Dodaj do ulubionych

moje dziecię kolejny raz zasnęło przy Ironach...

20.08.05, 22:57
czy są jeszcze dzieci z takimi dziwnymi upodobaniami...?? raz przeleciała płytka z kołysankami - nie, drugi raz - ble, włączyłam najnudniejszy odcinek Krecika - nieeeee..... w końcu się wściekłam, siadłam przy kompie plecami do łóżka, a w wieży akurat zapodał się kawałek Ironów, a potem Ira. Odwracam się po chwili - mała śpi.
Momentami przy niej wymiękam. I ktoś powie, że dzieci nie wdają się w rodziców.... smile
pozdrawiam
Aga
Obserwuj wątek
    • balba_77 Re: moje dziecię kolejny raz zasnęło przy Ironach 20.08.05, 23:33
      hi hi, a moze słuchałaś tego często jak Mała siedziała w brzucholu i moze
      dlatego tak kojąco-usypiająco na Nią działa wink
    • atenka11 Re: moje dziecię kolejny raz zasnęło przy Ironach 20.08.05, 23:40

moj przy metallice czesto usypiasmile
      • mama007 Re: moje dziecię kolejny raz zasnęło przy Ironach 20.08.05, 23:56
        nooooo, ja często słucham Ironów smile i nie tylko Ironów smile jak mała chce potańczyć to staje przed wieżą i krzyczy "mama, dże!" - co znaczy, żebym włączyła Dżem, tudzież Irę smile mój kolega się często śmieje, że dzieci w przedszkolu będą wymieniały opinie na temat "Fasolek", a Asia stanie z rękami w kieszeniach i powie "Eeeee tam, ja słucham Deep Purple" ...
        pozdrowienia dla mam rock'n'rollowych, metalowych, rockowych .... smile
        Aga
        • monique76 Re: moje dziecię kolejny raz zasnęło przy Ironach 21.08.05, 21:14
          No to witam w klubie mam z dzieci "wyindoktrynowanymi" muzyczniewink Moje
          dziecko najfajniej tanczy przy a) metallice, b) iron maiden, c)deep purple i d)
          megadeth wink A jak ostatnio pojechalam z mezem na festiwal metalowy, to
          zalowalam ze nie zabralismy malej - sądze ze bawilaby sie tak dobrze jak my
          dwojewink
    • zapomnialamnicka Re: moje dziecię kolejny raz zasnęło przy Ironach 22.08.05, 01:15
      filip to niemowlak punkowy i zasypia przy ramones

mama za to go katuje buena vista social club
      • mama007 Re: moje dziecię kolejny raz zasnęło przy Ironach 22.08.05, 09:13
        cieszę się, że nie tylko moje dziecko ma takie upodobania smile) Młoda jeszcze zawsze gra ze mną na gitarze - podział ról następujący - matka łapie chwyty, a Mała uderza w struny i śpiewa. Jak ja zaczynam śpiewać to krzyczy "mama nie!!!!!!". No cóż, zawsze uważałam, że nie umiem śpiewać smile
        pozdrawiam
        Aga
        • aniaop Re: moje dziecię kolejny raz zasnęło przy Ironach 22.08.05, 10:31
          Normalka. Moja wychowana na ciezkim brzmieniu od czasow brzuszkowych (teraz 3,5
          latka). Zawsze zasypala jako niemowle przy metalu a w samochodzie rock radiu. A
          jako 1,5 roczniak pieknie tanczyla przy Deep Purple np a przy Ich Troje nie
          wiedziala co robic.
    • mieszkowamama Re: moje dziecię kolejny raz zasnęło przy Ironach 22.08.05, 11:13
      A ja myślałam, że tylko nasz ma takie dziwne upodobania. On zasypia tylko przy
      Iron Maiden (czasem przy innych kawałkach za działu havy metall). Odkąd się
      urodził uwielbiał to i głośno w dodatku. Dziadki nas przeklinali, mówili, że
      będzie przez to satanistą, czaicie?
      • tennessee Re: moje dziecię kolejny raz zasnęło przy Ironach 22.08.05, 11:24
        Hehe, moja jest fanką Elvisa. Cóż, już w prenatalnym okresie kołysałam ją przy
        Jego cudnym głosie...
        Teraz (ma prawie 2 lata) czasem się wykłóca o konkretna płytę. Jak to możliwe?
    • gagunia Re: moje dziecię kolejny raz zasnęło przy Ironach 22.08.05, 13:28
      Moje dziecko przy muzyce nie zasnie, poniewaz kazda muzyka musi byc okraszona
      tancem smile Bedzie tanczyl - czy to lozko czy podloga, wiec nawet nie probuje go
      usypiac w ten sposob.
      • mama007 gagunia :) 22.08.05, 13:58
        to moja musiałaby tańczyć non stop, bo u mnie zawsze coś gra smile jak nie muzyka z płytek czy kompa to radiowa Trójka. no, kilka przerw czasem jest na Misia Uszatka czy Krecika smile
        pozdrawiam
        Aga
        • anulka.p Re: gagunia :) 23.08.05, 00:30
          Moj teraz niespełna roczny synek za sprawą swojego tatusia bardzo szybko został
          zapoznany z Iron Maiden, tudzież z Metallicą, AC/DC, Faith No More i innymi
          podobnymismile. I chyba przypadło mu to do gustu, bo radosnie gibie się przy tych
          dźwiękach, co powoduje, że tatuś po prostu pęka z dumysmile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka