ela1975 23.08.05, 11:51 Potworny problem z ich spraniem, Vanish nie pomaga Proszę o rady Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baabcia Re: plamy z brzoskwiń i bananów 24.08.05, 09:22 dobrze jeśli sie uda trudną plamę spłukać GOTOWANĄ wodą. / herbata też w kontakcie z surowa się utrwala/ Potem moczę z Vaniszem i dobrym proszkiem - potem płuczę 100 razy i dopiero piorę w dzieciowym proszku. A bardzo dobre sa mydełka do plam. Mam indyjskie zdobyczne - super, ale to bazarkowe i to okazyjnie spotkane, ale sa również niemieckie, drogie ale bardzo dobre. Z domowych sposobów to kwasek cytrynowy, do niektórych plam woda utleniona , np resztka od farby do włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
bujka2 Re: plamy z brzoskwiń i bananów 05.10.05, 21:15 Ja na wszystkie plamy z zupkowych itp. przygód mojego synka uzywam odplamiacza z amwaya. Polewam plame ciepla woda, posypuje tym odplamiaczem i czekam az plama zniknie, potem piore. Jak dotad wszystkie plamy schodza. Odpowiedz Link Zgłoś