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 18.11.05, 13:59 Mam na imię Kaja, synek - Mateusz - 8 miesięcy, mieszkamy w Józefowie koło Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki_i_jedynaczka Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 24.11.05, 13:52 Witajcie! Jakiś miesiąc temu z okładem wpisałam się tu raz czy dwa - a potem wszyscy w domu przeszliśmy (po kolei) jakiegoś wirusa żołądkowego, co przy tej liczbie osób (5) wycięło mi z życiorysu dokładnie 4 tygodnie. Spieszę zatem odrobić zaległości i przedstawić siebie i rodzinke: Moje imię: Marta Wiek: Trzydziecha jak obszył (rocznik 75) Zawód: Nie pracująca matka trojga dzieci Dzieci: Chłopaki bliźniaki lat 9 i córka jedynaczka lat 4,5 Stan cywilny: Nie-żona Nie-męża od prawie 10 lat Stan ciała: Na etapie zmniejszania porcji przed rozpoczęciem odchudzania od początku Adwentu'05. Plan długofalowy. Docelowo do stracenia 15 kg. Stan ducha: Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce... To by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 24.11.05, 20:18 No to tearz ja! Jestem Edyta rocznik 79r., mam synka - Kubusia (w lutym skończy 4 lata) i córeczkę Joasię - 8 miesiecy. Dołączam jeszcze mojego męża - Rafała - to dopiero dziecko hehe Ja też mgr, nigdy nie pracowałam i narazie sie nie zapowiada.... Odpowiedz Link Zgłoś
flurcia Re: Witam mamy nie pracujące - Łódź 29.11.05, 17:03 Agnieszka 33 lata, mama 2 letniej Oli. Mieszkamy w Łodzi, nie mamy tu nikogo, więc chętnie spotkam się z jakąś "domową" łodzianką na kawę, pogaduch, a dzieci mogłyby się pobawić. Odpowiedz Link Zgłoś
ana_mama_patrycji Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 30.11.05, 15:02 Cześć, mam na imę Anka, mam 25 lat, mam kochanego mężulka Grzegorza i córcie Patrycję z 22 sierpnia 2003 czyli obecnie dwuletnia rozrabiaka. Mieszkamy obecnie w Atenach. Anka gg 3405657 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28381654&wv.x=2&a=31834463 Odpowiedz Link Zgłoś
baranek77 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 30.11.05, 22:15 Hej, no to dołączę i ja. Mam na imię Magda, jestem mamą półrocznej córeczki Olimpii. Jesteśmy z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
korneliao Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 08.12.05, 23:49 Mam 30 lat i półtorarocznego synka, mieszkam w Wa-wie i bardzo lubię być mamą domową, choć czasem nie jest lekko. Przed urodzeniem dziecka pracowałam 5 lat (zaczęłam jeszcze na studiach), a ponieważ w pracy bywało różnie - raz fajnie, raz tragikomicznie - doceniam pracę na etacie mamy, gdzie jedynym szefem jest maluszek i ew. mąż. Pozdrawiam wszystkie domowe mamy. Kornelia Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 09.12.05, 11:50 Hej mam 25lat synka 15 miesięcy jestem 100% mamą domową POzdrawiam wszystkie maluszki i mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
syllllwia Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 11.12.05, 16:04 Witajcie! Mam na imię Sylwia, jestem mamą domową Ali (2lata) i Asi (1miesiąc). Mam 30 lat i jesteśmy ze Skierniewic. Pozdrawiamy serdecznie mamusie i ich pociechy. Odpowiedz Link Zgłoś
beti262 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 11.12.05, 21:04 Witam!Jestem mama domowa od 10 lat.Mam 9 letnia corke Ewelinke i 6.5 letnia NIkolke i mieszkam w woj.Zachodniopomorskim.Smieje sie ostatnio z kolezanka,ze chyba awansowalysmy z mam domowych na komputerowe.Pozdrawiam goraco wszystkie mamy)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gonianna Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.12.05, 10:10 WItam! Zaglądam tu coraz częściej, postanowiłam się przedstawić. Gosia - mama domowa z wyboru od 3 lat. Synek Krzyś - 2 latka i 3 m-ce i córeczka Joasia -prawie 4 m-ce. Mieszkamy w Poznaniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa11123 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 06.01.06, 11:42 cześć.Jestem mamą domową od niedawna-bo mój synek skończył 8 miesięcy.Na razie nie mam co myśleć o pracy-bo nie mamy z kim zostawic mojego małego.Mąż pracuje na okrągło,więc wszystko na mojej głowie ale jakoś sobie radzę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
xkrynia Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 06.01.06, 20:44 Witam! Ja mam synka prawie 3-letniego ( kwiecien 2003). Jestem mamą "domową" niestety nie z wyboru. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 19.01.06, 11:45 Ja mam 31 lat,synka Mateuszka 1 rok i 4 miesiące, mieszkamy w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka_j1 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.01.06, 23:14 Witam Mam na imię Kasia i jestem mamą 9 miesięcznego Kubusia i oczywiście siedzimy sobie w domku, mieszkamy w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
natali101 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.01.06, 08:14 beata mam 25lat i 13 miesięczną Natalke,mieszkam w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś