jagoda56 07.07.05, 22:27 Wybieracie się gdzieś,a jeśli tak to gdzie.Bo my druga sierpnia na Mazury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margarettka Re: Wakacje. 07.07.05, 22:30 jeszcze nie mamy sprecyzowanych planow...myslelismy o chorwacji albo czyms w tym stylu, ale same wiecie...te finanse No i mamy we wrzesniu dwa wesela, co tez nam nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolajcia Re: Wakacje. 07.07.05, 22:48 My wybieramy się nad morze, w rejon Mierzeji Wiślanej. Pojedziemy chyba na ostatni tydzień lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolajcia Re: Wakacje. 07.07.05, 22:50 Chyba pojedziemy pod namiot. Może znacie jakieś fajne, spokojne campingi nad morzem? Odpowiedz Link Zgłoś
attena76 Re: Wakacje. 08.07.05, 09:27 polecam camping w Łebie "Ambre". 50m do morza, pole czyściutkie, częściowo zalesione (nie ma "patelni"). My jeździmy tam od 28 lat (ja miałam niecały rok) więcej informacji na stronie ambre.leba.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolajcia Re: Wakacje. 08.07.05, 12:24 Dzięki z link, camping faktycznie wygląda na bardzo fajny, właśnie o coś takiego nam chodziło, niestety nie chcemy jechać do Łeby. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia791 Re: Wakacje. 08.07.05, 10:00 Za tydzień jedziemy nad Bałtyk do Mielna które uwielbiamy, ponieważ z jednej strony jest morze, a dosłownie zaraz obok jezioro Jamno, czyli co kto lubi, a dodatkowo naokoło las. Odpowiedz Link Zgłoś
kucharzynka Re: Wakacje. 08.07.05, 11:21 My wybieramy sie 30 lipca nad morze do Debek (na tydzien). Jade tam pierwszy raz i mam nadzieje, ze dobrze trafimy Odpowiedz Link Zgłoś