amelia_s 02.02.06, 22:30 znacie stronki, z których można wysyłać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelia_s Re: Darmowe sms-y za granicę... 03.02.06, 11:53 Marta, nie bądź taka Podaj, plizzzzzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: Darmowe sms-y za granicę... 03.02.06, 12:01 ten typ tak ma nie poda bo nie Mozew skożystaj z bramki operatora Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Darmowe sms-y za granicę... 03.02.06, 12:08 palka_zapalka napisała: > ten typ tak ma nie poda bo nie > Mozew skożystaj z bramki operatora skoRZystaj Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: Darmowe sms-y za granicę... 03.02.06, 22:48 i sie do tego czepia jak rzep psiego ogona! Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: Darmowe sms-y za granicę... 03.02.06, 22:49 w środku wyrazu nie pisze się dużymi literami hahahahaha nawet jak chcesz mi pokazać , ze sie pisze przez "rz" Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Darmowe sms-y za granicę... 03.02.06, 12:06 Nie wiem z czego i po co Lipcowa robi taką tajemnice, ale zobacz tutaj: sms.pl/ck/darmowe,smsy,za,granice.php Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Darmowe sms-y za granicę... 03.02.06, 12:08 alez ja nie robie tajemnicy A ta bramka ktora podalas to mozesz sobie ją o kant wiesz czego potłuc... heh Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Darmowe sms-y za granicę... 03.02.06, 12:09 Ale tam można poszukać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_s Re: Darmowe sms-y za granicę... 03.02.06, 15:51 Marto, a co mam zrobić, żebyś mi pomogła? Odpowiedz Link Zgłoś
dragica Re: Darmowe sms-y za granicę... 03.02.06, 15:58 jesli masz jakis nr w orange-idea, zaloguj sie, masz opcje multibox i 30sms miesiecznie mozesz wyslac za granice. sprobuj tey znalezc przez google strone clicatell Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Darmowe sms-y za granicę... 03.02.06, 17:46 JESLI DO NIEMIEC, TO tu TYLKO 1 DZIENNIE, NIE TRZEBA SIĘ LOGOWAĆ ANI TWORZYĆ JAKIEGOŚ OSRANEGO PROFILU: www.5vor12.de/cgi-perl/freesms.cgi sorry za capslocka Odpowiedz Link Zgłoś
temen Re: Darmowe sms-y za granicę... 03.02.06, 21:44 Może trochę nie na temat (a może Ci się przyda), ale za niewielkie pieniądze (lub nawet za darmo) możesz rozmawiać poprzez www.skype.com lub inne tego typu (gg, tlenofon itp). Np. w skype: rozmowa komputer-komputer (za darmo) rozmowa komputer- telefon stacjonarny (poniżej 10 gr/minuta) rozmowa komputer-komórka (ok. 90 gr/minuta) Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Darmowe sms-y za granicę... 03.02.06, 22:06 O-to ja podciągam.Operatorzy polscy niestey nie dla mnei(bramki)Skype też nie- do kafejki stary ma ze 40 km..Podajcie bo zanim małż wróci-zbankrutuję.Prosze bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Darmowe sms-y za granicę... 03.02.06, 23:49 a dokad te smsy? bo do mnie sie np. wysyla ze stronki www.t-mobile.com ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_s Re: Darmowe sms-y za granicę... 05.02.06, 17:45 Dziewczyny dzięki za odzew. Sms-y mają być do Hiszpani.Osoba, do której mają być wysyłane nie ma dostępu do netu, więc zostają sms-ki Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitkazmarsa Do amelia_s 06.02.06, 23:38 Hej, ja mieszkam w Anglii i mam nr z ktorego ktorego bardzo tanio dzwonie do Polski,place 2 pensy za minute rozmowy. Kolezanka dzwonila z niego tez do mamy do Wloch, nie wiem czy dziala on na cala Europe, ale jesli maz na tel. komorkowy wykupiony w jakies sieci tam moze sprobowac. Nr ten dziala z tel.komorkowych lub stacjonarnych tylko na stacjonarne do Polski.Odezwij sie do mnie na gg 2833739, podam szczegoly Odpowiedz Link Zgłoś