Dodaj do ulubionych

Przyznajcie się - jesteście uzależnione od forum ?

19.07.05, 20:35
Bo ja tak . Zaglądam tu od około roku a od niedawna piszę ale wiem ,
ze to już uzależnienie. Czuję sie wręcz chora , jak nie mogę tu zajrzeć
choćby na chwilkę .
Moj mąż czasem mi mówi , ze to kwalifikuje się do leczenia ale odkąd ja na
jego zamiłowanie do wędkowania odpowiadam w ten sam sposób ,
dał mi wreszcie spokój i chyba pojął o co chodzi . A chodzi o to , ze
uwielbiam tu bywać !
Napiszcie jak to jest z Wami?
Obserwuj wątek
    • pasibrzuszek Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od fo 19.07.05, 20:38
      Przyznaję, że jest to uzależnienie.
      • ulkapolla W przypadku pasibrzuszka wyjatkowo silne 20.07.05, 16:19
        uzaleznienie. Zegna sie pod jednym nickiem i zaraz wraca pod drugim. Prawda
        tygrysiaczku i kangurzyco?
        Nicka latwo zmienic ale napastliwy i arogancki styl wypowiedzi troche trudniej.
        • pasibrzuszek Re: W przypadku pasibrzuszka wyjatkowo silne 20.07.05, 17:52
          pewnie. Mam też inne nicki i rozmawiam sama ze sobą: triss, lila74, lipiec18,
          gagunia, kawka, żona_wojta, żona_mi i dla wszystkich jestem wredna. Mam jeszcze
          inne nicki, chcesz poznać? Tym bardziej, że jestem na forum od 3 tygodni, bo
          wtedy je odkryłam.
          • ulkapolla Re: W przypadku pasibrzuszka wyjatkowo silne 20.07.05, 18:42
            Nie musisz mnie do niczego przekonywac. Ja po prostu stwierdzilam fakt.
    • mawikt Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od fo 19.07.05, 20:39
      Winna! wink
      Bardzo malo pisze, ale baaardzo duzo czytam...

M.
    • lidkakn Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od fo 19.07.05, 20:50
      Przyznaję się bez bicia - jestem uzależniona. Jestem na forum dopiero od kilku
      miesięcy, ale staram się codziennie przglądać stronę. Mąż też mi nieraz
      wspominał, że normalne całkiem to nie jest, ale poleciłam mu etatę i dał mi
      spokój. On z kolei ciągle siedzi na Allegro. Pozdrawiam
    • gagunia Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od fo 19.07.05, 21:10
      Jestem uzalezniona od netu w ogole. Jak moj maz wraca z pracy to pyta czesto: co
      tam na forum? albo: co tam u forumowych kolezanek? wink
      • rhynox gagunia 19.07.05, 22:50
        mój mąż ma te same texty. Rozśmiesza mnie do łez. Ile razy siadam do kompa
        słyszę "pozdrów dziewczyny" albo "pochwal się dziewczynom, że masz nowe buty
        itd" a intonuje to tak, że pękam ze śmiechu.
        Ale ja to w sumie mało piszę.Może dlatego , że czuję się mało rozpoznawana i
        czasme mam wrażenie, że niepotrzebnie się komuś wcinam w wątek crying
        • lila1974 Re: rhynox 19.07.05, 23:27
          wcinaj sie wszedzie, gdzie tylko masz ochote - to publiczne forum, wiec kazdemu
          wolno smile
    • bea.bea AF - anonimowe forumowiczki...:) 19.07.05, 21:39
      ja też jestem uzależniona ...od dwóch lat...i nie chce sie wyzwolic z tego nałogusmile)
    • jagienkaa Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od fo 19.07.05, 21:42
      ja też się przyznaję że jestem uzależniona...gdybym zamiast marnować czas na
      necie poczytała sobie książkę to pewnie bym Trylogię w 3 dni zaliczyławink
      ale - lubię tutaj bywać i fajnie jest. Mąż tego tak nie widzi, ale za to ma
      dużo spokojuwink
      • r.kruger Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od fo 19.07.05, 21:50
        uzależniona nie,ale lubie...bardzo kontakty z innymi forumowiczkami
        teraz kiedy leżę(trudna ciąża) to podstawowa forma spędzania czasu-żeby nie
        dostać "kota do głowy"
    • anet22 Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od for 19.07.05, 21:51
      ja jestem.
      Od dwóch lat.
      Mąż się ze mnie śmieje, ale co tam.
      Lubię poczytać i od czasu do czasu coś komuś poradzić smile
      Jestem tu codziennie - choćby na kilka minutek

Pozdrawiam
      Anet
    • mamaloli Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od fo 19.07.05, 22:02
      tak - jestem uzalezniona!
      • ekan13 Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od fo 19.07.05, 22:16
        jestem beznadziejnym przypadkiem uzależnienia...
    • aada100 Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od fo 19.07.05, 22:47
      Bardzo jestem! Jestem świeżutka - komputer mamy w domu od trzech tygodni a neta
      od dwóch. Ale forum pokochałam od razu i często przesiaduję jak Dzieciaczki
      śpią. Ostatnio zaczęłam przeginać bo zaczynam przesiadywać jak nie śpią.
    • mufka51 Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od fo 19.07.05, 22:58
      Lubię to forum,ale nie ma mowy o uzależnieniu.
      • utalia Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od fo 20.07.05, 00:07
        a co za to mi grozi????
        • galela Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od fo 20.07.05, 13:57
          Tak to uzależnienie. Ale nie mam ochoty się wyzwalać. Dopóki się do tego
          przyznajemy, nie jest źle.
    • renia68 Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od fo 20.07.05, 14:37
      Nie jestem uzależniona ale bardzo lubię .Dużo czytam odpisuję czasami.
    • aniarad1 Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od fo 20.07.05, 14:40
      Ja tez musze codziennie zajrzec na forum, choc raz, teraz zkurat mam troche
      czasu, więc częściej. Moi rodzice, kiedy przyjeżdzaja w odwiedziny, mówią, że
      to uzależnienie (nawet teraz tak mówią, hi hi)
    • mama_maksa Re: Przyznajcie się - jesteście uzależnione od fo 20.07.05, 18:16
      Chyba tak..... Koleżanka pokazała mi to forum jak byłam w 3 m-cu ciąży i od
      tamtej pory jestem tu (prawie) codziennie. Maksio ma 16 m-cy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka