Dodaj do ulubionych

polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!n/t

09.06.06, 21:12

Obserwuj wątek
    • be.em Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 09.06.06, 21:13
      smile))
      • nchyb Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 09.06.06, 21:14
        wszyscy moi faceci siedzą przed tv i oglądają...
      • be.em Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 09.06.06, 21:14
        właściwie powinno być: Polskaaaa biaaaaało czeerwoniiiiiii, Polskaaaaaa ... smile))
        • niutaki Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 09.06.06, 21:15
          no właśnie ale akurat brałam łyka piwa i tak na jednym oddechu rozumiesz?smile))))
          • be.em Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 09.06.06, 21:18
            o jasnewink ja jestem po trzech łykachwink
            • niutaki Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.06, 21:19
              a ja teraz widzę że mi piwa zabraknie kurdesz i nie ma jak z chaty wyjść bo
              dziad w knajpie na meczu a gnój sam nie zostaniesad(((
              • be.em Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.06, 21:21
                o to dziad jeden no! nie dość, że gnoja zrobił, to sie sam bez kobity
                znieczulawink)) chcesz trochę..?
                • triss_merigold6 Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.06, 21:22
                  Mam piwo ale meczu nie oglądam, wystarczy, że małżonek ogląda. Mnie tam
                  ciśnienie skacze jak naszą reprezentację widzę. Źle mi skacze.
                  • niutaki Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.06, 21:24
                    triss mi by mogło skoczyć bo ja mam niskiesmile za niskiesmile
                    • triss_merigold6 Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.06, 21:27
                      Ja też mam niskie i pasuje mi takie.wink
                      • niutaki Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.06, 21:29
                        no mi pasuje też ale jak mi skoczy to się czuję przyjemnie pobudzonasmile))
                        • be.em Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.06, 21:30
                          o ja się czuję przyjemnie pobudzona całkiem po czymś innymwink)))
                • majan2 Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.06, 21:23
                  Ja juz mam dosc mundialu -siedze caly dzien sama z corka i faceta nie zobacze
                  przed polnoca, bo oglada z kolegami mecze i tak teraz bedzie co drugi dzien. sad
    • kawka74 Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 09.06.06, 21:32
      eeeeeeeeeeeee..........
      właśnie się wyprowadziłam z pokoju, w którym mój małżonek z siostrą i kumplami
      oglądają mecz wykrzykując różne niecenzuralne słowa, nuuuuuuuuuuuuuuuuuda...
      • be.em Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 09.06.06, 21:33
        oj nuda, nuda - dlatego na forum wiszęwink prawie profanacja w moim domuwink
        • niutaki Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 09.06.06, 21:35
          no ale jest pretekst browara wysiorbać, bo nasi grająsmile
          • be.em Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 09.06.06, 21:36
            kurcze niutaki, ja mam często takie powodywink he, he... pogoda, brak pogodywink
            AA..? smile)
    • marysia_p Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 09.06.06, 21:49
      nic się nie stało...Polacy nic się nie stało!!!!!!!!
      Ja jestem z nimi..
      • madelaine6 Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 09.06.06, 21:50
        trzymamy kciukasy!
        Polska golaaaaaaaaa!
        • marysia_p Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 09.06.06, 21:52
          Polskaaaaaaaa biało-czerwoniii!!POLSKAAAAAAAAAAAAA
          • bella41 Re: polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 09.06.06, 22:01
            DO BOJU POLSKAAAAAA
            POLSKA, HUZIA NA EKWADOR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka