Dodaj do ulubionych

Sen popsuł dzień.PARANOJA

10.08.05, 09:54
ja pikole, dziewczyny.Normalnie zwariowałam.Snilo mi sie w nocy ze moj maz mnie zdradzil z jakas siksa.We snie ja znałam,ale po przebudzeniu czarna dziura-nie mam pojecia kto to był. Obudziłam sie zlana potem-i co najlepsze WSCIEKŁA na meza!! Ale mu sie od rana oberwało, a on bidulek nie wiedział za co? Sprawdzilam w senniku-zdrada-spełniaj swoje obowiązki.Ciekawam co to znaczy w moim wypadku?Wydaje mi sie ze dosc obowiazkowa ze mnie babkasmile)Ale sen tragiczny- normalnie az sie niespokojna czuje.Od samego rana o tym mysle. Tez tak macie?
Obserwuj wątek
    • sowa_hu_hu Re: Sen popsuł dzień.PARANOJA 10.08.05, 09:56
      a ja dzisiaj w nocy zarżnełam jakiegos gościa śrubokrętem z takim ostrym
      szpikulcem,dokładnie pamietam jak trudno było mi sie wbić w jego skóre i potem
      jak duzo krwi płynęło... gośc chcial mnie skrzywdzić , nie pamiętam dokładnie o
      co chodziło... ale taki miałam sen.... brrr
      • mc_magda Re: Sen popsuł dzień.PARANOJA 10.08.05, 09:59
        o matko, to ta moja zdrada to małe piwo przy Tobiesmile)Moze drzemia w Tobie jakies mordercze instynktysmile))
        A tak na powaznie to JA chuba pojde mojego sledzicsmile) Kurde, sen był tak realny, ze jak sie obudziłam i spojrzałam na niego,to miałam mu ochote kilka ząbków wybić.
      • mieszkowamama Re: Sen popsuł dzień.PARANOJA 10.08.05, 11:05
        Sowa, ten śrubokręt to z pewnością w związku z nowym mieszkankiem, remontem...
        A ten gość to pewnie jeden z tych, który Wam to gniazdko remontował.
    • 18lipcowa to oznacza 10.08.05, 10:06
      mc_magda napisała:

> ja pikole, dziewczyny.Normalnie zwariowałam.Snilo mi sie w nocy ze moj maz
      mnie
      > zdradzil z jakas siksa.We snie ja znałam,ale po przebudzeniu czarna dziura-
      nie
      > mam pojecia kto to był. Obudziłam sie zlana potem-i co najlepsze WSCIEKŁA na
      m
      > eza!! Ale mu sie od rana oberwało, a on bidulek nie wiedział za co?
      Sprawdzilam
      > w senniku-zdrada-spełniaj swoje obowiązki.Ciekawam co to znaczy w moim
      wypadku
      > ?Wydaje mi sie ze dosc obowiazkowa ze mnie babkasmile)Ale sen tragiczny-
      normalnie
      > az sie niespokojna czuje.Od samego rana o tym mysle. Tez tak macie?

spełniaj swoje obowiązki małżenskie bo jak nie to cię mąż zdradzi z siksą
      • mc_magda Re: to oznacza 10.08.05, 10:07
        no teraz to w ogóle załamkasmile) Jesli o to chodzi także jestem "obowiązkowa". Nie zaniedbuje draniasmile w żadnym wypadku.
        • hpm3 Re: to oznacza 10.08.05, 10:53
          A ja widziałam na allegro fajną kurtke dla małego i całą noc mi się sniła..to
          dopiero paranoja..
          A na siksy radzę uważać..bądź czujna licho nie śpi(w odróżnieniu do nas)
          • bozia2 Szkoda że to tylko sen... 10.08.05, 11:05
            A mnie się śniło,że to ja sobie poszłam i to z kim.../nie,słowo daję,to nie był
            twój mąż/.Wszystko przez to wczorajsze rozpisywanie się o ideałach facetów-i
            stało się.
            Matko,ale co ja tam wyprawiałam-w życiu nie miałam takiej sprawności,a po
            trzydziestce-proszę.Chcę jeszszczeee raz!!!!!big_grinDDD
    • mieszkowamama Re: Sen popsuł dzień.PARANOJA 10.08.05, 11:03
      Mi się śnią wpadki w pracy, nie wiem, co gorsze.
    • karina1974 Re: Sen popsuł dzień.PARANOJA 10.08.05, 13:11
      U mnie w snach to ja robię skoki w bok wink mąż nigdy...hehehe
    • bea.bea Re: Sen popsuł dzień.PARANOJA 10.08.05, 14:11
      sniło mi sie dzisiaj , ze za wszelka cene muszę rozbroić bąbę ..która strasznie
      wyje.....i kiedy już prawie mi sie udało ona znowy zaczynala wyć .....nawet jak
      ją zakopałam w ziemi ...też nie dawala mi spokoju....
      smile)smile)smile)

no cóz budzik mojego męża ma dosc dokuczliwy dźwięk ....i dzwoni co 5 minut po 1
      minucie....a on go nigdy nie wyłanczasmile))
      • mawikt Bea... super! n/t 10.08.05, 14:18
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka