babka71 06.10.06, 21:07 mam prawą stopę w okładzie lodowo-octowym niestety paluch złamany ,mąż na szkoleniu, dziecko śpi...pogadamy?? a fujjj jak to cholerstwo śmierdzi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola9932 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:14 to ci zazdroszczę bo moje nie śpi i nie zamierza Odpowiedz Link Zgłoś
juzkak Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:17 oj Babka...to trzeba altacet,nie smierdzi tak Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:19 mały śpi,córka ogląda Władcę Pierścieni a ja myślę czy zagnać jutro małża do remonciku czy do znajomych na winko..... jak złamałaś paluch? Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:24 moj ma od dwóch dni aparat ortodontyczny.. nadal śpi..taki wyjmowany i wkładany..jest Ok śpi z aparatem 500 zł.. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:18 obalam jabola znaczy się piję wino.... a jutro mecze! Odpowiedz Link Zgłoś
kolibeer2 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:22 siedzę i czekam aż mi maseczka wyschnie i piję herbatkę z cytryną pozdrawiam i miłego wieczoru życzę Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:33 a mi się oczy kleją... I przed chwilą musiałam uśpić córcię na rękach, bo się obudziła po godzinie snu z płaczem i nie chciała sie uspokoić... Tak już trzecia "noc". Budzi się, płacze - na rękach sie uspokoi ale jak tylko chcę ją odłożyć to płacz. Mam nadzieję, że na dzisiejszą noc limit wyczerpnay A swoją drogą nie mam pojęcia dlaczego tak się budzi i płacze i zasnąć tylko na rękach... I muszę iść głowę umyć... Odpowiedz Link Zgłoś
trawa_cytrynowa Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:33 15 min. temu wyjełam ciasto z piekarnika i okazało się, że wyszedł zakalec, buuuu. Może i lepiej nie będzie pokusy , a teraz siedzę piję czerwoną herbatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: jagienka jak obstawiasz jutro?? 06.10.06, 21:31 wiesz o jaki mecz chodzi??? może za ten mój złamany palec nasi zremisują??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag25 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:29 Moje dziecie spi, ja po probie choru regeneruje sily, moj maz oglada film i prosi mnie o kolacje, ale tak mi sie nie chce robic! I nie zrobie. Dzis mial wolne i spal do poludnia, a ja od 6 za dzieckiem ganialam i jestem bardziej padnieta. I juz nie moze sie praca wykrecic Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:29 dziecko i zwierzyniec śpi, mąż obok coś ogląda a ja prace poprawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sophie05 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:38 Mała śpi już ponad godzinę. Starsza 8-latka pojechała na zieloną szkołę - Pierwswzy raz sama!!!!!! A mój szanowny małżonek na firmowej imprezie - Oczywiście bez żon. Jak ja nienawidzę tych imprez służbowych!!!!!!!! A najgorsze to jutro, mała wstanie jak zwykle po 7, a tatuś będzie odsypiał do południa Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:54 a jak to jest jak się dzieciaka po raz pierwszy w świat wysyła? Odpowiedz Link Zgłoś
sophie05 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 22:30 Oj, stres nieziemski przed samym wyjazdem, jedna noc nieprzespana. Ale trzeba zachować trochę zimnej krwi. Moja dewiza: " nie ważne że zgubi parę ubrań, będzie chodzić nieuczesane albo nieco niedomyte, byleby wróciło szczęśliwe" . Tego się trzymam. Ale jest dobrze!!! Dzieciaki oświadczyły, iż do domu nie chcą wracać. Tylko czy mam się z tego cieszyć, czy płakać?) Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:58 to przybij piatke sophie..mąż na szkoleniu..he he Odpowiedz Link Zgłoś
sophie05 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 22:33 widzę, iż tu więcej takich samotnych)) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:44 rozpalilam w kominku piję czerwone wino synek wykąpany, bawi się grzecznie, czekam aż padnie.. moj facet w delegacji.. pies śpi Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:44 Moja mała zsnęła już po 19,taka zmeczona po zakupach,ale udanych bo buciki na zime dla małej kupione,jeszcze tylko kombinezon muszę jej kupic i sobie buty.Mąż na spotkaniu z kumplem który z Angli przyjechał a ja pije drineczka i czytam forum Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:46 kurdije z psem trza wyjść. wogóle łapa mnie boli, wywaliłam się dziś łapsko rozwaliłam i potlukłam i boli buuuuuuuuu...kto podmucha Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 21:59 już jestem (głowa umyta) teraz trzeba trochę poczekać aż woda wsiąknie w ręcznik i suszenie. Babeczki a może Wy wiecie czemu moja 9miesięczna córcia od trzech dni budzi się z płaczem? (około 22;30-23:00, a dziś już około 21) I uspokaja się tylko na rekach, zaśnie i jak za szybko chcę odłożyć to znów ryk Do tej pory jak się przebudziła to dostawała smoka i spała dalej, a tu takie coś... Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 22:05 raczej nie... Myślałam że może zęby idą (ma dwie dolne jedynki), ale to bolą tylko jak chcę ją ołożyć do łóżeczka? A może jak ja tulę to jej po prostu lepiej i łatwiej bolące dziąsełka znieść? Mam nadzieję, że to tylko to i się skończy jak ząbki wyjdą... Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 22:02 A ja siedze nadal bez małża i poprawiam sobie nastrój za pomocą takich tam..wesołych i naturalnych srodków na popawę nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Jestem 06.10.06, 22:06 palec śmierdzi ale nie jest już siny...lepiej mi jak Boga kocham !!!!te altacety i octy pomagają!!!!!!... zapodałam sobie wiaderko i moczę prawą stopę..UUUUUUUUFFFFFFFFFFFFF pozdrawiam teraz tylko śmierdzący okład z altacetem (folia plus opaska,,) , a potem zapraszam na nalewkę wiśniową!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: z naturalnych wiśienek 06.10.06, 22:09 o jeśli nie wytrawna to ja chętnie ociupinkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: z naturalnych wiśienek 06.10.06, 22:09 Ooo ja bardzo lubię nalewki! poproszę troche Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: z naturalnych wiśienek 06.10.06, 22:17 Ja juz dziękuje.Wystarczy na dziś Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Jestem 06.10.06, 22:26 ja poprosze o nalewke chyba , ze ktos mnie o alkoholizm posądzi to nie Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Jestem 06.10.06, 22:31 Pijaczki jesteście cholera wasza mać!!!! Nic nie mam tylko jedno piwo i ocet na palucha!!!..Boze! Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Edelka 06.10.06, 22:14 A moze twoja córcia ma jakies złe sny albo zaczął jej sie lęk separacyjny,mojej to tak zaczęło sie jak miała 10 ms,nie odstępowała mnie na krok i też sie w nocy budziła i musiałam ja brac do łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Edelka 06.10.06, 22:17 Otóż to!caly czas mysle jak to sie nazywał!"lęk separacyjny".Moja córcia to przechodzila wlasnie tak ok./8-9 miesiąc.Mielismy po 5 pobudek w nocy-myslalam ze juz zwariuje i wiesz co pomoglo?misio...taki sliczny,miękkki pluszak.Dawalm jej przed snem ukladając go pieczolowicie obok niej i powtarzając ze ma sie tulić do niego bo bedzie jej pilnowac.Pewnie nie kumala o co chodzi ale od tego czasu spala jak aniolek. Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: Babsee 06.10.06, 22:21 ma misia ale małego, może spróbuję jutro z większym Muszę poczytać coś o tym lęku separacyjnym... Ona ogólnie bardzo ruchliwa jest i nigdy nie potrzebowała przytulania się, tzn. nie za długo A tu się wtuli i śpi... Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Babsee 06.10.06, 22:26 To toczka w toczke jak moja córcia!Tez ruchliwa,"zywe srebro", wesola, odważna -w zien nie bylo zadnych objawow a w nocy ten placz.... Moze niekonieznie misio,może pielucha(tak dostala moja siostrzenica)tetrowa? Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: Endzi11 06.10.06, 22:18 a jak długo to trwało? Jak ją wzięłam do łóżka to i tak płakała najpierw musiała troszkę przysnąć, potem kladłyśmy się do łóżka (mąż z nami) a jak już na dobre zasnęłą to ją przekładałam do łóżeczka. A czy ten lek w dzień się tez objawiał? Bo ja nie zauważyłam, żeby Natalka w dzień jakoś bała się sama beze mnie zostać. Ona jest ogólnie bardzo wesoła Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: Endzi11 06.10.06, 22:30 Skonczyło sie jak miała 13 ms,w dzień też było nie ciekawie,cały czas chodziła (czyt.raczkowała)za mną krok w krok,do łazienki musiałam ją brac,cały czas stała przy mojej nodze.Myślałam że to przez to że mąż wyjechał,a było to akurat jak miała 10 ms,nie było go 6 tyg,jak wrócił to nie odrazu przeszło ale stopniowo.Teraz już sie nie boi jak wychodze z pokoju i śpi cała noc. Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: Endzi11 06.10.06, 22:39 o rany to tak długo trwa??? No cóż, przynajmniej poprzytulamy się trochę Szkoda tylko, że do pracy rano trzeba w tygodniu wstawać... Odpowiedz Link Zgłoś
trudy77 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 22:19 Ja posprzatała mieszkanko, wydepilowałam co trzeba, właśnie robię soie pazurki i czekam na męża, który powinien za jakąś godzinę wrócic. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 22:31 ja tez doprowadziłam sie do stanu normalności, mąż kąpie psa, kot łapie muchy....a z małżem nie gadam, wypiłabym co ale już mnie tu o alkoholizm podejrzewają Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Edycia ale moze Ty coś postawisz raz do roku? 06.10.06, 22:46 prosze !!!!!!!!!!! wyciągam flache i sok Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 22:37 Edycia to może nie gadaj a zrób z nim coś?? Rozładujecie emocje i może łatwiej będzie się dogadać?? Skoro już się "doprowadziłaś do porządku" to może zrób z tego użytek? Na pewno zaskoczy go Twoje zachowanie, ale rozluźnicie się troszkę i o porozumienie będzie łatwiej? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 22:47 nieeeee!!! mam focha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta11113 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 22:35 A ja z mężem wróciłam z Media Markt kupiliśmy dwa telewizory młody już śpi i oglądamy Władce Pierścieni Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 22:37 Dziewczyny ja stawiam drinki z colą,chce któraś? Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Ja odpadam. 06.10.06, 22:53 Dobranoc.Doprowadzilam sie do stanu nieużywalności intelektualnej hi,hi,hi dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: Ja odpadam. 06.10.06, 22:56 ja też idę głowę suszyć i do łóżka. I oby Natalka spała spokojnie do rana miłego siedzenia przed komputerkiem, telewizorem czy te ż miłych snów. Edycia, foch fochem, ale rozluźnienie by się przydało a potem dalej możesz być obrażona Odpowiedz Link Zgłoś
tchibo_1974 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 23:07 żłopię piwko młody śpi od jakichś 3 godzin....piękna piątkowa nocka. A jutro szara rzeczywistość...trza mlodego uczyć sikania na kibelek...echhhhh Znowu kupa prania !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 23:12 ale to jutro dziś to dziś Odpowiedz Link Zgłoś
tchibo_1974 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 23:14 Fakt.....!!!!!!!!!!!! Więc napawam się tą cudną beztroską nocką........... I żłopię piwko.......... Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 23:16 leze w lozku z wibratorem i zastanaiam sie czy go uzyc ale moj juz jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
tchibo_1974 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 23:20 oxygen100 napisała: > leze w lozku z wibratorem i zastanaiam sie czy go uzyc ale moj juz jedzie hehehehe.................a mój odpadl w przedbiegach.......... Przyjechał z delegacji ( mieszkamy na południu, a on z północy przyjechał) i ten text." kochanie, jestem zmęczony. Jutro to ci będzie orgiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" Buuuuuuuuuuuuu, a mnie chce sie właśnie dzisiaj ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 23:22 dreczyciel) jak On tak moze?) Odpowiedz Link Zgłoś
tchibo_1974 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 23:23 No kurka fasolka, tyż się zastanawiam.... Mnie swędzi...jego nie?????????? A może na pólnocy poużywał? Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Ale sie właśnie wkurzyłam! 06.10.06, 23:27 Ide sie myc a tam woda z kranu leci jak krew z nosa,ledwo zdarzyłam sie umyc a to zero wody! nie ma! nawet zimnej! jakaś awraia czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
tchibo_1974 Re: Ale sie właśnie wkurzyłam! 06.10.06, 23:29 Ale nie przejmuj się........ Choć nocka piękna, to jakaś taka nie sexowna... Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 23:29 nie trafisz za chlopem) zrob mu test. bzyknij sie z nim na zywca bez prezerwatywy znaczy. jak zlapiesz infekcje bedzie dowid ze sie zle prowadzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
tchibo_1974 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 23:32 oxygen100 napisała: > nie trafisz za chlopem) zrob mu test. bzyknij sie z nim na zywca bez > prezerwatywy znaczy. jak zlapiesz infekcje bedzie dowid ze sie zle prowadzi ) hehehehehehe Już nie jedne metody próbowałam wprowadzić.......... No kurka, nawet majty mu sprawdzałam. Taki on Ci układny, no i chyba jednak nie bzyka się na boku. Choć, kto to wieeeee Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 23:51 Ide spać,wody nadal nie ma.Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
tchibo_1974 Re: Co porabiacie teraz Mateczki?? 06.10.06, 23:56 I ja też pospieszam w stronę wyra........ Co prawda, wody u mnie pod dostatkiem, ale nie mam już ochoty na drugie kąpanko. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś