bea.bea 30.10.05, 13:38 moze ktos juz o tym pisał...moze juz wiecie...ja zobaczyłam to teraz...jestem wstrząśnięta...i mozecie mi wierzyć lub nie ale dawno sie tak nie spłakałam ..(( wydarzenia.wp.pl/kat,33326,wid,8066371,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina_p Re: dlaczego????? 30.10.05, 13:39 nawet nie czytam, nie chce sie denerwowac... przeczytalam pare zdan o tym kilka dni temu w gazecie i...załamalam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: dlaczego????? 30.10.05, 13:50 potworność Mam nadzieję, że te babsztyle zostaną surowo ukarane. Sama bym je zabiła. Co za bydło. A dzieciaczki? Po prostu horror. Odpowiedz Link Zgłoś
dzibutek Re: dlaczego????? 30.10.05, 13:48 Moj Boze, jak moze kobieta tak traktowac male dzieci Slow mi brak... Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: dlaczego????? 30.10.05, 13:48 nie ma odpowiowiedzi na Twoje pytanie Beo( To po prostu przechodzi ludzkie pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a NIE BYLAM W STANIE obejrzeć do końca 30.10.05, 14:13 STRASZNE !!! Boże jak te maleństwa musiały cierpieć, a my w naszych ciepłych domach... tak bardzo chciałabym móc przytulić chociaż jedno z tych dzieci. Chce mieć wielką nadzieję, że po tym co TV pokazala te maluszki znajdą domy, w których będą kochane... Boże nie moge się uspokoić teraz (( Odpowiedz Link Zgłoś
goniag33 Re: NIE BYLAM W STANIE obejrzeć do końca 30.10.05, 15:20 Ja niestety obejrzałam,bo nie byłam w stanie ruszyć się z miejsca z przerażenia...Teraz nie mogę przestać przytulać mojego dwuletniego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: dlaczego????? 30.10.05, 15:37 W takiej rzeczywistosci zyjemy.W Turcji znecaja sie nad sierotami, w Polsce tez niejeden film moznaby nakrecic, dzis czytam, ze 18 mies. dziewczynka z Sosnowca trafila do szpitala skatowana i umiera. Dlatego jak czytam, ze kazda matka kocha swoje dziecko, ze lepiej urodzic i oddac do adopcji, to mnie po prostu skreca, tak moga myslec tylko głeboko naiwni idealisci oderwani od rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: dlaczego????? 30.10.05, 15:47 Boże dlaczego luzdie są tacy podli????????????? Jak można cos takiego zrobić bezbronnej istocie? Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: dlaczego????? 31.10.05, 07:07 Szko, rozpacz, bezsilność, niedowierzanie, i przede wszystkim złość, to właśnie czuję, po obejrzeniu tego materiału(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: dlaczego????? 31.10.05, 10:48 Oglądałam to w Polsacie 2 w sobotę...Nie mogę o tym zapomnieć. Wyć mi się chciało z żalu, bo nie dość że te dzieci są samotne w domu dziecka to jeszcze takie d.z.i.w.k.i. się nad nimi pastwią!!! Cały ten film był straszny ale serce mi skoczyło do gardła i ciśnienie krwi na 300, kiedy zobaczyłam scenkę jak jedna z tych wywłok wzięła za uszy dwoje maluchów które stały naprzeciwko siebie i z całej siły zderzyła ich główki ze sobą. Dzieciaczki aż odrzuciło od siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: dlaczego????? 31.10.05, 11:07 To podłe, nie mogłam uwierzyć własnym oczom, te babska powinny do końca swych dni gnić w więzieniu i doświadczać tego samego, co tamte dzieciaczki. Skąd się tacy sadyści biorą na świecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: dlaczego????? 31.10.05, 11:13 Też nie oglądam filmu, widziałam juz trochę w tv i dziekuję wystarczy Nie wiem co zrobiłabym tym babom gdybym je dorwała w swoje ręce, ale oblanie wrzątkiem to chyba za mało dla takich babsztyli. Nie jestem z natury mściwa, ale gdy widzę maltretowane dzieci, tosprawców rozszarpałabym własnymi rękoma. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: dlaczego????? 31.10.05, 13:25 Wiecie, jak oglądam takie rzeczy zaczynam poważnie zastanawiać się nad sensem życia. Ciężko nawet napisać jakie myśli przychodzą po obejrzeniu takiego materiału. A z drugiej strony wiem, że to jest życie - prawdziwe, że to nie fikcja. I to jest jeszcze gorsze. Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: dlaczego????? 31.10.05, 13:28 Jetsem przerażona. Niedługo na tym świecie... brak mi słów Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: dlaczego????? 31.10.05, 13:57 brak mi słów ...kara śmierci to za mało dla takich potworów ... należy zbudować klatki i trzymać je w nich na rynku miejskim z napisem na klatce- nie karmić zwierząt! Odpowiedz Link Zgłoś
maadzik3 Re: dlaczego????? 31.10.05, 14:30 Nie obrazajmy zwierzat. Film na szczescie (chyba) mi sie nie otworzyl z powodu braku jakiegos tam programu. Juz po Waszych opisach zrobilo mi sie niedobrze. Mam nadzieje ze ktos pokaze tym dzieciom (oby niedlugo) czym jest prawdziwa milosc i cieply dom. To wazniejsze nawet od ukarania tych potworow. Magda Odpowiedz Link Zgłoś