Dodaj do ulubionych

Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-)

• vanessa_io Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 24.09.05, 21:34
      Hej dziewczyny!
      Mam na imię Agnieszka. Jestem mamą 2-letniego Michałka i żoną nieco straszego
      Michała smile)
      Mam 27 lat. Mieszkam w Warszawie.
      Nie pracuję, bo nie lubię smile) Uwielbiam za to swój dom.

Oto my: www.malymis.prv.pl

Pozdrawiam wszystkie serdecznie!
    • anucha57 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 27.09.05, 19:54
      Mam na imie Aneta mam 26 lat , jestem szczesliwa mezatka ,mam rocznego synka
      Kubusia ktorego prosze ogladac w linkach ponizej (tam tez ja i maz) Od dwoch
      lat mieszkam w Warszawie
    • asia_grzes Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 28.09.05, 09:20
      witam.jestem mamą 10-miesięcznego wernerka.mieszkamy w siemianowicach
      slaskich.pozdrawiamy wszystkie mamy i ich pociechy
    • mama_mai_p Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 28.09.05, 17:20
      Mam na imię Magda, mam 26 lat, jestm mamą 2 letniej Mai, mieszkamy w Lubinie na dolnymśląsku.
      Bardzo sie cieszę , ze jest takie forum dla Mam "domowych" smile
    • amelia791 Nowe mamy domowe, napiszcie parę słów o sobie :-) 08.10.05, 19:07
      Proszę nowe mamy o dopisanie się, pozdrawiam smile
    • pati1133 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 10.10.05, 19:36
      witam mam na imie Magda mam 29 lat jestem mamą 6 letniego Patryka i 3letniej
      Oleńki jestem mamą domowa raczej nie z własnego wyboru ,ale niestety takie
      czasy jestesmy z czestochowy-pozdrawiam
      • dorjana1 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 15.10.05, 23:13
        Witam
        mam 29 lat,siedze w domu z wyboru-kilka lat przepracowanych w reklamie zrobilo
        ze mnie wrak nerwowy i świetnie odnalazlam sie w macierzyństwie i domowym
        ciepelku.Mąz jeden ten sam od 6 laty a przy boku od 10...nie wiem jak to sie
        stalo bo marudny strasznie i w dodatku księgowy.ja trochę nad ziemią.Mamy dwie
        córeczki-Karolinę 5,5 i Matylde .prawie 6 miesięcy.Mieszkamy w Warszawie na
        Ochocie ale czeka nas wyprowadzka na Jelonki.
        Staram sie wymysleć coś co pozwoli mi kiedyś pracować w domu-nie chcę być mamą
        weekendową,chcę byc przy dzieciach i pokazywać im świat.Zaczęlam malować meble
        dla dzieci...
        • chatulx Witam, tez jestem mama domowa 19.10.05, 16:38
          Witam,
          na to forum trafilam dopiero dzis i ciesze sie, ze w koncu cos dla mnie wink)
          Mam na imie Agnieszka, 32 lata, jestem mama 4-letniej Sylwii. Z wyksztalcenia
          jestem pedagogiem, aczkolwiek w zawodzie nie pracowalam (patrz: dorabialismy
          sie i w prywatnej firmie placili lepiej wink)). Jestem domowa mama od ponad 4
          lat z wyboru i podoba mi sie to szczerze mowiac.
          Od 2 lat mieszkamy w Izraelu a w perspektywie miesiaca mamy przeprowadzke na
          rok do Kijowa (kolejny kontrakt).
          Zdjecie swojego Kwiatuszka wkleje pozniej.
          Pozdrawiam mamy i ich pocieszki
          Aga
    • charl75 charl, 30 lat, Kielce, corka 14.10.05, 22:23
      1,5 roczkusmile) Troche osamotniona bo maz poza domem caaaaly tydzien.....
      pozdrowka
      • kejtka1 Re: charl, 30 lat, Kielce, corka 15.10.05, 17:26
        Cześć, ja studiowałam w Kielcach. Teraz mieszkam w Warszawie.
      • pasmois Re: charl, 30 lat, Kielce, corka 15.11.05, 22:43
        mam 31 lat, szkoly konczylam w Kielcach...
        • kejtka1 Pasmois 16.11.05, 09:43
          Ja mam 29 i też się uczyłam w Kielcachsmile

Mamy "domowe"
          Jaś i Natalka
    • ama.mama Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 31.10.05, 23:39
      hej, Amelia791, tu Amelia - ama.mama - też z Wrocławia! mieszkam w okolicy
      Traugutta/Niskie Łąki. jestem mamą prawie 9-miesięcznej Zuzi. ha, i jak przed
      sekundą przeczytałam, rodziłyśmy w tym samym szpitalu. mój mąż ma na imię
      Wojtek. Pozdrawiam wszystkie "domamy".
    • mama-marty1 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 03.11.05, 10:49
      i coś o nas: Justyna 23 lata,córeczka Marta 13.5 miesiąca(21.09.2004) i mąż
      Radek 26 lat,mieszkamy w Białymstoku.
    • aiszka4 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 03.11.05, 11:52
      Mama trójki: syn w drugiej, córka w pierwszej klasie SP, synek niedługo skończy
      roczek.
      Mąż też na stanie, mieszkamy pod Poznaniem.
    • 12345i0 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 07.11.05, 16:54
      Hej witam cieplutko wszystkie domowe mamy, mam na imie Gosia mo synuś Mateusz
      ma 2,5 roku. Mieszkamy we Wrocławiu.
    • anzielinska Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 09.11.05, 09:20
      Mam na imię Anka. Jestem mama blixniaczek- Igi i Zosi, które urodziły się
      27.06.2005.Mieszkamy w Warszawie. Jestem zootechnikiem i niedługo trzydziestka
      na karku.....jeszcze 2 lata smile.
      Buziaki
    • typson Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 09.11.05, 10:20
      Tata, lat 26, syn 4 miesiace (i troszeczke), pracuje i mieszkam w w-wie.

I zupelnie nie mam pojecia jakimi kryteriami kierowala sie osoba, ktora mnie tu
      zaprosila. Nie mniej jednak, dziekuje za zaproszenie wink
    • mallgola Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 09.11.05, 20:28
      Cześć tu mama 2 urwisów:Asia lat 9 i Mateusz lat 5,mąż też jest wiecznie w
      pracy pozdrawiam serdecznie acha lat mam31i mieszkamy prawie wRzeszowie
    • pasmois Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 15.11.05, 22:42
      Witam,
      mam dwoch synow - Michala - 15 lat i Igora - 5 miesiecy. Witam mamy domowe.
      Mieszkam Jozefosławiu kole Piaseczna znaczy warszawka
    • lilianna1011 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 16.11.05, 10:37
      czesc mam dwoje dzieci 4 letnia Kornelie i 20 miesieczna Amelie i narazie mi
      wystarczy, bo sa straszne lobuzy. Chetnie pogadam na forum.
      • gonzolina Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 16.11.05, 21:51
        CZesc
        Mam córeczke 15 miesięczną juz prawie. Nie pracuję i jak narazie do pracy sie
        nie wybieram. Mam 34 lata.
        Jestem ze Szczecina
        • anias05 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 17.11.05, 12:25
          Witajcie, mój maluch ma 21 miechów.
          Siedzimy razem w domku i czekamy na przedszkolesmile
          Jesteśmu z Poznania
    • kaja_81 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 18.11.05, 13:59
      Mam na imię Kaja, synek - Mateusz - 8 miesięcy, mieszkamy w Józefowie koło
      Warszawy
    • blizniaki_i_jedynaczka Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 24.11.05, 13:52
      Witajcie!
      Jakiś miesiąc temu z okładem wpisałam się tu raz czy dwa - a potem wszyscy w
      domu przeszliśmy (po kolei) jakiegoś wirusa żołądkowego, co przy tej liczbie
      osób (5) wycięło mi z życiorysu dokładnie 4 tygodnie.

Spieszę zatem odrobić zaległości i przedstawić siebie i rodzinke:

Moje imię: Marta
      Zawód: Nie pracująca matka trojga dzieci
      Dzieci: Chłopaki bliźniaki lat 9 i córka jedynaczka lat 4,5
      Stan cywilny: Nie-żona Nie-męża od prawie 10 lat
      Stan ciała: Na etapie zmniejszania porcji przed rozpoczęciem odchudzania od
      początku Adwentu'05. Plan długofalowy. Docelowo do stracenia 15 kg.
      Stan ducha: Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce...

To by było na tyle big_grin
      • mamkube Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 24.11.05, 20:18
        No to tearz ja!
        Jestem Edyta rocznik 79r., mam synka - Kubusia (w lutym skończy 4 lata) i
        córeczkę Joasię - 8 miesiecy.
        Dołączam jeszcze mojego męża - Rafała - to dopiero dziecko hehe
        Ja też mgr, nigdy nie pracowałam i narazie sie nie zapowiada....
    • flurcia Re: Witam mamy nie pracujące - Łódź 29.11.05, 17:03
      Agnieszka 33 lata, mama 2 letniej Oli. Mieszkamy w Łodzi, nie mamy tu nikogo, więc chętnie spotkam się z jakąś "domową" łodzianką na kawę, pogaduch, a dzieci mogłyby się pobawić.
    • ana_mama_patrycji Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 30.11.05, 15:02
      Cześć, mam na imę Anka, mam 25 lat, mam kochanego mężulka Grzegorza i córcie
      Patrycję z 22 sierpnia 2003 czyli obecnie dwuletnia rozrabiaka. Mieszkamy
      obecnie w Atenach.
      Anka
      gg 3405657
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28381654&wv.x=2&a=31834463
    • baranek77 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 30.11.05, 22:15
      Hej, no to dołączę i ja. Mam na imię Magda, jestem mamą półrocznej córeczki
      Olimpii. Jesteśmy z Poznania
    • korneliao Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 08.12.05, 23:49
      Mam 30 lat i półtorarocznego synka, mieszkam w Wa-wie i bardzo lubię być mamą
      domową, choć czasem nie jest
      lekko. Przed urodzeniem dziecka pracowałam 5 lat (zaczęłam jeszcze na studiach),
      a ponieważ w pracy bywało różnie - raz fajnie, raz tragikomicznie - doceniam
      pracę na etacie mamy, gdzie jedynym szefem jest maluszek i ew. mąż.

Pozdrawiam wszystkie domowe mamy.
      Kornelia
      • ania800 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 09.12.05, 11:50
        Hej mam 25lat synka 15 miesięcy jestem 100% mamą domową
        POzdrawiam wszystkie maluszki i mamusiesmile
        • syllllwia Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 11.12.05, 16:04
          Witajcie!
          Mam na imię Sylwia, jestem mamą domową Ali (2lata) i Asi (1miesiąc).
          Mam 30 lat i jesteśmy ze Skierniewic.
          Pozdrawiamy serdecznie mamusie i ich pociechy.
          • beti262 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 11.12.05, 21:04
            Witam!Jestem mama domowa od 10 lat.Mam 9 letnia corke Ewelinke i 6.5 letnia
            NIkolke i mieszkam w woj.Zachodniopomorskim.Smieje sie ostatnio z kolezanka,ze
            chyba awansowalysmy z mam domowych na komputerowe.Pozdrawiam goraco wszystkie
            mamysmile))))
            • gonianna Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.12.05, 10:10
              WItam! Zaglądam tu coraz częściej, postanowiłam się przedstawić.
              Gosia - mama domowa z wyboru od 3 lat. Synek Krzyś - 2 latka i 3 m-ce i
              córeczka Joasia -prawie 4 m-ce.
              Mieszkamy w Poznaniu.
              Pozdrawiamsmile
    • ewa11123 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 06.01.06, 11:42
      cześć.Jestem mamą domową od niedawna-bo mój synek skończył 8 miesięcy.Na razie nie mam co myśleć o pracy-bo nie mamy z kim zostawic mojego małego.Mąż pracuje na okrągło,więc wszystko na mojej głowie sad ale jakoś sobie radzę.Pozdrawiam.
      • xkrynia Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 06.01.06, 20:44
        Witam! Ja mam synka prawie 3-letniego ( kwiecien 2003). Jestem mamą "domową"
        niestety nie z wyboru.
        Pozdrawiam.
    • mariola1315 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 19.01.06, 11:45
      Ja mam 31 lat,synka Mateuszka 1 rok i 4 miesiące, mieszkamy w Warszawie
    • katarzynka_j1 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.01.06, 23:14
      Witam
      Mam na imię Kasia i jestem mamą 9 miesięcznego Kubusia i oczywiście siedzimy
      sobie w domku, mieszkamy w Warszawie
      • natali101 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.01.06, 08:14
        beata mam 25lat i 13 miesięczną Natalke,mieszkam w Warszawie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka