a.lenard 01.09.06, 10:19 czemu tam nie można się dostać? czemu jest to krąg zamkniety? czy ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia145 Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 10:22 Przeciez ostatnio przewietrzyli salon i nowe osoby przyjęli Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 10:22 boją się że ktoś zacznie je nawracać na matkę polkę Odpowiedz Link Zgłoś
linkaa3 Triss 01.09.06, 11:22 dor selekszyn juz niemodny, wiec chyba sie im zamek zatrzasl na amen... ;p ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 a.lenard 01.09.06, 10:31 chyba sie boja, ze przy tobie straca status tych najbardziej wyrodnych hihi Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 10:33 A dlaczego nie zapytasz o to Wyrodnych? Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 10:45 zona_mi napisała: > A dlaczego nie zapytasz o to Wyrodnych? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 10:52 Można jeszcze napisać na priv do założyciela albo moderatorów Odpowiedz Link Zgłoś
linkaa3 Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 11:21 niemozliwe, ze komplet skoro kilku osob ewidentnie tam brakuje chyba te wyrodne nie baldzo liczyc umieja Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 10:53 LOL, może trzeba złożyć krwawą ofiarę z niemowlęcia Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 11:14 to nie jest krąg zamknięty, niedawno było otwarte i to dośc długo można było pisac, udzielać się kilka nowych osób przyjęto a dlaczego zamknięte? z takich samych powodów jak inne fora zamknięte Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaifilip Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 11:52 bo to forum prywatne. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 11:56 a.lenard napisała: > czemu tam nie można się dostać? czemu jest to krąg zamkniety? czy ktos wie? Ja wiem Zamknięte jest, bo tak i juś. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 12:02 a ja tam wcale nie chce i nie musze do nich nalezec.jak chce byc wyrodna to jestem))) Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 12:06 a.lenard na to trzeba zasłużyć żeby tam się dostać musisz kilka osób obrazić, no i oczywiscie popierać kotule bez zadnego szemrania bo bez tego nie da rady... Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 12:16 czy ty czasem myślisz zanim cos napiszesz????? Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 12:16 to sie nazywa odwaga cywilna. buszowac po e-mamie, a jak trzeba poużywać na KMW, to hop i juz zmieniamy nick. zeby nie bylo, ze cie wywaliły? Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 12:20 A kto ci shamsa powiedział że mnie wyżuciły....jestem cały czas z wami...a o myslenie sie nie martw Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 12:21 to gratuluję samopoczucia. i schizofrenii. i ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 12:23 Tez mnie powala ta "odwaga cywilna". Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 12:27 Nie masz argumentów shamsa wiec do ortografi się czepiasz a może ty się wykażesz odwaga cywilną i wkleisz swoje zdjecie do wizytówki...przygadał kociol garnkowi...haha Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 12:45 A kiedy bedzie wpis sineiry i mamy kotuli bo nie moge sie doczekać? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 12:47 A co bloto już naszykowane? czemu nie masz odwagi pisac pod stalym nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 12:53 A to nie jest stały nick? Gdyby nie był stały to chyba Gość by było napisane...a ja błotem nie zamierzam nigoko obrzucac lila1974 nawet do głowy mi to nie przyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 12:57 Mam nadzieję, nie chcialabym byś urządzała/urządzał tu podobną jatkę jak na KMW. Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 12:58 Specjalnie dla Ciebie się wpiszę, skoro tak ładnie prosisz. Widzę, że mam stałe miejsce w Twoim serduszku. Czymże zasłużyłam na tak czułe myśli z Twojej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 13:01 A no wiesz sineira spodobał mi sie twój charakter...lila1974 a to na KMW są jakieś jatki? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 13:03 Czy jest ich więcej nie wiem, bo bywam sporadycznie, ale przy okazji ostatniego wietrzenia zajrzalam i szczerze mówiąc Twoich wpisów nie dało się nie zauważyć Odpowiedz Link Zgłoś
linkaa3 Sineira 01.09.06, 13:10 i zauwaz, ze masz to miejsce za darmo - niebywale w dzisiejszych czasach podejmij pod nogi, w pas sie uklon i badz wdzieczna, a nie zgryzliwa uwielbiam takie watki, pasjami Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: Sineira 01.09.06, 13:23 a dzisiaj jest promocja to dlatego....haha...ja też kocham takie wątki Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: Sineira 01.09.06, 13:30 > podejmij pod nogi, w pas sie uklon i badz wdzieczna, a nie zgryzliwa Ależ ja nigdy nie bywam zgryźliwa, ja zawsze jestem słodka jak miód... z odrobiną dziegciu Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: Sineira 01.09.06, 13:32 Ja też jeszcze nigdy nikogo nie obraziłem...niemógłbym Odpowiedz Link Zgłoś
wyrodna_matka_huberta Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 13:04 Tak to jest z grupami - jak się chce w jakiejś być a nie można, to się robi z nich miernoty, zeby sobie podwyższyć samoocenę. Taka mała ludzka sztuczka na dobre samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 13:18 Ale jeszcze raz sie pytam kto wam powiedział że mnie nie ma wsród was...nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
evik3 Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 13:43 prosze bardzo ja mam zdjęcie w wizytówce i jestem z KMW Szukałeś/łaś kogoś komu można w oczy spojrzeć. Ciekawe czy teraz też będziesz taki odważny/odważna. A w to, że jesteś na KMW nie wierze tam są osoby z klasą, której Tobie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 13:53 Ja nie mówie że wszyscy na KMW nie mają klasy, napewno pare osób ma klase...ale czy ty chcesz powiedzieć że na innych forach ludzie nie maja klasy?...i nie badz taka pewna że mnie tam nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 13:58 No widać elag3 że nie miałaś klasy i sie nie dostalaś...nawet nie było warto Ci odpisać....bo po co... Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 13:52 A ja jestem ciekawa czy zanim kogoś przyjmą to czytają wszystkie posty żeby sprawdzić że kandydatka jest wystarczająco wyrodna. Kiedyś wysłałam zgłoszenie ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi czyżby były to istoty aż tak leniwe że odpisać się nie chciało?? Chyba tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 14:09 Elag, skoro czytujesz KMW i chcialas do nas nalezec, powinnas wiedziec i to, ze zgloszenia do klubu sa odrzucane automatycznie. Nikt ich nie ma nawet mozliwosci przeczytac, zatem o odpowiedzi rowniez nie moze byc mowy. Mamy komplet, to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrodna_matka_huberta Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 15:02 Skoro KMW to Klub Miernot, a Ty Prosto_w_oczy twierdzisz, ze należysz do Klubu, czyli sie do niego zgłosiłas.. to jaki z tego wniosek?? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 15:05 wyrodna_matka_huberta napisała: > Skoro KMW to Klub Miernot, a Ty Prosto_w_oczy twierdzisz, ze należysz do Klubu, > czyli sie do niego zgłosiłas.. to jaki z tego wniosek?? No wiesz, zawsze w kupie gnoju można znaleźć nieskazitelną perłę - pewnie mój ulubiony trollik myśli, że właśnie na tej zasadzie jest w klubie ;-PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 15:09 mama_kotula napisała: > > No wiesz, zawsze w kupie gnoju można znaleźć nieskazitelną perłę - pewnie mój > ulubiony trollik myśli, że właśnie na tej zasadzie jest w klubie ;-PPPPPP > > Jesli rzeczywiscie jest w Klubie, to mysle, Kotula, ze powinnas zmienic sygnaturke Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 15:10 mazia napisała: > mama_kotula napisała: > > > > > > No wiesz, zawsze w kupie gnoju można znaleźć nieskazitelną perłę - pewnie > mój > > ulubiony trollik myśli, że właśnie na tej zasadzie jest w klubie ;-PPPPPP > > > > > Jesli rzeczywiscie jest w Klubie, to mysle, Kotula, ze powinnas zmienic sygnatu > rke > > Uwaga, próbuję Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 15:23 No dziewczynki idąc waszym tropem KMW - nie dla idiotów można dojśc do wniosku że jeżeli ktoś nie jest w waszym klubie to jest idiotą...ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 15:30 Nie no po tej dyskusji to nikt nie powinien się zgłaszać... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 16:24 prosto_w_oczy napisał: > No dziewczynki idąc waszym tropem KMW - nie dla idiotów można dojśc do wniosku > że jeżeli ktoś nie jest w waszym klubie to jest idiotą...ciekawe Błędne rozumowanie, nie uważała pani na logice... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 16:28 prosto_w_oczy napisał: > No dziewczynki idąc waszym tropem KMW - nie dla idiotów można dojśc do wniosku > że jeżeli ktoś nie jest w waszym klubie to jest idiotą...ciekawe Idąc tym tropem, można napisać: Gołębnik nie jest dla wróbli - ergo, wszystkie ptaki na ziemi, które nie siedzą w gołębniku to wróble? Prosto_w_oczęta - nie popisałaś się, niestety. Proszę o więcej takich zadziwiających wniosków logicznych DD Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 21:43 Jeszcze zdąrze się popisać mamo kotuli....hehe...ale można dalej puść tym tropem i powiedzieć że w sumie gołębie to dostojniejsze ptaki od wróbli więc traktują je gorzej i dlatego nie ma dla nich miejsca w gołębniku bo są "wróblami"...tylko nie wiem dlaczego uważasz siebie za pasożyta (bo powiedziałaś że gołąb to pasożyt w jednym z wątków)i sie do niego porównujesz...czekam na dlaszą twoją interpretacje mamo kotuli...miłej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 21:46 prosto_w_oczy napisał: > Jeszcze zdąrze się popisać mamo kotuli....hehe...ale można dalej puść tym tropem i powiedzieć że w sumie gołębie to dostojniejsze ptaki od wróbli więc traktują je gorzej i dlatego nie ma dla nich miejsca w gołębniku bo są "wróblami"...tylko nie wiem dlaczego uważasz siebie za pasożyta (bo powiedziałaś że gołąb to pasożyt w jednym z wątków)i sie do niego porównujesz...czekam na dlaszą twoją interpretacje mamo kotuli...miłej nocy Prosto_w_oczy, odstaw grzyby, od-staw grzy-by!!! Nie jestem w stanie na trzeźwo przebrnąć przez twój tok myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 02.09.06, 00:50 nakieruję cie: słowem-kluczem jest kompleks niższości Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Dziewczyny litości... 01.09.06, 15:24 że Wam się tak chce. Jak Was znajomi nie zapraszają do siebie to też się pchacie i dopytujecie dlaczego? Dałybyście już spokój, naprawdę. Bo temat jak miesiączka zakonnicy, regularnie się pojawia... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin75 Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 15:24 e-mama KONTRA KMW...fight ... poprosze wiecej blota...buahahaha jak milo ze weekend sie zbliza... i musialam 3 grosze wplenic...ale mam zjeb..humor i nic go juszzz bardziej nie popsuje... ..wpadla bomba do piwnicy... \bosko/ Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaostrowska Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 15:33 to ja bym proponowala zrobic z KMW forum ukryte i nikt sie denerwowac juz nie bedzie. jak elita to elita i trudno, nie kazdemu wojewodzie wolno co tobie ... Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: Klub Matek Wyrodnych -pytanie 01.09.06, 16:01 No kutula ciekawe kto nie wpisze się do twojego wątku....hmmmm....haha Odpowiedz Link Zgłoś
linkaa3 nuda juz tu wieje n/txt 01.09.06, 16:38 bleee, myslalam, ze tu jakas ciekawa przepychanka sie wywiaze, ale powialo nuda, wiec pliz, dajcie juz spokoj... kąplet to kąplet, miejsc siedzacych brak, ktos ma ochote tam postac? KMW - nie ukrywajcie sie, lubie podczytywac. Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: nuda juz tu wieje n/txt 01.09.06, 16:43 linkaa3 nie z mojej winy ta nuda....dziewczyny postanowiły mnie olać....czy cuś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka linkaa3 01.09.06, 16:48 proponuję podczytać słownik ortograficzny... a jak nie masz, to KMW zrzuci się może na jakiś kąplet słowników. Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_oczy Re: linkaa3 01.09.06, 16:53 haha....uwaga trudne słowo - żart (w wolnym tłumaczeniu celowo napiane)...ale słowniki możecie przesłać... Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: linkaa3 01.09.06, 17:13 Ja sie tam na siłę nie pcham, poprostu czasami podczytuję i chciałabym swoje 3 grosze wtrącić. A co do błędów: ktoś na forum napisał mi kiedyś ze mam czytać słownik ortograficzny i podesłał link. Dziękuję mu bardzo , bo faktycznie korzystam z niego często. Może Tobie tez się przyda (nie jest to jakaś docinka z mojej strony, broń Boże!). Oto on: so.pwn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
linkaa3 KĄPLET 01.09.06, 17:47 rozwalilyscie mnie totalnie ))) dzieki, slownikow ci u mnie dostatek, bo sie zawodowo slowem param. chyba nie podejrzewalyscie, ze ten jedyny polski znak w slowie 'kąplet' trafil tam przez przypadek lub brak znajomosci ortografii? napisalam tak z pelna swiadomoscia, bo mi jakos fajnie brzmialo w odniesieniu do kompletu w KMW. nie zaszkodzi to niczyjej dzidzi? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
linkaa3 slownik 01.09.06, 18:08 Przemyslalam sprawe - poprosze, brakuje mi slownika ekonomicznego ang-ros i ros- ang, francuski - wystarczy Larousse - taki sredni, duzy slownik techniczny ang- pol i pol-ang, wielki slownik frazeologiczny pol-ros i ros-pol, tezaurus Rogeta i moze jeszcze jakies slowniki psychologiczne ang-pol i pol-ang. Nie pogardze tez innymi slownikami )) Dzieki, rze o mnie pomyslalyscie, teraz to dopiero moja ortografia siem poprafi, rzeby dostawac wiencej i wiencej slownikuff. Pienknie proszem i pozostajem wdziencznom )))) Odpowiedz Link Zgłoś