blackorwhite Re: co na prezent dla 30LATKI?? 01.09.05, 17:24 za wcześnie nacisnęłam enter. Co na prezent dla wesołej kobitki od dobrych znajomych?? Może podsuniecie mi jakiś fajny pomysł, bo od wymyślania już mnie głowa boli.Proszęęę. Może być coś zabawnego, może być coś poważnego, mniej lub bardziej trwałego Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: co na prezent dla 30LATKI?? 01.09.05, 17:25 To zalezy od kobitki, jaka ona jest, czym sie interesuje itp. :o) Moze jakas koszulke i "jajowym" napisem! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka2004 Re: co na prezent dla 30LATKI?? 01.09.05, 18:47 Kup jej kilka zakładów w dużym lotku np. na chybił trafił na najbliższe losowanie, a nuż będzie miała szczęście i trafi się jej szóstak. A to byłby niezły prezent przyznasz sama. Musze Ci powiedzie że robiliśmy takie prezenty np.z okazji Slubu znajmoych myslę że to całkiem fajne a oprócz tego coś tam jeszcze oczywiście można dorzucic Odpowiedz Link Zgłoś
blackorwhite Re: co na prezent dla 30LATKI?? 02.09.05, 12:44 Wiecie co, fajne te Wasze pomysły. O zakładach całkiem zapomniałam choć kiedys komuś już je sprezentowałam. Dzięki za przypomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś