15.08.21, 21:30
Abd Depo o Imagine Johna Lennona

Otóż wyobraź sobie, arcybiszkopcie, że teoretycznie pracujesz dla innego kolesia sprzedającego wizję utopijnej krainy, w której wszyscy są braćmi.
Obserwuj wątek
    • alicia033 Re: Imagine 15.08.21, 21:37
      To zdecydowanie przerasta możliwości intelektualne tego biszkopta.
    • krwawy.lolo Re: Imagine 15.08.21, 22:14
      Powtórzę się, dlaczego robisz za tubę szamana? Tych kadzielnych kuglarzy należy ignorować, nie robić trybunę bełkotu.
      • alicia033 Re: Imagine 15.08.21, 22:19
        Bo lubimy się z nich pośmiać. A jak ci to nie odpowiada, to nie czytaj i nie powtarzaj się więcej.
      • matacznik Re: Imagine 16.08.21, 07:26
        krwawy.lolo napisał:

> dlaczego robisz za tubę szamana?
        >
        Bo się serdecznie uśmiałem (jak już minął mi moment niewiary, że można aż tak strzelić sobie w stopę bez powodu) i chciałem się podzielić. Tu jest ematka, a arcybiskup nie jest internetowym celebrytą, więc ani nie ryzykuję, że ktoś potraktuje jego słowa poważnie, ani nie robię mu zasięgów, z których by coś miał.
    • daniela34 Re: Imagine 15.08.21, 22:31
      Właśnie wysłuchałam tego fragmentu wystąpienia. Wniosek mam taki: jeśli ktoś ci pisze kazania/artykuły naukowe

1) sprawdź czy nie wsadza cię na minę wymyślając Kpinomira
      2) zmuś, by nauczył cię wymowy obcych słów, które pojawiają się w tekście
      • kokosowy15 Re: Imagine 15.08.21, 22:57
        Facet z torba na głowie nie chce, żeby mu likwidowali miejsce pracy, nawet w marzeniach. To normalne, z czegoś musi żyć. Ale ematka też chyba nie chciała by równości wszystkich, włącznie z leniami i obi okami, nie chciała by także likwidacji prywatnej własności, nierówności ekonomicznej, wspólnego świata dla wszystkich bo to niszczy motywację, itp.
        • daniela34 Re: Imagine 15.08.21, 22:59
          A to pod moim wpisem dlaczego niby? Ja o formie wypowiedzi Depo, a nie o treści.
          Tekst piosenki każdy sobie może oceniać jak mu się żywnie podoba w duchu władnych przekonań.
    • woman_in_love Re: Imagine 15.08.21, 22:34
      a ten pojeb nie ma zakazu pierd****?

czy to inny?
    • marinella Re: Imagine 15.08.21, 22:38
      W dniu, w którym Kabul pada te słowa nabierają całkiem nowego wymiaru.
      • matacznik Re: Imagine 16.08.21, 07:23
        marinella napisał(a):

> W dniu, w którym Kabul pada te słowa nabierają całkiem nowego wymiaru.
        >
        Jakiego? Opowiedz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka