Dodaj do ulubionych

Jak stworzyc wirtualna osobowosc

14.04.06, 10:00
www.dziennik.krakow.pl/public/?2006/04.10/Kraj/86/86.html

a pewnie zraz uslysze, ze nie istnieje wink
Obserwuj wątek
    • sheenaz Re: Jak stworzyc wirtualna osobowosc 14.04.06, 15:08
      może i istniejesz, ale ja wolałabym byś zniknęła... przynajmniej z gazety...
      • snakada Re: Jak stworzyc wirtualna osobowosc 19.04.06, 09:07
        tak powiedziała następna nietypowa mamusia.Ciekawe co one tam robią że plują
        jadem na każdego na każdym forum?
        A co śmieszne to nawet siebie na privach opluwają.
        Czy juz zapłaciłyście za wycieczkę nastepnego męża szanownej założycielki do
        roboty w Anglii?Biedaczka nawet na papier toaletowy nie ma.
        A ten twój "krecik" jest obmówiony na wszystkie sposoby.Podziękuj Bei za
        wspaniałe zdjęciasmileMiodzio i poezja a te jej komentarze......
        • twoj_cien [...] 19.04.06, 21:40
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • madziulec Re: Jak stworzyc wirtualna osobowosc 19.04.06, 21:45
            Cienie nie istnieja wink
          • madziulec BTW... 19.04.06, 21:59
            znow te same brudy. Nie udalo sie nikomu na forum osiedla pisanie brudow i
            argumenty w stylu, bo chlop cie zostawil... Teraz tu, ten sam nick.
            Niesmaczne to malo powiedziane. Mi sie juz rzygac che i mam nadzieje, ze tu
            admin zareaguje podobnie.
            Bo ja zostawie bez komentarza.
            Nadal twierdze, ze patologia ciazy wczesnej i poronienie jest najmniej ciekawym
            teamtem do zartow... i jesli ktos porownuje to do skrobanek sam wymaga szybkiej
            pomocy i to psychiatry.
            • twoj_cien Re: BTW... 19.04.06, 22:19
              Madziulec, pozwolisz, ze cię zacytuję, co?
              " Nie, nie była to moja pierwsza ciąża i nie chcę wspominać błędów przeszłości,
              choć powinnam pisać o nich jak najwięcej, by były przestrogą dla innych. Jest mi
              tylko głupio."
              Jakos nie zdarzylo mi sie usłyszec, aby ktos nazywał poronienie "błędem
              przeszłosci". Wiec odwal sie od innych i zajmij swoimi błędami, ok? Moze tak,
              dla odmiany, powywlekaj swoje brudy, skoro cię to tak pasjonuje.
              A poza tym zaręczam, ze twoje wypociny tez powoduja odruch wymiotny u wielu
              osob, nie zauwazylas jeszcze?
              • madziulec Re: BTW... 19.04.06, 22:22
                A czy napisalam, ze bledy przeszlosci wiaza sie z ciaza?/ a moze na przyklad
                nie nosilam cieplych majtek???
                Jesooo...

Poza tym ja sie ciebie nie czepiam. Czep sie tramwaju jak to juz dawno gadali.
                jak zauwazylas - inna pani sie czepia matek od sakady. Wiec moze pij do niej a
                nie do mnie ok? Bo jakos ani mi sie swiata zbawiac juz nie chce ani za grzechy
                swiata nie ja mam cierpiec.
                A odruch wymiotny wywoluja wlasnie takie posty jak twoj. Bagno to malo
                powiedziane. taka dlon z szamba...
    • twoj_cien Re: Jak stworzyc wirtualna osobowosc 19.04.06, 22:20
      A oprocz nicku snakada, ilu ich jeszcze uzywasz?
      • madziulec Re: Jak stworzyc wirtualna osobowosc 19.04.06, 22:24
        400, w tym twoj_cien i pisze sama do siebie, obrzucajac sie gownemwink))
        Zapraszam do leczenia sie ;-0
        Poruszalismy ten temat na innym forum - tam juz cie z innym nickiem wykasowano
        prawda??? zaczynasz tutaj?

Moze poprosisz snakade, by napisala do ciebie? Ja mam bardzo charakterystyczne
        IP, nie do zmiany i nie do podrobienia.
      • madziulec A jeszcze jedno... 19.04.06, 22:25
        Czy dalej sie tak podniecacie kazdym moim postem na nietypowych?
        • twoj_cien Re: A jeszcze jedno... 19.04.06, 22:42
          Nie sądzę, aby ktoś podniecał sie ścierwem..
          • madziulec Re: A jeszcze jedno... 19.04.06, 22:52
            No jasne. ty sie podniecasz. bo po co zamieszczanie tego typu postow?Czemu ma
            sluzyc?
            Tylko temu by sie osmieszyc i pokazac jak bardzo jestes zalosna osoba i gotowa
            na wszystko
            • safrona Re: A jeszcze jedno... 19.04.06, 23:07
              Zwierzałaś się na jednym forum ża miałaś 3 aborcje to nie oszukuj teraz.
              • madziulec Re: A jeszcze jedno... 19.04.06, 23:09
                Jeszcze jeden nick znikad? Nie psy szczekaja - karawana idzie dalej. Nie mam
                zamiaru pochylac sie nad wami maluczkimi - tak mi dzis doradzono. I tak zrobie.
                Nie zwierzam sie nikomu.
                i juz nie podsylajcie udawanych dziennikarzy, maili od rozhisteryzowanych
                panienek, ktore chca sie rozwodzic itp.
                Nie, nie i jeszcze raz nie wink
            • twoj_cien Re: A jeszcze jedno... 19.04.06, 23:07
              "Tylko temu by sie osmieszyc i pokazac jak bardzo jestes zalosna osoba i gotowa
              na wszystko" - akurat w tej kwestii sie zgadzamy, bo ja uważam, ze to zdanie jak
              ulał pasuje do ciebie. Chociaz uwazam, ze w kwestii osmieszania sie jesteś
              bezkonkurencyjna. I bardzo ci wspólczuję, bo mam niejasne przeczucie, ze
              trafilas na patałacha - ani chybi wyskrobał ci mózg!
              • madziulec Re: A jeszcze jedno... 19.04.06, 23:11
                No to juz wiemy z kim may do czynie nia - slawetna kolezanka noo_tak czyz
                nie????
                A moze powinnam napisac ostatnio podajaca sie za dziennikarza telewizji TV4
                probujaca zaprosic mnie do programu telewizyjnego...
                Coz... IP to samo...
                Ten sam jezyk - wlasnie...

Jaka szkoda jednak, ze matka nadala ci takie smutne imie wink I tak musisz
                cierpiec... Zawsze ci to bede powtarzac wink
                • twoj_cien Re: A jeszcze jedno... 19.04.06, 23:18
                  Hahahahaha, widzę, ze przyjaciół masz wszędzie.
                  IP???? No to szukaj sobie, szukaj, powodzeniawink
                  Jaka szoda, ze matka ciebie splodzila, moze też nie nosila cieplych majtek???
                  • madziulec Re: A jeszcze jedno... 19.04.06, 23:21
                    Wiesz co cien???
                    smutna jestes. jedyne co potrafisz to byc wlasnie zalosna.

Chyba jestes samotna matka. Choc nie. My samotne matki mamy szanse na normalne
                    zycie. Ty juz takiej nie masz.
              • twoj_cien Madziulec 19.04.06, 23:15
                lubi odwracac kota ogonem. "Nie nosiłam cieplych majtek" dobre, dobre, hahahahaha.
                Babsko pod czterdziechę, a mysli, ze ciąza sie bierze z "nienoszenia cieplych
                gaci" hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
                Facet wykazal sie niezwyklym instynktem samozachowawczym, skoro zwial. Kosztowna
                lalunia, a na dokladke brzydka i głupia. Jest gorsze połączenie????
                • madziulec Re: Madziulec 19.04.06, 23:20
                  Sama jestes babsko.
                  Przykro mi, ze nie odpowiadam aniolkowatosci twoich kolezanek, ktore obgaduja
                  jak moga inne swoje przyjaciolki za plecami... naprawde mi przykro. przykro mi
                  rowniez, ze nie pisalam, ze jest mi cholernie zle finansowo, a potem za
                  pieniadze zebrane z wielkim trudem przez kolezanki nie pojechalam do Ameryki
                  bodajze Poludniowej..
                  Kurde, cholernie mi przykro.

A tak naprawde - wcale mi nie przykro. Bo tak obludnych osob dawno nie
                  widzialam. I tak postepujacych nie fair. Ale to nie moja sprawa - piszcie sobie
                  dalej jak sie kochacie - a potem , jak napisala snakada - rozsylajcie zdjecia
                  swoich dzieci, mowiac, ze sa brzydkie (tu sie klania komentarz Bei do dziecka
                  kaliny.. a na forum zachwyty.. coz.. ile razy slyszalam, ze o tym dziecku to si
                  emowi, ze ma ladny sweterek).
                  na tym polega wasza falszywosc. nie macie nawet odwagi wystapic pod swoimi
                  nickami.
                  Wystepujecie jako cienie.. Duchy nocy..
                  Takie oblesne...

A teraz powiem cos - nowa lalunia mojego eksa jest bardziej kosztowna niz ja,
                  dodatkowo daje eksowi na utrzymanie swoje dziecko. Jest cos gorszego ??? Pewnie
                  ty ;_0 Nie. Jest Bei.. Daje swojemu facetowi 3 swoich dzieci...
                  • twoj_cien [...] 19.04.06, 23:33
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • madziulec Bez komentarza. 19.04.06, 23:48
                      Nawet ja sie nie znizam do takich okreslen. Sorki. Wysiadam. Niestey od pizd
                      nikomu nie bede wymyslac. Przykro mi.

Jesli ktos ma tu zamiar to tolerowac - bawcie sie swietnie.
                      Twoj_cien jest cieniem rzeczywiscie - byl na forum mojego osiedla, tam robil
                      podobne rzeczy, posty zostaly usuniete, zreszt anareszcie admini wzieli sie za
                      ostre kasowanie podobnych wybrykow, wazanych za niesmaczne.
                      Wycieczki sobiste - na priv. Na temat kochanki mojego eksa i mojego eksa moge
                      opowiedziec wiele, nawet i to, jak okradli moje dziecko z pieniedzy - na co mam
                      konkretne dowody. A rzucanie miesem.. pozostawmy wlasnie osom\bom pokroju nowej
                      partnerki mojego eksa, ktory znizal sie do przemocy fizycznej w stosunku do
                      mnie i do mowienia 1,5 rocznemu wowczas Myszolowi jak bardzo mnie nienawidzi.
                      Aha - kochanka znizala si edo slania anonimow do mnie do pracy. Wiecej faktow???
                      Czy moze znow jakis nowy nick ada115 czy zuzia milion cos i prosba o kolejna
                      pomoc jak to ja mam niewiadomo ile pieniedzy?? To moze opowiemy jak to ojciec
                      przestal placic kredyt, ktory zaciagnal i zostawil mieszkanie, bo wymyslil w
                      swojej chorej glowie, ze nie istotne, ze mieszkanie do niego nalezy, on tu nie
                      mieszka i placic nie musi...

Juz sie nie chce pisac.
                      Takimi osobami nie warto si eprzejmowac. Bo fakty sa takie jakie sa. Ojciec
                      mimo walki przegrywa kolejne sprawy w sadzie i gdy sie nastepna zbliza - ataki
                      na moja osobe w internecie przybieraja na sile...
                      Ciekawe czy znow bedzie mnie nachodzil w pracy i bedzie wyprowadzany przez
                      ochrone budynku wink)))
                      • safrona Re: Bez komentarza. 19.04.06, 23:54
                        Coś ci się znowu miesza. Przecież twój stary wszystko wygrywa, żaliłaś się
                        właśnie na innym forum, sąd oddalił twoją apelację o podniesienie alimentów, ma
                        widzenia z dzieckiem, policja umorzyła sprawę jaką wniosłaś. SAMA O TYM
                        PISAŁAŚ. I bylaś wściekła. To co ty teraz odpierdzielasz?
                        • madziulec Re: Bez komentarza. 19.04.06, 23:58
                          Co wygral???
                          Alimenty? Przegral!
                          Widzenia? Wnioskowal o widzenia - zabieranie dziecka na weekendy i miesiac
                          wakacji, przegral, ma 8 widzen w miesiacu.
                          Przegral sprawe o paszport...

Co wygral???? Bo ja jakos nie widze.
                          Wiec troche pokory, bo widac, ze nie wiesz o czym piszesz wink
                          • safrona Re: Bez komentarza. 20.04.06, 00:01
                            Przegrał o podwyższenie alimentów? To znaczy, że kłamałaś wtedy.
                            Nie może zabierac dziecka? To też kłamałaś, bo pisałaś coś innego?
                            Policja nie umorzyła sprawy?
                            Kłamstwa, kłamstwa, kłamstwa
                            • madziulec Re: Bez komentarza. 20.04.06, 00:05
                              Przeczytalas co napisalam? (70% nie rozumie tekstu pisanego wink - ty tez nie
                              jak widac). Napisalam, ze przegral sprawe o alimenty.

Tu pozostalym nalezy sie pewne skromne dosc wyjasnienie,a le dosc wazne - to,
                              co pisze kolezanka opisalam tylko an jednym forum - Przemoc w rodzinie. Jest to
                              forum dosc wazne i jesli ta osoba wyniosla stamtad wiadomosci....
                              Zadna z kobiet bedacych tam nie jest bezpieczna.

Lepiej idz juz spac. Przeciez ty jestes szczesliwa matka, zona w odroznieniu od
                              nas zgorzknialych wink
                            • madziulec A co do zabierania dziecka 20.04.06, 00:06
                              jakos eks sie do tego nei pali...
                              Wiesz... Te rehabilitacje, przewijanie i problem z karmieniem...

Kochanka odwykla....
                              • safrona Re: A co do zabierania dziecka 20.04.06, 07:09
                                Z jakiego o przemocy? Ja nawet nie wiem, że takie istnieje.
                                Pisałaś o tym wiele razy, chocby tu:
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=40302393&a=40426575
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=40302393&a=40518016
                                i wielu innych miejscach.
                                Ty nie wiesz
                                gdzie co piszesz?
                                • madziulec Re: A co do zabierania dziecka 20.04.06, 08:24
                                  Juz nie mozesz spac niespelniona matko wink???
                                  • safrona Re: A co do zabierania dziecka 20.04.06, 08:34
                                    Niespełniona matko??smile)
                                    A niby dlaczego, bo nie kumam....?
                                • madziulec Safrona ;-) 20.04.06, 08:33
                                  Wczorajsze moje informacje nie sa wiadomoscia na temat dokladnego przebiegu sprawy. jak widac jestes dokladniej poinformowana. A problem polega na tym, ze o tym pisalam tylko na jednym zamknietym forum.

O tym juz zawiadomilam zarowno admina forum gazety jak i zalozycielke tamtego, zamnknietego forum.
                                  Mysle, ze ze wzgledu na bezpieczenstwo kobiet tam piszacych jest to wskazane.
                                  • safrona Re: Safrona ;-) 20.04.06, 08:37
                                    A ja coś pisałam o przebiegu? Informuj, informuj kogo chcesz, szkoda tylko, że
                                    te twoje informacje niewiele mają wspólnego z prawdą i wprowadzą niepotrzebny
                                    zamęt. Ale ty chyba lubisz zamęt i jątrzenie, prawda?
                                    A jak będę miała dziś jeszcze czas to znajdę inne miejsca gdzie też o tym
                                    pisałaś.
                                    • nina_ricci Re: Safrona ;-) 20.04.06, 08:54
                                      Madziulec jest jedyna w swoim rodzaju. Sama wkleja posty z zamkniętych for na
                                      inne i myśli, że każdy tak jak ona ma naturę gnidy. Czarno na bialym
                                      napisałaś: "Zlozylam doniesienie o znecaniu sie psychicznym. Przesluchiwano
                                      mnie dwa razy.
                                      Za jakis czas dostaje informacje z prokuratury o umorzeniu dochodzenia w
                                      sprawie ... grozb karalnych!!!" Buhaha. Nic dodać, nic ująć, nic więcej nie
                                      trzeba. I nie tłumacz się teraz głupio, bo śmieszna jesteś.
                                      • madziulec Re: Safrona ;-) 20.04.06, 08:57
                                        Ninka... Tez gnidka.. Nawet nie wiesz co to jest. Do gnidy to kazdemu z nas daleko, nawet i Tobie.
                                        Nie mam zamiaru dyskutowac z biednymi samotnymi matkami, ktore nie wiedza nawet jak i co ze soba zrobic.

Aha.. Problem jeszcze jeden... Chcialam tylko powiedziec, ze lecicie na facetow jak muchy na lep wink)) Udowodnic ???? smile
                                        • nina_ricci Udowodnij:))) n/t 20.04.06, 09:00
                                          • madziulec Re: Udowodnij:))) n/t 20.04.06, 09:13
                                            A popatrz na forum
                                            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34954
                                            i na ten watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34954&w=37346421&a=37349025

Powiem tylko - nie jedna osoba sama z siebie napisala do Olafa.... smile) i zeby bylo smieszniej zaprosila go do domu.....

Co za problem wink?????
                                            • nina_ricci Ty wiesz co to żarty? 20.04.06, 09:18
                                              • madziulec Re: Ty wiesz co to żarty? 20.04.06, 09:19
                                                Wlasnie wiem wink
                                                Tak wygladaja zarty, ktore sie robi z Was.
                                                Za to jak sobie po kims jezdzicie. To co?? Ciag dalszy????
                                                • nina_ricci Z jakich nas? 20.04.06, 09:25
                                                  Bo się pogubiłam w tym twoim bełkocikusmile)
                                                  • madziulec Re: Z jakich nas? 20.04.06, 09:27
                                                    Bo nalezysz do 70% Polakow, ktorzy nie rozumieja tekstu pisanego.
                                                    Przeczytaj sobie na glos, zrozumiesz wink
                                      • snakada ładnie bronia się nietypowe 20.04.06, 09:02
                                        Typowe wyzwiska i obrażania.Wszystkie panny są dobre do czasu aż się znudzą .
                                        Jak sie znudziły to zaczęły na privach obmawiac i szkalować.Przoduje w tym
                                        właśnie Bei.Udaje świetą matkę Teresę a tak naprawdę wsadza szpile i obmawia
                                        ludzi.
                                        A te pościki są w stylu sheenaz albo kornelci75.Ot takie niedopieszczone panny
                                        co siedzą 24 na dobę na forum.
                                        Skoro tam jest takie miłe gniazko to dlaczego obmawiacie sobie tyłki nawzajem i
                                        plujecie na każdego?
                                        Można tu wkleić tekst jaki mówiłyście o sakadzie i jej ciąży z nowym facetem.
                                        Tylko ja nie mam zamiaru zniżać się do dna.Wy jesteście na dni i tam już
                                        pozostancie.
                                        Madziulec znam z forum ukrytego o chorobie i wiem jakie byłyście i jesteście
                                        miłe.Ja również podczytuję forum na hasło jakie dała jedna z was.
                                        Szkoda słów,typowy kurnik z kwokami ale zabawę mamy z tego niezłąsmile
                                        • nina_ricci Ty gadasz sama ze sobą?:))) Jakiś bełkot n/t 20.04.06, 09:07
                                    • madziulec Re: Safrona ;-) 20.04.06, 08:55
                                      A ja juz znalazlam czas i poinformowalam administracje forum o tym watku wink I ze zadam wyciecia, bo mnie obrazono i czekam na odpowiedz, a, ze zwyzywana zostalam od "pizd" to mysle, ze tego nie zostawia...

Zreszta mysle, ze zalozyciel tego forum bedzie szybszy.
                                      W koncu o wyzszy poziom trzeba dbac a nie o rynsztok.
                                      • nina_ricci Buhahaha 20.04.06, 08:57
                                        Ty nic tylko "informujesz". Niezły z Ciebie konfident i kapus.
                                        • madziulec Re: Buhahaha 20.04.06, 08:58
                                          No jasne. Bo nie chce mi sie z idiotkami, ktore mecza sie same ze soba i zakladaja kolejne fora, bo si enie moga wyzyc rozmawaic.
                                          Po co?? Lepiej tamtej, ze kogos od pizd wyzwala? Pewnie tak, w koncu to jej jedyny od wielu lat orgazm........
    • madziulec Drogie SAMOTNE matki 20.04.06, 09:10
      Pewnie wam znacznie lepiej jak wyzwiecie kogos od pizd, gnid i tego typu osobowowsci.
      Zawsze mnie uczono, ze czlowiek chcac ukryc swoje cechy wykazuje, ze wlasnie takimi sie legitymuje.
      Klamstwa? Coz... Nie klamie. Pokazano mi tylko wczorajsze watki wink Pozostale dotyczace znecania sie psychicznego i fizycznego musianoby wyniesc z zamknietego forum - na temat przemocy fizycznej. Coz... Nie wyniesiono?/ pewnie zaraz to zrobia wink)) Co za problem.

Na forum osiedlowym juz porute robiono, iles nickow sie pojawialo. Zrobiono juz z wami porzadek. Na forum samodzielnych (zalozonym przez virtual) nie pisze - mam zablokowany nick. Cisza, jakos nie ma problemu, bo rowniez i na moj temat nie pojawiaja sie obrazliwe posty.

Moze zaprosze was na kilka for zamknietych - jestem na kwietniowych mamusiach 2004, e-mamach nie ziejacych jadem, i jeszcze kilku innych. Zapraszam. Poprobujcie i tam popisac wasze wspaniale rewwelacje o skrobankach, tym, ze mnie chlop zostawil i innych debilizmach, ktore kompeltnie nikogo nie interesuja. Radze tez pojsc do telewizji - aha, ostatnio odzywal sie do mnie podobno pewien pan z TV$. Dziwnym trafem mial to samo IP, co noo_tak, ktora obrzucala mnie blotem. Podal swoj numer telefonu, wiec sprawa jest bardzo ciekawa, jestem z nim w kontakcie i w trakcie wyjasniania, dlaczego jakas durna osoba podaje czyjs telefon, by kogos pograzyc.

Nie znikne z internetu - robie sporo dobrego dla ludzi, czego zadna z was nigdy nie zrobila. Bo wolicie jatrzyc, ziac jadem i tyle. Zadna z was nie wymyslila nigdy by napisac pod innym nickiem np. porade ze .... mozna odebrac prawa rodzicielskie gdy rodzice nie sa razem wink)) Zaskoczone??? A jednak ;_0 Bo niby wszyscy tak doskonale tu sie na prawie znaja i obracaja w meandrach KRiO.

Nie zabilam nikogo. Nie zabilam nikomu ojca i matki.
      Zostawcie mnie w spokoju.

Tak jak napisalam - sprawe zglosielam wczoraj do admina gazety (na adres forum.abuse@gazeta.pl) i kazde tego typu teksty i wyzwiska jak wczoraj bede tam zglaszac. Nie mam zamiaru tego puszczac plazem.
      Przykro mi.

Jeszcze jedno - ze wzgledu na to, iz osoba, ktora pisze tu jako safrona i inne ma podobny jezyk do noo_tak, od ktorej dostawalam bardzo brzydkei maile z wyzwiskami i ktora ma super inforamcje na temat nietypowych mam podejrzewam, ze jest to jedna z nich. ja do nich nic nie mam - ale one do mnie tak, dowodem na to jest link do mojego bloga caly czas dumnie tkwiacy na glownej stronie ich forum. MOze czas sie puknac w glowe i zbastowac?

I na tym koncze, bo to nie miejsce aby poruszac problemy osobiste i innego forum.
      I mam dosc wycieczek osobistych, to podkreslam.
      • safrona Re: Drogie SAMOTNE matki 20.04.06, 09:17
        madziulec napisała:

. Pokazano mi tylko wczorajsze watki wink Pozostale d
        > otyczace znecania sie psychicznego i fizycznego musianoby wyniesc z
        zamknietego
        > forum - na temat przemocy fizycznej.

Przdwczorajszy, jesli chodzi o ścisłość. A co mam jeszcze pokazać, to nie
        wystarczy? Nic wiecej wszak nie pisałam, ani o przemocy fizycznej, ani
        fizycznej. chodziło o umorzenie, tak?
        • madziulec Re: Drogie SAMOTNE matki 20.04.06, 09:20
          No tak. Przepraszam. Z lekka jestem niewyspana. Rzeczywiscie juz 20.

Znalazlas tylko 2 watki???
          Wyszukiwareczka nie dziala?
          • safrona Re: Drogie SAMOTNE matki 20.04.06, 09:22
            A co, to ci nie starczy?
            • madziulec Re: Drogie SAMOTNE matki 20.04.06, 09:25
              Nie. Bo tak naprawde nie jestes taka sobie osobka z netu i dobrze o tym wiemy nieprawdaz?????smile)))

Ale kariera kolejnego nicku zaraz sie skonczy wink Jaka szkoda. Glowka szczurza bedzie musiala ruszyc i wymyslac cos nowego... Hmmm, a tu coraz trudniej. Bo swojego imienia i nazwiska nie mozna uzyc.

Za duzo o mnie wiesz. I wiadomo skad wink
              • safrona Re: Drogie SAMOTNE matki 20.04.06, 09:30
                Cooo? Domyślam się, że pijesz do tego, ża ja niby kochanka, tak? Bo to twoje
                ulubiona zagranie w rozmowach, nieraz widziałam. A przecież "twój cien" miał
                być też kochankąsmile Nie za dużo nas? Oj kulą w płot teraz zasadziłaś.
                wydaje mi, ze psychiatra naprawdę by się przydał tobie.
                • madziulec Re: Drogie SAMOTNE matki 20.04.06, 09:31
                  A czy ja to napisalam? Poza tym - nie pije. To tez powinnas juz o mnie wiedziec.
                  Ni ewiesz? Widac mylisz mnie z kims innym wink)))
                • madziulec BTW Safrona 20.04.06, 09:34
                  jakie smutne i veznadziejne musi byc Twoje zycie skoro nie masz nic innego do roboty tylko wyszukiwac w siebi posty madziulca i pisywac pod coraz to innymi nickami wink))

Fascynujace zadanie i ciekawa misja zyciowa.
                  • safrona Ty nigdy nie słyszałaś zwrotu 20.04.06, 09:40
                    pić do kogoś lub do czegoś? i że wcale nie oznacza to picia alkoholu?smile). I
                    nie piszę do ciebie pod różnymi nicksmi, ty po prostu masz wyjątkowo
                    wielu "przyjaciół" na forum, którzy cię "bardzo lubią".
                    gdybyś nie poznała, tak jak z tym piciem - to była ironia.
                    • madziulec A wlasciwie dlaczego 20.04.06, 09:49
                      ja mam ci cos tlumaczyc? Jestes dla mnie nikim.
                      Robi eglupote, ze sie wdalam z toba w pyskowke.
                      Powinnam w ogole zignorowac Twoje posty, przechodzac nad tym do porzadku dziennego.

Psy szczekaja, karawana idzie dalej.

Coz, niektorymi nie nalezy sie przejmowac.

A wielu przyjaciol.. Coz, jakby to powiedziec - to ciagle jedna i ta sama osoba wink) Wczoraj sobie to posprawdzalam wink Fascynujace prawda????
                      • safrona To zignoruj 20.04.06, 09:54
                        Posprawdzałaś? ciekawe tylko jaksmile musiałabyś być głownym adminem gazety, a o
                        to cię jednak nie podejrzewam.
                        Ależ ty zmyślasz! W realnym życiu też tak masz?
                        • nina_ricci Re: To zignoruj 20.04.06, 10:02
                          Albo się włamala do systemu skoro sprawdziłasmile) To chyba trzeba gdzieś
                          zgłosićsmile Koniecznie.
                          • madziulec Re: To zignoruj 20.04.06, 10:06
                            Zglaszaj wink) Najlepiej do samego Pana Boga. I zadzwon na Aniol Panski.
                            Tez polecam.
                        • madziulec Re: To zignoruj 20.04.06, 10:05
                          Nie zmyslam. Wystarczy bardzo prosto kilka programow sciagnac.
                          Ale naiwnosc ludzka nie zna granic.
                          • safrona Re: To zignoruj 20.04.06, 10:13
                            Powiem ci jedno. Nie opowiadaj mi tu bajek o programach, którymi można
                            szpiegować ludzi na forum, bo takich nie ma. zmyślasz, bo ja po prostu WIEM że
                            to nieprawda, nie jestem twoim_cieniem, nie jestem kochanką , i gdybyś to
                            naprawdę jskimś cudem sprawdziła to i ty byś wiedzała. Jeśli znasz moje IP to
                            podaj mi je teraz.
                            • madziulec Re: To zignoruj 20.04.06, 10:19
                              Nie musze Ci podawac nic. Ty sama wiesz kim jestes i zaufaj mi - ten watek zniknie i twoje wyzwiska rowniez wink))

Nikt bezkarnie nie moze wyzywac ludzi. Uwierz w to.
                              • safrona nudno się robi:-) 20.04.06, 10:29
                                Spadam.
                                • madziulec Re: nudno się robi:-) 20.04.06, 10:36
                                  Na innych forach (patrz: nietypowe) od dawna nic sie nie dzieje. Ilez mozna patrzec na te same zdjecia Kindziorzycy i zachwycac sie mowiac ze to ladne dziecko,a na priv pisac, ze brzydactwo jakich malo??? smile

Pozdrawiam, zyczac sukcesow w obgadywaniu i zbieraniu blota w rynsztoku.
                                  • safrona No i co? Wątek nie zniknął:-) 21.04.06, 23:32
                                    A tak się odgrażałaś. Donos nic dał, co?
                                    • madziulec Re: No i co? Wątek nie zniknął:-) 22.04.06, 08:23
                                      Za to nick twoj_cien juz tak smile))))

Teraz czekam az netia zareafuje zgodnie z ustawa prawo telekomuniakcyjne wink))

Osoba jest w Katowicach wink
                                      Coz... Idiotyzmem bylo pisac do mnie ....
                                      • safrona Re: No i co? Wątek nie zniknął:-) 22.04.06, 10:05
                                        Z Katowic powiadasz? A przecieź to miała być kochanka z "okolic Warszwawy" hehe
                                        • madziulec Re: No i co? Wątek nie zniknął:-) 22.04.06, 10:21
                                          Neti apowiadomiona. Nie chce mi sie z Toba rozmawiac. Wkleje tylko jeszcze
                                          jeden tekst :

Jeśli są to wyzwiska, sprawa
                                          podlega pod Kodeks Cywilny, pod artykuł 23:
                                          Dobra osobiste człowiueka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda
                                          sumienia, nazwisko
                                          lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania,
                                          twórczość naukowa,
                                          artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska pozostają pod ochroną prawa
                                          cywilnego niezależnie od
                                          ochrony przewidzianej w innych przepisach.
                                          Artykuł 24 zaś mówi o tym, jak chronić mozna swoje dobra osobiste:
                                          1. Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać
                                          zaniechania tego
                                          działania, chyba, że nie jest ono bezprawne.
                                          W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła
                                          sie naruszenia,
                                          dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności
                                          ażeby złożyła
                                          oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach
                                          przewidzianych w kodeksie może
                                          on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy
                                          pieniężnej na wskazany
                                          cel społeczny.

To odpowiedz z portalu Gazeta.pl.

Pomysl, ze ty moje dobra osobiste tez naruszylas wink
                                          Zapomnialam i o tobie wink)))

Aha i
                                          oprator ma prawo zawiesić świadczenie usług abonentowi jeśli abonent
                                          - narusza prywatność lub dobra osbiste innej osoby korzystającej z usługi
                                          - wykorzystuje usługe do cełow sprzecznych z prawem lub dobrymi obyczajami

Czy dalej sie bawimy???

Bo ja mysle, ze przestaniesz....
                                          • safrona Re: No i co? Wątek nie zniknął:-) 22.04.06, 10:36
                                            Nie, nie przestanę. W takim razie przczytaj swoje posty i zobacz jak ty
                                            naruszyłaś moje (i nie tylko moje) dobra osobiste. Wyzwiska, insynuowanie, że
                                            jestem kochanką, grożenie, że bedziesz mnie szpiegowac po IP I czy nawet wręcz
                                            szpiegujesz) i jeszcze trochę. To gdzie to trzeba zgłosić?smile
                                            • madziulec Re: No i co? Wątek nie zniknął:-) 22.04.06, 12:17
                                              Insynuowanie, ze ktos jest kochanka nie jest naruszaniem dobr osobistych wink
                                              Wyzwiska natomiast TAK wink))

Polecam regulamin gazety wyborczej wink zarowno ten pocztowy jak i forumowy wink))
                                              MIla lektura.
                                              Aha. Mialo cie tu nie byc wink))
                                            • madziulec A co do usuwania watkow - slepa jestes ;-)))) 22.04.06, 12:23
                                              Samodzielne mamy

[...]
                                              Autor: twoj_cien
                                              Data: 19.04.06, 23:33 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                                              Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .

• safrona Re: A co do usuwania watkow - slepa jestes ;-)))) 22.04.06, 12:38
                                                To ty nie rozróżniasz wątków od postów, haha. Wątek cały został, usunięto tylko
                                                malutki fragmecik - słownie dwa posty na 70. Niewiele wskórałaś krótko mówiąc.
                                                A skoro jesteśmy przy prawdzie, mozesz wskazać chociaż jedno wyzwisko, którym
                                                rzekomo cię obrzuciłam? Chociaż jedno.
                                                • madziulec Re: A co do usuwania watkow - slepa jestes ;-)))) 22.04.06, 12:41
                                                  Bo tylko o to prosilam administracje forum wink)
                                                  O nic wiecej.
                                                  Aha... Nadal czekamy na reakcje Netii.. Mysle, ze ktos bedzie bardzo
                                                  zaskoczony, w regulaminie Netii bowiem jest wyraznie napisane, ze musza odciac
                                                  dostep, gdy ktos wyczynia takie rzeczy a wyslalam adminowi sieci konkretne
                                                  maile, gdzie jest IP wink))

Coz, mi juz sie nie chce bawic wink Wiec .. mozna potem probowac - neostarde.
                                                  Tez wiem, mozemy sie oszukiwac, ze IP dynamiczne i podobne duperele. jest to
                                                  nieprawda.
                                                  Sferia i inne tak samo.

Admin musi reagowac wink I juz.
                                                  Takze nie boj sie wink Pierwsze co - leca posty, drugie - konto, a trzecie -
                                                  dostep do internetu wink
                                                  Smutne, ale prawdziwe.
                                            • madziulec Do Safrony 22.04.06, 12:59
                                              Tak swoja droga...

Zastanawiajac sie dluzej na d tym co sie dzieje na tym forum i innych - nagonka
                                              na moja osobe trwa. Ja sobie mysle, ze ktos musi jednak byc powaznie chory albo
                                              zupelnei nie miec co robic - wyszukiwanie mojej osoby po calym internecie
                                              (sprawdzanie, czy madziulec to madziulec), sprawdzanie co napisalam i czytanie
                                              tego...
                                              Kurcze, to wymaga od cholery czasu.

Wiec albo jest to osoba, ktora napisala mi kiedys "zalazlas mi za skore" albo
                                              po prostu niezrownowazona psychicznie.
                                              Wolalabym sklaniac sie do tej drugiej opcji.

A prawde mowiac do zadnej - i zakonczyc temat.
                                              Bo ostatnio mam co robic i juz mi sie nie chce wyjasniac nieporozumien i prosic
                                              i wykasowywanie kolejnych postow i kasowanie kolejnych kont z kolejnych portali.
                                              • safrona Re: Do Safrony 22.04.06, 13:22
                                                Rozczulasz mnnie, doprawdy.
                                                Zamiast odpowiedzi na pytanie zasypujesz mnie potokiem słow, najpierw o
                                                netii,co średnio mnie interesuje, bo nie mam z nią o wiele wspolnego, apotem
                                                głupoty o jakimś prześladowaniu i nagonce. Ja myślę, a nawet jestem pewna, że
                                                masz po prostu wyjatkowo wielu wrogow na forum, nie jest to wcale jedna osoba.
                                                W końcu te bananowania Ciebie na różnych forach nie są przypadkiem, prawda?
                                                Skądś to się brało i miało przyczny jakieś.
                                                A np. ja wcale nie mam hobby szukania twoich postów, tylko użyłam wyszukiwarki
                                                jako argumentu w dyskusji.
                                                I jakby ci tu powiedzieć o tym niezrównoważeniu psychicznym..... a już lepiej
                                                nic nie powiemsmile
                                                • safrona A jeszcze jedno 22.04.06, 13:28
                                                  Twoje twierdzenie teraz, że chciałaś tylko usunięcia dwóch pościków jest tak
                                                  żałosnym kłamstwem, że głowa mała. Cały wątek odgrażałaś się, że wątek zniknie
                                                  i moje posty też. A nawet mój nick hehehe.
                                                  • madziulec Re: A jeszcze jedno 22.04.06, 13:44
                                                    A chcesz tego?/ Zero problemu wink))
                                                    Naprawde. To prostsze niz Ci sie wydaje wink))

Ja tez myslalam, ze trzeba nie wiadomo czego i na poczatku mialam olewke ze
                                                    strony Gazety.. Coz.. Regulamin zostal po cos jednak przez nich ulozony i
                                                    trzeba go czytac.
                                                    Ty widac nie czytalas wink))) Chcesz starcic konto??? Widac az sie palisz.

Nie o mnie swiadcza te durne posty, naprawde. Zazwyczaj o osobie atakujacej i o
                                                    jej poziomie wink)))

Zalosne. Bo nawet nie warto sie nad tym zastanawiac wink
                                                • madziulec Sami wrogowie ;-))) 22.04.06, 13:42
                                                  DFascynujace ;_0 Naprawde.. Najbardziej fascynujace jest to, ze np. numer IP,
                                                  ktory mi sie objawil nalezal do jednej z nietypowych - majac j podobno dziecko
                                                  z porazeniem mozgowym....
                                                  Czyzby nie miala co robic? Pewnie nie... Bo takie dziecko niewiele wymaga.
                                                  Nudza sie ludzie, oj nudza. Sa sfrustrowani i zamiast sie wyzyc w silowni
                                                  szukaja nie wiadomo kogo i nie wiadomo gdzie.

Wrogowie? Coz. Wybacz. matki ani ojca ci nie zabilam. Jak wiesz nie znamy sie ;-
                                                  )0 jaki masz wiec powod w dowalaniu?? Czysta przyjemosc? sadyzm???

Tacy sa ludzie?/ nie, to sie leczy wink
                                                  Wlasnie na tym polega Twoje niezrownowazenie wink I zakladanie kolejnych kont i
                                                  udawanie, ze nic o tym nie wiesz.
                                                  • safrona Re: Sami wrogowie ;-))) 22.04.06, 13:59
                                                    Oj ty sie nudzisz, bo na każdy mój post dajesz dwasmile
                                                    A tak poważnie. Pogrążasz się każdym swoim postem, nie mam wielu nicków, co mi
                                                    zawzięcie insynuujesz, mam tylko jeszcze jeden nick. A wiesz dlaczego go nie
                                                    używam teraz , żeby uniknąc takich personalnych i beznadziejnych wycieczek
                                                    jakie zademonstrowałaś przed chwilą, niestety coś tam o mnie wiesz, byłam
                                                    naiwna, że pisałam o sobie mając świadomosc, że to czytasz i wykorzystasz to.
                                                    Jak możesz komuś wypomnieć i użyć tego jako argumentu, że ma dziecko z
                                                    porażeniem mózgowym??? Wiesz, to jest niemoralne. Tak osoba o malutkim chociaż
                                                    poczuciu przyzwoitości nie postąpi. Trzeba być pozbawionym zasad, jakiejkolwiek
                                                    kultury i po prostu serca.
                                                    Nie chcę już tobą rozmawiać, trochę bawiła mnie ta "dyskusja" do tej pory, ale
                                                    teraz przestala. Nie spotkałam jeszcze nikogo na forum, kto by się tak
                                                    zachowywał. Jestem zbulwersowana, wypominać komuś chore dziecko. I ty jesteś
                                                    matką? Dno.
                                                  • madziulec A mnie nie bawilo. Nigdy 22.04.06, 14:19
                                                    Bo to co demonstrowalas bylo zalosne, po prostu zalosne i zenujace. jak mozna!
                                                    Po prostu jak mozna.

Coz.. Chyba wkleje taki poscik dlaczego inni bawia sie czyims kosztem.

A potem zadam Ci to pytanie... Przez telefon pasuje?????
                                                  • safrona Re: A mnie nie bawilo. Nigdy 22.04.06, 14:57
                                                    A co ty znasz mój telefon???? Mam nadzieję, że nie i nigdy nie poznasz. I co
                                                    znowu konfabulujesz o jakimś poście? Skończ już te brednie.
                                                  • brooni Re: Sami wrogowie ;-))) 22.04.06, 22:21
                                                    madziulec napisała:

> - majac j podobno dziecko
                                                    > z porazeniem mozgowym....
                                                    > Czyzby nie miala co robic? Pewnie nie... Bo takie dziecko niewiele wymaga.
                                                    > Nudza sie ludzie, oj nudza

Takie dziecko niewiele wymaga???? I matka sie nudzi?
                                                    Ty w ogóle wiesz co napisałaś? I ile matek teraz obraziłaś?
                                              • madziulec Poza tym ty safrona nie istniejesz ;-) 22.04.06, 13:49
                                                jestes kolejnym wcieleniem nikogo wink

A moze wlasnie kogos, kogo doskonale znamy wink))

Bo masz informacje sprzed dosc dawna wink I nieaktualne sa juz bardzo. jak by to
                                                rzekl moj eks - zmien informatora wink

I nie wierz w to, co pisze wink
                                                • nina_ricci Madziulec przegięłaś 22.04.06, 14:02
                                                  Z tym porażeniem mózgowym
                                                  miałam się już nie odzywać, bo nie warto, ale mną zatrzęsło
                                                  To Ty powinna być zabanowana i to dawno.Tylko z litości każdy ci odpuszcza
                                                  • madziulec Nina czyzby??? to poczytaj 22.04.06, 14:17
                                                    Wiesz co? Taka jest prawda. Sprawdzilam. Kiedys dostalam sporo maili od
                                                    kolezanek z nietypowych - niestety mam bardzo zly zwyczaj zachowywania tego -
                                                    zly, bo zasmiecam sobie skrzynke niepotrzebna korespondencja. jakze jednak
                                                    potrzebna tym razem.

W kazdym maily stoi jak byk numer IP - niestety. Tak samo z neostardy jak i z
                                                    kazdego innego providera.
                                                    Nie pamietalam skad byly rozne kolezanki z nietypowych.
                                                    Wiem tyle tylko, ze nadal nei odpuscily i link do mojego bloga wisi i kluje w
                                                    oczy - choc blog dawno na haslo. nie, one nie odpuszcza.

Popatrzylam sobie w te posty - a wiesz dlaczego?? Bo ataki jakos sie zaczely po
                                                    tym, jak jedna z kolezanke zostala przeze mnie wlasnie oficjalnie poinformowana
                                                    jak zostala okreslona na forum nietypowe - podobie jak ja tutaj (w tym
                                                    wywalonym poscie), wyzwano ja po p..z i tp.
                                                    Nieladnie no nie? A jednak od tego moementu komentarze sie pojawialy na forach
                                                    gdzi enie mogalm ich skasowac, ze ja to jestem wredna, bo mnie chlop zopstawil.

I wiadomosci byly.. lekko przestarzale, wlasnie z okresu mniej wiecej do
                                                    sierpnia wink))
                                                    Przykre to, lecz prawdziwe.

Nina, ja mam dosc zabaw. mam dosc atakow osobistych. ty tez bys ich miala dosc,
                                                    gdyby Ciebie dotyczyly i mysle, ze mimo oczywiscie pewnie innej teraz
                                                    odpowiedzi, reagowalabys podobnie - wpierw zaczelabys odpowiadac, probujac
                                                    prostowac, potem delikatnie prosilabys - dajcie juz spokoj, to nie jest
                                                    smieszne. Az wreszcie tak zwany wk.. rw.
                                                    Sorki za ostre slowa. Mialam byc grzeczna i to obiecalam LaBombie.
                                                    Ale mam dosc chamstwa. Tego ze ktos jawnie mnie atakuje.
                                                    jesli admin mnie zbanuje - ok. Tu akurat nie mam nic przeciwko.
                                                    mam nadzieje, ze moich oponentow przynajmniej rowniez, bo akurat za uzywanie
                                                    tego rodzaju broni powinni.

To tyle. I koncze temat, bo nie mam dzis czasu na durne przedszkolne zabawy, na
                                                    ktore kolezanka safona ma czasu do bolu
                                                  • nie_typowa Re: Nina czyzby??? to poczytaj 22.04.06, 14:55
                                                    Madziulec poza tym że jest to
                                                    chamtwo co zrobiłaś
                                                    wyniosłaś informacje z forum prywatnego
                                                    i osobiste sprawy jej jej i jej dziecka
                                                    ---------------------------------
                                                    dlatego zgłaszam to do administracji z szerokim uzasadnieniem
                                                  • madziulec Re: Nina czyzby??? to poczytaj 22.04.06, 15:35
                                                    Nie wynioslam

Przypominam, ze Penielina umiescilam na waszym jakze wysoko moralnnym forum
                                                    korespondencje moja i jej.
                                                    Co rzeczywiscie zostalo zgloszone do adminow forum.

Przypominam, rowniez akcje szukania szpiega - i udzial w tym owczesnego
                                                    moderatora spolecznego jakim byla wasza kolezanka.

Uderz w stol.
                                                    Ja mam sporo argumentow.
                                                    Problem w tym, ze to wy ich nie macie
                                                  • safrona Re: Nina czyzby??? to poczytaj 22.04.06, 15:42
                                                    Podziwiam spokój dziewczyn z mam nietypowych. Jak to nie wyniosłaś, a kto
                                                    napisał o dziecku z porażeniem, zresztą o innych dzieciach też pisałaś, że
                                                    brzydkie, że jakieś, nie wiadomo po co. Zobacz, że nikt twojego dziecka się nie
                                                    czepia, każdy ma więcej klasy od ciebie.
                                                  • madziulec Re: Nina czyzby??? to poczytaj 22.04.06, 15:56
                                                    Problem polega tylko an tym, ze nie napisalam o kogo konkretnie chodzi.
                                                    oczywiscie starzniczki moralnosci od razu wiedzialy.
                                                    Ciekawe, ze nei stanely nigdy w obronie mojej czy... chocby innej nietypowej,
                                                    okreslanej.. mianej pizdziska.

Coz, widac jak ktos nie z nami to przeciwko nam i trzeba wtedy go zniszczyc.

Aha, czepianie sie mojego dziecka juz tez przeszlam wink I rozmowy o klasie....
                                                    Oj, czego to juz nie bylo....
                                                  • safrona Re: Nina czyzby??? to poczytaj 22.04.06, 15:59
                                                    Strażniczki jeśli już, a nie strarzniczki. Ja nie wiem o kogo chodzi, ale ta
                                                    osoba wie, że to o niej niestety. I o to właśnie tu chodzi, ale ty tego nie
                                                    zrozumiesz.
                                                  • madziulec Wzruszajace. 22.04.06, 16:03
                                                    Paq tez wiedziala, ze to o niej.
                                                    I bardzo sie ucieszyla, ze pewna osoba tak o niej pisala...
                                                    Bardzo.

Naprawde.
                                                    I ja uwazam to za k.. stwo obgadywanie kogos za plecami, ale to takie..
                                                    nietypowe prawda?? Ilez zdjec sobie przesylalismy z komentzrami jakie dane
                                                    dziecko jest brzydkie, a potem na forum watki byly z zachwytami nad tym samym
                                                    dzieckiem. Myslalam, ze czytam wypowiedzi innych osob.
                                                    Tak samo - rozmowy przez telefon i watki na forum. Tak jakby ktos inny pisal.

KOniec - inne forum, nie to. Niech sie smaza w swoim sosie. I juz. niech maja
                                                    swoje problemy.
                                                    Kazdy je ma.
                                                  • safrona Re: Nina czyzby??? to poczytaj 22.04.06, 15:38
                                                    Safrona, a nie safona. Naucz się czytać. A kto ma czas tak naprawdę, to policz
                                                    sobie ile napisałaś postow, a ile ja. Albo już nie licz - podam ci, ty 50, a
                                                    ja 19 .
                                                  • madziulec Ciesze, ze ze umiesz liczyc ;-) 22.04.06, 15:57
                                                    Mialo cie tu nie byc. Mial byc twoj ostatni post, obiecywalas to..

Bilobil? Co ci kupic?
                                                  • safrona Re: Ciesze, ze ze umiesz liczyc ;-) 22.04.06, 16:02
                                                    A ile razy ty obiecywałaś, że kończysz rozmowę. O nie sposób zliczyć.
                                                    .
                                                  • madziulec A moze powiedziec ze jestes wredna jedza 22.04.06, 16:00
                                                    ktora odkrywa wielka przyjemnosc w dopiperzaniu mi?
                                                    Bo tak naprawde twoje zycie jest beznadziejen? I cos trzeba robic?

tak jak napisas.. do jakiegos czasu cie to bawilo. Baw sie czyms innym, nie
                                                    wiem - kup wibrator,. cokowlwiek.. MOze nie wiem, zacznij sie wyzywac bedac
                                                    jakos przydatna w spoleczenstwie.
                                                    narazie widac, ze twoja osoba jest zbedna, wrecz szkodliwa. I wykazuje cechy
                                                    sadystyczne - ja juz dawno takie osoby jak ty przyrownuje do .. hitlerowcow.
                                                    tez odczuwali podniecenie porownywalne do seksualnego i jakas niesamowita
                                                    przyjemnosc w znecaniu sie psychicznym i fizycznym..

Aha.. Ty nawet szczurze nie mas zodwagi przyanc si ekim jestes.
                                                    Dopoki nie przyznasz sie- koncze dyskusje, z osobami tego pokroju, zlodziejami,
                                                    prostytutkami nie zadaje sie. Przykro mi.
                                                  • safrona Lecz się. The End 22.04.06, 16:02
                                                  • madziulec Polecam psychiatre moja droga ;-)) 22.04.06, 16:04
                                                    od dawna ... to juz wiesz.
                                                    Bo nie mozna byc najmadrzejszym wink)))

Rzuca sie na glowe.
    • madziulec Za anonimowe telefony dziekuje 22.04.06, 22:24
      Swoj numer podawalam tylko na dwoch forach...
      Wiec dajcie se juz siana.
      Zajmisie sie swoimi sprawami.
      Aha - to drugie to reflux-organizacja wink))

Mowie to, by pozostali, ktorzy czytaja sobie przemysleli.
      Babski glos mowiacy mi, ze ma mi cos do przekazania mnie nie interesuje.
      Wiadomosci prosze przesylac mi sowa wink))) lub wykorzystywac inne srodki z
      harrego Pottera ;-0
      • snakada najłatwiej opluć leżącego 23.04.06, 18:45
        Madzulec jest zła bo ma gdzieś byłego męża i załazi mu za skórę aby zdobyc
        alimenty na dziecko.To jest złe bo jak może ona ganiac pana i władcę po sądach.
        Najlepsze jest to,że ona nigdy nie powielała zdjęć,nie odsyłała cudzych
        wiadomości,nie komentowała wyglądu.
        Kilka nudzących się pań zrobiło sobie kozła ofiarnego i zmieniło nicki aby
        podocinać jej.
        Wszystkie są znane z poprzedniego forum.
        Może macie ochotę pooglądać pijaną P.,nawiedzoną K.i znudzoną M,która zamiast
        pilnować dziecka woli wycieczki na działki żeby pochlać i poobmawiać.
        Tekst był wstawiony więc można było zapoznać się jak wypowiada sie kolezanka o
        koleżance.
        Szkoda słów.
        • twoj.cien Re: najłatwiej opluć leżącego 23.04.06, 19:29
          Madziulec została wywalona z nietypowych, bo zachowywała sie tam podobnie jak na
          innych forach - tłumaczenie, na czym jej zachowanie polegało jest tu chyba zbędne.
          Poczuła sie bardzo urażona, wiec dzięki koleżance z Nietypowych, która
          udostępnila jej swoje hasło, nadal podczytywała forum. Zaczęła wynosić
          informacje i zamieszczać je na swoim blogu. Gdy sprawa sie wydała, a jej
          admiratorka takze została wywalona, madziulec postanowiła uzyc innego sposobu,
          aby być na bieżąco z tym, co sie działo na MN. Dogadała sie z jedną z
          nietypowych, ktora zaczęła kopiować dla niej posty. Nie będę pisac, co z nimi
          robila (jeden z nich został tu niedawno wklejony), łatwo sie domyslić, że nic
          dobregowink Ona ma straszny żal, ze zostala usunieta z Nietypowych, bo faktem
          jest, ze miala tam grono przyjaciół (szczegolnie Bei, na ktorej madziulec, nie
          tylko tutaj zresztą, wieszała psy), laski jej pomagały (swego czasu powysyłały
          jej kasę), wspierały, gdy rozstała się z facetem, etc. Ale jak sie okazało,
          madziulec nie widzi nic, poza czubkiem wlasnego nosa... A teraz psioczy na
          Nietypowe - jesli to takie glupie baby i takie kiepskie tworzą forum, to czemu
          od września (wtedy zostala skreslona) tak bardzo przeżywa opuszczenie forum?
          • madziulec Co dokonta twoj cien ;-) 23.04.06, 20:03
            Zostalo juz jedno skasowane wink
            • twoj.cien Re: Co dokonta twoj cien ;-) 23.04.06, 20:23
              No to co? Mogę ich utworzyc 100 - tak jak ty, hehehe... Czy moze postarasz sie,
              aby inne moje konta tez zamknięto, co???
              • madziulec Re: Co dokonta twoj cien ;-) 23.04.06, 20:26
                A czy to duzy problem???

Administracja juz jest wyczulona wink
                • twoj.cien Re: Co dokonta twoj cien ;-) 23.04.06, 20:38
                  A moze warto uczulic administrację na twoje działania, co?
                  • madziulec Re: Co dokonta twoj cien ;-) 23.04.06, 20:40
                    A to jeszcze o tym moim rasizmie nie mowilas????

Bzdura na bzdurze - nic sie kupy nie trzyma.
                    • marta_i_koty Re: Co dokonta twoj cien ;-) 23.04.06, 20:55
                      Hehehehe, ale za to ty sie trzymasz kupy, co? Oj, nieszczęsliwa z ciebie istota,
                      hehehe. Moze kup sobie kozę, co laska?
                      • marta_i_koty Re: Co dokonta twoj cien ;-) 23.04.06, 20:58
                        A moze powinnam w ramach rewanżu pokopiowac kilka postow?
                        • madziulec Re: Co dokonta twoj cien ;-) 23.04.06, 21:00
                          Czy ja skopiowalam? Nie. I tym sie roznimy. Tym, ze wlasnie nie wysylam zdjec
                          ze zlosliwymi komentarzarzami.

Nie jestem wredna i nie kopiuje prywatnej korespondencji na forum....

Ale tego mimo calej swojej inteligencji, ktora podobno przejmuje si eod kotow -
                          nie rozumiesz.
                      • madziulec Re: Co dokonta twoj cien ;-) 23.04.06, 20:58
                        A Ty moze przestan wyzywac ludzi od pizdzisk wink) Paq bardzo sie to nie
                        spodobalo ;-(
                        • marta_i_koty Re: Co dokonta twoj cien ;-) 23.04.06, 20:59
                          A co ciebie to obchodzi? Jestes jej adwokatem?
                          • madziulec Re: Co dokonta twoj cien ;-) 23.04.06, 21:01
                            A zebys wiedziala wink))
                          • marta_i_koty Re: Co dokonta twoj cien ;-) 23.04.06, 21:03
                            A poza tym, jak ktos zauwazyl, nie pisalam tego do ciebie. To, ze posta
                            roznioslas po forach to twoj problem, nie mój...
                            • marta_i_koty Re: Co dokonta twoj cien ;-) 23.04.06, 21:04
                              Adwokat??? Fiu, fiu, chyba zacznę jej wspólczućsmile))
                              • salma75 Marta... 23.04.06, 21:07
                                ...daj spokój, tu tylko lekarz pomoże, psychiatra z doświadczeniem, szkoda słów
                                na taką beznadzieję. Nie zniżaj się do poziomu tego...czegoś....
                                • marta_i_koty Salmo:) 23.04.06, 21:09
                                  Masz rację...smile
                                • madziulec Re: Marta... 23.04.06, 21:28
                                  Aha.. Poziom listow twojego_cienia... smile

i tak wiem, ze to ktoras z was wink pytanie tylko, czy naprawde jest tak chora,
                                  by pisac do kogos "won szmato" i "won smieciu"...
          • madziulec A wiesz co zrobila "wspaniala" bei??? 23.04.06, 20:18
            Przeslala korespondencje moja dalej do peneliny.
            Nie dosc, ze nie za bardzo w porzadku, to jeszcez naruszajace tajemnice
            korespondencji.

Ja przezywam to, ze jakos niemile panie nie moga zdjac linku - i wchodza na
            mojego bloga - nieproszone wink Po co?? skoro tak bardzo ich nie interesuje?
            Wlaza wszystkie..
    • kalina_p do samodzielnych mam ;) 23.04.06, 19:37
      pewnie poznałyscie juz madziulca...
      Ja sie na spokojnie wypowiem w kwestii Mam Nietypowych - tak, madziulec
      wyleciala z forum.
      Byla z nami kilka miesiecy, niestety powoli kazdy tracil do niej cierpliwośc i
      ochote na rozmowę. Było głosowanie - wyleciała. To było juz bardzo dawno temu,
      naprawde. Nie moge pojąć, dlaczego ona sie tak Nietypowych uczepiła? Pewnie
      żałuje, że nie jest juz na takim fajnym forumwink
      My tam o madziulcu baaaardzo rzadko gadamy, tylko przy takich okazjach, jak ta.
      A madziulec uważa, że wałkujemy tam co dzień jej posty...hmmm...no cóż,
      rozrośniete EGO i tyle. Juz pare miesiecy temu w ogóle zapomniałyśmy, że ktos
      taki istnieje...ale ona co jakis czas zaczyna swoje "akcje tepienia Nietypowych"
      i temat wraca, co nas wcale nie cieszy, bo mamy tej osoby powyżej uszu.

Link do madziulcowego bloga jest na pierwszej stronie forum, bo swego czasu
      wypisywała tam o Nietypowych głupoty...
      Do madziulca - kochana, zajmij sie dzieckiem, przetraw wreszcie swoje zyciowe
      niepowodzenia, zejdź na ziemie i zacznij normalnie żyć. Uwierz, że sie da. Za
      bardzo chyba wsiąkłaś w ten internet, oraz w rozpamietywanie swoich nieszczęśćsad
      Polecam spacerki, ładna pogoda sie robismile))
      • madziulec Kalinka... 23.04.06, 20:12
        Pamietasz jak wynosilas numery IP???
        Za to skreslono Cie z funkcji moderatora spolecznego prawda???

Sa na to konkretne watki. Niestety.

Boli? Boli pewni.
        Bo frustracja byla tak olbrzymia, ze nie potraficie odpuscic. Po prostu nie
        potraficie. Zawsze bylas informatorem Peneliny kto ma jakie IP.

A co do mojego wylecenia - jak to ladnie okreslasz. Nie pamietasz dokladnie??
        Nazwalam was moherowymi beretami wink)) I powiedzialam ze mnie nie bedzie.
        Tymczasem Penelina stwierdzila, ze tylko 3 dziewczyny sa za tym bym wyleciala -
        Ty glosowalas najglosniej wink Potem Allaxx wyciagnela pewien watek - i
        odezwalam sie. Stad afera prawda?
        zapomnialas???
        Pewnie tak.

O nietypowych nie wypisywalam na blogu nic. Wymyslilyscie tylko, ze jedna notka
        dotyczy waszej forumowej kolezanki i sie zaczelo - aha.. najczesciej przylazila
        panna z Chomiczowki wink

Ja tez polecam spacerki i wreszcie przetrawienie, ze umieszczanie prywatnej
        korespondencji i kopiowanie jej do kogos innego jest czystym ku.. wem. Choc si
        eladnie potem mowi, ze ktos jest swietnym detektywem/.

Aha...
        Poszukam rzadkiego gadania o madziulcu - mam bardzo fajny wyciag z pewnego
        dnia wink
        • kalina_p Re: Kalinka... 23.04.06, 21:05
          madziulec napisała:

> Pamietasz jak wynosilas numery IP???
          > Za to skreslono Cie z funkcji moderatora spolecznego prawda???
          >
          > Sa na to konkretne watki. Niestety.
          >
          > Boli? Boli pewni.
          > Bo frustracja byla tak olbrzymia, ze nie potraficie odpuscic. Po prostu nie
          > potraficie. Zawsze bylas informatorem Peneliny kto ma jakie IP.

Madziulec, nikomu nie poda2wałam Ip, przykro mi. A skreslona nie zostałam, tylko
          ZREZYGNOWAŁAM z moderowania chyba z miesiac temu, bo nie mam na to teraz czasu.
          masz złe informacje, przykro mi. Wiem, że pisałas do administracji, bo przysłali
          mi dośc lakonicznego maila...teraz w sumie żałuję, że nie pociągnęłam sprawy
          dalej, ale jakos mnie awantury forumowe nie bawiątongue_out
          >
          > A co do mojego wylecenia - jak to ladnie okreslasz. Nie pamietasz dokladnie??
          > Nazwalam was moherowymi beretami wink)) I powiedzialam ze mnie nie bedzie.
          > Tymczasem Penelina stwierdzila, ze tylko 3 dziewczyny sa za tym bym wyleciala -
          >
          > Ty glosowalas najglosniej wink Potem Allaxx wyciagnela pewien watek - i
          > odezwalam sie. Stad afera prawda?
          > zapomnialas???
          > Pewnie tak.

madziulec, było głosowanie, nie było za 3 tylko wiecej, na tyle wiecej, że
          wyleciałas. I nie chodzilo o moherowe berety, bo o taka pierdołe sie nikt nie
          obraza, tylko o Twój totalny, skrajny i niepojety wrecz egoizm, egocentryzm,
          skupienie na własnym wyolbrzymionym JA i traktowanie forum jako miejsca, gdzie
          mozesz wywalac 50 razy dziennie swoje żale a wszyscy maja Ci współczuć. A
          wszyscy mieli tego po uszy...crying
          >
          > O nietypowych nie wypisywalam na blogu nic. Wymyslilyscie tylko, ze jedna notka
          >
          > dotyczy waszej forumowej kolezanki i sie zaczelo - aha.. najczesciej przylazila
          >
          > panna z Chomiczowki wink

Nie najczęściej, przykro mi, znów sie rozmijasz z prawda. napisałam Ci tam
          komentarz - proponowałam, żebys sie na powaznie zajęła sobą, synkiem, nie
          grzebała w przeszłości, bo szkodzi Ci to najwyraźniej...Pozakładałas jakies
          dziwne fora skupiajace "wywalone z Nietypowych", wypisywałas głupoty w
          blogu...dajże spokój, że tez Ci sie nie znudzi..? Zapomnij o forum Nietypowe i
          juz, wszyscy będa szczęśliwi.
          >
          > Ja tez polecam spacerki i wreszcie przetrawienie, ze umieszczanie prywatnej
          > korespondencji i kopiowanie jej do kogos innego jest czystym ku.. wem. Choc si
          > eladnie potem mowi, ze ktos jest swietnym detektywem/.

madziulec, sama nie raz umieszczałas prywatna korespondencje i posty powycinane
          z forum zamknietego, prawda? Daj spokój, naprawde, zajmij sie czyms konkretnym,
          siedzisz na forum cale dnie i noce i chba 90% uzytkowników portalu gazeta ma Cie
          po prostu dosyc, nie zauwazyłas tego..?
          >
          > Aha...
          > Poszukam rzadkiego gadania o madziulcu - mam bardzo fajny wyciag z pewnego
          > dnia wink

Oczywiscie, że gadanie o madziulcu bylo, kiedy madziulec zaczynał wypisywac
          głupoty na różnych forach. Niestety, wtedy siłą rzeczy sie tym interesowałysmy.
          I JEDYNIE wtedy, wiec bądź łaskawa sie ...odtniutniać, delikatnie mówiąc, od
          Nietypowych, ok? A jak masz wyciąg z pewnego dnia, to przeczytaj raz jeszcez,
          jak w swoim poscie nazwałas kopiowanie? K...stwem? No własnie.
          Miłego wieczoru...
          • marta_i_koty Kalina... 23.04.06, 21:07
            Ona nie rozumie, to groch o scianę...
            • kalina_p a jak, jak ta g;lupia, ciagle mam nadzieje 23.04.06, 21:10
              ż ecos dotrzewink))
              Ale warto tez, żeby samodzielne mamy poznały obie wersje, nie tylko madziulcową...
              Ech, ide spac niedlugo, kolorowych snów wszystkim zyczęsmile))
              • madziulec Re: a jak, jak ta g;lupia, ciagle mam nadzieje 23.04.06, 21:27
                A ja tez mam nadzieje, ze cos dotrze. Ze wreszcie przestaniecie obgadywac
                ludzi za ich plecami, ze przestaniecie si eczepiac nie wiadomoc po co ludzi,
                ktorzy nic do was nie maja, ktorzy anwet nei wiedza o jakism stowarzyszeniu
                nietypowych (bo gdyby nie ten watek to zaloze sie, ze wiekszosc osob tu
                piszacych nawet nei we, ze takie forum istnieje) wink
                Jestescie mocno przewrazliwione na swoim punkcie, przekonane o swojej
                wyzszosci , dodatkowo czesto pokazujace na e-mamie jak bardzo potrafici eopasc
                kogos - komentarze na wiele tematwo sa tylko wasze wink wystarczy popatrzec
                (wpierw oczywiscie dajecie soebie link na waszym sekciarskim forum).

Ehh...
                I kto tu nic nie rozumie?

Ja mam dostep do bloga zablokowany. Nikt nie czyta nic o was. jak widac -
                tylko wy nie umiecie zbastowac. Wiec co? Kto nei rozumie???
          • madziulec Re: Kalinka... 23.04.06, 21:23
            Oj, admini gazety pisza co innego, ze raczej nie byli zadowoleni z Twojego
            sposobu moderowania...
            Ale pewnie nie pamietasz juz kopiowani anumerow IP.. oj, krotka pamiec.

Aha.. ladny sweterek Twojego dziecka to powiedzenie nie moje wink ale o Twoim
            dziecku. Potem czytalam na forum, ze sie zachwyca ta osoba Kindziorzyca. takie
            jestescie wlasnie nietypowe. Klamiecie w zywe oczy.
            • kalina_p madziulcu 24.04.06, 10:24
              sprawa sweterka nie dotyczyła mojego dziecka, pomyliło Ci się, albo informator
              nawalił. Przykro mi.
              Admini byli bardzo zadowoleni i bardzo zmartwieni, że odchodzę, tez masz złe
              informacje, przykro mi.
              IP nie kopiowałam, znów sie mylisz i znów - przykro mi, hehehe.
              • madziulec Re: madziulcu 24.04.06, 10:32
                Bei sama mi mowila, ze Kindziorzyca jest okropna i ma odstajace uszy.
                Potem na forum sama czytalam jak sie zachwycala dzieckiem.

Wlasnie takie jestescie wszystkie - wazelinka, a na czaciku i poczcie co innego wink
                Dlatego nie tolerujecie innego zachowania ;-0 Samutne prawda?????
                • kalina_p :PP 24.04.06, 13:23
                  Caly King urok w odstajacych uszach - nazywam ją Plastusiemwink))
                  Nie smutne, madziulec. Smutne to jest to, co ty robisz ze soba i swoim zyciem.
                  Bez odbioru.
                  • madziulec Re: :PP 24.04.06, 13:27
                    Och, ciesze sie, ze sie martwisz ;-0 Doceniam to.
                    na szczescie wiesz, sa osoby, ktore sa cholernie dumne z tego, co zdolalam zalatwic przez ten niecaly rok, a dzieki takim osobom jak Ty tkwilabym w gownie...
                    Coz.. Dla jednych gowno, dla innych - cud-miod.
    • madziulec Do twojego cienia: 23.04.06, 21:49
      Regulamin Netii, Twojego dostawcy uslug internetowych mowi wyraznie:

w paragrafie 13:
      pkt d:narusza prywatność lub dobra osbiste innej osoby korzystającej z usługi
      pkt e:wykorzystuje usługe do cełow sprzecznych z prawem lub dobrymi obyczajami

I prawo telekonunikacyjne:
      art. 101 ust. 3 pkt 2- zgdnie z którym usługodawca może : "ograniczyć lub
      zawiesić świadczenie usług telekomunikacyjnych, jeżeli abonent uporczywie
      narusza warunki regulaminu świadczenia usług lub umowy o świadczenie usług
      telekomunikacyjnych"

Posty Twoje zostaly wyslane na adres abuse@inetia.pl.
      Pozdrawiam.
      I nie chce miec wiecej do czynienia z osobami naruszajacymi moja prywatnosc.
      • brooni Re: Do twojego cienia: 23.04.06, 21:59
        w paragrafie 13:
        pkt d:narusza prywatność lub dobra osbiste innej osoby korzystającej z usługi
        pkt e:wykorzystuje usługe do cełow sprzecznych z prawem lub dobrymi obyczajami

Madziulec toż to idealnie do ciebie pasuje. Oj chyba ci odetną internet i co ty
        poczniesz biedna. sens życia stracisz
        • madziulec Re: Do twojego cienia: 23.04.06, 22:02
          No i bedzie spokoj wink))

Napisz, pewnie Cie wysluchaja, nawet nie wystepujesz jako ty wink))
          Zero odwagi cywilnej i jak to wyglada?

A sens zycia - spi w drugim pokoju, czeka na operacje. Ty nawet nie wiesz co to
          miec sens zycia wink
        • madziulec Brooni.. poza tym ja nie mam netii ;-) 23.04.06, 22:08
          Tu jest drobny problem no nie???? wink

Ale to juz inna sprawa wink

To moje zagraniczne IP.. Cholera... I nijak go zlikwidowacwink
          • brooni Re: Brooni.. poza tym ja nie mam netii ;-) 23.04.06, 22:12
            Mało mnie obchodzi co masz i jakie sztuki robisz, żeby miec zagraniczne ip.
            • madziulec Re: Brooni.. poza tym ja nie mam netii ;-) 23.04.06, 22:17
              Zadnych. Po prostu takie mam i juz.
              Takie mi dali.

Nie musze instalowac neostardy, netii i cholera wiedziec czego.
              Dlatego nie za bardzo musze sie przejmowac regulaminem Netii wink bo mnie nie
              dotyczy wink

Wiec mnie nim nie strasz, ale zdaje sie, ze sie bardzo Ty za to przejelas tym
              regulaminem i Cie to bardzo jakos wyprowadzilo z rownowagi.
              • brooni Re: Brooni.. poza tym ja nie mam netii ;-) 23.04.06, 22:36
                Wyprowadziło z rownowagi?smile)))))) Nawet nie żartuj.
                I coś mi się zdaje, że jednak nadajesz teraz z nesotrady kłamczuszkosmile
    • madziulec Dziekuje za telefony o 2 w nocy 24.04.06, 06:09
      Jako, ze swoj numer do domu podawalam tylko kiedys na forum nietypowych...

MIlo.
      Tak dbaly o moje dziecko. Wirtualnie.
      Tym razie budzily i dziecko.

MOze czas, by jednak odpuscily???

Anonimy na komorke, anonimy do domu..
      Nie przesadzaja???
      • kalina_p hehehe 24.04.06, 10:22
        madziulec, Ty masz manie przesladowcza, wybujała wyobraźnie i nadmiernie
        rozrosniete egowink))
        Czy Ty naprawde myslisz, że ktokolwiek zarywałby noc po to tylko, żeby do Ciebie
        dzwonić???
        Oj, odpuść, kochana...
        • nina_ricci Re: hehehe 24.04.06, 10:30
          A ja myślę, że eks madziulca i tzw. kochanka mogą odetchnąć z ulgą. Do tej pory
          to oni zawsze stali za głuchymi telefonami, groźnymi mailami, pogróżkami.
          Teraz przeszło na Was dziewczynysmile))
          Musicie odczekać aż madziulec znajdzie kolejnego wrogabig_grin
          • madziulec Ninka ;-) 24.04.06, 10:34
            Eks i kochanka niestety nie odetchneli z ulga.
            Nietypowe pamietaja napewno jak jedna z nich napisala, ze ma zamiar poinformowac mojego bylego co na niego wypisuje.

Coz - solidarnosc byla po stronie nietypowychsmile Czyli ja bylam ta be, a nie ta, ktora chciala cos doniesc.
            Ale nietypowe szybko zapominaja o swoich ulomnmosciach....
        • madziulec Dla Nanuk to srodek dnia prawda??? ;-))) 24.04.06, 10:30
          Bo dla Ciebie to noc rzeczywiscie wink))

Ale obie wiemy, ze w USA jest inna strefa czasowa...
          • kalina_p alez ty masz wysokie mniemanie o sobie 24.04.06, 12:53
            naprawde myslisz, że nanuk nie ma nic lepszego do roboty, niz wydzwaniac do
            ciebie ???
            madziulec, idź na spacer, odetchnij i spojrz sie na siebie z dystansem ...
            wpadasz w paranojęsad
            • madziulec Re: alez ty masz wysokie mniemanie o sobie 24.04.06, 13:02
              Nie, to Ty wpadasz w paranoje. Mniemania nie mam zadnego o sobie.
              dziwne, ze IP osoby, ktora napisala do mnie jest identyczne z IP Marty.
              Dziwne, ze zaraz po tym sie zlecialyscie tutaj - pewnie link znowu sie pojawil na forum, znajac zycie, podobnie jak sie pojawialy linki do wielu moich wypowiedzi i nie tylko moich...

Spojrz i Ty na siebie wreszcie z dystansem. nie jestes juz moderatorem spolecznym. Juz koniec. Passe!

I niedlugo bedzie passe wiele innych rzeczy.
              • kalina_p hehehe, ojej :))) 24.04.06, 13:21
                ale sie boję big_grinDDDDDD
                Milego spacerku smile))
                • madziulec Re: hehehe, ojej :))) 24.04.06, 13:25
                  Pojedz na dzialeczke wink Milej jazdy wink
              • dyrgosia Re: alez ty masz wysokie mniemanie o sobie 24.04.07, 12:35
                > Spojrz i Ty na siebie wreszcie z dystansem. nie jestes juz moderatorem spoleczn
                > ym. Juz koniec. Passe!
                >
                > I niedlugo bedzie passe wiele innych rzeczy.
                >

Wiele mi to wyjaśnia...
            • madziulec Kalinka 24.04.06, 13:04
              Ty tez idz na spacer, bo szkoda Ciebie i Twojego dziecka...

Albo poszukaj sobie pracy, bo Twoja energia sie marnuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka