edycia274 18.09.06, 09:33 Czyli co robicie? Ja dziecko dałam do żłobka i pracuje ciężko an kompie ech....mózg mi coś szwankuje, nie umiem zakończenia i wstępu pracy napsiać buu noi mocna kawa !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_maruda Re: Poranna kawka e-mam 18.09.06, 09:36 Moje też w żłobie, trzeci dzień dzisiaj Niki wyzdrowiała? Bo pisałaś że coś ją bierze Zaraz sobie kawę strzelę i oferty przejrzę do pracy mi się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Poranna kawka e-mam 18.09.06, 09:36 Ja zawiozłam dzieci do przedszkola i opierniczam się od rana na forumie, walcząc z atakami rzygawicy DDDD Za kawkę dziękuję, słabiutką poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 kotuła 18.09.06, 09:41 no mówiłam, dzieciak będzie. te tablety co bierzesz są do bani ) mówiłam mówiłam idż test zrób. Marudka, tak wyzdrowiała ale ciężko ją trzymało. ale kapa bo właśnie dzwoniłąm do hematologa i ma bardzo złe wyniki wiec chyba nici ze żłobka Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: kotuła 18.09.06, 09:45 edycia274 napisała: > no mówiłam, dzieciak będzie. te tablety co bierzesz są do bani ) > mówiłam mówiłam idż test zrób. Ekhem, tablety nie są do bani, po prostu w kluczowym momencie ich jeszcze nie brałam. Wiesz, że to, co się uznaje za okres, wcale nie musi być okresem? hłe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: kotuła 18.09.06, 09:46 no wiem hłe hłe ale ja Ci mówie to bęzie BOBAS !!!!!!!!!!! YUPI Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: kotuła 18.09.06, 09:49 edycia274 napisała: > no wiem hłe hłe ale ja Ci mówie to bęzie BOBAS !!!!!!!!!!! > YUPI Ale ja już o tym wiem, kochana DDD Gratulacje od wczoraj odbieram DDD PS. To nie będzie BOBAS, mam alergię na to określenie Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: kotuła 18.09.06, 09:51 I Ty nic nie mówisz a weż )) Gratuluje małego hmm stworka o kurde ja tabletek nie wykupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: kotuła 18.09.06, 09:54 edycia274 napisała: > I Ty nic nie mówisz a weż )) > Gratuluje małego hmm stworka No co ty, jak to nie mówię? Nawet sobie suwaczek zrobiłam w sygnaturce DDD Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: kotuła 18.09.06, 09:55 ale ja zaspana dopiero teraz zajrzałam heheh ...fajowo ) Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: kotuła 18.09.06, 11:30 Jeśli to prawda to serdeczne congratulations. (osobiście strasznie mi się marzy kolejny potomek, ale nie mam 100% przekonania do swojego chłopa, bo numery różne odwala, więc nie chcę się kolejnym powrozem do niego wiązać) Ale wracając do tematu, będzie teraz Nas czworo? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: kotuła 18.09.06, 11:31 madame_edith napisała: > Ale wracając do tematu, będzie teraz Nas czworo? Raczej JUST FIVE, bo jeszcze jest jakiś ojciec, o dziwo DDD Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: kotuła 18.09.06, 11:41 No to gratulacje poczwórne, za wyłuskanie sensownego chłopa, bo zaciążyć nie sztuka, ale trafić na fajnego samca to już nie byle co. Rispekt Przywracasz mi nadzieję w męski ród Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 gratulacje wielkie kotula;-)))) 18.09.06, 11:43 trojka to piekna sprawa.ale mysle ze czworka to jest dopiero mega fantastyczna jazda.a moj malz powiedział ze im wiecej dzieci mu rodze tym bardziej mnie kochamam nadzieje ze zeby osiągnac apogeum jego uczucia nie bede musiala urodzic dziesięciorga))w kazdym razie jak mam brzuszek to on czuje ze teren jest zaznaczony i moze byc spokojniejszy))takie sa moje wnioski.a tobie jeszcze raz szczerze i od serducha...matka po fachu Joanna R. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Poranna kawka e-mam 18.09.06, 09:56 > Ja dziecko dałam do żłobka i pracuje ciężko an kompie ech....mózg mi coś > szwankuje, nie umiem zakończenia i wstępu pracy napsiać buu > noi mocna kawa !!! to samo pisalas w sierpniu, czyzbys lenila sie przez ten czas? przepraszam za jad Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Poranna kawka e-mam 18.09.06, 09:58 nie nie leniłam, poprawki robie hehehe bo dzikan w locie mi dał Odpowiedz Link Zgłoś
zojkaojka Re: Poranna kawka e-mam 18.09.06, 10:14 DzieńdobryPędzę po kawkę.Z pianką bo kupiłam spieniacz do mleka w IKEA )) Bardzo polecam , mniam , mniam kapuczinko.Gratuluje ciąży , i niku też -podoba mi się bardzo A moi synowie dziś na 11 do szkoły , więc teraz z siostrami oglądają teletubisie. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaostrowska Re: Poranna kawka e-mam 18.09.06, 10:20 dzien dobry, to ja do kawki sie przylaczam. moje dziecko ze mna w domku, bo za male na zlobek. łazi sobie i zwiedza wszystkie zakamarki dostepne, czyli te ktorych na klucz nie pozamykalam...a co do dzidziusiow vel bobasow, to tez caly miesiac bede w niepewnosci, czy bedzie drugie czy jeszcze nie nie powiem, gotowa to ja sie jeszcze nie czuje na tzw Kolejnego Czlonka Rodziny, ale w sumie kto wie, czy kiedys bede sie czuc gotowa??? a juz myslalam, ze mam takie samodzielne dziecko i samo sie bawi, a ja moge na forumie posiedziec. no ciekawam co to bedzie. dobrze, ze wozka nie sprzedalismy jeszcze na allegro, hihi. ide po kawke, komus jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Poranna kawka e-mam 18.09.06, 10:38 >poprawki robie hehehe bo dzikan w locie mi dał aaaa, to spoko Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Poranna kawka e-mam 18.09.06, 10:51 a Ty juz na mnie chcesz krzyczeć Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Poranna kawka e-mam 18.09.06, 10:53 > a Ty juz na mnie chcesz krzyczeć sorki...od wczoraj nie mam humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Poranna kawka e-mam 18.09.06, 11:26 Dołączam się do kawki, którą właśnie popijam Od rana popracowałam, a teraz przerwa! Za chwilę wracam do roboty... Ale co tam - ładna pogoda, za 2 miesiące za mąż wychodzę, chłop mnie kocha, mam fajną pracę, jestem młoda (jeszcze), zgrabna (jeszcze) i zdrowa (jeszcze), to i humorek dopisuje! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
monika340 Re: Poranna kawka e-mam 18.09.06, 11:38 Ja kawki nie piję bo ogólnie nie lubię kawki ale piję herbatkę z cytrynką. Dziecko w domku ze mna i tak na codzień a ja chora jestem.Jakieś przeziębienie mnie chwyciło. Katar okrutny, głowa pęka a dziecko na spacer chce iść. Nie ma co sie dziwić pogoda piękna.Nie czuje sie na siłach zeby na huśtawki patrzeć. Biedne moje dziecko ze matka chora.Pozdrawiam .... Odpowiedz Link Zgłoś