edycia274 21.08.06, 22:12 Może i to nie forum zwierzęta ale daje Wam link .na str. 49 są fotki co dziewczyna zrobiła z psem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia274 Re: straszne !!!!!!!!! 21.08.06, 22:12 www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29280 Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_ja Re: straszne !!!!!!!!! 21.08.06, 23:13 Zycze tej dziewczynie spotkania z osobami z tego forum.....mam nadzieje,ze ja zaboli... i ze jej nie popuszcza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
narsen Tu jest dokładnie napisane o co chodziI! 24.08.06, 01:07 www.monia.blogownik.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kalinkaagata Re: Tu jest dokładnie napisane o co chodziI! 24.08.06, 12:04 nie wiem co napisać((((((((((((((((((((((Przeciez to stworzenie Boże, jak mozna cos takiego zrobić????? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek755 Re: straszne !!!!!!!!! 21.08.06, 23:19 wsadziłabym do klatki tego właściciela i nie dałabym żreć ,ten kto to zrobił to zwierze Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 00:20 przeczytalam caly ten watek, cale 160 stron i jestem zdruzgotana... nie wiem czy zdolam usnac, nic co moglabym napisac nie odda tego co mysle, ...niektorzy nie zaslugują by zyc... Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 01:20 Nie wyobrażam sobie, jak można być takim zwyrodnialcem! Po co ona tego psa wzięła Mam nadzieję, że dostanie najsurowszy wyrok z możliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 07:09 wierzyc sie nie chce, szkoda psa, nie czytalam wszystkich postow, czy ta dziewczyna zostala aresztowana? Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 08:11 Straszne zdjęcia!!! Dziewczyny streśćcie, o co chodzi, bo to strasznie dużo czytania a ja nie mam dużo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0802 Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 08:16 nie czytałam ze zdjęc tez nie moge dojsc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 08:58 skonczylam wlasnie czytac. Psa znalezli - zakopanego juz. zawiezli na sekcje zwlok. Sekcja wykazala katowanie psiny tepym narzedziem(prawdopodobnie lopata). Mial silne oibrazenia wenetrzne, polamane lapy, biodra, kregoslup bodajze. Prawdopodobnie jeszcze pies zyl, kiedy go zakopywano... Forumowicze teraz zbieraja informacje, papiery i sprawe podaja do prokuratury. Wczesniej chca te sprawe naklosnic w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 09:03 Teraz ide spac, bo u mnie druga w nocy. jezeli chcecie dowiedziec sie w skrocie - jak przebiegala akcja to wejdzcie na strone 166. Wszysto w jednym poscie opisuje KarolaBox Odpowiedz Link Zgłoś
watermelon_woman !!!! 22.08.06, 08:50 Przeciez to ta dziewczyna wlasnie URATOWALA psa! Z postu jasno wynika, ze pies zostal znaleziony juz w takim stanie... Ona zaprowadzila go do weterynarza, podaje mu leki, karmi go i szuka dla niego nowego domu, bo sama ma juz dwie suczki w malym mieszkaniu w bloku. Ech, dziewczyny, trudno przeczytac krotki tekst, ktory wyjasnia sytuacje, ale krytykowac latwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: !!!! 22.08.06, 09:01 Przeczytalas pierwszy post tylko. W kolejnych. ta dziewczyna, ktora Ozzego znalazla, przekazala drugiej forumowej kolezance pieska. Obie te dziewczyny znalazly dla Ozzego dom. Zglosila sie dziewczyna z ogloszenia. Chciala sie nim opiekowac i wyleczyc - jak twierdzila. Pies zostal tej zwyrodnialej istocie przekazany, po czym zostal brutalnie przez nia zamordowany w ciagu kilku godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: !!!! 22.08.06, 09:02 www.monia.blogownik.pl/ tu jest jako takie streszczenie Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: !!!! 22.08.06, 09:17 halo, dziewczyny znalazly chorego pieska, podleczyly, uratowaly, a ze dzialaja w dogomanii, szukaly dla niego domu... byl juz w dobrym stanie, zglosila sie jakas podla dziewucha, obiecala,ze pies bedzie mial dom i ogrod, po czym w dzien gdy go odebrala, piesl zostal zakatowany na smierc... dziewczyny, ktore znalazly mu ten dom , mialy jakies zle przeczucia wiec postanowily pojechac i sprawdzic , wtedy ta debilka wyslalam w ciagu jednej godziny 3 sms; pierwszy,ze idzie z nim do weta, bo ciezko oddycha, drugi,ze zdechl, a trzeci,ze juz go pochowala... w ciagu godziny!!!!!!... ludzie z tego portalu przerazeni tym co sie stalo , pojechali zmusili ją,zeby pokazala gdzie lezy pies i odkopali go, byl caly we krwi... zrobili mu sekcje i okazalo sie ,ze pies nie przestal oddychac, nie byl u weta, nie zyl juz trzy dni wczesniej , mial wiele obrazen wewntrznym i zlamac , ciosow zadanych tepym narzedziem, co gorsz podobno przezyl to katowanie i zostal najprawdopodobniej pochowany zywcem.... nikt nie rozumie po co ona wogole chciala wziasc tego biedaka, zeby go zabic... ludzie z dogomanii maja ogromne wyrzuty sumienia i nie zamierzaja puscic jej tego plazem... Odpowiedz Link Zgłoś
watermelon_woman Re: !!!! 22.08.06, 10:52 Rzeczywiscie, macie racje, a ja sie myle, bo krytyka nie dotyczyla autorki watku, tylko tej drugiej dziewczyny... Co za koszmar!!!!!!!!! Nie rozumiem dlaczego w ogole zabrala tego psa, ale to zachowanie godne psychopaty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 woman 22.08.06, 09:11 Zle mówisz. jedna z dziewczyn psa znalazla, opatrzyła był w złym stanie. Dała go do domu tymczasowego 20 letniej dziewczynie. Zaniedbywała go nie leczyła. W końcu przestała odbierac telefony. Zabiła psa. Był zmasakrowany. Zakopała w ziemi może jeszcze żył. Dziewczyna jest na wolnośći. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka z innego forum 22.08.06, 09:34 www.gry-online.pl/s043.asp?ID=5380235&N=1 Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 09:40 Potwór. Jestem pewna, iz osoba ta zdolna by byla postapic tak samo z czlowiekiem. Nie mam nic wiecej do dodania Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 09:58 > Potwór. Jestem pewna, iz osoba ta zdolna by byla postapic tak samo z > czlowiekiem. podpisuje sie pod Tobą ...tylko skad w dziewczynie tyle nienawiści... serducho mnie boli Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 11:12 lotos.flower napisała: > ...tylko skad w dziewczynie tyle nienawiści... > > serducho mnie boli Pytasz się skąd? Wiem jak okrutne potrafią być osoby młode a i czasami małe dzieci - zgroza! Podejżewam że bierze się to z bezstresowego wychowywania dzieci, przyzwolenia na łamanie drzewek tak dla zabawy a potem taki rodzic traci już kontrole i nie jest w stanie zapanować nad małym sadystą a on rośnie i robi m.in. takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 11:28 Podejżewam że bierze się to z bezstresowego wychowywania > dzieci, przyzwolenia na łamanie drzewek tak dla zabawy a potem taki rodzic trac > i > już kontrole i nie jest w stanie zapanować nad małym sadystą sadysci czesciej wyrastaja z ludzi ktorzy zetkneli sie z sadyzmem na wlasnej skorze Odpowiedz Link Zgłoś
aaniagdynia Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 09:46 straszne, poryczałam się jak bóbr. Potwór, jak tak można Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 09:55 nie widzialam bo jestem za wrazliwa, ale moge sie domyslac.....cholerna #@$#@$#%@#$#@$@#%$#@# to samo powinni zrobic z nia Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 10:30 mam nadzieje, że czeka ją porządna kara. Szkoda , że nie mogą podać jak się nazywa i gdzie mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 10:45 to co zrobila jest przestepstwem, sciganyzm przez prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 10:55 Niestety pewnie dostanie karę grzywny w najgorszym wypadku wyrok w zawieszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 10:56 Potworne, goldeny to wspaniałe, przyjazne i niezwykle łagodne psy. Moje dzieci na babcinym goldenie siadaja okrakiem, bawia sie z nim jak z miśkiem. Jest tak łagodny, ze jedyne co robi kiedy ma dość, to macha łapą z rezyfgnacja...nie wiem jakim trzeba być człowiekiem , żeby tak skatowac tak łagodne zwierzę... Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... . Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 11:00 Ona chyba nie jest człowiekiem, miejmy nadzieje że kara ją spotka. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 11:01 bo ludziom sie wydaje, ze skoro zwierzeta sie hoduje i przerabia na kielbasy, to mozna z nimi zrobic wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 11:00 Straszne jest to co przeczytałam i zobaczyłam. Niestety wielu sadystów chodzi po tej ziemii. Kiedyś byłam swiadkiem jak pijany gościu kopał szczeniaka - nie wiem skąd on go miał - niemniej jednak kopał go a psiak darł się w niebogłosy. Najgorsze w tym wszystkim było to, ż nic nie mogłam zrobić. Miałam wtedy jakieś 15 lat, byłam na wakacjach u ciotki, było wcześnie rano, sama w domu i jeszcze nadodatek tego ranka dowiedzieliśmy się, że wójek zmarł. Mineło 15 lat a ja ciągle to widze. Okropne! Ten kto to zrobił powinien doświadczyć tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 11:06 wiecie co, ja nie wiem po co Ona go wzięła. był chory potrzebował leczenia pomocy. Ona go zabiła. Różne są domysły, ze mafia, sekta. Ona kiedys miala takiego pas, który ponoć zgniął w wypadku. Mają dpmysły iż może go pobiła wywaliła i teraz ktoś znalazł i chciała dokończyć dzieła ...neiw iem zabiłabym fra..ce Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 13:03 A czy to niebyła poprostu właścicielka psa, która chciała dokończyć dzieła zniszczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 18:50 sorki z tych emocji nie doczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 po prostu brak slow... 22.08.06, 12:48 za przeproszeniem wszystkich tu dam stwierdzam dobitnie, ze ludzie to sku..syny ((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 13:03 Jestem w szoku!! Ten pies został znaleziony w Lubaniu, w moim miasteczku! A ta podła baba co go zamordowała to skąd była? Zaraz przeczytam wszystko do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.kunc Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 13:33 przeczytaj dokladnie. i podziel sie widza ze wszystkimi znajomymi. w malym miasteczku dojdziecie o kogo chodzi.a potem pora na ostracyzm wobec pani.mozna tez czytac miedzy wierszami. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 plakat 22.08.06, 14:50 img207.imageshack.us/my.php?image=plakatpopr5ww3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Co za kur.... 22.08.06, 19:51 Powinny byc ujawnione pełne dane tej panienki Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 20:33 Napisałam o tej sprawie na Dyskusyjnym Forum Prawnym o to, co mieli do powiedzenia w tej sprawie. forumprawne.org/o,36676.html Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: straszne !!!!!!!!! 22.08.06, 20:45 ale nawet przy łagodnym wyroku w zawiasach będzie miała nasr..e w papierach. Tylko, że tacy ludzie wogule nie myślą o konsekwencjach swojego czynu. Poza tym odnośnie kary to powinny to chyba być kamieniołomy bo jak trafi do więzienia to jeszcze wszyscy będziemy musieli na nią łożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
radzik233 Re: straszne !!!!!!!!! 23.08.06, 09:12 Ej napiszcie mi co takiego strasznego jest wtych zdjeciach bo nie czaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za co tak karace te kobite z dzieckiem?????? Przeciez ta dziewczynka nic takiego nie zrobila albo nie przylukalam niczego waznego Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: straszne !!!!!!!!! 23.08.06, 09:29 Patrzysz na oczy?Czy jeszcze śpisz? naucz się czytać, to bedziesz wiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
radzik233 Re: straszne !!!!!!!!! 23.08.06, 14:21 Droga pani " Wiem wszystko" nie moja wina ze autorka nie kliknela linku w 1 poscie a ze jestem uzytkownikiem tego forum od niedawna mam prawo nie wiedziec ze ktos dopiero w drugim linku wpisal wlasciwy adres, takze prosiłabym bez takich słów, a jesli ma pani jakis problem emocjonalny to prossze do przyjaciela zadz - jesli pani takich ma pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: straszne !!!!!!!!! 23.08.06, 10:24 Jaka kobieta z dzieckiem???? Czytać nie umiesz? Trzeba mieć niezłą wyobrażanie żeby sobie wymyślić do tego wszystkiego jakieś dziecko. Może wątki pomyliłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
radzik233 Re: straszne !!!!!!!!! 23.08.06, 14:22 Droga pani " Wiem wszystko" nie jest moja wina ze autorka nie wpisala linku w 1 poscie a ze jestem bywalcem tego forum od niedawna mam prawo nie wiedziec ze ktos dopiero w drugim linku wpisal wlasciwy adres, takze prosiłabym bez takich słów, a jesli ma pani jakis problem emocjonalny to prossze do przyjaciela zadz - jesli pani takich ma pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: straszne !!!!!!!!! 23.08.06, 13:23 Radzik, Rozumiem cie, ja też najpierw przeglądałam zdjęcia dzieci autorki wątku zanim się zorientowałam że odpowiedni link jest dopiero w drugim poście. Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: straszne !!!!!!!!! 23.08.06, 15:25 www.ozzy.dog.pl/ Tu jest strona poświecona temu pieskowi. Dużo wizyt na tej więc potrzebna cierpliwość Odpowiedz Link Zgłoś
narsen Re: straszne !!!!!!!!! 24.08.06, 00:58 up. Obrończynie braci mniejszych. Zróbcie coś. Coś - cokolwiek. Nie tylko słowa... Wiecznie tylko słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: straszne !!!!!!!!! 24.08.06, 08:02 Wyobraźcie sobie, że takie "coś" wyjdzie za mąż, będzie miało dzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: straszne !!!!!!!!! 24.08.06, 10:37 program UWAGA stwierdził, że to tylko pies i sie tym nie zajmie. No niech wszyscy będą tacy obojętni..a laska wezmie nowego psa i zabije. Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: straszne !!!!!!!!! 24.08.06, 10:48 W UWAGA było kiedyś o świniach torturowanych w rzeźni - mieli wysoką oglądalność. Więc o psie też powinni zrobić program Odpowiedz Link Zgłoś
kalinkaagata Re: straszne !!!!!!!!! 24.08.06, 12:21 Może niech, jak najwieksz liczna osób napisze do Uwagi: uwaga.onet.pl/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
kalinkaagata Re: straszne !!!!!!!!! 25.08.06, 08:49 dziewczyny wiadomo juz cos z tej sekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: straszne !!!!!!!!! 25.08.06, 09:50 nie czytałam chwilowo na dogomanii, nie mam poprostu czasu. Wiem, ze dzis wyniki sekcji a co dalej nei wiem, potem kukne jak mloda spac pojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re:edycia coś wiadomo? 25.08.06, 17:23 wątek Ozzego jest zamknięty nie wiem czy mam uprawnienia ,żeby wejść na ten utajniony.Wiesz już coś na temat ostatecznej sekcji?please napisz... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re: ??? n/t 25.08.06, 20:17 nic się na razie nie dowiemy, sprawa utajniona, prokuratura sie tym zajęła Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: straszne !!!!!!!!! 26.08.06, 10:07 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=117768&scroll_article_id=117768&layout=1&page=text&list_position=1 Sprawa na forum dogomania dziwnie ucichła. Ciekawe co zrobią jeśli oficjalna sekcja zwłok nie stwierdzi,że pies został skatowany. Łatwo komuś zniszczyc życie Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: straszne !!!!!!!!! 26.08.06, 10:47 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=117768&scroll_article_id=117768&layout=1&p age=text&list_position=1 watki na dogo sa poprostu zamknięte poniewaz prokuratura się tym zajmuje, na dogo jest jeden prywatny gdzie sa tylko sprawdzeni ludzie, ja tam nie wchodze poniewaz nie siedze na dogo. wiadomo, z eto zrobila Agnieszka, sekcja ma tylko to potwierdzić Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: straszne !!!!!!!!! 26.08.06, 12:23 Też czytałam artykuł, że pies był uśpiony. Mam nadzieje, że to prawda i biedak nie cierpiał. Ale i tak jest warta potępienia, że uśpiła psa bez próby wyleczenia go, mogła w końcu oddać go z powrotem. I z tego, co czytałam, na dogomani była poinformowana o stanie psiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: straszne !!!!!!!!! 28.08.06, 00:38 przeczytalam artykul a amerykanksiej wersji Super Expressu, na okladce w linku widac zdjecie (ale pewnie tylko dzisiaj) Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: straszne !!!!!!!!! 28.08.06, 09:08 Co to było za zdjęcie, bo nic tam nie widzę? Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: straszne !!!!!!!!! 28.08.06, 09:46 nei moge wejsc tam w jakim dziale jest ten post? i jaki ma temat Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: straszne !!!!!!!!! 29.08.06, 22:47 www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a05fbedd8b38c0ce Odpowiedz Link Zgłoś