anna-pia 26.09.06, 20:42 uroda.onet.pl/40046,0,1,,,najgorzej_ubrane,galeria_spec.html jak to sobie obejrzałam, od razu poczułam się piękna, modna, elegancka i w dobrym guście - czy wam też coś takiego poprawia opinię o samych sobie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxygen100 Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 26.09.06, 20:51 nie, mi te zdjecia humoru nie poprawiaja Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 26.09.06, 20:56 Ja jeszcze się poczułam inteligentna i znająca znaczenie słów, których używam, gdy sobie przeczytałam podpisy pod fotkami Zwłaszcza pod "trywialną" sukienką Paris H. )) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 26.09.06, 20:59 jak widac pieniądze nie gwarantują gustu. Koszmarki po prostu,koszmarki. Odpowiedz Link Zgłoś
kryniakkk Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 26.09.06, 21:01 za dwa lata te same zdjęcia pojawią się w jakiejś rubryce "hity sezonu" Odpowiedz Link Zgłoś
fugitive Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 26.09.06, 21:18 tak samo uważam, bardzo cienka jest linia między kiczem a trendem danego sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 26.09.06, 22:03 Kicz czy trend to jedno, a ubranie się tak, żeby sie w tym wyglądało ładnie, to co innego. Jedna z tych pań ma chude patyki zamiast nóg i je pokazuje. Paskudztwo po prostu - nie lepiej toto schować? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 27.09.06, 10:56 Widac kobieta nie ma kompleksow.Tylko pozazdroscic, choc tu akurat nie bardzo, bo wyglada na anorektyczke. Odpowiedz Link Zgłoś
fugitive Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 27.09.06, 11:39 oczywiście masz rację, ale niektóre kwestie dotyczące tego co jest kiczem są czysto umowne,wg klasycznej elegancji nie ubiera się kropek do kratek albo kolor lakieru na palcach rąk i stóp powinien byc taki sam, inne zestawienia sa właśnie kiczowate Odpowiedz Link Zgłoś
nowe.zycie Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 26.09.06, 22:57 O matko, nigdy nie słyszałam o większości tych "gwiazd". Ich gust ani mnie ziębi ani grzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 26.09.06, 23:39 Ta szara sukienka, w ktora ubrana byla pani nr 3 (Kate Bosworth, zdaje sie) - calkiem fajna. Chetnie bym taka nabyla i nosila. Natomiast paroksyzmy smiechu wywolaly u mnie te pseudoeksperckie podpisy pod fotkami. Ktos to firmuje swoim nazwiskiem? Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 27.09.06, 09:43 brak.polskich.liter napisała: > Ta szara sukienka, w ktora ubrana byla pani nr 3 (Kate Bosworth, zdaje sie) - > calkiem fajna. Chetnie bym taka nabyla i nosila. > Ja też, tym bardziej, że mam nogi, a nie patyki Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 27.09.06, 09:48 Nie, nie dowartościowuję się bohaterkami bliżej mi nieznanych plotkarskich stron. Może nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 27.09.06, 09:50 nic nie pobije wczorajszej garsonki magdy m. masakra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 27.09.06, 10:48 ale za to spódnica i żakiecik pod koniec filmu, jak sobie na ulicy przypominała chwile z Małaszyńskim... Aż na głos powiedziałam, jaki fajny strój. Mam nadzieję, że nie o tym samym mówisz Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 27.09.06, 10:34 He he tyle, że te pańcie same się tak nie ubierają ino u znanych kreatorów mody, którzy potem te same pańcie krytykują - zabawne. Dlatego ja ubieram się tak jak mi to odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 27.09.06, 11:30 bo nie stac Cie na kiecke od Armaniego?? Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia A skąd wiesz na co mnie stać a na co nie 27.09.06, 11:32 nie bąć taka pewna swego Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: A skąd wiesz na co mnie stać a na co nie 27.09.06, 15:26 oczywiście BĄDŹ nie bąć Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 27.09.06, 11:34 mnie na armaniego nie stac przedewszystkim psychicznie)))) Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 27.09.06, 10:47 Nie poprawia, bo nie mam zwyczaju leczyć swoich kompleksów kosztem innych... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia gosik, alfama 27.09.06, 10:59 uderz w stół, a nożyce się odezwą - ciekawe... od razu o kompleksach piszecie brak wam poczucia humoru, i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: gosik, alfama 27.09.06, 11:03 Eeee tam, nie widziałaś mnie to i nie wiesz. Mogę być głupiutka i bez poczucia humoru ale urody to mi na pewno nie brakuje )) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu alfama 27.09.06, 11:06 a jaka skromna hehe ale dobrze - TRZA sie cenić choc oczywiście nie az tak aby w samouwielbienie popadać... Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: alfama 27.09.06, 11:10 No pewnie, bez samouwielbienia Zdjęcia w sygnaturce nie mam tylko dlatego, żeby nikt nie patrzył na moje wypowiedzi przez pryzmat mojej niewątpliwej urody ) Od dziś stawiam na rozwój intelektualny. Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: alfama 27.09.06, 11:15 Jak się bardziej rozwinę umysłowo to zamieszczę. Na razie byłby zbytni rozjazd między wyglądem i intelektem. Na niekorzyść tego drugiego ofkors. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: alfama 27.09.06, 11:25 buahaaaa dobre a w jaki sposób masz se zamiar rozwijać? bytując na forum? to dobrze nie wróży... Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: alfama 27.09.06, 11:30 Nie wiem, na razie wypożyczę kilka książek z biblioteki, kupię kilka pism i może jakoś pójdzie. Na początku po omacku, potem zainteresowania mi się może skrystalizują. A z forum mogę dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy także nie pomijałabym również tego źródła wiedzy. Mogę np.kliknąć na jeden link i zobaczyć, kto jest brzydko ubrany. Sama bym pewnie do niego nie dotarła, dlatego w tym miejscu chciałabym podziękować Autorce Wątku za pomoc ) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: alfama 27.09.06, 11:43 alfama_1 napisała: > Nie wiem, na razie wypożyczę kilka książek z biblioteki, kupię kilka pism i > może jakoś pójdzie. Na początku po omacku, potem zainteresowania mi się może > skrystalizują. > A z forum mogę dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy także nie pomijałabym > również tego źródła wiedzy. Mogę np.kliknąć na jeden link i zobaczyć, kto jest > brzydko ubrany. Sama bym pewnie do niego nie dotarła, dlatego w tym miejscu > chciałabym podziękować Autorce Wątku za pomoc ) Polecam się na przyszłość Idę się zapożyczyc na kiecę od Armianiego i na psychologa, który mnie przekona do założenia tejże ps. fajna dyskusja ;p Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 faktycznie niektore stroje sa do bani 27.09.06, 11:19 mnie najmniej podobaja sie te szorty i getry w jednym.nie pamietam ktora to fotka.ale generalnie nie ma tragedii.widuje na ulicach znacznie gorzej ubrane kobiety.i nie chodzi tu o brak kasy tylko wlasnie gustu.ale o tych ponoc sie nie dyskutuje.i tak jestesmy w punkcie wyjscia)))sama lubie ciuchy orginalne.ale wydaje mi sie ze przy ich zestawianiu trzeba sobie po prostu zdawac sprawe ze swoich wad a eksponowac atuty Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: alfama 27.09.06, 11:41 alfama_1 napisała: > No pewnie, bez samouwielbienia > Zdjęcia w sygnaturce nie mam tylko dlatego, żeby nikt nie patrzył na moje > wypowiedzi przez pryzmat mojej niewątpliwej urody ) > Od dziś stawiam na rozwój intelektualny. Dopiero od dziś? A wcześniej to co? DDD Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: alfama 27.09.06, 11:44 Wcześniej byłam po prostu piękna. Dopiero dziś się obudziłam, zrozumiałam dzięki Twojemu wątkowi, że uroda to nie wszystko o co chodzi w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: alfama 27.09.06, 13:07 a ja tam nawet pozartowac tak nie moge.bo zaraz wszyscy mysla zem zarozumiała;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: alfama 27.09.06, 13:13 Ja tam tylko mogę tak żartować na forum. Na żywo nie poruszam tego tematu - po co mówić o rzeczach oczywistych ) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: alfama 27.09.06, 13:15 w sumie racja)))pozatym to cudnie ze znasz swoja wartosc.teraz prawie wszystkie dziewczyny narzekaja ze albo za grube albo za chude albo cycki nie takie itp.rzadko ktora z taka pewnoscia mowi ze jest piekna.ja tam osobiscie chyle czoła)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: alfama 27.09.06, 13:37 ja sie za piękną absolutnie nie uważam... ale jak sie zrobie to nawet ładnie wyglądam a kompleksy niestety mam... ale kiedyś , przed urodzeniem dziecka nie miałam żadnych!!! serio uważałam że mam super ciało... Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: najgorzej ubrane panie - wasza reakcja? 27.09.06, 11:50 Połowa z tych strojów nie podoba mi się kompletnie. Druga połowa wygladałaby zupełnie ok na innym zdjęciu. Nawet ładna dziewczyna w gustownej sukience będzie wygladała jak pokraka na krzywych nogach, jak zrobi się jej zdjęcie z góry albo z innego dziwnego ujęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
malila Mnie opinię o sobie poprawia 27.09.06, 12:00 poziom, na jakim znajduje się znajomość gramatyki autora tekstu. Nie ubiera się sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: Mnie opinię o sobie poprawia 27.09.06, 12:09 Z założenia nie czytam takich komentarzy pod zdjęciami - jak widać, dobrze robię. Inaczej chyba bym zawału dostała. Odpowiedz Link Zgłoś