mlodziutka_zonka 05.07.05, 15:31 czy któraś z matek karmiących swoje maleństwa sosowala tą formę antykoncepcji? jak sie czulyscie, jak libido, jak z przybieraniem na wadze??please o odpowiedz jesli macie jakies uwagi. Z góry dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerem Re: depo provera 05.07.05, 18:44 kilka dni temu zafundowałam sobie zastrzyk tego środka. a jak wróciłam do domu to wlkepałam w google jego nazwę i jak poczytałam...to mi włosy stanęły dęba!!! cześćkobiet straszne rzeczy wypisuje - gdybym wcześniej to przeczytała to nie wiem czy bym się zdecydowała. druga część kobiet (ale raczej ta mniejsza) pisała ze z nimi jest wszytko ok.ja dośćdobrze znoszę hormony- z tabletkami nie miałam żadnego problemu więc pozostaje mi tylko nadzieja, że ten środek też zniosę dobrze. Poza tym stwierdziłam, ze gdybym poczytała ulotkę o pigułkach anty to też pewnie nigdy bym się na nie nie zdecydowała.... poczytaj sobie w sieci o tym. ale dużo było o tym, że potem zanika miesiączka i trzeba wywoływać. Kobiety które planowały kolejne dziecko wieszały psy na swoich lekarzach ze im to doradzili bo nie mają miesiączki i rozregulowały się. agata Odpowiedz Link Zgłoś
dominia.n Re: depo provera 05.07.05, 19:15 Mi rowniez lekarz polecil ten srodek, kupilam i wzielam sie za czytanie ulotki, po tej lekturze mocno sie zastanawialam nad wykorzystaniem zakupionego leku, w ostatecznosci odlozylam go na polke. Podobno jest jeszcze inny srodek - corazette ( badz podobna nazwa) podpytaj lekarza, czy nie bylby lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina_prust Re: depo provera 05.07.05, 20:18 brałam dwa razy pod rząd i nic się ze mna nie działo. zatrzymania miesiączki nie było, a wręcz odwrotnie: właśnie w związku z tym wybieram się do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: depo provera 05.07.05, 20:40 Ten temat był już wałkowany milion razy, wrzuć w wyszukiwarkę, jeśli interesują Cię jeszcze inne opinie, oprócz uzyskanych tutaj. Najlepsze efekty wyszukiwarka osiągnie na emamie i zdrowiu kobiety (w kwestii antykoncepcji). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś