Dodaj do ulubionych

Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów"

01.05.06, 14:47
Ktoś może czytał artykuł z dodatku wyborczej "Wysokie obcasy" o dobrym
pedofilu i ise wypowie na ten temat.Jestem ciekawa zdania innych kobiet bo
dla mnie to co przeczytałam było ochydne i ten facet - główny bohater, który
usprawideliwia swoja pedofilię to jakis chory psychicznie człowiek.
Obserwuj wątek
    • judyta.k Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 15:55
      Witam,
      Ja czytałam. Dla mnie artykuł był niesamowity. Ciekawy i przerażający za jednym
      razem. Czytały go ze mną koleżanki podczas nudnych wykładów, nawet te bez
      dzieci. Artykuł jest bardzo zastanawiający, zrywa ze stereotypem pedofila
      używającego przemocy i brutalnego. Mnie osobiście bardzo poruszył. Uważam, ze
      nie istnieje pojęcie dobrego pedofila, jest tu tylko otoczka, ideologia mająca
      uzyskać akceptację społeczeństwa na takie zachowanie
      Pzdra Judyta
      • rita75 dobry pedofil = martwy pedofil n/t 01.05.06, 16:01

• koala500 Re:rita75 = 100 % racji n/t 01.05.06, 16:06

• gabi683 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 16:09
        judyta.k napisała:

> Witam,
        > Ja czytałam. Dla mnie artykuł był niesamowity. Ciekawy i przerażający za
        jednym
        > razem. Czytały go ze mną koleżanki podczas nudnych wykładów, nawet te bez
        > dzieci. Artykuł jest bardzo zastanawiający, zrywa ze stereotypem pedofila
        > używającego przemocy i brutalnego. Mnie osobiście bardzo poruszył. Uważam, ze
        > nie istnieje pojęcie dobrego pedofila, jest tu tylko otoczka, ideologia mająca
        > uzyskać akceptację społeczeństwa na takie zachowanie
        > Pzdra Judyta
        I dla mnie to pojęcie nie istnieje !
    • rita75 dobry pedofil 01.05.06, 16:12
      dobrzy pedofile- to szlachetni ludzie, z dziejową misja do spełnienia, to
      mniejszosc seksualna, ktora narazie niesmialo, acz stanowczo- walczy o swoje
      prawa- do kochania dzieci. Z odslonietą naga piesią, miejszosc ta walczy o
      prawo istnienia japiekniejszej wiezi, jaka moze laczyc doroslego i male
      dziecko. Pedofil to teraz nie zwierze, ktore zbeszczeszcza ciala niewinnych
      dziatek- ale szlachetny czlowiek- wprowadzajacy dziecko w swiat seksu- w
      najdelikatniejszy i jakze zgodny z matką natura sposob.
      hmmm
      Jakbym "przydybala" takiego pozytywnego pedofila w promieniu 100 km od swoich
      dzieci, nie reczylabym za siebie.
    • soffica Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 16:27
      Ohydne.
      Taki sam pedofil jak każdy inny
    • monia145 Nie wiem co Was tak dziwi!!!!!! 01.05.06, 16:29
      Od lat wiadomo, że w większości pedofile, to nie są jacyś dziwnie wygladajacy,
      brudni, śmierdzący, agresorzy o dzikim spojrzeniu spod niegolonych brwi.
      Niestety taki stereotyp pokutuje wśród naszego społeczeństwa, nikt nie uczy
      dzieci, że to Ci mili, normalnie wygladający i potrafiacy rozmawiać z dziećmi
      ludzie stanowią dla nich największe zagorzenie
      Swoja drogą to rzeczywiście facet myśli, ze ma w zyciu misję do spełnienia, ale
      broń nas Boże przed takimi misjonarzami!!!!
      • agastrusia Re: Nie wiem co Was tak dziwi!!!!!! 01.05.06, 18:22
        monia145 napisała:

> Od lat wiadomo, że w większości pedofile, to nie są jacyś dziwnie
        wygladajacy,
        > brudni, śmierdzący, agresorzy o dzikim spojrzeniu spod niegolonych brwi.
        > Niestety taki stereotyp pokutuje wśród naszego społeczeństwa

Ja akurat nigdy nie spotkałam się z taką definicją pedofila i nie bardzo wiem
        skąd ona się wzieła. Pedofile dla mnie zawsze byli ludźmi miłymi i grzecznymi,
        czyściutkimi i pachnącymi, ludźmi wyrafinowanymi w swym działaniu,
        wzbudzającymi zaufanie swoich ofiar inaczej nie mogli by "funkcjonować".
        Nie zmienia to oczywiście faktu, że mam zerową tolerancję dla takich zachowań.
        • monia145 Re: Nie wiem co Was tak dziwi!!!!!! 01.05.06, 18:27
          To miała być przejaskrawiona wizja pedofila. A oni przeciez są tacy normalnie
          wygladajacy....
          • agastrusia Re: Nie wiem co Was tak dziwi!!!!!! 01.05.06, 18:36
            W rzeczy samej.
    • wobbler Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 18:22
      A jak ja w innych watkach protestuje przeciw marszom pederastow,ktorzy chca
      zawierac zwiazki malzenskie i adoptowac dzieci,to mnie lza od idiotki,homofobki
      i mohera.Dlaczego protestuje?A dlatego,ze nastepni-za kilka lat-na ulice
      wylegna pedofile,domagajacy sie legalizacji ohydnego procederu.W "starej
      unii"juz obecnie coraz bardziej sie umacnia ruch na rzecz praw
      pedofilow."Loverboye"wlasnie glosza,ze molestowanie i wykorzystywanie seksualne
      dziecka,nie tylko nie robi mu krzywdy,ale to dobre dla rozwoju itp.bzdury
      wierutne.
      Artykul w Obcasach to dopiero forpoczta.Bedzie wiecej.Jesli bedziemy
      tak "tolerancyjni"dla homoseksualistow,jak co niektorzy by chcieli,to niedlugo
      nie poradzimy sobie rowniez z pedofilami i kolejnymi "poprawnosciami"jakie
      wymysli zblazowany dobrobytem zachod.
      • lola211 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 18:24
        Pedofilia jest przestepstwem, a homoseksualizm nie, wiec nie rozumiem
        porównania.
        • monia145 To juz jest nudne, Wobbler!!!!!!!!! 01.05.06, 18:30
          Ale dla Wobbler to nie ma znaczenia, ona wkłada ich wszystkich do jednego
          worka. Nie zauważyłaś?
          • wobbler Re: To juz jest nudne, Wobbler!!!!!!!!! 01.05.06, 18:57
            Moze i nudne.Ale czy ciekawie bedzie,jezeli jakis zboczeniec zgwalci synka
            ktorejs z nas?Juz wole ta nude,az do znudzenia.
        • agastrusia Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 18:38
          Co nie zmienia faktu, że zboczeniem jak każde inne.
        • wobbler Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 18:54
          Jedno i drugie jest zboczeniem,czy Ci sie to podoba czy nie.Stad
          porownanie.Szerzej napisalam o tym rowniez ponizej.
          • rita75 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 19:28
            > Jedno i drugie jest zboczeniem,czy Ci sie to podoba czy nie.

chyha nie za bardzo widzisz roznicę pomiedzy pojeciami:

orientacji seksualnej oraz zboczenia (dewiacji)

Orientacja seksualna - odczuwany wewnętrznie popęd płciowy do osobników płci
            przeciwnej (heteroseksualizm) lub tej samej (homoseksualizm). Popęd płciowy
            skierowany zarówno do osobników płci przeciwnej, jak i własnej to biseksualizm.

Orientacja seksualna jest generalnie klasyfikowana jako heteroseksualna,
            biseksualna lub homoseksualna, z rozpiętością między tymi punktami widzianą
            jako kontinuum . Orientacja seksualna ma kilka aspektów w tym: doświadczanie
            stałego pociągu do ludzi o określonej płci, rozwinięcie własnej prywatnej
            tożsamości homo, hetero lub biseksualnej, rozwinięcie publicznej tożsamości
            bazującej na orientacji seksualnej oraz identyfikacje z innymi ludźmi o tej
            samej orientacji.

Dewiacje seksualne
            Parafilia, inaczej dewiacja - to zaburzenie preferencji seksualnych; utrwalone
            zachowanie seksualne, które kształtuje się w rozwoju na skutek oddziaływania
            bodźców kojarzących się ze stanami silnego podniecenia. Elementy strukturalne
            zachowania parafilnego, które umożliwiają jednostce osiągnięcie satysfakcji na
            poziomie psychicznym (czyli zaspokajają potrzeby seksualne) jednocześnie
            wykluczają spełnienie biologicznej (prokreacja) i/lub społecznej (tworzenie
            więzi) funkcji zachowania seksualnego.

Parafilie ograniczają zachowania seksualne, jeżeli występuje 1:

niedojrzałość seksualna,
            brak obustronnej akceptacji,
            brak dążenia do zaspokojenia obu partnerów,
            zagrożenie zdrowia.
            Normy seksuologiczne dotyczą także kontekstu sytuacyjnego, układu
            partnerskiego, a także kontekstu kulturowego.

Najczęściej parafilie dzieli się w zależności od konieczności osiągania
            satysfakcji seksualnej w zakresie obiektu i w zakresie sposobu realizacji oraz
            na nietypowe odchylenia.

Parafilie w zakresie obiektu
            fetyszyzm
            nekrofilia
            koprofilia
            flatufilia
            pedofilia
            gerontofilia
            zoofilia
            transwestytyzm

Parafilie w zakresie sposobu realizacji praktyk seksualnych
            sadyzm
            masochizm
            tanatofilia
            ekshibicjonizm
            frotteryzm, inaczej ocieractwo
            voyeuryzm, inaczej oglądactwo
            • monia145 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 19:35
              Napracowałaś się, ale po co? Homofobiczna wata mocno siedzi w uszach Wobbler, i
              tak nic do niej nie dotrze. Szkoda czasu.
            • wobbler Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 20:32
              Zacznij uzywac rozumu.A gdyby bylo napisane,ze oddawanie moczu za tapczan jest
              normalne,tez bys to przyjela jako prawde?20 lat temu homoseksualizm byl
              choroba.Co od tej pory takiego zaistnialo,ze choroba byc przestal?Jakies
              badania to wykazaly?Jakie?Gdzie?Czyje?Paru gosci z WHO to przeglosowalo i
              tyle.Faktow nie zmienili.
              • gabi683 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 20:33
                wobbler napisała:

> Zacznij uzywac rozumu.A gdyby bylo napisane,ze oddawanie moczu za tapczan
                jest
                > normalne,tez bys to przyjela jako prawde?20 lat temu homoseksualizm byl
                > choroba.Co od tej pory takiego zaistnialo,ze choroba byc przestal?Jakies
                > badania to wykazaly?Jakie?Gdzie?Czyje?Paru gosci z WHO to przeglosowalo i
                > tyle.Faktow nie zmienili.

Dobre czym ty jeszcze Nas zaskoczysz co?
              • rita75 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 20:43
                Wiesz, co- masz bardzo blade pojecie na temat, na ktory sie wypowiadasz.
                Definicje ktore podalam, sa poparte bardzo zetelnymi badaniami naukowymi.
                Specjalnie dla ciebie wyluskam icj sedno

dewiacja - to jest cos, co sie nabywa w trakcie rozwoju

orientacja - to jest cos z czym sie czlowiek rodzi
                • rita75 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 20:45
                  rzetelnymi sorry
                • rita75 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 20:52
                  Pierwszy lepszy artykul z internetu

np.

archiwum.wiz.pl/1997/97071900.asp
                • agastrusia Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 02.05.06, 10:50
                  Tylko nie wiem czy ty z kolei wiesz, że w Poradniku Medycznym homoseksualizm
                  znajduje się w dziale dewiacje a coś takiego jak orientacja seksualna nie
                  istnieje, jest to wymysł propagandzistów lewicowych. Poza tym tzw orientacji
                  seksualnej się nie wybiera. Człowiek już w momencie poczęcia jest
                  zdeterminowany pod względem swojej seksualności. A właś homoseksualizm jest
                  wynikiem wychowania i doświadczeń w tymże wychowaniu. Jest to bardzo złożony
                  problem i należy tym ludziom współczuć a nie legalizować ich ideologiczne
                  zachcianki bo one nie są rozwiązaniem. Poza tym ci "krzyczący" geje to jest
                  margines, szkoda, że nie dostrzegaja tych, którzy mają problem ze swoją
                  torzsamością seksualną - z nich potrafią się jedynie śmiać. Jest to co
                  najmniej przykre.
                • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 14:35
                  A skłonność do dzieci ? Rodzi się z nią ktoś czy nabywa ?
                  Przy okazji - ta kwestia jest nierozstrzygnięta nadal w kwestii
                  homoseksualizmu, tj. nieznana jest jego geneza.
                  Nie naskakujcie tak na Wobbler. Ona daje dobre przykłady. Homoseksualizm
                  był uważany za ciężką dewiację, obecnie nie jest. Dlaczego z pedofilią
                  miałoby być inaczej ZA JAKIŚ CZAS ?

Na to pytanie chciałbym usłyszeć odpowiedź !

Skoro prawo stanowi człowiek, to wszystko jest kwestią umowy. Wystarczy się umówić w kwestii dzieci.
                  Że wam się nie mieści w głowie ? Poproszę mocniejsze argumenty.
                  • janowa Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 15:06
                    mpingo napisał:

> Homoseksualizm
                    > był uważany za ciężką dewiację, obecnie nie jest. Dlaczego z pedofilią
                    > miałoby być inaczej ZA JAKIŚ CZAS ?
                    -
                    • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 15:17
                      > Z jednego prostego powodu - pedofil KRZYWDZI dziecko, czesto na cale zycie.
                      > Ingeruje w jego rozwoj emocjonalny, seksualny, poczucie bezpieczenstwa itd.

A skąd o tym wiemy ? Czy to dotyczy pedofilii "złej" czy "dobrej".
                      W przypadku "złej" sprawa jest jasna - dziecko porwane, gwałcone,
                      przymuszane wbrew swojej woli, ranione itd.
                      Ale jesli pedofil jest delikatny, jeśli "oddaje inicjatywę dziecku",
                      absolutnie nie stosuje żadnych elementów przemocy, manipulacji i sprawi
                      że dziecko bedzie czerpać jedynie przyjemność ?
                      A jeśli pedofilem jest kochający rodzic ?
                      Były już przeprowadzane badania w kierunku wykazania braku szkodliwości
                      pedofilii. W latach siedemdziesiątych w Danii paru naukowców przeprowadzało
                      eksperyment w przedszkolu, w którym m.in. eksperymentatorzy obnazali się
                      i chadzali wśród dzieci nago. Sami byli zaskoczeni jak bardzo seksualnymi
                      istotami są male dzieci. Wchodziły im na kolana, dotykały genitaliów,
                      inicjowały masturbację. Te kontrowersyjne badania są opisywane w literaturze
                      psychologicznej - sprawdź. Nota bene opisywała jes kilka lat temu ta
                      sama Gazeta Wyborcza. Sprawdź.
                      • janowa Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 16:17
                        mpingo napisał:

> W przypadku "złej" sprawa jest jasna - dziecko porwane, gwałcone,
                        > przymuszane wbrew swojej woli, ranione itd.
                        -
              • tora99 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 21:00
                nie tak dawno kobiety nie mialy prawa glosu, nie pracowaly (poza niewielkimi
                wyjatkami, ktore czesto narazane byly na spoleczne potepienie) suknie nosily za
                kostki.. i tak moge sobie jeszcze powymieniac..

ale szczesciem ktos to wszystko pozmienial..
        • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 14:27
          Jest przestępstwem, owszem. TERAZ. Homoseksualizm także był
          karany, nawet śmiercią, całkiem niedawno, w naszej Europie.
          Ale skoro wszystko jest kwestią umowy, to...
      • gabi683 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 18:35
        wobbler napisała:

> A jak ja w innych watkach protestuje przeciw marszom pederastow,ktorzy chca
        > zawierac zwiazki malzenskie i adoptowac dzieci,to mnie lza od
        idiotki,homofobki
        >
        > i mohera.Dlaczego protestuje?A dlatego,ze nastepni-za kilka lat-na ulice
        > wylegna pedofile,domagajacy sie legalizacji ohydnego procederu.W "starej
        > unii"juz obecnie coraz bardziej sie umacnia ruch na rzecz praw
        > pedofilow."Loverboye"wlasnie glosza,ze molestowanie i wykorzystywanie
        seksualne
        >
        > dziecka,nie tylko nie robi mu krzywdy,ale to dobre dla rozwoju itp.bzdury
        > wierutne.
        > Artykul w Obcasach to dopiero forpoczta.Bedzie wiecej.Jesli bedziemy
        > tak "tolerancyjni"dla homoseksualistow,jak co niektorzy by chcieli,to
        niedlugo
        > nie poradzimy sobie rowniez z pedofilami i kolejnymi "poprawnosciami"jakie
        > wymysli zblazowany dobrobytem zachod.
        Co ma wspolnego gej z pedofilem ?!
        • agastrusia Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 18:39
          To ma wspólnego, że chłopcy też są wykożystywani a nie tylko dziewczynki a o
          tym niestety się często zapomina.
          • gabi683 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 18:43
            agastrusia napisała:

> To ma wspólnego, że chłopcy też są wykożystywani a nie tylko dziewczynki a o
            > tym niestety się często zapomina.

Ale to nie znaczy ze kazdy gej byl wkozystywany w dzieciństwie.
            • agastrusia Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 18:50
              Ale dzieci są wykożystywane m.in przez gejów - o to mi chodziło
          • polka3 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 19:41
            szmata i sk&$#%&n- to na tyle ...nie mam dnia na takie teksty po prostu cholery
            zaraz dostanę!!!!!!!!!!!
        • gabi683 wobbler! 01.05.06, 18:40
          Dziwisz sie czemu ludzie Cie wyzywaja ,a Ja wcale.Potepiasz ludzi za ich styl
          zycia dlatego ze sa inni od Ciebie ze sa Gajami!Głupiutka jestes i jeszcze do
          tego robisz porównanie do pedofilów.Wiesz poinni Cie normalnie podac do sadu,za
          te poruwnania!
          • wobbler Re: wobbler! 01.05.06, 19:24
            Zrob dobry poczatek i podaj.Oczekuje sadu z niecierpliwoscia! big_grin
        • wobbler Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 18:50
          To ma wspolnego,ze jeden i drugi domaga sie akceptacji swoich zboczen.I sposob
          dzialania jest taki sam.Najpierw publiczne ukazanie istnienia
          mniejszosci,pozniej coraz mocniejsze akcentowanie zjawiska,a w koncu domaganie
          sie legalizacji a tym samym przyznania rozmaitych praw.
          • gabi683 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 18:58
            wobbler napisała:

> To ma wspolnego,ze jeden i drugi domaga sie akceptacji swoich zboczen.I
            sposob
            > dzialania jest taki sam.Najpierw publiczne ukazanie istnienia
            > mniejszosci,pozniej coraz mocniejsze akcentowanie zjawiska,a w koncu
            domaganie
            > sie legalizacji a tym samym przyznania rozmaitych praw.

Ja Cie bardzo prosze nie pisz klamst,bo to dla mnie jest fanatyzm!Nie znasz ani
            jednego geja i nie znasz srodowiska i gadasz glupoty zaslyszane!Nic nie wisz o
            ich srodowisku więc po co gadasz takie fanatyzmy ,opanuj sie bo szlak mnie
            trafi za chwile.Mojego syna kalase uczy gej ,swietny fachowiec grmanista .I co
            to znaczy ze i moj syn będzie gejem tak?Ze ten czlowik nie powinien uczyć ?A Ja
            uwazm ze kazdy ma prawo do godnego życia i uczciwego .Nie jest zadnym
            zboczeńcem a juz napewno nie pedofilem .
            • wobbler Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 19:21
              Juz kiedys pisalam,ze orientacja seksualna wcale nie wyklucza bycia dobrym
              fachowcem.Ale to dziala tez w druga strone:nie kazdy gej od razu jest swietny w
              pracy,tylko dla tego,ze jest gejem.To nie ma zwiazku.
              Mam tylko nadzieje,ze nie usilujesz mnie przekonac,iz penetracja kiszki
              stolcowej jednego faceta,penisem drugiego faceta,to rzecz normalna i
              zaslugujaca na szczegolny podziw.
              • gabi683 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 20:10
                wobbler napisała:

> Juz kiedys pisalam,ze orientacja seksualna wcale nie wyklucza bycia dobrym
                > fachowcem.Ale to dziala tez w druga strone:nie kazdy gej od razu jest swietny
                w
                >
                > pracy,tylko dla tego,ze jest gejem.To nie ma zwiazku.
                > Mam tylko nadzieje,ze nie usilujesz mnie przekonac,iz penetracja kiszki
                > stolcowej jednego faceta,penisem drugiego faceta,to rzecz normalna i
                > zaslugujaca na szczegolny podziw.

To jest ich sparaw a nie Twoja smileTo nie Twoja kiszka stolcowa jest penetrowana
                więc w czym problem?
                • wobbler Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 20:20
                  To,ze jeden facet drugiemu maze czlonka kalem,to ani moj problem,ani w ogole
                  problem.To tylko nienormalne i obrzydliwe.Ale niedopuszczalne jest,ze tego typu
                  zachowania uwazaja za godne publicznej manifestacji.
                  • rita75 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 20:24
                    > To,ze jeden facet drugiemu maze czlonka kalem,to ani moj problem,ani w ogole
                    > problem.To tylko nienormalne i obrzydliwe.

czyli jestes generalnie przeciwna analowi, a jak znajdujesz oral?
                    • rita75 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 20:28
                      jeszcze...bedac w kregu estetyki...
                      a seks dwojga 70latkow- te pomarszcone, nagie ciala, siwe wlosy- nie wdraga cie
                      na samą mysl?
                    • gabi683 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 20:28
                      rita75 napisała:

> > To,ze jeden facet drugiemu maze czlonka kalem,to ani moj problem,ani w og
                      > ole
                      > > problem.To tylko nienormalne i obrzydliwe.
                      >
                      > czyli jestes generalnie przeciwna analowi, a jak znajdujesz oral?

Dobresmile))))))))))))))))))))))))00Ale dal tej Pani tak samo fujwink
                    • tora99 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 20:29
                      hihihii.. no co ty.. tylko przy zgaszonym swietle, pod koldra, najlepiej
                      jeszcze z naciagnietym na siebie przescieradlem z dziurka na odpowiedniej
                      wysokosci. i tylko w dni plodne!
                      • gabi683 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 20:30
                        tora99 napisała:

> hihihii.. no co ty.. tylko przy zgaszonym swietle, pod koldra, najlepiej
                        > jeszcze z naciagnietym na siebie przescieradlem z dziurka na odpowiedniej
                        > wysokosci. i tylko w dni plodne!

Tak Ja sobie właśnie mysle,i zgadzam sie w 100% ze tak to właśnie wygladasmile
                  • gabi683 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 20:27
                    wobbler napisała:

> To,ze jeden facet drugiemu maze czlonka kalem,to ani moj problem,ani w ogole
                    > problem.To tylko nienormalne i obrzydliwe.Ale niedopuszczalne jest,ze tego
                    typu
                    >
                    > zachowania uwazaja za godne publicznej manifestacji.

A czy Ty zdajesz sobie sprawe ze wilu męzczyzn lubi miłość analną z kobieta i
                    to tak samo jest dla Ciebie wstretne.I to jest styl życia i to nie jeste Twoja
                    sprawa.Jak kto sie kocha ,wazne jest to ze sie kochaja a Nam nic do tegowinkA juz
                    tybaradziej takim osoba jak Tywink
                    • wobbler Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 02.05.06, 08:29
                      Po lekturze niektorych postow narzuca sie wniosek,ze powinno powstac nowe
                      forum:"e-sodomia".Dopiero tam autorki mialyby uzywanie i mogly wraz ze swymi
                      kochankami,oddawac hold Wielkiemu Sztucznemu Penisowi lub czcic Biedroniow,albo
                      bardziej kosmopolitycznie-George`a Michaela.Mozna by tez dac upust
                      niezadowoleniu z zamkniecia "Le Madame".Byloby gdzie omowic techniki smarowania
                      sie kalem partnera,co zaleca wspomniany Biedron w ulotce,swego czasu
                      kolportowanej w gimnazjach.Jak tolerancja-to tolerancja!
                      Dziewczyny,czyscie osleply?!
                      • gabi683 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 02.05.06, 08:36
                        wobbler napisała:

> Po lekturze niektorych postow narzuca sie wniosek,ze powinno powstac nowe
                        > forum:"e-sodomia".Dopiero tam autorki mialyby uzywanie i mogly wraz ze swymi
                        > kochankami,oddawac hold Wielkiemu Sztucznemu Penisowi lub czcic
                        Biedroniow,albo
                        >
                        > bardziej kosmopolitycznie-George`a Michaela.Mozna by tez dac upust
                        > niezadowoleniu z zamkniecia "Le Madame".Byloby gdzie omowic techniki
                        smarowania
                        >
                        > sie kalem partnera,co zaleca wspomniany Biedron w ulotce,swego czasu
                        > kolportowanej w gimnazjach.Jak tolerancja-to tolerancja!
                        > Dziewczyny,czyscie osleply?!

Czy udany sex z patneram i rozne zaby uwazasza za nie moralne ,skoro robi się
                        to ze swoim prywatnym męzemsmileKobieto to Ty przejzyj na oczy sex nie konczy sie
                        na zgaszonym swietle i po kolderką smileSa ludzie ktorych rajcuja takie zabawy
                        skoro partnerka lub partner sie na to zgadzaja to dlaczego nie smileMinie akurat
                        to nie odpowiada ale sa pary ktore uwielbiaja tego typu zabawy,więc nie wolno
                        tego negowac bo to ich swra praywatan.A do tego sa to ludzie dorośli a nie
                        dzieci.
                  • niewidzialna-reka Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 20:37
                    ,<To,ze jeden facet drugiemu maze czlonka kalem,to ani moj problem>

oj wobber, wyobraznia cie poniosla. nikt nikomu czlonka kalem nie maze.. myc
                    sie zawsze trzeba. czy uprawiasz sex czy nie.
                    sprawdz, sama sie przekonasz.
                    • gabi683 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 21:15
                      niewidzialna-reka napisała:

> ,<To,ze jeden facet drugiemu maze czlonka kalem,to ani moj problem>
                      >
                      > oj wobber, wyobraznia cie poniosla. nikt nikomu czlonka kalem nie maze.. myc
                      > sie zawsze trzeba. czy uprawiasz sex czy nie.
                      > sprawdz, sama sie przekonasz.

smile)))))))))))))))))))))
                  • lola211 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 22:09
                    JAkby sie przyjrzec głebiej(!) i isc Twoim tropem to w ogole seks jest
                    obrzydliwy- wsadza facet czlonka w rozne otwory ciala, czy to kobiety czy
                    meczyzny- fuj! Niektorzy nawet w trakcie miesiaczki potrafia wspolzyc, to
                    dopiero obrzydliwosc, nie sadzisz? Seks analny nie jest zarezerwowany dla
                    homoseksualistów.Nie razi Cie obnoszenie sie ludzi w zwiazkach- przeciez od
                    razu wiadomo, ze on gdzies jej tego penisa wtykawink?
    • matkamichala Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 18:47
      zwyrodnialec, i tyle, ale bardzo bardzo przebiegły... zbrodnia popełniana w
      "białych rekawiczkach " nie przestaje być zbrodnią, i nie ma się co zasłaniać,
      że może dziecko "samo" chce pieszczot... jasne...ciekawe jakich...
    • shady27 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 19:25
      dobry pedofil??????? bez komentarza, bo juz cisnienie mi skacze
    • kosheen4 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 22:05
      strona tego kolesia:

malyksiaze.b4.to/
      obejrzawszy ją (link z forum wychowanie) zwróciłam szczególna uwagę na ZDJĘCIA
      dzieci. i przypomniała mi się jedna dyskusjo-awantura na temat zdjęć dzieci
      zamieszczanych w internecie. że to nikomu nie szkodzi.
      no to proszę popatrzeć na zdjęcia tych uroczych dzieci i uzmysłowić sobie ilu
      "pozytywnych pedofilów" się przed nimi onanizuje. a ilu z nich ogląda gazetowe
      galerie dzieciaków?
      przerażające.
      • anna-pia strona podana przez kosheen 01.05.06, 22:26
        to dopiero jest pranie mózgu
        poradnik -> RADY DLA DZIECKA ZMUSZANEGO DO SEKSU
        Punkt pierwszej pomocy
        Materiał własny

To straszne, że ktoś zmusza Cię do seksu albo Cię bije. Niestety, nie mogę Ci
        bezpośrednio pomóc, ale służę radami, co z tym fantem możesz zrobić. Jeśli masz
        kontakty seksulne z osobą, która nie bije Cię i nie straszy, spróbuj najpierw
        pomóc sobie sam/sama. Czy ta osoba wie, że nie chcesz uprawiać z nią seksu?
        WIĘCEJ...
        koszmar!
        • anna-pia nie ten tekst miałam na myśli, tylko t.e.n.. 01.05.06, 22:27
          poradnik ->
          RADY DLA DZIECKA, KTÓRE PRAGNIE UWOLNIĆ SWOJEGO PEDOFILA
          Punkt pierwszej pomocy
          Materiał własny

To wspaniale, że chcesz walczyć o swojego starszego przyjaciela. Pewnie chcesz
          nie tylko go uwolnić, aby bandyci z więzienia nie zrobili mu krzywdy, ale
          również aby rodzice zaakceptowali w końcu Waszą przyjacielską miłość? Niestety,
          nie możemy pomóc Ci bezpośrednio, ale możemy doradzić ci, co robić... Nie
          wiemy, czy rady te okażą się pomocne, ponieważ żadne dziecko nie walczyło
          jeszcze w sądzie o prawo do własnej miłości i o swojego przyjaciela-pozytywnego
          pedofila. Dzieci były bezbronne wobec woli rodziców i ulegały presji
          społeczeństwa, policji i psychologów. WIĘCEJ...
        • kosheen4 włos się jeży na głowie 01.05.06, 22:36
          to jest strona tego POZTYTWNEGO PEDOFILA!
          dobry wujek misiaczek, niech go ch.. zastrzeli.
    • anna-pia Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 22:14
      Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów"
      wobbler 01.05.06, 18:22 + odpowiedz

A jak ja w innych watkach protestuje przeciw marszom pederastow,ktorzy chca
      zawierac zwiazki malzenskie i adoptowac dzieci,to mnie lza od idiotki,homofobki
      i mohera.Dlaczego protestuje?A dlatego,ze nastepni-za kilka lat-na ulice
      wylegna pedofile,domagajacy sie legalizacji ohydnego procederu.W "starej
      unii"juz obecnie coraz bardziej sie umacnia ruch na rzecz praw
      pedofilow."Loverboye"wlasnie glosza,ze molestowanie i wykorzystywanie seksualne
      dziecka,nie tylko nie robi mu krzywdy,ale to dobre dla rozwoju itp.bzdury
      wierutne.
      Artykul w Obcasach to dopiero forpoczta.Bedzie wiecej.Jesli bedziemy
      tak "tolerancyjni"dla homoseksualistow,jak co niektorzy by chcieli,to niedlugo
      nie poradzimy sobie rowniez z pedofilami i kolejnymi "poprawnosciami"jakie
      wymysli zblazowany dobrobytem zachod.

Niestety, wobbler ma rację: 20 - 30 lat temu homoseksualiści używali takich
      samych argumentów, jakich dzisiaj uzywaja pedofile.
      Różnica jest jedna: dobrowolny związek dorosłych ludzi (homo) a zmuszanie
      dziecka (pedofil).

NIC mnie nie obchodzi, czy facet, z którym pracuję, jest gejem, czy hetero
      (dopóki oczywiście nie zaczyna się do mnie przystawiać ;p). Z gejami nawet się
      lepiej pracuje, nie gapia się na nogi ani w dekolt wink

Pamiętacie tego belgijskiego pedofila-mordercę Dutroux? Znajoma mieszkała
      niedaleko niego, spotykała go w sklepie, powiedziała "wydawał się takim miłym
      człowiekiem, tak jak jego żona" (która zagłodziła dziewczynki w piwnicy).
      Nie uwierzę w _żadne_ dobre słowo o pedoflach/pedofilii.
      • trissie Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 22:55

> Niestety, wobbler ma rację: 20 - 30 lat temu homoseksualiści używali takich
        > samych argumentów, jakich dzisiaj uzywaja pedofile.
        > Różnica jest jedna: dobrowolny związek dorosłych ludzi (homo) a zmuszanie
        > dziecka (pedofil).

Na poparcie tych słów wklejam fragment artykułu ze strony dobrego pedofila, oraz
        zachęcam do zapoznania sie z ta stroną:

"Głosimy, jako mniejszość - także seksualna - lecz nie tylko, że dorośli ludzie
        nie mają prawa narzucać dzieciom sposobu na życie i przymuszać do dokonywania z
        góry określonych wyborów.Narzucanie bowiem dzieciom, bez ich zgody i akceptacji,
        co jest dla nich dobre, a co nie, jest nadużyciem i zamachem na ich swobody
        obywatelskie i osobistą wolność. Chyba, że twierdzicie, iż takie prawa im nie
        przysługują...

Mimo pełnych jadu i nienawiści wypowiedzi homoseksualistów, nadal popieramy ich
        walkę o prawo do adopcji dzieci. Nie czynimy tego by zawstydzić ich prawdziwą
        tolerancją, lecz w trosce o los sierot. O to, by jak najwięcej dzieci opuściło
        domy dziecka, gdyż lepiej żyć w jakiejkolwiek rodzinie, niż nie mieć jej wcale.

Historia zatoczy koło i pedofilia będzie nie tylko akceptowana lecz pochwalana.
        Wszelka zaś przemoc, zwłaszcza wobec dzieci będzie przez nas nie tylko, jak dziś
        potępiana, ale też ścigana.

Skoro nie popieracie, bo nie pojmujecie, naszych szlachetnych intencji i nie
        chcecie byśmy Was popierali - trudno. Ale też nie szkodźcie nam w imię własnych,
        partykularnych interesów, bo od tego środowiska homofobiczne nie zapałają do was
        nagłą miłością. Udawajcie więc po prostu, że pedofile nie istnieją!..."

Koniec cytatu.
        W dalszym ciągu uważam, że kwestia zalegalizowania tej mniejszości, to tylko
        kwestia lat, oraz odpowiedniego lobbingu w WHO.
        • trissie Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 23:11
          Acha i jeszcze jedno. Pomysł tzw. “dobrego pedofila” jest stary jak świat oraz
          genialny w swej prostocie. Wprowadźmy podział na pedofilię twardą i miękką
          (czyli dobrą i złą: patrz narkotyki soft i hard, podobnie pornografia). Wtedy
          będzie łatwiejsza do przyswojenia, wystarczy przekonać do pomysłu kilku
          medialnych, wpływowych, pozbawionych skrupułów ludzi, którzy mają siłę
          kształtowania opinii publicznej, dać im na tym zarobić. I gotowe. Nie trzeba
          chyba jakiejś specjalnej wiedzy o mechanizmach ludzkiej psychiki, żeby to
          przewidzieć.
          • edycia274 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 01.05.06, 23:24
            oglądałam w wiadomościach, a może mi ktoś dac linka?
    • dziubelek2 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 02.05.06, 08:00
      niedaleko od mojego miejsca zachowania chcą stworzyć ośrodek - wiezienie dla
      pedofilow z całej Polski, by mogli sie w nim leczyć ze swych chorych sklonności.

wcale się mie ten pomysł nie podoba, i nawet zastanawiałam się co z takimi
      ludxmi robić..

kurczę, jestem wyrozumiała, staram się zrozumieć ludzi, każdy popełnia błędy,
      ale sorki, pedofilia - chyba jestem bardzo bliska zdaniu rity75, że dobry
      pedofil to martwy pedofil i nie chcę by takie kanalie "leczyły" się w poblizu
      moich dzieci.

pozdr.anka
    • 2006m1 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 02.05.06, 09:15
      dziewczyny czy tego na policje to zglosic nie mozna ????

wlasnie weszlam na strone tego skur.... i niedobrze mi sie zrobilo.......
      • lola211 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 02.05.06, 09:46
        Twierdza, ze w tresci nie ma nic, co by mozna bylo podciagnac pod paragraf,
        poki co .Facet jednym slowem sprytny jest.
        • l.e.a Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 02.05.06, 11:38
          też pomyślałam o policji, pedofilia jest zakazana a to wraźna i bezczelna
          REKLAMA Pedofilii !!
          • szeko Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 02.05.06, 16:04
            okazuje sie ze policja, organizacje i fundacje sledzace pedofilow i pornografie
            dziecieca w internecie sa bezsilne, bo nie ma na tej stronie tresci
            nielegalnych sciganych przez polskie prawo.

kolejny przyklad beznadzieji jakim jest nasz kraj

zamiast zalamywac rece wzial by sie jeden z drugim do zmiany tych przepisow
            bo jak widac wszystko idzie do przodu tylko nie paragrafy, ktore mogly by
            skutecznie z tego typu rzeczami walczyc

nie rozumiem tego,
            tylko dlatego ze facet inaczej nazwal niektore rzeczy zamiast pornografia
            dziecieca-dziececa seksualnosc nie mozna go tknac palcem - KOSZMAR !!!

artykul w wysokich obcasach czytalam i omalo sie nie pozygalam
            fecet dorobil sobie ideologie nie ma co

przykro mi to pisac ale jestem za kara smierci

• matkamichala Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 02.05.06, 18:03
              szeko napisała:

>
              > przykro mi to pisac ale jestem za kara smierci
              >
              >
              >za skrzywdzenie dziecka - ja też...
              >
              • dzoaann Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 02.05.06, 19:09
                ewentualnie kastracja,choć wydaje mi sie to za mało...
                • mkolaczynska Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 14:00
                  dzoaann napisała:

> ewentualnie kastracja,choć wydaje mi sie to za mało...
                  podcięcie nasieniowodów w przypadku męzczyzn powinno pomóc, no chyba że jakiś
                  uparty człowiek ew przymus regularnego pobierania tabletek chamujących popęd.
                  • janowa Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 14:05
                    mkolaczynska napisała:

> podcięcie nasieniowodów w przypadku męzczyzn powinno pomóc
                    -
                    • mkolaczynska Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 15:15
                      janowa napisała:

> mkolaczynska napisała:
                      >
                      > > podcięcie nasieniowodów w przypadku męzczyzn powinno pomóc
                      > -
                      • janowa Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 15:17
                        Zadnych. Poza zaplodnieniem kobiety. Gospodarka hormonalna w normie, produkcja
                        plemnikow tez - tyle, ze sie wchlaniaja, a nie wydostaja.
                        Gdyby to mialo wplyw na mozliwosc uprawiania seksu to nie byloby stosowane jako
                        jedna z metod antykoncepcji.

---
                        "Bo tak normalnie to człowiek (kobieta człowiek ma pierś, a na niej cyce) wink"
                        bonkreta
            • lola211 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 19:12
              Za kara smierci za sam fakt bycia pedofilem - bez wzgledu na to, czy sie choc
              raz wykorzystalo dziecko, czy za stworzenie takiej stronki, jak ta, o której
              piszemy?
    • addria Re: koszmar 02.05.06, 21:11
      Jestem wstrząśnięta tym, że ten Pan, ot tak sobie, propaguje swoje chore wizje
      w internecie i nikt nic nie może na to poradzić, bo to jest zgodne z prawem
      (!!!). Brak mi słów...
    • krtek7 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 02.05.06, 21:59
      Niestety nie ma czegoś takiego jak "dobra pedofilia".

Człowiek w młodym wieku, niedojrzały emocjonalnie, choćby był traktowny
      najuprzejmiej i dotykany był erotycznie najdelikatniej - zawsze będzie miał
      szramę na psychice sad

Dobry dotyk to dotyk bliskich osób jakimi są rodzice, to jest przytulanie itd.
      bez żadnych podtekstów, których dziecko nie rozumie.

Wiele czytałam o różnych rodzajach pedofilów, poza tymi brutalnymi
      gwałcicielami są też ci inteligentni którzy potrafią wmówić małej ofierze że to
      ona dążyła do "spełnienia" albo "dotyków".

Nie ma usprawiedliwienia dla zwyrodnialców i powinni być karani.

W USA skazuje się na więzienie nauczycielki które sypiały ze swymi
      nastoletnimi, prawie pełnoletnimi uczniami. Dlaczego na świecie prawo jest tak
      surowe? Z powodów opisanych przeze mnie powyużej. Jest to gwałt na młodej
      psychice.

Mój pierwszy chłopak miał pierwsze doświadczenie właśnie ze swoją nauczycielką
      na wycieczce. On miał 16 lat ona 27. Później nigdy jakoś nie potrafił założyć
      normalnej rodziny, szczególnie z dziewczynami niedoświadczonymi w jego wieku
      było źle, chciał mieć od razu demona seksu w łużku. Myślę że ta kobieta zrobiła
      mu nieświadomie krzywdę.

Ja wiem że dzieci np. 11 letnie myślą już o swojej seksualności i nie ma nic
      nienormalnego w badaniu w tym a nawet młodszym wieku swojego ciała pod tym
      kątem, ale NIKT NIE MOŻE wtedy w to ingerować. Ja jestem bardzo tolerancyjna,
      ale zawsze jestem przeciwna ograniczaniu wolności A PEDOFILIA OGRANICZA WOLNOSC
      dziecka.

STOP STOP STOP PEDOFILII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • krtek7 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 02.05.06, 22:03
        Acha, myślę że ten artykuł to prowokacja.

Ta strona powinna zniknąć, twórcy zostać ukarani.

Parę lat (może trzy) temu był w Wysokich Obcasach artykuł opisujący to samo
        zjawisko jako coś na co rodzice szczególnie powinni uważać!
        • anna-pia Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 00:19
          krtek7 napisała:

> Acha, myślę że ten artykuł to prowokacja.

ja bym to nazwała "urabianiem", "zmiękczaniem" opinii publicznej
          >
          > Ta strona powinna zniknąć, twórcy zostać ukarani.

hm, tylko do kogo należy serwer? adres nie jest polski

>
          > Parę lat (może trzy) temu był w Wysokich Obcasach artykuł opisujący to samo
          > zjawisko jako coś na co rodzice szczególnie powinni uważać!

no właśnie - GW jako piewca wolności i moralności wrrrr
          • wobbler Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 06:22
            Zgadza sie z ta strona.Pare dni temu jakis policjant wypowiadal sie w tv,ze
            tego pieprzonego "przyjaciela"nie mozna dopasc bo zarejestrowal sie w
            Rosji.Poza tym mowil,ze w zasadzie on tam nic niezgodnego z prawem nie
            wypisuje.Zgroza!
            Ze "zmiekczaniem"-100% racji.
    • siasiuszek Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 09:40
      Podobna dyskusja toczy się na Wychowaniu. Niestety tam chyba wypowiada się
      wielu „dobrych pedofilii”, bo od niektórych komentarzy to mi włos na głowie
      staje jak można w ogóle tak myśleć. Zgadzam się z wami, że dobry pedofil to
      martwy pedofil i nie ma żadnej akceptacji dla takich zachowań w stosunku do
      dzieci
      • monia145 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 18:30
        Na " Wychowaniu" to trwa walka o umieszczenie watku w kategorii "
        Najpopularniejsze". Tak bezsensownej, pustej i niczego niewnoszącej dyskusji to
        jeszcze nie widziałam.
        • gabi683 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 19:08
          monia145 napisała:

> Na " Wychowaniu" to trwa walka o umieszczenie watku w kategorii "
          > Najpopularniejsze". Tak bezsensownej, pustej i niczego niewnoszącej dyskusji
          to
          >
          > jeszcze nie widziałam.

No to masz okazje zobaczyc !Bo jasne lepiej o problemie nie moic ,a załatwi sie
          sam !
          • monia145 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 19:18
            Ja niczego takiego nie napisałam! Popełniasz nadużycie, wiesz, imputując mi
            takie myślenie. Taka rozmowa jest potrzebna ale nie w kategorii:" Pedofile do
            gazu" lub " Na szafot z nimi" lub" Gdybym takiego dostał w swoje ręce......",
            bo to oznaka niedojrzałości i pseudonaukowego bełkotu.
            • monia145 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 19:19
              Oczywiście to tylko moje zdanie, nie obowiązujaca norma dyskusyjna
            • lola211 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 19:21
              Monia, ale na emamie to norma- kara smierci sie tu beztrosko szafuje, bez
              glebszego namysłu.
              • gabi683 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 19:23
                Nie pop[ieram tego typu zachowań ale to ze taki cżlowiek dziala legalnie to w
                ludziach sie gotuje i naprawde nie ma sie co dziwic ze są takie reakcjesad
                • monia145 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 19:28
                  Ja tez nie popieram, jest to zło, które dorosly człowiek czyni dziecku, ale
                  takich ludzi powinno się LECZYC, co niestety nie jest proste. To, że nie
                  zgadzam sie na pedofilię, nie oznacza, że mam biegać z okrzykiem;" Zabić go",
                  bo dla mnie to zupełna nieumiejętność radzenia sobie z emocjami, którym można
                  chyba bezkarnie? dać ujście na forum.
                  • nachwileja Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 21:07
                    monia145 napisała:

> Ja tez nie popieram, jest to zło, które dorosly człowiek czyni dziecku, ale
                    > takich ludzi powinno się LECZYC, co niestety nie jest proste. To, że nie
                    > zgadzam sie na pedofilię, nie oznacza, że mam biegać z okrzykiem;" Zabić go",
                    > bo dla mnie to zupełna nieumiejętność radzenia sobie z emocjami, którym można
                    > chyba bezkarnie? dać ujście na forum.

jak sie jest ofiara pedofila to nie mozna poradzic sobie z emocjami czasami
                    a gdybys taka ofiara byla uwierz mi na slowo skrzywdzonej biegalabys z
                    okrzykiem "zabije go" a bzdety o leczeniu do mnie nie przemawiaja chyba ze
                    wymiana mozgu na inny model tudziez tej czesci ktora jest za takie chore
                    zachowania odpowiedzialna

i szlag mnie trafia jak czytam na wychowaniu ze ktos go probuje zrozumiec,
                    spojrzec na nioego tolerancyjnie lub opowiada sie za wolnoscia slowa w tym
                    przypadku

prawda jest ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia wiec uwierzcie mi
                    wszyscy ze ZUPELNIE inaczej byscie rozmawiali gdybyscie wpadli w lapy takiego
                    zwyrodnialca - czego nikomu nie zycze

a te wszystkie wypowiedzi to sama teoria, dywagacje i luzne rozwazania
                    • monia145 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 21:27
                      Rzeczywiście, napisałam to z perspektywy osoby nie skrzywdzonej przez pedofila,
                      ale chyba nie chcesz powiedzieć, ze forumowicze, którzy udzielaja sie na w/w
                      watku zostali skrzywdzeni i ten uraz powoduje u nich obsesyjnie agresywne
                      wypowiedzi?
                      Co do moich słów dotyczących leczenia pedofilów,które uważasz za bzdety, to
                      jest jak z resocjalizacją w naszym kraju- w teorii jest ale w praktyce.....
                      zgadzam się, ze jej praktycznie nie ma ale nie dlatego, ze jest niemozliwa do
                      realizacji w ogóle.
                      W pełni zgadzam się z Twoim ostatnim zdaniem, napisałam o tym kilka postów w
                      górę, tylko dosadniej. Dlatego " atrakcyjność " tamtego watku jest dla mnie
                      taka irytujaca.
                    • dziubelek2 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 21:29
                      oki , monia leczyć.
                      tylko gdzie?
                      ja napisałam, ze nie chcę, by ci "ludzie" leczyli się w poblizu mojego miejsca
                      zamieszkania i myslę,że większość, może i histerycznych matek tak myśli.

a chocby i z tego powodu, że co - w nieskończoność będą leczeni w zamknięciu? a
                      po wyjściu co? dobrowolnie zażywać będą leki?

wiesz, ja jestem niedoszłą ofiarą pedofila -miałam pięć lat, gdy zwabił mnie w
                      odosobnione miejsce( choc oczywiście rodzice mnie uczulali, by nigdzie z obcymi
                      nie chodzić, ale obiecal mi pokazanie króliczków).
                      i chyba tylko niebywałemu szczęściu zawdzięczam, że ktoś nadszedł w odpowiednim
                      momencie i tenże sympatyczny pan "tylko" mnie pocałował . do dnia dzisiejszego
                      nie cierpię pocałunków.

myslę, że nawet gdyby nie te moje osobiste przeżycia, zdanie miałabym podobne,
                      nie trawię pedofilii, i wolę sobie nie radzic z emocjami, niż by takie gady
                      były nazywany ludxmi chorymi, lub "dobrymi", tfu.

pozdr.anka
                      • monia145 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 21:40
                        Ok. Nie leczymy pedofilii.A co proponujesz w zamian tego" leczenia w
                        nieskończoność"? Szafot, komorę gazową, czy coś innego? Jakkolwiek banalnie by
                        to brzmiało, jakkolwiek nie zadośćuczynni to traumy żadnemu skrzywdzonemu
                        dziecku, izolacja i leczenie pedofilów to w naszym kraju, leżącemu w srodku
                        Europy, cywilizowanej Europy, jedyne wyjście.
                        • anna-pia Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 03.05.06, 22:01
                          monia145 napisała:

> Ok. Nie leczymy pedofilii.A co proponujesz w zamian tego" leczenia w
                          > nieskończoność"? Szafot, komorę gazową, czy coś innego? Jakkolwiek banalnie
                          by
                          > to brzmiało, jakkolwiek nie zadośćuczynni to traumy żadnemu skrzywdzonemu
                          > dziecku, izolacja i leczenie pedofilów to w naszym kraju, leżącemu w srodku
                          > Europy, cywilizowanej Europy, jedyne wyjście.

Wspólną celę z mordercami.
                          • dziubelek2 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 09:15
                            przypuszczalnie nie musiałaby byc nawet z mordercami. myslę, ze wystarczyłoby
                            przestac ich chronic w więzieniu. i to by mi się podobało, trudno jestem wyzuta
                            z ludzkich uczuc , wobec takich kanalii.
    • mkolaczynska Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 13:43
      nie czytałam akurat ale pod dobry pedofil można podciągnąc chyba tylko tą grupe
      która czuje pociąg do dzieci ale potrafi się mu oprzeć.
      Nie jest niczym złym mieć nieprawidłowe skłonności źle jest im ulegać.
      • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 14:54
        Nie. "Dobry" jest ten, który, a jakże, ulega, czyli uprawia seks z dziećmi
        ale bez używania przemocy. Najpierw porozmawia z dzieckiem, zainteresuje,
        wprawi w dobry nastrój a nawet skłoni dziecko do zrobienia pierwszego kroku.
        "Zły" zwyczajnie gwałci.
        • mkolaczynska Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 15:10
          mpingo napisał:

> Nie. "Dobry" jest ten, który, a jakże, ulega, czyli uprawia seks z dziećmi
          > ale bez używania przemocy. Najpierw porozmawia z dzieckiem, zainteresuje,
          > wprawi w dobry nastrój a nawet skłoni dziecko do zrobienia pierwszego kroku.
          > "Zły" zwyczajnie gwałci.
          Aha czyli jesli załozymy ze skłonie cię w różny sposób(przekupstwo podstep
          szantaż) do oddania mi całego twojego majatku to cię nie okradne bo oddałaś mi
          to dobrowolnie tak?
          A jeśli oddasz mi to będąc osoba poważnie upośledzoną(łatwo taką osobe
          przekonać do takiego czyny bo nie zdaje sobie ona sprawy z późniejszych
          konsekwencji swojego czynu np nie będzie miała gdzie mieszkać) to też będzie to
          w porzadku tak i bynajmniej nie będzie to kradzież tak??
          • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 15:36
            Przekupstwo w celu skłonienia mnie do oddania mojego majątku ?
            Idę na to - o ile łapówka bedzie miała wiekszą wartość ! smile

A poważnie - przykład z upośledzeniem ma nawiązywać do niepełnej
            odpowiedzialności dziecka za swoje czyny. OK. Ale przecież to da się
            zmienić, prawda ? Można było przesunąć granicę wieku w przypadku pornografii
            (15 lat), bedzie można obniżyć i do 10 a późnie jeszcze bardziej.
            Wystarczy mieć jakąś tam, że tak to ogolnie nazwę "wiekszość" i ustanowić
            prawo, że dziecko 6-letnie może wbrew woli rodziców piesścić się z wybraną
            przea siebie osobą dorosłą bądź rówieśnikiem. Skoro ma takie potrzeby...
            a ma, skoro się onanizuje.

P.S. Nie jestem dziewczyną, proszę o inne końcówki smile
            • mkolaczynska Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 15:56
              mpingo napisał:

> Przekupstwo w celu skłonienia mnie do oddania mojego majątku ?
              > Idę na to - o ile łapówka bedzie miała wiekszą wartość ! smile
              np.
              Przekupywać wcale nie trzeba finansowo. Przepisz na mnie cały swój majątek a
              wyjde za ciebie za mąż/ożenie się, będziesz należał do wspólnoty(np.sekty). To
              też jest przekupstwo moferujesz/udajesz ze oferujesz człowiekowi jakieś dobro w
              zamian za korzyści majątkowe.
              >
              > A poważnie - przykład z upośledzeniem ma nawiązywać do niepełnej
              > odpowiedzialności dziecka za swoje czyny. OK. Ale przecież to da się
              > zmienić, prawda ? Można było przesunąć granicę wieku w przypadku pornografii
              > (15 lat), bedzie można obniżyć i do 10 a późnie jeszcze bardziej.
              > Wystarczy mieć jakąś tam, że tak to ogolnie nazwę "wiekszość" i ustanowić
              > prawo, że dziecko 6-letnie może wbrew woli rodziców piesścić się z wybraną
              > przea siebie osobą dorosłą bądź rówieśnikiem. Skoro ma takie potrzeby...
              > a ma, skoro się onanizuje.
              >
              > P.S. Nie jestem dziewczyną, proszę o inne końcówki smile
              Jak przesunąc granice odpowiedzialności dziecka za swoje czyny skoro do pewnego
              wieku dziecko nie ma pojęcia(psychicznie)jakie pociągnie za sobą konsekwencje
              jego zgoda na jakiś czyn dorosłego. Kurka 6 letniemu dziecku nie mozna wyjaśnić
              pocałunku z języczkiem
              P: pocałuje cię tak jak tatuś/mamusia tylko jeszcze włoże języczek do buzi
              moge?????
              DZ: Taak??(znaczy zgoda??)
              i co myślisz że dziecko wie na co się godzi i jak się bedzie czuło po takim
              pocałunku?? Zapewniam cię że nie.
              Aha co do onanizmu.
              Co innego jesli sam sobie podcinasz żyły a co innego jeśli twój starszy o 7 lat
              kolega mówi:
              podetnij sobie zyły zobaczysz będzie fajnie no może na początku będzie boleć,
              ale potem umrzesz i już nie będziesz nic czuł. Kazdego człowieka nawet
              dorosłego i zdrowego można zmanipulować, a co dopiero dziecko.
              • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 16:06
                Droga M., kontynuujesz motyw przekupstwa tak jakby mowa była o jakiejś
                formie prostytucji, jak w wyświechtanym schemacie - 'wujek' z lizakiem
                (ew, paczką cukierków). Proponuję go porzucić i założyć że mamy tu
                rozkosz za rozkosz. dziecko będzie miało przyjemność i 'wujek' też.
                Żadna waluta, żaden majątek, bez cukierków.
                Jak będzie się czuło dziecko po pocałunku z języczkiem ?
                Tak samo jak dorosły ?
                Przykład z podcinaniem żył jest o tyle nietrafny że od seksu się nie umiera.
                • mkolaczynska Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 16:19
                  mpingo napisał:

> Droga M., kontynuujesz motyw przekupstwa tak jakby mowa była o jakiejś
                  > formie prostytucji, jak w wyświechtanym schemacie - 'wujek' z lizakiem
                  > (ew, paczką cukierków). Proponuję go porzucić i założyć że mamy tu
                  > rozkosz za rozkosz. dziecko będzie miało przyjemność i 'wujek' też.
                  > Żadna waluta, żaden majątek, bez cukierków.
                  > Jak będzie się czuło dziecko po pocałunku z języczkiem ?
                  > Tak samo jak dorosły ?
                  > Przykład z podcinaniem żył jest o tyle nietrafny że od seksu się nie umiera.

No tak unicestwienie biologiczne jako najgorsza z mozliwosci wink))))))) No nie
                  rozśmieszaj mnie.
                  Przykład drastyczny ale oddaje sens czego najwyraźniej nie widzisz.
                  Zapewniam cię z doswiadczenia ze pocałunek z języczkiem w podanym przeze mnie
                  przykładzie jest ogromną szramą na psychice dziecka, szramą psychiczną
                  intelektualną i fizyczną.
                  Zapewniam cię ze dziecko nigdy nie poczuje się tak samo jak dorosły człowiek
                  dający przyzwolenie na pocałunek z języczkiem smile))))))))). Bo ono zawsze
                  poczuje się w efekcie oszukane(nawet jeśli wmówi sobie że nic takiego wielkiego
                  się nie stało), pocałunek mamy/taty w żaden sposób nie przypomina tego
                  drugiego, i nie sposób dziecku wyjaśnić jaki będzie.
                  • dziubelek2 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 09:23
                    jak napisałam parę postow wyżej, ja miałam tę wątpliwą "przyjemnosć" całowania
                    się z "języczkiem" z pedofilem - miałam wtedy pięć lat
                    .
                    w ogóle nie wiedziałam co się dzieje, rodzicom opisałam to jako "wdmuchiwanie
                    powietrza do buzi" - może nie była to wielka trauma, ale obrzydzenie do tego
                    rodzju pocałunków pozostało do dnia dzisiejszego.

pozdr.anka
                    • mkolaczynska Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 09:47
                      dziubelek2 napisała:
                      może nie była to wielka trauma, ale obrzydzenie do tego
                      > rodzju pocałunków pozostało do dnia dzisiejszego.
                      trauma może nie ale skaza jest prawda?
                      pozdrawiam
                      • dziubelek2 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 10:07
                        dokładnie tak.
    • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 14:03
      Nie ma w was za grosz tolerancji, zieje z was tylko nienawiść !
      Jakim prawem odmawiacie swoim i cudzym dzieciom prawa do zaznawania
      rozkoszy seksualnej ? Dzieci nie są waszymi własnościami ani waszymi
      niewolnikami.
      Z taką samą nienawiścią i nietolerancją musieli walczyć geje i lesbijki
      przez wiele stuleci. Na szczeście teraz ich sytuacja się zmienia.
      Dawniej widok dwu męzczyzn spacerujących za rękę był nie do pomyślenia,
      nasi dziadkowie i babcie by tego nie zniesli a może nawet nie przeżyli.
      Postęp jednak zmienił tę sytuację.
      Tak samo jak zmieni sytuację zniewolonych dzieci. Już dziś dzieci są
      'wychowywane" seksualnie wbrew woli rodziców, zaopatrywane w środki
      antykoncepcyjne i wczesnoporonne bez woli rodziców a młode dziewczęta
      skrobane bez wiedzy rodziców.
      "Długi marsz" homoseksualny trwał niecałe sto lat. Misiaczek to jaskólka
      postepu, jeszcze kilkadziesiąt lat przepowiadania ludzkości, przekonywania,
      z początku przez heroicznych Misiaczków porywających się z motyką
      na Słońce, z narażeniem życia a później po kolei przez pewne "autorytety",
      postępowych psychologów (tłumienie popędu seksualnego u dzieci jest bardzo
      szkodliwe !) i oficjalnie działające lobbies pedofilskie.
      Będą marsze tolerancji, bedą petycje do parlamentów, postep raz uruchomiony
      nie da się zatrzymać.
      A wy wszystkie będzicie uznane za osoby chore na pedofilofobię, ciemnogród
      i faszystki.
      • janowa Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 14:06
        Czemu ma sluzyc ta prowokacja? Podgrzaniu atmosfery?
        ---
        bonkreta
        • monia145 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 14:09
          Też to miałam napisać ale mnie ubiegłaś. Kolejny, który lubi być w centrum
          zainteresowania bez zbytniego intelektualnego wysiłku.
        • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 14:47
          Janowa, to nie jest żadna prowokacja. Wykaz proszę, że ten scenariusz jest
          niemożliwy.
          • janowa Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 15:09
            Juz wykazalam - wyzej.
            To sie nie zmieni, bo nie ma szans na taki dziwny postep ewolucyjny, zeby seks z
            dzieckiem nie powodowal spustoszen w jego psychice. A pedofilia sprowadza sie do
            seksu, a nie do czytania bajeczek.
            ---
            bonkreta
            • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 15:28
              Nie wykazałaś niczego. Powołałaś się na jakieś badania, które stwierdziły
              "spustoszenia". A może są badania które żadnych "spustoszeń" nie wykazały ?
              Zauważ - homoseksualizm oprócz tego że był uważany za zboczenia, był
              także diagnozowany jako choroba psychiczna. Wystarczy trochę więcej
              badań. A nauki medyczne, społeczne są w dzisiejszym świecie najbardziej
              upolitycznione... Nie zabraknie też ochoczych propagatorów ze
              środowiska. Taki np. dr Samson i wspierający go koledzy.
              Słyszałaś o tym jak potężne wsparcuie wysoko postawionych
              czynników miał Krolopp ? Na tyle potężne że środowisko chóralne (a wiemy to
              z relacji prof. Stuligrosza) wiedziało o jego procederze od lat ale każdy
              bał się o tym mówić. Tam w grę wchodziły wysoko postawione osoby.
              Przypadek Misiaczka opisanego przez GW jest (na razie) jednostkowy.
              Czy wiesz o tym że na świecie działają oficjalnie organizacje pedofilów ?
              Tak ! Oni mają już swoje całkiem silne lobby i zabierają się do zmiany praw !
              Na przykład taka NAMBLA - organizacja mężczyzn kochających małych chłopców
              albo NAWGLA - organizacja kobiet-wielbicielek dziewczynek.
              Zobaczysz, po Misiaczku powstaną w Polsce ORGANIZACJE PEDOFILSKIE.
              "Jest nas wielu, nas nie pokonacie" ?
              • mkolaczynska Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 16:07
                mpingo napisał:

> Słyszałaś o tym jak potężne wsparcuie wysoko postawionych
                > czynników miał Krolopp ? Na tyle potężne że środowisko chóralne (a wiemy to
                > z relacji prof. Stuligrosza) wiedziało o jego procederze od lat ale każdy
                > bał się o tym mówić. Tam w grę wchodziły wysoko postawione osoby.
                Pytanie dlaczego nie posadzono ich za współudział??????? Tego właśnie nie
                rozumiem.
                aha co do lobby itd to nalezało by najpierw umożliwić kontakty seksualne z
                osobami chorymi psychicznie, są dojrzałe biologicznie(w większości) pewnie i
                psychicznie do takich kontaktów tylko tyle że czasem nie wiedzą co się z nimi
                dzieje i nie są często w stanie wyrazić w pełni świadomej decyzji.
                Jak sie zapatrujesz?
                • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 16:11
                  To ciekawe co piszesz. Nie znam jednak sytuacji osób chorych psychicznie.
                  Czy one nie mają prawa współżyć seksualnie ?
                  • mkolaczynska Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 16:23
                    mpingo napisał:

> To ciekawe co piszesz. Nie znam jednak sytuacji osób chorych psychicznie.
                    > Czy one nie mają prawa współżyć seksualnie ?
                    ubezwłasnowolnione? takie osoby nie są w stanie zwykle podjąć kroków w celu
                    podjęcia współżycia. smile)))))))) Są zbyt zajęte hmmm mysleniem?
                    Musiał by je podjąć ktoś inny
                    Jednak jesteś moim zdaniem pedofilem :-0 i właśnie pisze list na policje że
                    podejrzewam cię o to mam nadzieje że sprawdzą twoje IP i cię namierzą.
                    • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 16:42
                      Ubezwłasnowolnienie dotyczy moim zdaniem uznanie niezdolności
                      do podejmowania czynności prawnych a nikt nie może zabronić
                      im kontaktów seksualnych bo niby na jakiej podstawie ?
                      Natomiast co do twojego donosu na policję - nie odważę się nazwać ciebie
                      pedofilką ale że pedofilom sprzyjasz to pewne: odwracając uwagę policji
                      od prawdziwych pedofilii. smile)
                      Wypij może szklankę zimnej wody. smile
                      • mkolaczynska Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 16:51
                        mpingo napisał:

> Ubezwłasnowolnienie dotyczy moim zdaniem uznanie niezdolności
                        > do podejmowania czynności prawnych a nikt nie może zabronić
                        > im kontaktów seksualnych bo niby na jakiej podstawie ?
                        Zapewniam cię że większość osób ubezwłasnowolnionych siedzi w zakładach
                        zamkniętych i nie ma tam wizyt osób płuci przeciwnej a i mało kto się domaga.
                        Zabronić oczywiście nie można, tak jak upitej w trupa nastolatce, ale osobe
                        która wykorzysta jej nieświadomość to absolutnie nie usprawiedliwia i dobrze.
                        > Natomiast co do twojego donosu na policję - nie odważę się nazwać ciebie
                        > pedofilką ale że pedofilom sprzyjasz to pewne: odwracając uwagę policji
                        > od prawdziwych pedofilii. smile)
                        smile))) niech mnie wobec tego sprawdzą smileprzynajmniej nie będe się obwiniać o
                        współudział.
                        A ty jusz troszke masz chyba na swoim sumieniu. Ty pedofilom wyraznie
                        sprzyjasz. Ciekawe czy tylko pisząc na forum smile))))))
                        Meil jeszcze nie poszedł możesz oszczędzić sobie kłopotliwej wizyty wink
                        Napisz że rozumiesz różnice w tak osoby dorosłej i tak dziecka smile)))))

• mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 16:58
                          > Napisz że rozumiesz różnice w tak osoby dorosłej i tak dziecka smile)))))

Nie rozumiem pytania !

Mkolaczyńska, tu żartów nie ma, lepiej wyślij drugi mail anulujący przez
                          jakieś szybsze łącze żeby dogonił ten pierwszy albo go nawet przegonił.
                          bo ostrzegam - w czasie przesłuchań będę sypał i wrobię również ciebie,
                          wskutek czego wylądujemy w jednej celi.
                          A propos - fajne masz cycki ? tongue_out
                          • mkolaczynska Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 09:03
                            czekam na twoją rzetelną wypowiedź dotyczacą pytania:
                            Jakie są różnice w zgodzie dziecka i dorosłej osoby na seks z człowiekiem o 7
                            lat starszym.
                            Jeśli widzisz różnice to napisz jesli jesteś "dobrym pedofilem" nie przyznał
                            byś się przed samym sobą że to co wypisuje/wygaduje tamten facet to bzdury.
                            NIE ŻARTUJE popsuł mi się komp więc nie mogłam napisać wcześniej czekam na
                            twoją wypowiedź jeśli jej nie będzie napisze meil na skrzynke policji i na
                            pewno przyjrzą się twoim działaniom uważniej- mysle że nie warto ryzykować
                            nawet takich podejrzeń za głupie kilka zdań(jeśli tylko z głupoty wipisujesz
                            takie rzeczy).
                            • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 11:02
                              Droga M.,

każdy kto przeczytał co tu napisałem może bez trudu wywnioskować
                              jaki jest mój stosunek do pedofilii, każdy oprócz ciebie, ale nie martw
                              się, wszyscy mamy słabsze momenty w życiu, a w przypadku kobiet dochodzą
                              jeszcze okresy złego nastroju spowodowane kobiecą naturą. C'est la vie.
                              Odpowiedź na twoje pytanie, znowu postawione w taki sposób, ze nie wiadomo
                              o co właściwie chodzi, jest mimo to oczywista.
                              Zostawmy jednak na boku te nieistotne i całkiem zabawne scenariusze
                              (mimo że ja bardzo lubię się śmiać !), bo oto twoja sytuacja, na skutek
                              podjętych przez ciebie działań staje się coraz mniej komfortowa !
                              Teraz już znalazłaś się w sytuacji bez wyjścia. Jesteś bowiem zmuszona do
                              złożenia doniesienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa z artykułu
                              199, 200, 255 oraz 256 KK, a jeśli tego nie uczynisz staniesz się
                              współwinną, bowiem kto nie powiadomi organów ścigania o wiadomym mu
                              przestępstwie staje się współwinny !
                              Nie omieszkaj także wspomnieć o awarii komputera, którą ja, przyznaję
                              się, spowodowałem (oprócz podstawowej formy utrzymania na etacie
                              pedofilskim dorabiam sobie hakerstwem po godzinach, sic !), czyli dochodzi
                              zawiadomienie o popelnieniu przestępstwa z art. 267 KK.
                              Przed gwiazdką nie wypuszczą, lecę pakować szczoteczkę do zębów.
                              Nadal mam nadzieję że będziemy dzielić celę, no i że jesteś zgrabną
                              dziewczyną. ROTFL.
                              • mkolaczynska Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 11:21
                                wysyłam smile
                                • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 11:26
                                  Czekaj, zaraz się ponownie dobiorę do twojego kompa, tym razem
                                  załatwię go na amen ! smile)
                              • mkolaczynska Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 11:34
                                ach a przeczytałeś te wszystkie artykuły? Bo nie ma w nim nic co mogło by się
                                tyczyć moich wypowiedzi czy mojego stanu wiedzy/czynności. Dotyczy raczej
                                Twoich wypowiedzi i na pewno nie z artykułu 256KK. Więc opcja policjant przed
                                komputerem odpada smile))).
                                Naprawde chciałam uniknąć ewentualnych kłopotów, ale nie dało się.

• mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 11:46
                                  Czekaj, jeszcze nie wysyłaj doniesienia o podejrzeniu popełnienia
                                  przestepstwa - trzeba je poprawić - chodzi o art. 255 ("kto publicznie
                                  pochwala popełnione przestępstwo lub nawołuje do popełnienia
                                  przestępstwa, podlega grzywnie do 180 stawek dziennych, karze
                                  ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.").
                                  Edytowałem ten post i najpierw omyłkowo wpisałem szóstkę zamiast piątki
                                  a pózniej wstawiłem pomiędzy przedostatni a ostatni paragraf słowo "oraz"
                                  po czym zapomniałem o konieczności poprawienia '6' na '5'.
                                  BTW o faszyzm też bywałem oskarzany ale to na innym forum smile)
              • janowa Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 16:22
                To nie sa "jakies badania" tylko fakty.
                Jezeli znasz "jakies badania, ktore spustoszen nie wykazaly" - to przytocz.

To ze kiedys np. leczono gruzlice pijawkami nie znaczy, ze mamy sie tego
                trzymac. Wiecej wiemy na temat mozgu, organizmu i genow czlowieka niz 50 lat temu.

I nie strasz organizacjami pedofilskimi, bo nic nie zdzialaja. Nie ma mozliwosci
                zalegalizowania w krajach cywilizowanych dzialan prowadzacych do krzywdy innego
                czlowieka.

---
                bonkreta
                • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 17:08
                  Obowiązek udowodnienia spoczywa na postulującym, ty pierwsza !

NAMBLA i NAWGLA są organizacjami działającymi legalnie (!) w USA, kraju
                  cywilizowanym, walczącymi o prawa obywatelskie. Takie są fakty (niestety,
                  dodam od siebie).
                  A de facto jest skrzydłem wiekszych ruchów gejowskich (Gay Liberation),
                  stąd scenariusze Wobbler nie są pozbawione sensu.
      • anna-pia Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 14:44
        mpingo napisał:

> Z taką samą nienawiścią i nietolerancją musieli walczyć geje i lesbijki
        > przez wiele stuleci. Na szczeście teraz ich sytuacja się zmienia.

No rewelacja, tak było, oj tak - od starożytnej Grecji, hihihi
        jak chcesz pisac prowokacje, to chociaż się naucz czegokolwiek.

> A wy wszystkie będzicie uznane za osoby chore na pedofilofobię, ciemnogród
        > i faszystki.

A ja kicham na to, co o mnie powiedzą za sto lat.
        • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 14:51
          > No rewelacja, tak było, oj tak - od starożytnej Grecji, hihihi
          > jak chcesz pisac prowokacje, to chociaż się naucz czegokolwiek.

Nie, moją intencją nie jest prowokacja, pozwolisz, że posłużę
          się taką retoryką jaka mi odpowiada.
          A czego mam się nauczyć ?
          • nachwileja Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 15:53
            wiesz mpingo najchetniej walnelabym cie w ten pusty leb - sorry ale normalnie
            sie powstrzymac nie moge

jak tak bardzo bronisz Misiaczka i uwarzasz go za proroka tego co teraz
            niedozwolone

to porozmawiaj ze mna na priv to ja ci wytlumacze dlaczego pedofil nie jest
            fajna osoba nie wazne czy dobry czy zly i co sie dzieje z umyslem dziecka ktore
            wpada w lapy pedofila i jakie ma potem zycie nie bedac juz dzieckiem

jacy wy ograniczeni jestescie ktorzy go bronicie
            naprawde musisz tego doswiadczyc zeby to zrozumiec ??? bo na sucho sie nie da
            widocznie

koncze bo mnie krew zalewa i juz nic sensownego nie napisze
            chyba policze sobie do tysiaca

• mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 16:09
              Policz koniecznie !
              A później na spokojnie, powoli, przeczytaj to co nawypisywałem (zwróć, proszę,
              uwagę na ton) i wróć się pokajać. smile
              • nachwileja Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 09:23
                w dupie mam Twoj ton pedofil z ktorym mialam do czynienia tez byl w milym tonie
                bardzo wygadanym zasrancem

i w zyciu przed takim jak Ty kajac sie nie bede choc wiem ze mnie ponioslo
                zupelnie niepotrzebnie

zastanawiam sie tylko caly czas do czego Ty nas probujesz przekonac ze co? ze
                nie znamy dnia ani godziny jak pedofile powstana a bzykanie sie 45 letniego
                faceta z 7 latkiem bedzie na porzadku dziennym ?

nie doczekanie Wasze !
      • krtek7 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 04.05.06, 18:14
        Dobrze pamiętam moje dzieciństwo. I moje potrzeby seksualne związane z
        dorastaniem. Nigdy nie byłam "zacofana" i nie wstydziłam się tego co we mnie
        kiełkuje smile

I twierdzę z całą stanowczością że dziecko samo sobie poradzi, w sferze seksu
        wystarczy mu wtedy samotność a inne potrzeby emocjonalne zaspokaja najbliższa
        rodzina nie żaden śliniący się chory "wójcio" wink

STOP STOP STOOOP PEDOFILII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • rita75 mpingo, dobrze operujesz ironią 05.05.06, 09:24
        az za dobrze jak na to forum hhehehhee- doigrasz sie donosiku na policjewink))))

tym nie mniej,
        nie zgadzam się, ze geje to forpoczta dla pedofili

napisał:

> Nie ma w was za grosz tolerancji, zieje z was tylko nienawiść !
        > Jakim prawem odmawiacie swoim i cudzym dzieciom prawa do zaznawania
        > rozkoszy seksualnej ? Dzieci nie są waszymi własnościami ani waszymi
        > niewolnikami.
        > Z taką samą nienawiścią i nietolerancją musieli walczyć geje i lesbijki
        > przez wiele stuleci. Na szczeście teraz ich sytuacja się zmienia.
        > Dawniej widok dwu męzczyzn spacerujących za rękę był nie do pomyślenia,
        > nasi dziadkowie i babcie by tego nie zniesli a może nawet nie przeżyli.
        > Postęp jednak zmienił tę sytuację.
        itd....
        • mkolaczynska Re: mpingo, dobrze operujesz ironią 05.05.06, 09:28
          Ritko KOCHANA!!!Nadal katujesz swoje dziecko?

rita75 napisała:

> az za dobrze jak na to forum hhehehhee- doigrasz sie donosiku na policje;-
          )))))
          >

Ironia czy nie powinien napisać sprostowanie smile))))))) żyby sobie ktoś do
          serca tych mądrości nie wziął.
          • rita75 Re: mpingo, dobrze operujesz ironią 05.05.06, 09:31
            > Ritko KOCHANA!!!Nadal katujesz swoje dziecko?

przestajesz byc smieszna, zaczynasz byc nudna

> Ironia czy nie powinien napisać sprostowanie smile))))))) żyby sobie ktoś do
            > serca tych mądrości nie wziął.

chyba przecenil potencjal intelektualny co niektorych.
            • mkolaczynska Re: mpingo, dobrze operujesz ironią 05.05.06, 09:37
              rita75 napisała:

> przestajesz byc smieszna, zaczynasz byc nudna
              A myslałam że wkurzająca smile))))))))Wkurzasz się, wkurzasz ?????
              >

> chyba przecenil potencjal intelektualny co niektorych.
              Twój na pewno.
              • rita75 Re: mpingo, dobrze operujesz ironią 05.05.06, 09:42
                > A myslałam że wkurzająca smile))))))))Wkurzasz się, wkurzasz ?????

rzadko sie wkurzam wink
                mkolaczynska, na wychowaniu jest watek traktujący o dobrej pedofilii...
                wypowiada sie tam facet o nicku acorns czy jakos tak, jego wypowiedzi, to
                dopiero są wkurzające...
                • mkolaczynska Re: mpingo, dobrze operujesz ironią 05.05.06, 09:50
                  rita75 napisała:

> mkolaczynska, na wychowaniu jest watek traktujący o dobrej pedofilii...
                  > wypowiada sie tam facet o nicku acorns czy jakos tak, jego wypowiedzi, to
                  > dopiero są wkurzające...
                  Nie czytałam, ale to jest właśnie sposób na wychwytywanie osób które
                  potencjalnie mogą być pedofilami-napisać donos na policje a takich bzdur jak
                  pisze mpigo nie powinno się rozpowszechniać(dla mnie są to trści niebezpieczne)
                  choć kontrargumenty powinno się mieć i niebezpieczeństwo dostrzegać.
                  • mpingo Re: mpingo, dobrze operujesz ironią 05.05.06, 11:10
                    M.,

jest jeszcze jedna mozliwość, której w swojej pochopnej ocenie sytuacji
                    nie wzięłaś pod uwagę. Mój występ może być przecież prowokacją.
                    Może jestem policjantem zapuszczającym na eMamie wędkę po to aby
                    zobaczyć kto połknie haczyk ? smile
                    Na razie ty połknełaś ale nie o ciebie, rybko, mi chodziło. LOL.
                    • mkolaczynska Re: mpingo, dobrze operujesz ironią 05.05.06, 11:24
                      mpingo napisał:

> M.,
                      >
                      > jest jeszcze jedna mozliwość, której w swojej pochopnej ocenie sytuacji
                      > nie wzięłaś pod uwagę. Mój występ może być przecież prowokacją.
                      > Może jestem policjantem zapuszczającym na eMamie wędkę po to aby
                      > zobaczyć kto połknie haczyk ? smile
                      > Na razie ty połknełaś ale nie o ciebie, rybko, mi chodziło. LOL.
                      Och speszyłam się... okropnie, głupia biedroneczka ze mnie nie hihihi.
                      Prowokacja czy nie wystarczyło napisać 2 zdania. Nie napisałeś.
    • della_street_35 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 09:46
      To, co uprawia Misiaczek i jemu podobni uważam za dorabianie ideologii do
      sk...syństwa. Łatwo jest manipulować dzieckiem, żeby zrobiło to, co my chcemy.
      Nazwać coś "miłością" i wmówić dziecku, że ona na tym własnie polega. Tylko
      potem to dziekco musi z tą definicją "miłości" borykać się przez całe życie,
      nawet, jeżeli nie doszło do bezpośredniego kontaktu sekualnego.

Muszę jednak KONIECZNIE wtrącić się do dyskusji o tym, czym się różni
      homoseksualizm od pedofilii i innych dewiacji. Nie jest prawdą, że
      homoseksualizm jest uwarunkowany wyłącznie kulturowo. Podstawowy fakt, który
      każe traktować homoseksualizm jako coś - jakby to powiedzieć - naturalnego,
      leżącego w naszej naturze, wpisanego w nasz program biologiczny, to jest fakt,
      że homoseksualizm występuje również w świecie zwierząt i to bardzo powszechnie.
      Bez względu na to, czy istnieje dla niego jakieś ewolucyjno - adaptacyjne
      uzasadnienie, czy też nie, jest on faktem biologicznym i tego nie można negować.
      Zwierzęta nie mają wdrukowanych wzorców kulturowych, nie są molestowane w
      dzieciństwie przez zwyrodnialców, nie mają na tyle złożonej psychiki i kultury,
      żeby niuanse "wychowania" przez stado mogły odgrywać tu jakąkolwiek rolę. Nie
      oglądają telewizji i nie czytują świerszczyków, nie chodzą prowokacyjnie ubrane,
      itp. Więc sam homoseksualizm jest zjawiskiem może i mało zrozumiałym u zwierząt
      (bo jest to zachowanie seksualne nie prowadzące do prokreacji) - ale
      niezaprzeczalnie istnieje w naturze i dotyczy m.in. gatunku homo sapiens.

I to jest zasadnicza różnica pomiędzy homoseksualizmem a dewiacjami w rodzaju
      sikania do butów czy pedofilią. Nie widzę tu sprzeczności, czy kwestii "czasów",
      obyczaje się zmieniają ale wiedza ludzka też się zmienia, homoseksualizm był już
      uważany za chorobę i zboczenie a krew miesięczna za nieczystą, schizofrenia za
      opętanie przez diabła, a Ziemia kiedyś była uważana za płaską i też karano
      śmiercią za kwestionowanie tych poglądów - i co z tego?
      Dlatego uprawnione jest domaganie się braku dyskryminacji przez gejów i
      lesbijki, jak również potępianie, leczenie i karanie szkodliwych i krzywdzących
      innych ludzi (i zwierzęta) dewiacji. Bo sikanie do butów zostawiłabym bez
      specjalnych kar smile
      • janowa Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 10:01
        Mozesz sobie pogadac. Mozesz przytoczyc setki badan, opracowan i dowodow. Do
        niektorych i tak nie trafi, bo wola demagogie i straszenie zalewem
        homoseksualizmu i zniszczeniem hetero smile) Chociaz zadnych sensownych
        argumentow, poza grzmieniem jak z ambony, przytoczyc nie moga.

della_street_35 napisała:

> Bo sikanie do butów zostawiłabym bez specjalnych kar smile
        -
        • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 11:16
          ...i już możesz zmienić nick na "Kalowa" (od Kelego) smile
      • mpingo Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 11:25
        Della street, a kanibalizm występuje także wśród zwierząt a nawet wśród homo sapiens i jest naturalny ? Jest, no i co z tego niby ma wynikać ?
        Czy homoseksualizm wśród zwierząt ma miejsce w normalnych warunkach
        i ma charakter orientacji trwałej ?
        Bo, przepraszam bardzo, ale jeśli szczury-samce zaczynają kopulować ze sobą
        wskutek poddania długotrwałemu i silnemu stresowi (głód, stroboskopowe
        światło) albo jakiś samiec małpy kopuluje z innym, samcem bo jest dominujący
        i w ten sposób okazuje swoją dominację, albo czyni to w przypadku braku
        samicy to chyba różni się to w zasadniczy sposób od homoseksualnego
        meżczyzny, który dla przyjemności wybiera tylko i wyłącznie mężczyzn.
        Poza tym wydaje mi się że naśladowanie czy powoływanie się na obyczaje
        szczurów i małp jest takie jakieś... srednie...
    • polka33 Re: Dobry pedofil -artykuł z "Wysokich Obcasów" 05.05.06, 12:12
      Jest cos takiego jak racjonalizacja..Pewnie pedofil bez tego mechanizmu tez
      ciezko by przędł, musiałby bowiem spojrzeć w lustro i nazwać siebie po
      imieniu,a to mogłoby sie okazać bardzo bolesne .. .Mechanizm ów umożlia
      człowiekowi wytłumaczenie sobie i próbę tłumazcenia innym,że każde jego
      działanie jest wysoce logiczne, właściwe, słuszne, DOBRE-argumentów jest cała
      gama- dobro dziecka, dobro nadczłowieka, dobro białego, dobro świata....i inne
      wyimaginowane dobra bez których ludzkość by nie przetrwała...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka