fiona_fiona Re: pracujecie? 17.11.05, 15:28 trochę się pospieszyłam z wysłaniem pytania. Dziewczyny, jak to jest, że Wy ciągle siedzicie przy komputerze? Czy Wy nie pracujecie? Co w tym czasie robi Wasze dziecko? Nie szkoda Wam czasu na takie pisanie? prześladziłam forum i zauważyłam, że są na nim osoby, które dzień w dzień coś piszą, mało tego wdają się w bezproduktywne gadki, które trwają po 3 - 4 godziny. Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: pracujecie? 17.11.05, 15:44 jak nie chcesz, to po co wchodzisz??? ja siedzę tylko w pracy, jak mam chwilkę forum wciąga bardzo ale w domu nawet nie włączam komputera wtedy jest czas tylko dla rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
hancik5 Re: pracujecie? 17.11.05, 15:53 Dobre pytanie.. Ja od kilku dni szaleję na forum. ale siedzę w domu, jestem chora... Poza tym sporadycznie tu bywam i też się dziwię, skąd niektóre mają tyle czasu....W pracy czasem coś poczytam, czasem coś napiszę, a tu niektóre mamusie niezmiennie mają wielogodzinną wartę... Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitos Re: pracujecie? 17.11.05, 15:55 ja piszę te wszystkie głupoty w pracy w wolnych chwilach i nie czytam wszystkiego, więc zajmuje mi to ok 1 godz. a mam 45 minut przerwy, więc czasem nie wychodzę i tyle; moje dziecko jest w tym czasie u dziadków!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agamiki Re: pracujecie? 17.11.05, 16:07 kosmitos napisała: > ja piszę te wszystkie głupoty w pracy w wolnych chwilach i nie czytam > wszystkiego, więc zajmuje mi to ok 1 godz. a mam 45 minut przerwy, więc czasem > nie wychodzę i tyle; moje dziecko jest w tym czasie u dziadków!!!!!!!! głupoty???!!! no nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
agamiki Re: pracujecie? 17.11.05, 16:15 tak serio mówiąc, to ja też się zastanawiałam nad tym. Forum to mój pożeracz czasu. Teraz dawkuję sobie tę przyjemność, ale jeszcze niedawno tak się w to wciągnęłam, że mężuś chciał mi już odłączyć internet ) Więc pomimo że siedze w domu to i tak nie mam za dużo czasu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: pracujecie? 17.11.05, 16:20 Ja też w pracy. W domu nawet nie mam dostępu do internetu, więc problem z głowy. A w domu mogę zająć się dziećmim Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolak2 Re: pracujecie? 17.11.05, 20:29 Dziewczyny, a gdzie Wy pracujecie, bo ja w pracy nie mam czasu na siku, nie mówiąc o wypiciu kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
reforma Re: pracujecie? 17.11.05, 20:34 jak w pracy jestem to forumuje, w tym czasie ola jest w zlobku) a pracuje w pewnej przywatnej duzej firmie, w ktorej po 8 latach pracy dotarlam na stolek dyrektora i mam ludzi co pracuja))) a ja tylko papierki podpisuje, zazwychaj miedzy 15-16) Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: pracujecie? 18.11.05, 13:13 na panstwowej uczelni. mam wlasne tempo pracy - nikt mnie nie pogadnia i na neta moge wchodzic kiedy mam ochote. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: pracujecie? 18.11.05, 11:14 > trochę się pospieszyłam z wysłaniem pytania. Dziewczyny, jak to jest, że Wy > ciągle siedzicie przy komputerze? Czy Wy nie pracujecie? Co w tym czasie robi > Wasze dziecko? Hm, pracy od czasu likwidacji PGRów, bezrobotne to ze sto lat temu zabrali,a nowej pracy dla przodujących dójek oborowych klasy mistrzowskiej na razie nie ma, dzieciska na przypiecku sobie pospołu siedzom i siem bawiom, konkubent z kolesiami na piwko skoczył, no to co mam robić, w klubokawiarni siedzę i klikam, klikam... Odpowiedz Link Zgłoś
c-o-s-m-o-s-k-a Re: nie, bimbamy se 18.11.05, 10:06 Ty dziewczynko, to raczej nic nie robisz, bo wciąż jesteś na tym i innych forach. jak to jest jak się ma taki tylko cel w życiu?Weź się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
karambol45 Re: pracujecie? 18.11.05, 10:10 ja to klikam na forum tylko w pracy między jednym petentem a drugim w domu mimo że mam kompa to rzadko korzystam z forum wolę z rodziną i coś im pichcić pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: pracujecie? 18.11.05, 11:09 tak, choc chwilowo na macierzyńskim jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: A jak mam wolne to mi nie wolno????? 18.11.05, 12:40 Czas w pracy szybciej płynie. A są jeszcze fajne firmy... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb jak się obijać w pracy 18.11.05, 14:03 co tam nasze niewinne klikanie, tu proponuję poczytać: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3020426.html Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: jak się obijać w pracy 18.11.05, 14:06 hehe na wykladach sypialam na filozofa albo na krótkowidza Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: jak się obijać w pracy 18.11.05, 14:22 he he he ja zawsze na filozofa)) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 nie i tak 20.11.05, 00:18 wpracy nie, w domu tak, wychowujac dziecko, a na forum jestem gdy mam czas dla siebie chyba mi sie nalezy czyz nie??????/ Odpowiedz Link Zgłoś