edycia274 27.09.05, 17:05 dlaczego moj watek zostal przeniesiony na prawo i pieniadze? tutaj jest duzo mam mogacych odp mi na pytanie a tam wiem z doswiadczenia malo mam zaglada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: Drogi Moderatorze 27.09.05, 17:20 edycia274 napisała: > dlaczego moj watek zostal przeniesiony na prawo i pieniadze? Bo tam jego miejsce tutaj jest duzo > mam mogacych odp mi na pytanie a tam wiem z doswiadczenia malo mam zaglada zaglądajmy i tam, to w końcu to samo forum. Po coś jest podział tematyczny, prawda? Chyba, że optujesz za zniesieniem podziału tematycznego, wtedy będzie jedno wielkie forum, gdzie utoniemy w odciągniętym mleku, zielonych kupach, ulanym pokarmie, zdradzie męża, cellulicie, niezaplaconych rachunkach, treningach nocnikowych, pieluchach, wózkach (zwłaszcza parasolkach), najlepszych (lub nie) bucikach, karmie dla kotów, tekstach kołysanek, metodach rechabilitacji, pierwszych i następnych miesiączkach po porodzie, kulkach w odbycie i innych. Jeśli rzeczywicie jesteś za tą wersją, pisz czym prędzej do Administracji z wnioskiem o zniesienie podziału tematycznego. Pozdarwiam, driadea Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Drogi Moderatorze 27.09.05, 17:33 bez przesady.....z ta rozpiska ...w takim razie dokladnie czytajcie dokladnie wszystkie watki bo kupa ich tu jest a powinna byc gdzie indziej..skonczylam temat dostalam odp dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Drogi Moderatorze 27.09.05, 20:46 Wątek został przeniesiony na to forum,gdzie tematycznie najbardziej odpowiada. Takie są zasady. Nie ja je wymyśliłam, ale ich muszę przestrzegać. To że wg Ciebie na Prawo i pieniądze mniej osób zagląda to już nie moja wina. Jeżeli widzisz jakieś watki,które wg ciebie powinny byc przeniesione to poprosze o inf na priv,które to wątki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 gratulacje Czajka ! :-)))) 28.09.05, 09:26 Własnie dostałaś pierwsze moderatorskie szlify (chyba, że coś przeoczyłam, ostatnio rzadko tu zaglądam) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: gratulacje Czajka ! :-)))) 28.09.05, 21:44 Twinmamo muszę przyznac,ze ta robota bywa niewdzięczna. Dobrze ze chociaż dobrze płacą hehe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swku Re: Drogi Moderatorze 27.09.05, 17:42 driadea napisała: > edycia274 napisała: > > > dlaczego moj watek zostal przeniesiony na prawo i pieniadze? > > Bo tam jego miejsce > > tutaj jest duzo > > mam mogacych odp mi na pytanie a tam wiem z doswiadczenia malo mam zaglad > a > zaglądajmy i tam, to w końcu to samo forum. Po coś jest podział tematyczny, > prawda? Chyba, że optujesz za zniesieniem podziału tematycznego, wtedy będzie > jedno wielkie forum, gdzie utoniemy w odciągniętym mleku, zielonych kupach, > ulanym pokarmie, zdradzie męża, cellulicie, niezaplaconych rachunkach, > treningach nocnikowych, pieluchach, wózkach (zwłaszcza parasolkach), > najlepszych (lub nie) bucikach, karmie dla kotów, tekstach kołysanek, metodach > rechabilitacji, pierwszych i następnych miesiączkach po porodzie, kulkach w > odbycie i innych. > Jeśli rzeczywicie jesteś za tą wersją, pisz czym prędzej do Administracji z > wnioskiem o zniesienie podziału tematycznego. > Pozdarwiam, driadea > Mądralińska Driadea się znalazła....zawsze te swoje 3 grosze... Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Drogi Moderatorze 27.09.05, 17:44 Ja również pozdrawiam, chociaż, przyznam, nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Driadea 28.09.05, 09:14 driadea napisała: > Ja również pozdrawiam, chociaż, przyznam, nie kojarzę. A to proszę - coś na odświeżenie pamięci: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=646&w=29614709&a=29628597 i jeszcze sporo takich: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=27554858&a=27590956 Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Driadea 28.09.05, 10:41 Dzięku, Zona, jak zwykle jesteś niezawodna. No i jak, jak ja mogłam przeoczyć, w ogóle nie zauważyć, że Swku JEST? Idę się zabiczować, o, ja niepokorna, o, ja ślepa, o, ja mądralińska... A tak serio - pozdrawiam Was wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Driadea 28.09.05, 23:52 Zapomniałaś ? Swku swego czasu szeroko reklamowała swoją działalność gospodarczą na wielu forach dziecięcych, a zwłaszcza tu na emamie. Uaktywniała się przed świętami róznego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Driadea 29.09.05, 11:30 No, podobno ostatnio też coś było... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=29710238&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Driadea 29.09.05, 12:09 No, no, zaczyna się robić interesująco... Driadea, pierwszy post, do którego link tu Ci podałam, był jeszcze do przeczytania - widać później go skasowano. To były komentarze do złodziejstwa w supermarketach - swku bardzo się tym chwaliła. Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: Czajko 29.09.05, 00:11 według mnie twój wątek o allegro też nie jest na temat. Wątek czysto techniczny, do tego prywata i reklama...trochę konsekwencji. Ale ogólnie dobrze moderujesz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Semijo 29.09.05, 08:26 To podaj mi prosze forum,na którym wątek o Allegro nie będzie raził. Jezli takowy znajdziesz to proszę o info. Ale cieszę się ze na razie nie masz większych zastrzeżen co do mojego moderowania Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenax Re: Semijo 29.09.05, 12:18 Watek o allegro powinien trafic do forum Zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Semijo 29.09.05, 12:19 dlaczego? czajka nie pyta się, jaki wózek wybrac, czy gdzie kupic nawilżacz powietrza, tylko czeka na porade w sprawie handlowania na allegro... Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re:Magdalenax 29.09.05, 13:55 Nie sądze zby ten wątek pasował na zakupy. W watku pojawiła się prośba o radę w sprawie sprawnego sprzedawania i wystawiania ubrań na Allegro. Temat jak każdy inny,nie wiem dlaczego wywołuje tyle kontrowersji? Dlatego że taki,a nie inny autor? Było tu kilka watków z pytaniami o Allegro i nikomu nie przeszkadzały. Naprawdę nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re:Allegro ? Zapraszam na Salon 29.09.05, 15:28 Ideą Salonu jest poruszanie tematów, które znajduja sie w obrebie zainteresowan nie tylko rodziców. Świat nie konczy sie na dzieciach ) Mika_P, moderator Salonu Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Czajko 29.09.05, 15:35 Jestem pewna, że chodzi o to, że to wątek Twojego autorstwa, czyli Ciebie jako moderatora. Nie przejmuj się) Myśl o tym, że dobrze płacą))) Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: Czajko 29.09.05, 18:12 cocollino1 napisała: > Jestem pewna, że chodzi o to, że to wątek Twojego autorstwa, czyli Ciebie jako > moderatora. Nie przejmuj się) Myśl o tym, że dobrze płacą))) Oczywiście, że o to chodzi. Czajka jest moderatorem, wywala nie tematyczne wątki i dobrze. Tylko czemu zostawia swój, który jest nie na temat, nie dyskusyjny, służy reklamie i prywacie. Tyle... nie mniej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Czajko 29.09.05, 18:25 Niewiem czemu tak niektóre z Was uważają,że wątek Czajki powinien się znależc na forum zakupy?? Tam tylko jest informacja: "Sprawdź, może inni już wiedzą, czy warto kupić to, nad czym się zastanawiasz."Więc chyba nie bardzo tam pasuje.. A tu-dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: Czajko 29.09.05, 18:28 mamaemmy napisała: > Niewiem czemu tak niektóre z Was uważają,że wątek Czajki powinien się znależc n > a forum zakupy?? > > Tam tylko jest informacja: > "Sprawdź, może inni już wiedzą, czy warto kupić to, nad czym się > zastanawiasz."Więc chyba nie bardzo tam pasuje.. > A tu-dlaczego nie? > zakupy nie, ale na przykład salon, gdzie jest wszystko co nie mieści się pod inne kategorie Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Czajko 29.09.05, 18:35 semijo napisała: > > > zakupy nie, ale na przykład salon, gdzie jest wszystko co nie mieści się pod > inne kategorie No,ale czemu nie TU? Przecież u góry wyraznie piszę: "Tu się możesz wyżalić, PORADZIĆ, pośmiać, pogadać o kłopotach ze sobą, z mężem, teściową, szefem." Więc Czajka się RADZI w sprawie sprzedarzy ubranek na allegro.Nie wiem,czemu miałaby to robić gdzie indziej? > Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: Czajko 29.09.05, 18:52 mamaemmy napisała: >> No,ale czemu nie TU? > > Przecież u góry wyraznie piszę: > "Tu się możesz wyżalić, PORADZIĆ, pośmiać, pogadać o kłopotach ze sobą, z mężem, teściową, szefem." > > Więc Czajka się RADZI w sprawie sprzedarzy ubranek na allegro.Nie wiem,czemu miałaby to robić gdzie indziej? Ale ja nie mam nic do tego, może tu zostać, mi nie przeszkadza. Chodzi jednak o konsekwencje. Było juz wiele wątków, które stąd przenoszono. I w nich dziewczyny też się radziły. Na różne tematy. W czym porada o allegro jest lepsza od innych porad? łączy je natomiast brak tematyki forum, niedyskusyjność wątku, tutaj dochodzi jeszcze reklama.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Czajko 29.09.05, 18:54 Ojej - poradziła się to przeniesie na Salon i już. Bicie piany. Przestańcie stresować młodego (stażem też) moderatora! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Czajko 29.09.05, 19:04 Ale przecież to tu jest najwięcej mam,i dużo tych mam sprzedaje ciuszki po swoich dzieciaczkach,więc umieją najlepiej w tej sprawie doradzić. No i dlaczego sądzisz,że to reklama??Przecież ona nie napisała,jaki ma login,tylko po prośbach dziewczyn napisała.Zresztą niepotrzebnie-ja bez tego ją znalazłam) A chodzi Ci o to może,że jest moderatorką?Bo nie sądze,żebyś w przypadku innej mamy tak zareagowała Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: Czajko 29.09.05, 19:12 mamaemmy napisała: > Ale przecież to tu jest najwięcej mam,i dużo tych mam sprzedaje ciuszki po swo > ich dzieciaczkach,więc umieją najlepiej w tej sprawie doradzić. > > No i dlaczego sądzisz,że to reklama??Przecież ona nie napisała,jaki ma login,tylko po prośbach dziewczyn napisała.Zresztą niepotrzebnie-ja bez tego ją znalazł > am) A chodzi Ci o to może,że jest moderatorką?Bo nie sądze,żebyś w przypadku innej > mamy tak zareagowała Rany, chodzi o to, że nie łamie sie zasad, które sie ustanawia, a w zasadzie, nad, których obowiązywaniem się czuwai tylko tyle. Jak juz mówiłam mi nie przeszkadza ten wątek, ale wtedy niech inne też zostają, konsekwentnie. Pozdrawiam > Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Czajko 29.09.05, 20:39 No cóz nie jestem przekonana,ze powinnam zgłoisć ten watek do przeniesienia, skoro jest tu tyle innych watków o Allegro. Ale rozumiem że ponieważ jest to MÓJ watek,to może niektórych razić. Dla świętego spokoku,żeby nikt mi nie wypominał że prywatę sobie uprawiam na Emamie,zgłosiłam watek do przeniesienia na Salon. Niech to was nie zmyli,że teraz juz zawsze będę się sugerować waszym zdaniem Aczkolwiek cenię sobie produktywną krytykę i wszelkie cenne sugestie. Mamoemmy bardzo ci dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Jeszzce mam pytanie 29.09.05, 20:49 Czy w takim razie uważacie że wszystkie wątki proszące np o pomoc powinny byc przenoszone na Salon? Czy to tylko JA nie mogę zakładać wątków z pytaniem o coś? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Jeszzce mam pytanie 29.09.05, 20:55 Czajka, przenoś wszystko, jak leci! Tylko nie zapomnij weryfikować autorstwa! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Czajko 29.09.05, 22:01 a wedlug mnie watek podpada pod "poradzic sie", co jest w opisie forum Emama Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Semijo 29.09.05, 21:00 Jeśli już czepiamy się jak pijawki, to Netykieta: forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html mówi między innymi o tym, żeby nie wklejać całych cudzych wypowiedzi – pół wątku to niepotrzebne cytaty w Twoich postach Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: Semijo 29.09.05, 21:25 zona_mi napisała: > Jeśli już czepiamy się jak pijawki, to Netykieta: > forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html > mówi między innymi o tym, żeby nie wklejać całych cudzych wypowiedzi – pó > ł wątku to niepotrzebne cytaty w Twoich postach hehe czepiacie się koleżanko cytuje wtedy, gdy opowiadam głównie na konkretny post. Aby to zaakcentować. Czajko nie wiem jaka jest historia innych postów o allegro, nie śledzę, ale nie widzę różnicy między allegro a innymi nietematycznymi wątkami, które jednak wylatują. Pozdrawiam Cię nie mniej w ten jesienny wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Semijo 29.09.05, 21:29 No i widzisz - wystarczyłoby: > pół wątku to niepotrzebne cytaty w Twoich postach Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: Semijo 29.09.05, 23:03 no dobra to powiedzcie mi czym się różni post "Do mam składających wnioski do MOPSU"- (to chyba o ten wątek chodzi Edycii), który wyleciał na Prawo i pieniądze" od watku "mamy, które sprzedają na allegro"? I tu potrzeba porady i tam. Dla mnie nie ma różńicy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś