Dodaj do ulubionych

depo provera

05.07.05, 15:31
czy któraś z matek karmiących swoje maleństwa sosowala tą formę antykoncepcji?
jak sie czulyscie, jak libido, jak z przybieraniem na wadze??please o
odpowiedz jesli macie jakies uwagi. Z góry dzięki pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czerem Re: depo provera 05.07.05, 18:44
      kilka dni temu zafundowałam sobie zastrzyk tego środka. a jak wróciłam do domu
      to wlkepałam w google jego nazwę i jak poczytałam...to mi włosy stanęły dęba!!!
      cześćkobiet straszne rzeczy wypisuje - gdybym wcześniej to przeczytała to nie
      wiem czy bym się zdecydowała. druga część kobiet (ale raczej ta mniejsza)
      pisała ze z nimi jest wszytko ok.ja dośćdobrze znoszę hormony- z tabletkami nie
      miałam żadnego problemu więc pozostaje mi tylko nadzieja, że ten środek też
      zniosę dobrze. Poza tym stwierdziłam, ze gdybym poczytała ulotkę o pigułkach
      anty to też pewnie nigdy bym się na nie nie zdecydowała....
      poczytaj sobie w sieci o tym. ale dużo było o tym, że potem zanika miesiączka i
      trzeba wywoływać. Kobiety które planowały kolejne dziecko wieszały psy na
      swoich lekarzach ze im to doradzili bo nie mają miesiączki i rozregulowały się.
      agata
      • dominia.n Re: depo provera 05.07.05, 19:15
        Mi rowniez lekarz polecil ten srodek, kupilam i wzielam sie za czytanie ulotki,
        po tej lekturze mocno sie zastanawialam nad wykorzystaniem zakupionego leku, w
        ostatecznosci odlozylam go na polke. Podobno jest jeszcze inny srodek -
        corazette ( badz podobna nazwa) podpytaj lekarza, czy nie bylby lepszy.
      • marcelina_prust Re: depo provera 05.07.05, 20:18
        brałam dwa razy pod rząd i nic się ze mna nie działo. zatrzymania miesiączki
        nie było, a wręcz odwrotnie: właśnie w związku z tym wybieram się do lekarza.
        • driadea Re: depo provera 05.07.05, 20:40
          Ten temat był już wałkowany milion razy, wrzuć w wyszukiwarkę, jeśli interesują
          Cię jeszcze inne opinie, oprócz uzyskanych tutaj. Najlepsze efekty wyszukiwarka
          osiągnie na emamie i zdrowiu kobiety (w kwestii antykoncepcji).
          Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka