elejna 01.08.05, 18:12 Czy Wasi mezczyzni prawią Wam na codzien komplementy? Mowia jak Wam ze jestescie atrakcyjne piekne ze im sie podobacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akseinga Re: komplementy 01.08.05, 18:17 Nie codziennie, ale często. Wiem,że jestem dla niego atrakcyjna, ale sama na to pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: komplementy 01.08.05, 18:22 Ja sie o komplement musze specjalnie postarac Raczej ciezko mu to przychodzi, jezeli juz to szybciej skomplementuje moje wnetrze niz opakowanie Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: komplementy 01.08.05, 18:30 lila1974 napisała: > Ja sie o komplement musze specjalnie postarac > Raczej ciezko mu to przychodzi, jezeli juz to szybciej skomplementuje moje > wnetrze niz opakowanie rzadko, ale jak już to taki że zwala z nóg... > Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: komplementy 01.08.05, 23:05 Dokladnie tak jak lipcowej Sporadycznie, ale jak juz powie, to mnie podcina, bo akurat w tej dziedzinie bym sie najmniej spodziewala POza tym, motyla noga, ptrafi zaponiec o urodzinach, imieniach ect. ale bez okazji zjawia sie u mnie w radiu z kwiatami Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: komplementy 01.08.05, 18:34 mój mąż często mi mówi no ale cóż tutaj w Anglii to chodzą prawdziwe kaszaloty... Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: komplementy 01.08.05, 18:38 No własnie a jak myslicie czy to ze facet stale prawi komplementy to raczej kwestia otwartosci ,charakteru typu faceta zakochania czy faktycznego stanu naszego wyglądu? Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: komplementy 01.08.05, 18:43 co dzien, czasem co 2 dni chyba kwestia charakteru wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: komplementy 01.08.05, 19:07 elejna napisała: > No własnie a jak myslicie czy to ze facet stale prawi komplementy to raczej > kwestia otwartosci ,charakteru typu faceta zakochania czy faktycznego stanu > naszego wyglądu? Wszystkiego po trochu. Ja osobiście nigdy nie lubiłam facetów, którzy prawili mi ciagle komplementy. Nie wiem wkurzało mnie to. wolę usłyszeć rzadziej ale coś bardziej orginalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: komplementy 01.08.05, 20:15 Tak, prawi mi komplementy dość często, ale nie znudziły mi się jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: komplementy 02.08.05, 07:49 czasem cos powie. "mam sliczna zone" albo cos w tym stylu Szczerze mowiac nie zwracam na to wiekszej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: komplementy 02.08.05, 08:33 owszem, ale nie musi bo wystarczy mi jak na mnie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
kaja2002 Re: za to mój syn... 02.08.05, 22:22 ...w wieku trzech lat powiedział mi taki komplement, który zwalił mnie z nóg. "Mamo, zadzwoń do babci Oli (moja mama) i powiedz jej, że dziękuję jej, że cię urodziła. Jesteś piękna!" Dodam, że byłam dwie minuty po wstaniu z łózka... Odpowiedz Link Zgłoś