Dodaj do ulubionych

Pan Jerzy ;) - Jak go widzicie?

19.08.05, 23:30
-niski (znaczy napoleońskiej postury)
-wąsaty (jako żywo Wołodyjowski)
-przesiąkniety dymem (kadzidełka mu zewsząd wystają...)
-kasiasty wink, jedyne czego nie toleruje to nie pobierania opłat za "cuda"
Echhhh, że też bab nie lubi crying...
Obserwuj wątek
    • opozycja4 No jak? 19.08.05, 23:41
      Nikt nie widzi Pana Jerzego? Echh... może z rana będzie lepiej.
      Dobranoc wink.
    • mika_p Re: Pan Jerzy ;) - Jak go widzicie? 20.08.05, 00:48
      Chudy dośc.
      I ma jakies nakrycie głowy, nie widze dokładnie, bo dym z kadzidełek zasłania ;-
      ))
      • moofka Re: Pan Jerzy ;) - Jak go widzicie? 20.08.05, 18:08
        mika_p napisała:

> Chudy dośc.
        > I ma jakies nakrycie głowy, nie widze dokładnie, bo dym z kadzidełek
        zasłania ;
        > -
        > ))
        >
    • czajkax2 Re: Pan Jerzy ;) - Jak go widzicie? 20.08.05, 11:40
      Wogóle go nie widzę. Nie widze potrzeby zaprzątać sobie głowy głupotami.
      • michiko czajkax2 głupoty? to po co wysłaś mi mail z prosbą 20.08.05, 16:17
        o pilne podanie ci kontaktu na Faceta od wastu??
        a może chesz przeczytac ten mail, bo może nie ty go wysłałas?? Cos sprzecznego
        w twoim zachowaniu widać...
        • czajkax2 Re: czajkax2 głupoty? to po co wysłaś mi mail z p 20.08.05, 21:28
          Michiko nie zrozumiałaś mnie. Piszą głupoty miałam na myśli zastanawianie się
          jak p. Jerzy wygląda. Po prostu nie wkręciła mnie ta zabawa.
          A jezeli chodziło o wastu to owszem chciałam wiedziec na czym polega.
          Pozdrawiam
          • michiko przepraszam ale w..wia mnie takie naśmiewanie 20.08.05, 21:33
            sie z czyjegoś zainteresowania.
            Tak najłatwiej... a podobno na tym forum mamy są miłe, mądre, wykształcone i na
            odpowiednim poziomnie kulturalnym. A jak czyta się podobne posty to wychodzi że
            to nawet nie dno a jeszcze metr mułu.
            Czajka przepraszam cie.
            • czajkax2 Michiko 20.08.05, 21:36
              To ty jeszcze się nie zorientowałaś że opozycja4 próbuje się wylansować?smile
              Świezy nick,drugi dzień na forum,trzeba dać się zauważyc. Zauważ z jakimi
              tekstami od początku wyjechała.
              • michiko czajka przeciez ludzie maja prawo wierzyc w 20.08.05, 21:40
                różne dziwne rzeczy. Najważniejsze że dla niech są skuteczne. ja byłam
                sceptycznie nastwiona..... bardzo a jednak coś drgnęło ale poczatek był okropny.
                Cos w tym jest podobnnie jak w wielu innych zabobonach, przesądach etc.
                Ale żeby sie tak naśmiewać i to robią matki mające mniemanie o sobie że hoho...
                i co się okazuje ano wystarczy poczytać wątek...
                Wstyd panienki bo na panie to trzeba odpowiednio się zachować a do tego to
                musicie popracowac nad sobą. Bo najłatwiej komuś łatki przylepiać że jest taki
                czy inny. Proponuje lustro wziąć i dokładnie umyć a poźniej popatrzeć w nie.
            • opozycja4 Re: przepraszam ale w..wia mnie takie naśmiewanie 20.08.05, 21:36
              No to trzymaj się Jurka, w czym problem? Podrożał, czy co?
              • czajkax2 Re: przepraszam ale w..wia mnie takie naśmiewanie 20.08.05, 21:40
                Moze cię zaskoczę Opozycjo4. Niesttey mało zabawna jesteś. potrzebujesz się
                dowartościować kosztem innych,czy jak? Takie zachowanie to bardzo dziecinne
                jest. Nie mówiąc juz o tym że człowiek normalny nie potrzebuje
                dowartościowywać się wyśmiewając innych.
                • michiko mała biedna, kobietka z komplekasami może 20.08.05, 21:42
                  niedopchnieta jesteś?? Może psycholog by ci pomógł??
                  A może jakies samatorium??
                  • opozycja4 Re: mała biedna, kobietka z komplekasami może 20.08.05, 21:43
                    michiko napisała:

> niedopchnieta jesteś?? Może psycholog by ci pomógł??
                    > A może jakies samatorium??

Oj, niestety, w tym stadium już tylko Wastu. A Jurek popycha?
                    • michiko haha opozycja odrazu widać czego ci brakuje... 20.08.05, 21:44
                      witaminy ...
                • opozycja4 Re: przepraszam ale w..wia mnie takie naśmiewanie 20.08.05, 21:42
                  A kto Ci powiedział, że ja normalna jestem? Przecież wastu mnie bawi, to na
                  pewno coś ze mną nie tak. I Jurek tez mnie nie kręci. Walnięta jestem. Nie
                  przeczę.
                  • michiko bawi cię w sensie negatywnym a według mnie 20.08.05, 21:43
                    normalna to z pewnościa nie jesteś.
                    Szkoda mi cie...
                    • opozycja4 Re: bawi cię w sensie negatywnym a według mnie 20.08.05, 21:45
                      michiko napisała:

> normalna to z pewnościa nie jesteś.
                      > Szkoda mi cie...

Podać konto? Mozna wpłacać.
                      • michiko za twoje lecznie moze zpałacić NFZ lub opieka społ 20.08.05, 21:46
                        ja wolę dac dla bezdomnego zwierzęcia. Psychicznym kobietkom nie pomagam.
                        • opozycja4 Re: za twoje lecznie moze zpałacić NFZ lub opieka 20.08.05, 21:49
                          michiko napisała:

> ja wolę dac dla bezdomnego zwierzęcia. Psychicznym kobietkom nie pomagam.

Ale facetom już tak wink.
                          • michiko no i factem rzecz jasna, psychicznym kobietom nie 20.08.05, 21:50
                            bo jak z takiej wariatki pozyctek...no przeciez żaden, prawda??
                            • opozycja4 Re: no i factem rzecz jasna, psychicznym kobietom 20.08.05, 21:52
                              No bez kadzidła nie dojrzysz.
                              • michiko och dojrzę bez obaw bo od wariatek należy trzymać 20.08.05, 21:55
                                się z daleka. Więc bez obaw....
                                • opozycja4 Re: och dojrzę bez obaw bo od wariatek należy trz 20.08.05, 21:56
                                  michiko napisała:

> się z daleka. Więc bez obaw....
                                  To co tu robisz, skoro z daleka? Nie za blisko podchodzisz?
                                  • michiko spokojnie poczytaj o napadnietej kobiecie moj post 20.08.05, 21:58
                                    i uważaj.. potrafię byc podła.
                  • czajkax2 Re: przepraszam ale w..wia mnie takie naśmiewanie 20.08.05, 21:45
                    No właśnie nikt mi nie powiedział ze jesteś normalna. I dobrze,bo musiałabym tą
                    osobę uznać za kłamczuchę. dziwi mnie niepotrzebna podłość i chamstwo. Tak
                    zaczynać bytność na forum(czy gdzie indziej) od braku kultury? Po co? No chyba
                    ze cię to kręci. Tak samo w jakimś wątku naskoczylaś na Verdanę. Nowy nick,ale
                    stara bywalczyni,prawda?
                    • opozycja4 Re: przepraszam ale w..wia mnie takie naśmiewanie 20.08.05, 21:48
                      czajkax2 napisała:

> No właśnie nikt mi nie powiedział ze jesteś normalna. I dobrze,bo musiałabym

>
                      > osobę uznać za kłamczuchę. dziwi mnie niepotrzebna podłość i chamstwo. Tak
                      > zaczynać bytność na forum(czy gdzie indziej) od braku kultury? Po co? No
                      chyba
                      > ze cię to kręci. Tak samo w jakimś wątku naskoczylaś na Verdanę. Nowy
                      nick,ale
                      > stara bywalczyni,prawda?

Akurat fałsz.
                      • michiko oj to stara trolica ma zabawę przed powrotem do 20.08.05, 21:49
                        szkoły...........
              • michiko kobieto nie masz czym się zająć 20.08.05, 21:41
                to ubrannie weż i zacznij go pilnować
                • semijo Re: kobieto nie masz czym się zająć 20.08.05, 22:00
                  dziewczyny nie przesadzacie. Przecież opozycja sobie zażartowała, w tym wątku
                  niestety wyszło chamstwo Michiko, która zaczęła z tym niedopchnięciem. W ogóle
                  Michiko strasznie drażliwa jestes, w każdym wątku zioniesz złością. Może jakieś
                  ziółkasmilePozdr
                  • michiko semij czemu nie zauważyłas chamstwa opozycji 20.08.05, 22:02
                    tylko moje. Lubić mnie nie musisz ale moze troche obiektywizmu, co??
                    Ja przynajmnie nie nasmiewam się z cudzych zainteresowań, hobby czy innych
                    podobych spraw. Może przeczytaj dokładnie cały wątek, i tak jak na
                    moją"drażliwość " to długo milczałam
                    • semijo Re: semij czemu nie zauważyłas chamstwa opozycji 20.08.05, 22:15
                      michiko napisała:

> tylko moje. Lubić mnie nie musisz ale moze troche obiektywizmu, co??
                      > Ja przynajmnie nie nasmiewam się z cudzych zainteresowań, hobby czy innych
                      > podobych spraw. Może przeczytaj dokładnie cały wątek, i tak jak na
                      > moją"drażliwość " to długo milczałam

Michiko, ale ja cię nie nie lubiesmileale musisz przyznać że ty często naskakujesz
                      na innych w różnych wątkach, potrafisz być nieprzyjemna, ironiczna i cyniczna.
                      Dlatego dziwi mnie Twoja wrażliwość na żart kogoś innego. A opozycji4 nie
                      bronię, ale uważam, że nie ma o co kopii kruszyćsmilePozdr
                      • michiko jak zwykle mamy odmienne zdanie. Dlaczego ona 20.08.05, 22:18
                        wyśmiewa się z kogoś kogo nie zna. Kto mam inny pogląd na życie?? Jakim
                        prawem?? A kim jest ta cała opozycja żeby ferowac wyroki co jest głupie a co
                        nie jest?? Wyrocznia się znalazła. Życzyć jej mogę jedynie tyle zdrowego
                        rozsądku i madrości co Pan Jerzy od Wastu.
                        • semijo Re: jak zwykle mamy odmienne zdanie. Dlaczego ona 20.08.05, 22:28
                          michiko napisała:

> wyśmiewa się z kogoś kogo nie zna. Kto mam inny pogląd na życie?? Jakim
                          > prawem?? A kim jest ta cała opozycja żeby ferowac wyroki co jest głupie a co
                          > nie jest?? Wyrocznia się znalazła. Życzyć jej mogę jedynie tyle zdrowego
                          > rozsądku i madrości co Pan Jerzy od Wastu.

Michiko Ty też często wysmiewasz kogos "swiętości" np. bez oporu krytykujesz
                          kościół katolicki i kler, co kogos również może urazić. Uzywasz dosadnych słów
                          na wszystko i wszystkich, którzy myslą inaczej. Nigdy nie byłas dyplomatką,
                          zawsze waliłaś z mostu to co myslisz, więc skąd taka wrazliwość jak ostrze
                          złośliwości dotknęło Ciebie? Pozdr
                          • michiko kk krytykuję i krytykować będę. Tylko uraziło mnie 20.08.05, 22:33
                            wyśmiewanie się z pracy jaką ktos wykonuje. Żadna praca nie hańbi, prawda.
                            Dodam jedynie że to jest hobby Jerzego. Nacodzień ma duża prężna firmę, a wastu
                            zajmuj sie ot tak porostu. Dlatego też cena za taką aranżację jest nie wysoka,
                            bo on jak twierdzi na tym nie zarabia bo ma inne źródło dochodów. Nawet gdyby
                            nie miał i wastu było by jego jedyna pracą to nikt nie ma prawa do wyśmieania
                            się z człowieka i jego zajęcia. Tak czy nie??
                            • semijo Re: kk krytykuję i krytykować będę. Tylko uraziło 20.08.05, 22:52
                              michiko napisała:

> wyśmiewanie się z pracy jaką ktos wykonuje. Żadna praca nie hańbi, prawda.
                              > Dodam jedynie że to jest hobby Jerzego. Nacodzień ma duża prężna firmę, a
                              wastu
                              >
                              > zajmuj sie ot tak porostu. Dlatego też cena za taką aranżację jest nie
                              wysoka,
                              > bo on jak twierdzi na tym nie zarabia bo ma inne źródło dochodów. Nawet gdyby
                              > nie miał i wastu było by jego jedyna pracą to nikt nie ma prawa do wyśmieania
                              > się z człowieka i jego zajęcia. Tak czy nie??

Oczywiście, że nie masmile Ale taka już właściwość forum, że śmiejemy się z
                              róznych rzeczy, oceniamy, krytykujemy, podśmiewamy...itp Każdego cos innego
                              wkurza, co innego śmieszy. Uważam że w tym przypadku granica nie została
                              przekroczona, dla mnie ten post nie był chamski, był złośliwy, ale nie chamski.
                              Złośliwośc to dziecko tego forum, które Ty Michiko chcąc nie chcąc też
                              podkarmiaszsmile Pozdr
                            • moofka Re: kk krytykuję i krytykować będę. Tylko uraziło 20.08.05, 22:57
                              michiko napisała:

> Nawet gdyby
                              > nie miał i wastu było by jego jedyna pracą to nikt nie ma prawa do wyśmieania
                              > się z człowieka i jego zajęcia. Tak czy nie??
                              odrobina dystansu i poczucia humoru jeszcze nikomu nie zaszkodzila
                              kiedys Ci napisalam, ze nie piszesz tylko grzmisz
                              jakbys zawsze byla ostro wkurzona smile
                            • babka71 "Ksiądz" to też swego rodzaju zawód, a pozwalasz 20.08.05, 23:10
                              sobie na krytykę bądź konsekwentna!!!
                              Znam księży, którzy są naprawdę oddani swojej pracy w KK jak napisałaś...
                              Wiem , że jesteś lewaczka ale nie uogólniaj tak samo jak w temacie Pana
                              Jerzego, ktoś go może lubić, a ktoś się może z takiego Pana pośmiać i go
                              skrytykować
                  • czajkax2 Re: kobieto nie masz czym się zająć 20.08.05, 22:03
                    Semijo to że Michiko często jest hmmmmmmm nazwę to "niedelikatna" to prawda.
                    A co do Opozycji to ja nie sądzę ze to żart. W innym watku tez ostro pojechała
                    po Verdanie,nie jestem pewna czy było za co. Po prostu jakoś tak niefajnie
                    zaczęła się tu jej bytność. Ale może to faktycznie to taki styl,zeby ją
                    zauwazyli. Niewiem,ale ja tam czuję niesmak do tej osoby. Nawet mam typy kto to
                    może byc.
                    • michiko czajka dostałas mail?? 20.08.05, 22:05

• czajkax2 Re: czajka dostałas mail?? 20.08.05, 22:21
                        Tak,ale nie od ciebiesmile
                        • michiko beeeeeeeee wysłałm zdjęcia....... 20.08.05, 22:22

• kaja5 o co chodzi??? ;) 20.08.05, 12:33
      • babka71 Re: o co chodzi??? ;) 20.08.05, 23:02
        o Pana Jerzego od aranżacji wnętrz... itp itd, jak poczytasz to się dowiesz
    • koralik12 Re: Pan Jerzy ;) - Jak go widzicie? 20.08.05, 14:45
      Coś ci się pomyliło: pan Jerzy jest wysoki, gładko ogolony, kasiasty -to fakt i
      straszny rasista smile A baby lubi!
      • opozycja4 Re: Pan Jerzy ;) - Jak go widzicie? 20.08.05, 18:25
        koralik12 napisała:

> Coś ci się pomyliło: pan Jerzy jest wysoki, gładko ogolony, kasiasty -to fakt
        i
        > straszny rasista smile A baby lubi!

No coś Ty wink i nie mów, że glany nosi.
        Z swoją drogą - tolerancyjny rasista, to może chyba tylko Wastu sprawić, no...
        i te STUWY wink)).
    • czarna_mewa Re: ja też mam swój typ 21.08.05, 07:48
      Opozycja4 to: albo skwu , która zniknęła albo semijo, która dziwnym trafem
      zaczęła jej bronić.
      Ostatnio coraz mniej zaglądam na to forum, bo nudzą mnie te "grzmoty".
      • semijo Re: czarna-mewo... 21.08.05, 12:10
        czarna_mewa napisała:

> Opozycja4 to: albo skwu , która zniknęła albo semijo, która dziwnym trafem
        > zaczęła jej bronić.
        > Ostatnio coraz mniej zaglądam na to forum, bo nudzą mnie te "grzmoty".

Ciekawe wnioski wysuwasz...a skąd przesłanki? w którym miejscu ja "dziwnym
        trafem zaczęlam bronić opozycji?" Zastanów się trochę zanim rzucisz niesłuszne
        podejrzenia.
        • aleksaa1 Re: czarna-mewo... 21.08.05, 12:13
          Tak ,tak. czarna-mewa ma *dar* odgadywania IP !!! Michiko też
          zdemaskowaławink))))))
          • michiko czarna mewa jak Giertych- obrzuca błotem i czeka 21.08.05, 18:21
            na reakcję....Fe...... Pani Doktor nieładnie
            • czarna_mewa Re: czarna mewa jak Giertych- obrzuca błotem i cz 21.08.05, 20:30
              Nie obrzucam błotem, ale naprawdę łatwo odgadnąć styl pisania niektórych osób.
              A "zionięcia jadem" nie da sie ukryć i tak samo znjomości ludzi na forum, tak
              jak w przypadku opozycji4. Czasm wystarczy poczytać, gdzie była pyskówka, by w
              następnym poscie z łatwoscią odgadnąć, kto załozył nowy nick, by tamtej osobie
              podokuczać.
              • semijo Re: czarna mewo.. 21.08.05, 21:38
                czarna_mewa napisała:

> Nie obrzucam błotem, ale naprawdę łatwo odgadnąć styl pisania niektórych osób.
                > A "zionięcia jadem" nie da sie ukryć i tak samo znjomości ludzi na forum, tak
                > jak w przypadku opozycji4. Czasm wystarczy poczytać, gdzie była pyskówka, by
                w
                > następnym poscie z łatwoscią odgadnąć, kto załozył nowy nick, by tamtej
                osobie
                > podokuczać.

Coż za ciekawa teoria spiskowa...może rzeczywiście powinnaś odpocząć od forum,
                bo te "grzmoty" o których pisałaś wpędziły Cię chyba w jakąś manię
                prześladowczą.
                • czarna_mewa Re: czarna mewo.. 21.08.05, 21:47
                  Nieprawda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka