mamaloli 30.06.05, 14:32 Kogoś zabolało ? Ktoś poczuł sie urazony ? Moderatorka nalezy do elity. To własnie jest dowód na to ze prawda w oczy kole ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina_p mamooli 30.06.05, 14:34 Twoj watek naruszal netykiete, wiec zostal usuniety, przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaloli Re: Prawda w oczy kole!!! 30.06.05, 14:35 W porządku. Ale i tak sie cieszę , ze parę osób go przeczytało . Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Prawda w oczy kole!!! 30.06.05, 14:36 mamololi, proponuję meliskę i długi spacer dla odprężenia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Ty jednak jesteś nienormalna 30.06.05, 14:36 Nie brałam udziału w poprzednich dyskusjach, nie należe do żadnej "elity"(o ile takowa tu jest). I dlatego moje zdnaie potraktuj jako obiektywne. Nic do ciebie nie mam, nigdy żeśmy się nie "ścięły" w dyskusjach,ale to co teraz wypisujesz to żenada. Daj spokój dziewczyno,bo się osmieszasz. Naprawdę z dobroci serca ci to piszę. Bo aż zal patrzeć na twoje zacietrzewienie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Czajko 30.06.05, 14:41 Dziękuje Umo za przywitanie Miłe to bardzo. Nie było mnie bo wyjeżdzaliśmy żeby nacieszyć się rodziną w komplecie) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Czajko 30.06.05, 14:44 czajkax2 napisała: > Dziękuje Umo za przywitanie Miłe to bardzo. Nie było mnie bo wyjeżdzaliśmy > żeby nacieszyć się rodziną w komplecie) O to fajnie, że podróżowaliście razem. Cięszę się też, że nie masz mnie za trolla, mimo że nieraz prowadziłyśmy spory ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Czajko 30.06.05, 15:00 umasumak napisała: Cięszę się też, że nie masz mnie za trolla, mimo że nieraz prowadziłyśmy spory ;-D Nie Umo, mie mam cię za trolla) Bardzo sobie cenię inteligentnych przeciwników w dyskusjii,a za taką osobę cię mam Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Czajko 30.06.05, 17:08 Przepraszam jeżeli będę wscibska,ale czy możesz zdradzić jak ułożyły się sprawy twojego męża?Czy już wszystko w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: Prawda w oczy kole!!! 30.06.05, 14:42 Mnie zabolało, że wątek został usunięty!!!! Fajny był...... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Prawda w oczy kole!!! 30.06.05, 14:45 Właśnie, szkoda, że regulaminowo faktycznie powinien był wylecieć, ale żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Mamololi 30.06.05, 14:46 Twój wątek znalazł się oślej ławce - tam gdzie jego miejsce - możesz go czytać do woli . Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyczna1 Re:Uśmiechnij się 30.06.05, 14:51 W małżeńskim łożu namiętna scena erotyczna, nagle rozlega się głośne pukanie do drzwi wejściowych. Przerażona kobieta krzyczy: - Jezus Maria, to mąż!!! Mężczyzna nie zwlekając wskakuje pod łóżko. Po dłuższej chwili absolutnej ciszy wyczołguje się spod łóżka, siada na jego skraju, wzdycha, ociera pot z czoła i mówi: - Ech, widzisz żono, oboje mamy zszarpane nerwy... W szpitalu leży nieprzytomny mężczyzna, przy nim siedzi troskliwa żona. W pewnym momencie chory budzi się, patrzy na żonę i pyta: - Byłaś przy mnie zawsze, kiedy spotykało mnie jakieś nieszczęście, prawda? - Tak, kochanie. - Byłaś przy mnie, kiedy mnie z pracy wywalili? - Tak, kochanie. - A gdy moja firma zbankrutowała, też przy mnie byłaś? - Tak, kochanie. - A gdy nam się chałupa spaliła? - Też przy tobie byłam, kochanie. - Teraz, gdy miałem ten cholerny wylew, też przy mnie jesteś? - Tak, kochanie. _Wiesz co?! Ty mi przynosisz pecha!!! Mąż wchodzi do domu, a pod drzwiami stoi żona i mówi: - Mam 2 wiadomości. - Jakie? - pyta ją mąż. - Dobrą i złą... - Zacznijmy od dobrej. - Poduszka powietrzna w twoim samochodzie działa bez zarzutu... Facet lekko na bani wraca do domu. Żona od razu, że pijak... tylko wódka mu w głowie... Facet sięga do kieszeni, wyciąga kartkę i mówi: - Ok, przyniosłem test, zaraz zobaczymy, jaka ty obeznana i kulturalna jesteś! - Zobaczymy, czytaj! - Pytanie pierwsze. Podaj jakieś dwie waluty... -O, no chociażby dolar i euro! - Dobra, podaj dwa typy środków antykoncepcyjnych! - Jejku, mogę ci co najmniej 10 podać. - Wierzę. Pytanie trzecie. Podaj mi 2 rzeki w Islandii... - ... - Czemu milczysz? Aha, wiedziałem! Oprócz szmalu i seksu, żadnych zainteresowań! Kowalscy strasznie się pokłócili. Po południu Kowalski dzwoni z pracy i pyta: - Co będzie dziś na kolację? - Trucizna - lodowatym głosem odpowiada żona. - To świetnie się składa! Przygotuj tylko dla siebie, bo ja mam dziś służbową kolację na mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Prawda w oczy kole!!! 30.06.05, 14:55 O i ja w tym gronie. Jak miło. Słońce drogie, nie każdy łysy jest dresem ale za to niemal każdy dres jest łysy.P Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Prawda w oczy kole!!! 30.06.05, 15:02 Ech Triss, Ty to masz dobrze, zostałaś zaliczona do elity, a ja? Ech, idę sobie poprzeklinać na forum nienormalnych, gdzie moje miejsce Jak Młody? Nadal zasuwa do tyłu czy już obczaił należyty kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Kawko 30.06.05, 15:06 ja też nie mogę odżalować ze nie wróciłam wcześniej. Mozę zdążylabym podyskutowac w tamtym watku i "awansowałabym" w forumowej społeczności) A tak Pupa blada,nadal jestem anonimowym użytkownikiem sieci,przesiadującym na E-mamie) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Prawda w oczy kole!!! 30.06.05, 15:14 Daje radę do przodu.) Gorzej, bo siada ale jeszcze nie umie sam przestać siedzieć tylko dość nieskładnie się przewraca i pojękuje.D Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Prawda w oczy kole!!! 30.06.05, 15:17 Triss - dobry trening i będzie się wyginał jak radziecka gimnastyczka ) Czajka, my znów pokrzywdzone. Ja się zagapiłam, Ty za późno wróciłaś Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea no imamy trola... 30.06.05, 15:37 ty walnięta jestes...moze jeszcze jakiś nowe posty...co... Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea kalinko ten też usuń 30.06.05, 15:38 bo jeszcze troche i oslepne ...od tej prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
kangurzyca2 Re: Kangurek powrócił 30.06.05, 18:39 Dzień dobry. A gdzie powitanie dla trolla? Odpowiedz Link Zgłoś
kalka13 Re: A o co chodzi? 01.07.05, 08:30 hehehe ja nie w temacie wiec powiem tak o co chodzi ... ??? )) Odpowiedz Link Zgłoś