gosia1510 01.08.06, 17:34 Jakiego używacie dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynka_bez_zapalek Re: proszek do prania 02.08.06, 16:10 na początku był Lovela, potem tańszy (ale nie gorszy) Bobas. mniej wiecej jak Kuba mial 8 m-cy praliśmy mu w naszych dorosłych proszkach. nie uczulało go. Odpowiedz Link Zgłoś
hanti Re: proszek do prania 02.08.06, 19:30 bobas, bo po loveli szarzały mi pieluchy bleeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka009 Re: proszek do prania 03.08.06, 16:04 Jelp-ale potem juz wszystkie normalne tak od 6 miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: proszek do prania 04.08.06, 12:40 Pierw Lovela, a od 3 miesiąca pierzemy odzież Klary w tych samych proszkach co naszą odzież. Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: proszek do prania 06.08.06, 22:31 zawsze podwojnie plucze i nie kontroluje czy jest dzieciecy czy dorosly kupilam bebi dwa razy, ale w wyprawkach ze szpitala byl i jelp i lovela i z nich tez korzystalismy Odpowiedz Link Zgłoś
agusiakrz Re: proszek do prania 10.08.06, 21:06 Ja również wykorzystałam tylko próbkę loveli ze szpitala potem była bryza albo vizir senstive (po vizirze nie sensitive dostał uczulenie) Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaolika Re: proszek do prania 11.08.06, 10:20 Do końca pierwszego roku życia małej używałam loveli, teraz persil sensitive lub vizir sensitive. Czasem zdarzy mi się wyprać w "dorosłym" proszku i nie uczula jej, ale jakoś nie mam zaufania Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: proszek do prania 11.08.06, 11:37 ja mam wrazenie ze normalny proszek i normalne pranie powoduje ze te tkaniny sa jakies dziwne... dlatego jak cos dwa plukania Odpowiedz Link Zgłoś
katep_1 Re: proszek do prania 12.08.06, 21:16 no ja wyprałam raz w jellpie w próbce. A potem juz w normalnym proszku z niemiec przywozonym - uczulenia nie miała ale robię trzy płukania.. Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: proszek do prania 12.08.06, 22:50 rzeczy mojej Mai wyprałam na poczatku w cypisku teraz nie było go w sklepie więc kupiłam dzidzusia oba dobre ładnie pachną i nie uczulają ale myślę że normalne proszki tez nie uczulaja bo przeciez śpi czasami u nas w łóżku a posciel nasza pierzemy w zwykłym proszu i uczulenia nie ma Odpowiedz Link Zgłoś