blackexit 13.04.04, 15:49 jest juz taka mozliwosc proponowana przez air polonie. szczecin niedlugo zaoraja ja wam mowie. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwer Re: Londyn -Słupsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 17:36 i dlatego, że niedługo szczecin zaorają przeniosłem sie z biznesem na południe. burdel tu podobny, ale jakoś przyjaźniej i dochody większe. pozdrawiam tych co pozostali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszek Re: Londyn -Słupsk IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 13.04.04, 21:12 Samoloty latają do Gdańska, a dalej jedziesz PKS-em. Na takiej samej zasadzie możesz pojechać do Berlina, a stamtąd dalej (i taniej) polecieć np. do Londynu, skąd serdecznie pozdrawiam Szyszek Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Londyn -Słupsk 14.04.04, 09:24 Gość portalu: Szyszek napisał(a): > Samoloty latają do Gdańska, a dalej jedziesz PKS-em. ok ale mozliwosc istnieje. ja mysle ze airpolonia niedlugo bedzie latala do koszalina i stamtad dowozila ludzi do szczecina pksm pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
go-go Re: Londyn -Słupsk 14.04.04, 09:45 > ok ale mozliwosc istnieje. ja mysle ze airpolonia niedlugo bedzie latala do > koszalina i stamtad dowozila ludzi do szczecina pksm mam nadzieje, ze istnieje mozliwosc wywiezienia ciebie kretynie do koszalina czymkolwiek bez mozliwosci powrotu do szczecina. pozdrawiam go-go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Londyn -Słupsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 14:54 A gdzie Koszalin ma lotnisko? Bo wg mnie jak na razie to w Goleniowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.dymek Re: Londyn -Słupsk 14.04.04, 15:02 głupis pan jest - chyba mieszka Pan w Pyrzycach pod lasem nikogo z pyrzyc nie obrazajac Odpowiedz Link Zgłoś