joasiiik25 Re: Dziś Dzień Chłopaka! 30.09.06, 08:21 dzis? nie pamietalam ale dzieki moi chlopcy jeszcze leza w lozku i ogladaja bajki Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: Dziś Dzień Chłopaka! 30.09.06, 08:38 pamiętałam mój chłop na wyjezdzie,ale jak wróci to bedzie miał niespodziankę Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: Dziś Dzień Chłopaka! 30.09.06, 11:44 a.lenard, jaka ta niespodzianka dla staruszka co? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Dziś Dzień Chłopaka! 30.09.06, 08:55 wczoraj moj Najstarszy nie zapomniał mi przypomnieć przywlókł się do domu obdarowany przez koleżanki z klasy Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Dziś Dzień Chłopaka! 30.09.06, 10:20 kurcze no to suprisy mi potrzebne. Dla dużego ????paczka chipsów do piwa na wieczór.Dla młodego???? paczka chipsów, coby mu żal nie było Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Dziś Dzień Chłopaka! 30.09.06, 11:21 a co na dzien chlopaka mna kupic ?oprucz piwa i chipsow Odpowiedz Link Zgłoś
oli_mama Re: Dziś Dzień Chłopaka! 30.09.06, 11:28 Mój (mówie o mężusiu)lubi czekolady i wszystko co słodkie i chyba mu właśnie jakąś czekoladke kupie Odpowiedz Link Zgłoś
uroda_ziemi1 Re: Dziś Dzień Chłopaka! 30.09.06, 11:32 nie obchodzimy Dnia Chłopaka Dnia Kobiet też nie a coś słodkiego to mają na co dzień Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: Dziś Dzień Chłopaka! 30.09.06, 11:46 dzieki be.em, nie pamietalam. Sie facet zdziwi. Ale co ja mam tu biedna wymyslic na tej obczyznie. Do tego portfel prawie pusty, a karte zabral akurat ze soba Macie pomysl? Tylko nie kolacja. Dzis ten numer nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 mamo igora 30.09.06, 11:48 juz ja mialabym kilka pomysłow ))zapewniam ze portfela nawet bys dotykac nie musiała no chyba ze po to by go z kieszeni spodni wyjac)) Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: mamo igora 30.09.06, 16:31 joanna266, Ty moja monotematyczna pie.. I tak sie to pewnie skonczy, to znaczy bede sie krecic kolo spodni malza. Tylko ze zlej pozycji startuje: wczoraj byl miluuuusi wieczor na koniec powiedzial mi ze mial najlepszy seks w zyciu i uzasadnial to pol godziny. I dzis mialabym gonic ten rekord? (jakosciowy). Nie chce mi sie... OK, bedzie wersja soft&lazy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatb hej dziewczyny! 30.09.06, 20:44 fajnie się Was czyta, szczególnie po kilku kieliszkach pysznego winka Odpowiedz Link Zgłoś