mama.igora 10.08.06, 14:52 Już było o tym, co mężowie lubią w nas, teraz zmiana. Może ograne, ale poplotkujmy. Już wiem, co odpowie oxygen, ale reszta mnie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.em Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 14:53 oczy ręce na kierownicy upór załatwianie bez problemu czarem i konsekwencją wszelkich spraw urzędowych porządnictwo graniczące z pedantycznością siłę jego nowe dżinsy na jego tyłku Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 15:08 be.em, na ciebie to można liczyć. a rączki na kierownicy oj taaaaak, aż mi się zrobiło gorąco. Dżizys, jak ja to lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka A z cech fizycznych: 10.08.06, 15:53 oczy - piękne, duże, niebieskie w cudnej oprawie długich rzęs, poza tym jest duży i silny. Wiedziałam co robię, moje chłopaki też mają oczka jak malowane, choć niestety nie niebieskie. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 11.08.06, 12:00 be.eem - ja tez jestem "skrzywiona" na pukcie rak na kierownicy zastanawiam sie czy to nie jakis zboczenie)) strasznie na mnie to działa. hmm..i jeszcze podniecaja mnie dłonie gdy on trzyma i pali papierosa choc smrodu fajek nie cierpie:// wiem, dziwna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 15:10 Przepiękne oczy ( tu nie będę oryginalna) rzęsy prawie do brwi, uśmiech, dokładność (najbardziej tę zaletę cenię w łóżku), wszystko potrafi naprawić i wiele sam zrobić np. w domu. Jest dobrym szefem (chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 15:30 inteligencję, poczucie humoru, uśmiech, no i tyłeczek, cudeńko... ale ja w ogóle zawsze byłam stuknięta i oglądanie facetów zaczynałam od tyłu, znaczy od tyłka, mąż na szczęście mi się trafił z cudną dupeńką Odpowiedz Link Zgłoś
kayah73 Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 15:31 Najpierw cechy ktorych ja nie posiadam: cierpliwosc, umiejetnosc nie wdawania sie w awantury (rowniez ze mna), oraz to ze nigdy nie jest zlosliwy, nie wyciaga jakichs starych rzeczy, nie stara sie dopiec i nie obraza sie, nawet kiedy jest zly i nawet kiedy ja tak mu robie (rzadko, ale zdarza mi sie). Poza tym... to ze jest pelnym partnerem we wszystkim (dom, dziecko, finanse, etc.), to ze zawsze jest chetny probowac nowych rzeczy (raczej to ja jestem inicjatorka nowych zajec, ale on chetnie wciaga sie w zabawe). Niezmienne poczucie humoru, umiejetnosc zobaczenia pozytywow w kazdej sytuacji, umiejetnosc rozsmieszenia mnie kiedy jest mi nie do smiechu. No i, choc ja nie oxygen, to musze dodac, ze jest genialny w lozku. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka poczucie humoru 10.08.06, 15:50 wciąz mnie może doprowadzic do łez swoimi powiedzonkami, oczywiscie łez ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 16:01 moj jest ode mnie wyzszy prawie 30 cm. I to mi sie podoba. Ma lysiejacy ale czarny leb ktory goli na 3 mm. Tez to lubie. Ma niezly tylek ktory fajnie wyglada w dzinsach i duze czarne galy. Taki poludniowy typPP No i ta sila spokoju i dyplomacja Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 16:06 Ptaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 16:16 hehe ))a intelekt?? Led?? nie pociaga Cie w mezu intelekt??P albo dobroc?? Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 16:36 Jesli się o pociąganie rozchodzi, to najlepiej lubię pociągać za ptaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 17:54 ja tez lubie ale chyba bardziej ssac jadra Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 18:43 ..a tak, fajnie jest czuć najądrze przesuwające się między zębami a podniebieniem, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 18:46 ło matko wy te jądra zjadacie?bo tak o tym piszecie jakby to była najlepsza potrawa))) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 20:15 Najlepiej smakują w sosie własnym Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 16:48 Ja mam podobnie Jak Jusytka. Potrafię pękać ze śmiechu , gdy cos mimochodem chlapnie śmiesznego. Towarzystwo zawsze ryczy z jego tekstów. Poza tym jego piękne długie palce u dłoni i precyzję w rękach. Z elementów fizycznych wygrywa jednak brzoskwinka- (czyt. dupeńka.) A zwłaszcza w obcisłych bokserkach w moro.Wewnętrzna strona medalu to niewątpliwie jego opanowanie i racjonalne podejście do wielu spraw , podzcas gdy ja bardzo impulsywna jestem, oraz to , że jak nie mówi to nie mówi, a jak juz cos powie to bardzo mądrze i życiowo. No i siła jaka z niego bije.Uhhh jak gorąco ... mój osobisty maczo. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 18:38 a ja lubie w moim facecie sile fizyczna to że był jest i mam nadzieje będzie(a sa ku temu dobre rokowania) wysportowany,piekne,duże niebieskie oczy(dzieciaki tez maja identyczne)silne dłonie,fajny tyleczek no i oczywiscie (piiiip))) jesli chodzi o charakter uwielbiam w nim to czego sama nie mam czyli opanowanie,dokładnosc,cierpliwosc.oraz cudowna czułosc i opiekunczosc ale tutaj odpłacam sie tym samym.)) chciałam iśc do nieba ale w piekle tylu znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
hony Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 10.08.06, 21:02 Lubię jak na mnie patrzy, w lusterku jak kieruje samochodem, kiedy podaję mu obiad, jak karmię piersią synka, jak z córą malujemy paznokcie, kiedy chce się ze mną kochać i kiedy się budzę a on nie śpi. Zawsze patrzy inaczej ale to spojrzenie mnie za każdym razem rozbraja. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 11.08.06, 09:25 dobry kochanek czułość, troskliwość spokój piękny chrakter pisma wyrozumiałość to że mawia do mnie "maleńka" to że nigdy nie wita mnie przez telefon po prostu "cześć" Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: Co lubicie najbardziej w swoich mężach? 11.08.06, 10:25 poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 szerokie horyzonty i chora wyobraznie 11.08.06, 12:11 uwielbiam go za to: ze nie zadawala sie tandeta i polrozwiazaniami, ze nie jaraja go wycieczki all inclusive na lezaku, ze gardzi masa i masopodobnymi mniejszosciami, ze nie lubi monciaka latem, ze wywoluje usmiech na buzce naszego synka i w koncu za to, ze czasem daje mi klapsa gdy za bardzo sie rozbisurmanie I-jako nieobdarzona talentem corka malarki- za to ze maluje Moje rude szczescie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=46195517 Odpowiedz Link Zgłoś