Dodaj do ulubionych

najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;))))

06.09.05, 13:01
Są tu mamy bliźniaki. Czy tylko ja urodziłam się pod tym cudnym,
przefantastycznym znakiem?smile
Bliźniaki sa towarzyskie,wesołe, bardzo gadatliwe. Ale często mają dwoistą
naturę i lubią być górą.
U mnie generalnie zgadza sie to co piszą o tym znaku.
A jak jest u was?
Obserwuj wątek
    • jobeel Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 06.09.05, 13:17
      Coż rozumiesz pod pojęciem "dwoistej natury" ? Moja teściowa - Bliźniak -
      powiedziałabym, że jest dwulicowa. W zalezności od tego z kim rozmawia, ma
      różne wersje sad((
      Kurcze, wybacz, ale nie lubię Bliźniąt !
      Lwica
      • czajkax2 Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 06.09.05, 13:20
        Wiesz jestes nie fair. Trudno mi odpowiadac za to jaka jest Twoja teściowa, nie
        uwazasz?
        Dwoista natura to wg mnie taka,ze człowiek jest wesoły,dusza towarzystwa,ale w
        środku potrafi serce krwawić. Tylko ludzie tego nie widzą.
        • kalina_p Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 06.09.05, 13:23
          Moja pzyjacióka i mój mąz to bliźniaki.
          I jakos sie z nimi dogadać dajewink
          A ja strzelec.
          • babka71 Kalina też masz męża bliźniaka?? 06.09.05, 13:28
        • jobeel Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 06.09.05, 13:34
          Czajko, nie czuj się urazona, please! Nie było to moim zamiarem.
          Moje skojarzenia wynikły z obserwacji dwóch osób lubiących podkreslać swoją
          przynależność do znaku Bliźnią™, własnie moja teściowa, jak również moja
          szefowa, każdemu z osobna mówiąca inną wersję najbliższych poczynań firmy.
          Stąd moje skojarzenia.
          Niewątpliwie, że to zbieg okoliczności, takie one obie po prostu są.

Mój "nadrzędny" w mojej komórce działowej w firmie też jest Bliźniakiem i jest
          OK.

Lwica, absolutnie nie mająca skłonnosci władczych.

Pozdro!
          • czajkax2 Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 06.09.05, 13:56
            No dobrze już nie czuję się urazona.
            Ale wątek zgłaszam do kasacjismile)
            Moderator proszę skasowac bo wątek obraza moje uczucia i potoczył się w zgoła
            innym kierunku niż planowałam.
    • babka71 Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 06.09.05, 13:26
      Męża moja to bliźniak i żadna z niego dusza towarzystwa, samotnik , zero
      znajomych, domator, pod tytułem dajcie mi wszyscy święty spokój, to jego dewiza
      życiowa...,także to nie reguła.
      Aha gadatliwy bliźniak o mój Boże, jestem wodnikiem i mój małżonek twierdzi, że
      takiej gaduły to nigdy w życiu nie widział.... he he
      Na spotkaniu rodzinnym jak wypowie 5 zdań w ciągu 3 dni to już sukces
      • aleksaa1 Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 06.09.05, 14:18
        Dopisuję się. Blizniak jak się patrzy smile) Najbardziej meczaca , nawet dla mnie
        jest ambiwalencja- sama nie wiem czego chcę...I ta skłonnośc do depresji. Ale
        lubię się tez dobrze bawić, duuzo czytam, niby wszystko wiem ale wstyd się
        przyznac nieco powierzchownie. I gadam... nawet sama do siebie. Pozdrawiam
        Blizniaczki! D
        • mamaagnieszka Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 06.09.05, 16:06
          aleksaa1 napisała:

> Dopisuję się. Blizniak jak się patrzy smile) Najbardziej meczaca , nawet dla
          mnie
          >
          > jest ambiwalencja- sama nie wiem czego chcę...I ta skłonnośc do depresji. Ale
          > lubię się tez dobrze bawić, duuzo czytam, niby wszystko wiem ale wstyd się
          > przyznac nieco powierzchownie. I gadam... nawet sama do siebie. Pozdrawiam
          > Blizniaczki! D

Podpisuje sie pod tym wszystkimi konczynamiwink Ciagle jakas wewnetrzna
          zawierucha ale to dobrze, nie ma czasu sie ze soba nudzicwink
    • zona_mi Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 06.09.05, 16:10
      Czajka, nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę z tego, że pisząc o bliźniętach, iż
      są jakoby najfajniejsze, obrażasz uczucia innych znaków. Mnie na przykład jest
      przykro czytając takie rzeczy, bo jestem spod innego znaku.
      Zastanów się dobrze i sama poproś moderatora o to co należy.
      • czajkax2 Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 06.09.05, 16:29
        Moderatorze proszę o skasowanie wątku,bo doszły nie słuchy jakoby OBRAZAł
        czyjeś uczucia. bardzo mi przykro. Nie było moim zamiarem nikogo urazic.

Czy już nic nie mozna napisac, zeby zaraz ktoś nie poczul się urazony?
        • mamaagnieszka Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 06.09.05, 16:33
          jak to czajkax2, klamczucha sie nazwano ze to niby bliznieta nie najfajniejszy
          znak a Ty sie grzmisz? Zone skasowac za obelgi!!;DD
          • zona_mi Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 06.09.05, 16:40
            Czuję się zaszczuta - proszę moderatora o interwencję.
          • czajkax2 Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 06.09.05, 16:41
            AAAaaaa to ja nie doczytałam, ze mnie kłamczuchą nazwano.
            W takim razie grzmię
            Zona występuje z wnioskiem żeby cię zbanowac.
            • zona_mi Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 06.09.05, 16:44
              Ooo... pardą, kluczowego słowa użyła ta kobita, co się przez nią czuję
              zaszczuta. Mamę Agnieszki zbanujcie. I proszę założyć wątek, że mnie
              przepraszasz. Bo płakałam, tak mi było przykro.
    • sowa_hu_hu melduje sie bliźniak z 26 maja :) 06.09.05, 17:00

• monisia98 Re: melduje sie jako blizniaczka 16 czerwca !!!! 06.09.05, 17:36
        pozdrawiam
        • gagunia Re: melduje sie jako blizniaczka 16 czerwca !!!! 06.09.05, 18:43
          18 czerwca smile Pracowalam z dwiema dziewczynami spod blizniat - jedna tez z 18
          druga z poczatku czerwca. Wszystkie trzy gadatliwe, towarzyskie, stukniete wink
          Ja lubie zmiany, szybko sie nudze, zapalam sie do czegos nagle i rownie szybko
          mi mija, w wyniku czego wiem wszystko o wszystkim ... powierzchownie smile Czasem
          plote trzy po trzy, bo z tego gadania zapominam do czego zmierzalam smile Jeden
          temat wynika z drugiego. Tylko i wylacznie do rzadzenia sie nadaje i
          samodzielnych stanowisk. W grupie zaraz bym zamordowala za opieszalosc,
          nieumiejetnosc organizacji czasu, bledy itd.
          Dwulicowosc mnie nie dotyczy. Nazwalabym to inaczej; mimo gadatliwosci jestem
          zamknieta w sobie, trudno zdobyc moje zaufanie. Ludzie tego nie lubia. Jak sie
          nie otwierasz na nich to zaraz szufladkuja cie jako osobe falszywa - bo
          sluchasz, gadasz, ale o sobie nic.
          Lubie swoj znak.
    • yenna_m a ja z 12 czerwca 06.09.05, 18:46
      e tam najfajniejszy wink francowaty strasznie tongue_out (prosze skasowac wątek, jakby
      ktos sie poczul urazony)
      i te horoskopy cos klamią - ze mnie w sumie samotnik bywa
      • mamaagnieszka Re: a ja z 12 czerwca 06.09.05, 19:52
        Ja tez z 12 czerwca! Piekna datawink
        • aleksaa1 Re: a ja z 12 czerwca 06.09.05, 20:38
          i ja z 12 czerwca!
    • begonia4 16 czerwca górą !!!!! 06.09.05, 19:21
      No i jestem fajna - jak każdy Bliźniak.
      • czajkax2 Re: 16 czerwca górą !!!!! 06.09.05, 20:10
        Ja też z 16 czerwcasmile) Gagunia w sumie dokłądnie mnie opisała.
        Ulżyło mi że nie jestem sama.
        • zona_mi Re: 16 czerwca górą !!!!! 06.09.05, 20:14
          Zamierzasz się ustosunkować do tego?
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=28676097&a=28688116
          • czajkax2 Re: 16 czerwca górą !!!!! 06.09.05, 20:21
            Zona juz pędze się ustosunkowywac. Tylko nie wiem co maż powie ze tak się
            ciagle stosunkuje w tym neciewink
            • babsee Re: 16 czerwca górą !!!!! 06.09.05, 21:49
              A ja 23 maj. I zapomnialyscie dopisac- wszedzie piszą o tym,że Bliźnieta są
              bystre, kumate na maxa i super inteligentne!!!Ha!
              Ja też pomimo okrutnej gadaliwości, jestem zamknieta w sobie.I czasem nie chce
              mi sie z nikim gadać.Tyle,że większośc postrzega to jako "zadzieranie nosa".Mam
              to gdzieś.Jak urodzilam moją Jagusię-02.06.(sic!) to mąż stwierdzil,że teraz
              bedzie musial prosić o wyznaczenie terminu,podczas którego tylko on bedzie
              gadał...Jagusia jest równie cudowna jak ja smile
    • meessi Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 07.09.05, 09:13
      Ja Bliźniaczka - 27 maj. Zgadzam sie tu z prawie wszytskim . Dużo mówie,dużo
      znajomych, z depresji w euforyczną radość. Co do tej powierzchownej wiedzy też
      niestety prawda, niby wszystko wiem a na niczym sie nie znam. I jak tu nie
      wierzyć w horoskopy skoro tyle tu osób i prawie wszystkie mogą o sobie
      powiedziec to samo. Z tą dwoistościa, mój kumpel doskonale to określil. Pól
      mądre, pól głupie, pół wesołe pół smutne, pół towarzyskie pól zamknięte w sobie
      itd dokłądnie tak jest.
      • unoewa Re: 15 czerwiec 07.09.05, 09:16
        to ja smile)) bliźniak ...najlepszy znak ...
        • indiaaa I ja też 15 czerwiec:) 08.09.05, 10:37
          I ja jestem z 15 czerwcasmile W końcu ktoś kto ma taka datę urodzenia jak ja!
          Pozdrawiamsmile
    • m_o_k_o 20.VI 07.09.05, 09:32
      ja z 20-tego big_grin bliżniak astrologiczny i realny( mam siostrę bliźniaczkę )
      Bliźniaki są silne, wiedzą czego chcą, chociaż zanim się dowiedzą czego chcą to
      długo to trwa, czasem łątwo zmieniają decyzję, nei boją się nowych wyzwań,
      chociaż czasem potrzebny im jest kop w d.... Są strasznymi gadułami lub wręcz
      przeciwnie.......I NIE SĄ DWULICOWE tongue_out
      • anoosia2 Re: 20.VI 08.09.05, 10:34
        JA tez jestem bliźniakiem z 24 V. BArdzo dużo swich cech znajduje w waszych
        opisach. Zmiany nastrojów, odwaga na przemian z brakiem wiary w swoje
        możliwości. Jak kocham to na zabój, a jak nienawidze to całym sercem, nie umiem
        inaczej. Mam wielką wyobraźnie i za dużo analizuje po fakcie. Lubie być wśród
        ludzi i zarazem potrzebuje samotności jak mnie zmęczą. Baaaaardzo dużo gadam,
        nawet posty pisze długie, a planuje tylko kilka linijek tongue_outPPP
    • natiz Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 07.09.05, 09:32
      A ja znam jednego menela spod znaku Bliźniąt, hehe! "Inteligiencik" z niego...
    • m_o_k_o 20.VI 07.09.05, 09:34
      a jeszcze bliźniaki potrafią zjednywac sobie ludzi big_grin są towarzyskie nie lubią
      samotności, ciągną do ludzi.
    • agacz2905 Re: 29.V. 07.09.05, 09:45
      To i ja się dopiszę....Choć śmieję się z horoskopów, to chyba jednak ludzie
      urodzeni w znaku Bliźniąt mają coś wspólnego ze sobą. Mam wszelakie cechy
      Bliźniąt, jakie są wymieniane w zodiakalnych charakterystykach. Pozdrawiam
      Bliźnięta!!
      • yenna_m Re: 29.V. 07.09.05, 11:04
        a widzisz agacz, tu Cie mam
        czesto, gdy czytam Twoje posty mam wrqazenie, ze post porusza dokladnie moje
        problemy
        no to wiem dlaczego.

swoja droga zauwazam w blizniakach cos w rodzaju wewnetrznej, emocjonalnej
        schizofrenni - moja matka wrecz mowi, ze ja to dwie rozne osoby sotjace wobec
        siebie na antypodach. No i nastroje - tez ze skrajnosci w skrajnosc.

O inteligencji sie nie wypowiadam, bo ne wypada, ale zauwazam u siebie cos w
        rodzaju pobieznosci w zbieraniu informacji. Niby wiem duzo na temat tego, co
        mnie interesuje, ale nie jest to wiedza rzetelnie poglebiona, na bardzo wysokim
        stopniu abstrakcji.
        • mamaagnieszka Re: 29.V. 07.09.05, 16:57
          yenna_m napisała:

>
          >
          > swoja droga zauwazam w blizniakach cos w rodzaju wewnetrznej, emocjonalnej
          > schizofrenni - moja matka wrecz mowi, ze ja to dwie rozne osoby sotjace wobec
          > siebie na antypodach. No i nastroje - tez ze skrajnosci w skrajnosc.
          >
          > O inteligencji sie nie wypowiadam, bo ne wypada, ale zauwazam u siebie cos w
          > rodzaju pobieznosci w zbieraniu informacji. Niby wiem duzo na temat tego, co
          > mnie interesuje, ale nie jest to wiedza rzetelnie poglebiona, na bardzo
          wysokim
          >
          > stopniu abstrakcji.

O rany, jak ja sie ciesze ze Wy tez tak macie! Juz myslalam ze mam poczatki
          schizofrenii z ta skrajnoscia a tu sie okazuje ze znak zodiaku jest winnywink
          Znaczy ze moge spac spokojniewink
          • karolinajk 17.06 07.09.05, 22:09
            I ja się dopiszę, jestem z 17.06 i moi dwaj synusie tez są z pod blizniąt -
            jeden z 08.06 a drugi z 13.06....cała nasza trojka jest super! Blizniaki gorą!!!
            • arla5 Re: 26 maj 07.09.05, 22:38
              moj facio to Blizniak,coz...dogadujemy sie i nie jest zle,fajny z niego
              gosc,choc nie obrazcie sie dziewczeta, ale Lwy tez sa super i ja lubie swoj
              znak,hi hi a moj Blizniak to dusza towarzystwa i nie lubi nudy i rutyny.
              • arla5 Re: 26 maj 07.09.05, 22:40
                wlasnie odnalazlam o lwach,ale fajnie,wiec juz uciekam...
        • agacz2905 Re: 29.V. 08.09.05, 08:18
          Yenna, zgadzam się w całej rozciągłości z tym, co napisałaśsmile Miewam nawet
          ataki furii, następnie rozpaczy, serdecznego żalu i dzikiej radości.
          Ambiwalencja po skurczymbykusmile. Może jak zwalę to na moją datę urodzenia -
          przestanę się tak o wszystko obwiniaćsmile. Czego zresztą wszystkim nam w tym
          wątku obecnym życzęsmile
          P.S. O inteligencji - nie wypada, nie wypada...Zresztą jak by to świadczyło o
          naszej inteligencji??
      • rena76 Re: 03.06-która jeszcze? 08.09.05, 00:02
        Czy któraś z Was urodziła się też 3 czerwca? Żyję sobie na tym świecie 29 latek
        i znam już parę osób o tej samej dacie ur. Np. sąsiadka za ścianą, kolega z
        byłej klasy, chłopak przyjaciółki - tylko rok ur. inny. Pozdrawiam wszystkie
        bliżniaki!
    • rena76 Re: ALE GADUŁY! 07.09.05, 23:56
      • rena76 Re: ALE GADUŁY! 07.09.05, 23:58
        Ja też jestem "gadatliwą" bliźniaczką. Dziewczyny - wątek założony wczoraj a tu
        tyle komentarzy! I jak tu nie mówić o nas "gaduły"?
    • agrest9 Re: najfajniejszy znak czyli BLIŹNIĘTA;)))) 08.09.05, 10:40
      i oczywiście dwulicowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka