be.em 08.08.06, 10:30 ja: kawa, szklanka wody, dwa przeterminowane danonki dziecka gdybym wytrzymała do wieczora z takim wkładem, bylabym pięęęęękna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia274 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 10:31 kawa, teraz płatki i mleko jem Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 10:32 Pomidor +kawałek ogórka +dwa plasterki serka feta +dwie łyżki jogurtu naturalnego. Wypiłam: kawę, bawarkę, herbatkę Slimcośtam (wstrętna brrrr), litr wody. Na lunch przygotowane: sześć kromek chrupkiego chleba, sześć plasterków wędliny, reszta ogórka i jogurt. Gdybym umiała nie nażerać się po powrocie do domu, to byłabym śliiiiicznnaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 10:38 A, jeszcze szklanka siemienia lnianego, zaparzonego! Odpowiedz Link Zgłoś
be.em nisar 08.08.06, 10:41 za to siemię jesteś moja idolka!! ja sobie w tym pięty moczyłam i mało nie haftowałam Ty pijesz Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: Be.em 08.08.06, 10:50 To naprawdę nie jest złe - taka lekko glutowata kaszka. Za to mój żołądek siedzi cicho. I podobno na cerę tyż niezłe. W sumie - chyba warto. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Be.em 08.08.06, 10:51 i na zaparcia wiem nie dam rady( będę gruba do końca życia Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 10:36 czarna kawa bez cukru i szklanka musli z mlekiem Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 10:38 Nic , kawy nie licze Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 10:39 2 bułki,herbata, kawa ze śmietanką, princessa max, kilka śliwek, 2 ptasie mleczka. I tak przez cały dzień, ja żrę a nie jem! Odpowiedz Link Zgłoś
agapolak Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 10:41 dwie kanapki trzy herbaty Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 kawa DO śniadania 08.08.06, 10:42 rozpuszczalna zalana mlekiem+kanapeczki-wędlina, ogórek,rzodkiewka zaraz zaserwuję jagody i arbuzik Odpowiedz Link Zgłoś
mamadominika3 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 10:48 Dwie kanapy z kiełbachą i żółtym serem, herbatka, kostka czekolady, ale już się rozglądam za czymś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 10:48 Wypiłam kubek Slim-Figury - spalanie (zaczynam od dziś A teraz czekam aż zaprosisz mnie na kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 10:49 2 kanapki z nutella) Odpowiedz Link Zgłoś
galia29 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 10:54 dwie kanapki z pastą z jajka, banana, 6 kruchych ciasteczek i ja nie rozumiem k... dlaczego mnie karmienie nie odchudza) Odpowiedz Link Zgłoś
aga1077 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 11:02 Nie tylko ciebie karmienie nie odchudza! Ja karmię już 13 miesięcy i jakoś nie widze efektówPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
be.em ależ odchudza!! 08.08.06, 11:03 pij tylko wode, karm - zobaczysz jak w dół pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
styczniowa70 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 11:10 mnie juz odchudziło chociaz karmię dopiero 3 miesiące ale przy blixniakach po prostu nie mam kiedy nawet przyswoić przysługujących mi 3000kcal Odpowiedz Link Zgłoś
galia29 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 11:14 Styczniowa to ja wezme jakieś dodatkowe dziecko na wykarmienie, bo ja nawet przy sześcioraczkach znalazłabym czas na przyswojenie przysługujacych mi kalorii( a i o jeszcze pare nie przysługujacych mogłabym zachaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
styczniowa70 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 11:29 tak ci się tylko wydaje ja nawet batonami i herbatnikami nie dobijam do tej ilości a obiad jem jak facet z roboty wróci i zrobi ( a nie zawsze mu się chce ) tyle że ja nie lubię kanapek, więc w ciagu dnia to jakąś sałate albo coś podobnego... teraz czekam na chwile zebym mogla sie wykapac i mam nadzieje ze niedlugo mi sie uda - jedno juz spi a drugie ziewa Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Jest 11.00 08.08.06, 11:01 Do tej pory nie zjadłam nic. Wypiłam tylko kawę. Właśnie zrobiłam sobie herbatkę i zasiadam do bułeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
styczniowa70 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 11:02 płatki z mlekiem a teraz wsuwam kanapki z nutellą chociaż nie powinnam bo karmie ale nie mogłam sie oprzeć Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia.x Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 11:15 sniadanie - salatka z jednego pomidorka sredniego z ziolami octem winnym, do tego bulka z wedlina + herbata ok 8.00 za chiwle jakas spragnona znowu bylam i herbata z cytryna batonik 3bit ok 10 kawa z mleczkiem =+ batonik corny Zurawinowy piszac tego posta jem wlasnie paczka ostatnio tak sie objadam na potege na szczescie waze 52kg przy wzr 168 i narazie nie tyje ciekawe co bedzie jak odstawie dziecko od cyca Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 11:22 ja z rana kawka, potem pół bułki z twarogiem z pomidorem, szczypiorkiem i rzodkiewką. Teraz następna kawa Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 11:29 jeszcze nic poniewaz niedwano wstalam wraz z moja wesola ferajna))ale zaraz ide robic śniadanko.dzis szef kuchni serwuje muesli z mlekiem wzglednie z jogurtem i do tego oczywiscie dla szefa kawka z ekspresiku a dla młodych soczek pomaranczowy wzglednie jabłkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 11:33 a ja zjadlam: bulke murarke, kubek jogurtu naturalnego z musli..i to chyba wszystko ale juz mi w brzuchu burczy. zaraz zjem pizze z mikrofali Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 11:36 Dwie kawy, pączek, ale byłam już na zakupach (rowerkiem), na spacerze z dziewczynkami i posprzątałam domek. MArze o trzeciej kawie. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 11:37 Grzanka z ciemnego pieczywa z powidlami(domowymi) i kawa z mlekiem sojowym waniliowym(ostatnie moje odkrycie- pyszne jest). Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Lola - mleko sojowe............ 08.08.06, 11:46 waniliowe to jest w kartoniku litrowym? czy w małych kartonikach (200 ml)? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Lola - mleko sojowe............ 08.08.06, 12:26 Ja kupilam w litrowym, w malych nie bylo, a moze w ogole tylko w takiej pojemnosci sprzedaja? Odpowiedz Link Zgłoś
paraga Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 11:43 kawa i 2 kromki razowego chleba ze smalcem (robiłam wczoraj i nie mogłam się doczekać kiedy go spróbuję!) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 a dasz przepisik na ten smalec???please 08.08.06, 11:49 to moze małza zaskocze bo on uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
paraga Re: a dasz przepisik na ten smalec???please 08.08.06, 12:02 kupiłam słoninkę w kawałku, jakieś 30 dag (nie pamiętam dokładnie ile, ale to nie aż takie ważne, jak będzie 40 też dobrze), pokroiłam w kosteczkę i na patelnię (teflonową). Smaży się na małym ogniu, żeby za bardzo nie wysuszyć i nie zrumienić skwareczków, bo inaczej są za twarde. W międzyczasie obrałam 2 cebule, jabłuszko i ząbek czosnku (jeśli nie lubisz czosnku - może być bez). Cebulę pokrojoną w kostkę, starte na grubej tarce jabłko i przeciśnięty czosnek dodaje się jak skwarki się wytopią, pływają w tłuszczu, ale nie są zbyt zrumienione (takie żółtawe wystarczą). Do tego wmieliłam pieprzu i poczekałam aż cebula się ładnie zeszkli. Wtedy odstawiłam do podstudzenia i dopiero po jakimś czasie przelałam do miseczki i wstawiłam do lodówki do zestalenia. Solę dopiero na kanapce (bo każdy lubi inaczej). Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: a dasz przepisik na ten smalec???please 08.08.06, 12:12 jestem głodna przez was!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 12:06 przed osma kawa teraz herbata. Jeszcze nie mialam czasu na sniadanie bo robole w lochu. Moze za dwie godziny uda mi sie cos skubnac Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 12:33 zamiast muesli były dwie kanapki z paryczką i poledwiczka.dzieci nie chciały płatków szamac Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: co zjadłyście do tej pory..? :) 08.08.06, 12:35 dodałam jeszcze milki ptasie mleczko i rafaello.Mniiiaaiaaam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 dwunasta trzydzieści siedem: 08.08.06, 12:37 mleko + płatki kawa 1/2 szklanki soku z pomarańczy kromka z pomidorem (idę zrobić drugą) ----------------------------------------------------- çççççççççççççççççççççĂççĂç "- skinął przecząco głową"* * "Kod Leonarda da Vinci" Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: dwunasta trzydzieści siedem: 08.08.06, 12:41 12.39 nadal NIC..`..., dopiero po 16-ej jem Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: dwunasta trzydzieści siedem: 08.08.06, 12:44 Słyszałam, że powinno być odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś