october.fest 02.06.06, 21:34 właśnie, która z emam jest waszym zdaniem najwredniejsza? Która sie tylko wymadrza, dokucza i przy każdej okazji "dowala" innym? Mój typ: Triss_merigold6 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyka Re: najwredniejsze emamy:) 02.06.06, 21:43 a moj to gaja78 uwazam, ze jest zalosna wspolczuje jej dzieciom i zastanawiam sie, skad w niej tyle jadu... Odpowiedz Link Zgłoś
gaja78 Re: najwredniejsze emamy:) 02.06.06, 21:44 oj antyka, gdybyś nie miała fasolki w brzuszku, to byśmy pogadały na gołe klaty ! Flądra ! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Obstawiam kolejno: 02.06.06, 21:46 Triss, Gaja, Antyka Paskudne vulvy z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: Obstawiam kolejno: 02.06.06, 21:48 robi się ciasno na podium:-p <><><><><> Kuka i tu też Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_ja Re: najwredniejsze emamy:) 02.06.06, 21:43 i czemu zaraz najwredniejsze...wredna to takie brzydkie slowo ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
joanna9920 Re: najwredniejsze emamy:) 02.06.06, 21:49 ja koniecznie na Kotule muszę zagłosować.niech żyje wredna Kotula!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: najwredniejsze emamy:) 02.06.06, 21:51 Jest jeszcze taka jedna zołza, chyba Beata ma na imię z jakimiś cyferkami w ogonie. Kurcze zapomniałam. Coś jakby 312, 231,123. Nie, chyba sobie nie przypopmnę Odpowiedz Link Zgłoś
gaja78 Re: najwredniejsze emamy:) 02.06.06, 21:52 beata ? beata ? ... nie no też sobie nie przypomnę Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: najwredniejsze emamy:) 02.06.06, 21:54 Wiem ,wiem głupie ma imię Beata, srata, nogą zamiataDD Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: najwredniejsze emamy:) 02.06.06, 21:55 985 mile ups wredne panie,985 zapamiętajcie to sobie Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: najwredniejsze emamy:) 02.06.06, 21:58 ja przepraszam bardzo!!! jestem wredna ale tylko na Cipie - poza tym ja mam tam misje do spelnienia! toć ja kaganek oswiaty im niese! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: najwredniejsze emamy:) 02.06.06, 23:17 october.fest napisała: > właśnie, która z emam jest waszym zdaniem najwredniejsza? Która sie tylko > wymadrza, dokucza i przy każdej okazji "dowala" innym? > > Mój typ: Triss_merigold6 No jak triss_merigold6 jest wredna, to ja wysiadam. Przecież są tu znacznie wredniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: najwredniejsze emamy:) 02.06.06, 23:19 triss jest nietypowa ale czy wredna??raczej nie)) Odpowiedz Link Zgłoś
niusianiusia Re: najwredniejsze emamy:) 03.06.06, 14:32 jeden z moich znajomych, nieco starszy odemnie, bo w wieku mojego taty powiada: " jak kobieta w nocy nie jęczy, to w dzień warczy" coś w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
sutra Re: najwredniejsze emamy:) 03.06.06, 14:39 Może i coś w tym jest, ale gadka jest na poziomie pana spod budki z piwem (nie obrażając anów spod budki z piwem) i dowcipów o blondynkach. Odpowiedz Link Zgłoś
niusianiusia Re: najwredniejsze emamy:) 03.06.06, 14:44 cóż, ów znajomy jest bardzo kulturalnym, wykształconym i dowcipnym facetem. niestety się z nim zgadzam.... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: najwredniejsze emamy:) 03.06.06, 14:45 ja też sie zgadzam.sprawdzilam na sobie osobiście))) Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: niusianiusia!!!!!! 03.06.06, 15:01 ale jadu w was! I do tego z pianą na ustach... bllleeee Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: niusianiusia!!!!!! 03.06.06, 15:45 ide stad, ten jad moze zaszkodzic mojej fasolce DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sutra Re: najwredniejsze emamy:) 03.06.06, 20:46 niusianiusia napisała: > cóż, ów znajomy jest bardzo kulturalnym, wykształconym i dowcipnym facetem. Nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sutra Re: najwredniejsze emamy:) 03.06.06, 20:47 Errata: jestem w stanie uwierzyć że jest wykształcony. W resztę nie uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: najwredniejsze emamy:) 03.06.06, 22:10 sutra a ty co tak "bulke przez bibulke" DDD nie wierze ze na codzien masz wersal wszedzie gdzie idziesz, powiedzenie hmmm moze rubaszne ale pod specyficzne poczucie humoru podciagnac je mozna Odpowiedz Link Zgłoś
sutra Re: najwredniejsze emamy:) 04.06.06, 14:17 elza78 napisała: > sutra a ty co tak "bulke przez bibulke" DDD Bułkę przez bibułkę? To przecież norma, w sklepach sie pieczywa łapskami nie maca, tylko zawsze przez papierek. Nie widzę w tym nic złego a wręcz same plusy, sorry Gregory > nie wierze ze na codzien masz wersal wszedzie gdzie idziesz, powiedzenie hmmm > moze rubaszne ale pod specyficzne poczucie humoru podciagnac je mozna Owszem, mam wersal wszędzie gdzie idę Ty też będziesz miała jak sobie dobrze wybierzesz pracę i środowisko. Specyficzne poczucie humoru? jak do poczucia humoru dodasz określenie "specyficzne", to wychodzi mniej więcej na to samo, jak kiedy do słowa demokracja dodasz określenie "ludowa". Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: najwredniejsze emamy:) 03.06.06, 17:57 Kobieta którą wyobrażam sobie jako przeciętną, szarą myszkę, siedzącą przed kompem w klapkach własnoręcznie podklejanych butaprenem i dowartościowującą się na forum pisząc baśnie a`la bracia Grimm - Trissssss.... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: najwredniejsze emamy:) 03.06.06, 18:01 "Kropelką". Podklejam kapcie "Kropelką".P Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: najwredniejsze emamy:) 03.06.06, 18:06 Tak, tak, widać że wiesz w czym rzecz, racja, kropelka trzyma lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
e-rnama Re: najwredniejsze emamy:) 03.06.06, 18:52 Przeczytałam - najwybredniejsze emamy Trochę tu wrednych jest, ale po co taki ranking? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: najwredniejsze emamy:) 03.06.06, 19:13 Triss to rozsądna babka Wredna też, ale w moich ustach to komplement Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: najwredniejsze emamy:) 03.06.06, 22:41 Ja jestem wredna i złośliwa czasami strasznie. Ale na forum to z tą złośliwością różnie bywało, po za tym dawno mnie tu nie było więc mało kto mnie pamięta. Generalnie muszę stwierdzić że kobiety są złośliwe - leży to w ich naturze. Mi to osobiście nie przeszkadza, często lepiej się dodgaduje z takimi wredotami jak ja niż z ciepłymi kluchami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: najwredniejsze emamy:) 04.06.06, 08:40 Złośliwość jest bowiem przywilejem osób inteligentnych Poważnie, jak ktoś jest tępawy, to może się tylko ciskać i starać się przysr.ć (jest taki przykład na forum Młode Mężatki, podpisuje się bersi, ellea35, apple19, i baaaardzo cienko jej te złośliwości wychodzą, chociaż się stara). Osoba inteligentna potrafi dziabnąć tak, że druga strona kipi z wściekłości ale odgryźć się nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: najwredniejsze emamy:) 04.06.06, 12:30 chicarica napisała: > Złośliwość jest bowiem przywilejem osób inteligentnych Dobrze, że opatrzyłaś to zdanie przymrużeniem oczka > Osoba inteligentna potrafi dziabnąć tak, że druga strona kipi z wściekłości ale odgryźć się nie potrafi Osoba złośliwa - ale niekoniecznie inteligentna - potrafi czasem dziabnąć, a mądrzejsza nie odpowiada, bo nie uważa tego za stosowne, a nie dlatego, że nie potrafi Wiele można tu znaleźć złośliwości, ale tak głupich, że szkoda tarcić energii na odpisywanie. Nie zawsze brak odpowiedzi na złośliwość czy prowokację świadczy o niemożności znalezienia riposty, nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: najwredniejsze emamy:) 04.06.06, 14:49 Ja nie mówię o braku odpowiedzi, tylko o odpowiedziach które najwyraźniej bywają próbą odgryzienia się, jednak tak cieniuuuutką i słabą, że aż żal bierze. Było tu trochę tego. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea bea.bea 04.06.06, 09:19 zgłaszam te forumowiczke....do konkursu.. wredność wali z każdej jej strony.....dobrze że nie musicie tego oglądać...) Odpowiedz Link Zgłoś