mamaemmy 10.10.06, 22:26 czy ktos wie co bedzie dalej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ibulka Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 10.10.06, 22:27 Jezus Maria, no właśnie obejrzałam odcinek i jestem ee... smutna? Błagam, niech ktoś powie co będzie dalej i czy on umrze! Odpowiedz Link Zgłoś
lenkao Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 10.10.06, 22:28 PIOTR NIE BEDZIE JUZ GRAL W TYM SERIALU. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy czyli umrze,tak:((((( ????? 10.10.06, 22:29 po jaka cholere wciagłam się w ten film?? Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.zebuszka Re: czyli umrze,tak:((((( ????? 10.10.06, 22:30 Wszyscy kiedyś umrą. Wciągnięcie w film nie ma tu nic do rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci.koniec.kija Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 10.10.06, 22:33 Oby. Tylko jakiś zgon może jeszcze ożywić tę fabułę. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka.robaczywka Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 10.10.06, 23:20 nie oglądałam dzisiaj, ale może w końcu jakiś normalny lekarz zabroni mu korystania z internetu, kiedy jest taki popodłączany do róznej medycznej aparatury ??????????? Może jeszcze wyłącza tlen z kontaktu, żeby podładować sobie baterię do laptopa ? Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 10.10.06, 23:23 na tej stronce mozna zawsze czegos więcej się dowiedzieć: magdam-nowosci.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Ha, ha, no bez takich :)))) 11.10.06, 07:46 Nie sądzę. Zaraz zaalarmowane służby go zreanimują, a potem po przetrwaniu kryzysu ozdrowieje całkiem. Magda w miedzyczasie będzie sie miotać i zamota sie całkiem i w szczycie zamieszania wpadnie w jej dłonie owa płytka z pożegnaniem chorego kochanka. Magda zdębieje, zawyje, zapłacze, załamie się z żalu, ale oto Piotr ozdrowiały w zamorskich klinikach otworzy drzwi jej mieszkania własnym kluczem... i odpłyną w dal na poduszkach z IKEI w jęku rozkoszy miłości spełnionej... Kurtyna. Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: no chyba umarł we wczorajszym odcinku? 11.10.06, 08:08 zrezygnował z serialu Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 08:21 mamaemmy napisała: > czy ktos wie co bedzie dalej?? coś Małaszyński odgrywa za często role umierającego kochanka: m jak miłość, magda m) może przynajmniej w oficerach nie padnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 10:00 ja siedze na forum kultura/seriale i tam sobie podczytuje... ale tak do końca to nikt nie wie na 100% jak to bedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 10:02 i zapewne zmartwychwstanie jesli zejdzie, w co watpie. Plaskie EKG to zwykly trick zeby rozjuszyc ludzi i potzrymac towarzystwo tydzien w niepewnosci. Jesli Piotrus zamknie powieki i zasnie na wieki Madzie dostanie innego pana do bzykania i romantycznych podchodow hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 10:08 LOL - ja nie mogłam ze śmiechu. Umarł pisząc do niej e-maila. Tego nie było nawet w Samotności w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 10:15 No ludzie, jak można sie zastanawiać. Oczywiście, że nie umrze, to zbyt dramatyczne by było, a poza tym nie można wtedy robic 4 części. Odratują w ostatnim momencie. Swoja droga to najgłupszy serial jaki widziałam. Magdusia kocha piotrusia, a piotruś, a to z byłą żona urzęduje, a to tajemnice wielkie ma - no jakby mi chłop wyjechał za ocean i adresu nie zostawił - marny jego los. Że o byłej nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 10:14 nie oglądam tego serialu ale coś mi świta że to główny bohater więc chyba nie może umrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 10:15 acha może mi ktoś napisać dlaczego główny bohater umiera?? czyżby z miłośći? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 10:18 siasiuszek napisała: > acha może mi ktoś napisać dlaczego główny bohater umiera?? czyżby z miłośći? Ma tocznia/toczenia. Wygugluj co to bo ja nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 10:38 Boze!nie ogladalam wczoraj bo małż wrocil z dalekij podrózy i mielismy inne zajecia Niech mi ktos po krótce streści.W autobuciwe dowiedzilam sie ze Pitr umiera i zdycham z niepewnosci. BLAGAM o krótkie streszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 10:41 w przyszłym tygodniu też nic się nie wyjaśńi Odpowiedz Link Zgłoś
be.em streszczenie:) 11.10.06, 10:53 1. rafał kocha się w magdzie, zaprasza ją do opery, poznaje z matką, daje kolczyki ona opowiada mu o piotrze - on chce czekać 2. bartek ugania się za agatą nagle ma świra, agata przed nim zwiewa, cos jej zrobił i nie wiadomo co 3. wojtek z mariloą - tradycyjnie 4. magda za namową rodziców pisze majla do piotra, on czyta, odpisuje jednym palcem bardzo romantycznie Ty moje światełko w oczaaaaaaaaaa i traci przytomność Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 to wy tak na serio??? 11.10.06, 10:53 wybaczcie, moza ja mam za bardzo spaczony poglad na telewizyjna mielonke, szczegolnie te w polskim wykonaniu, ale takie ambitne kobity jak wy podniecaja sie glupim serialem ??? normalnie zenua... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: to wy tak na serio??? 11.10.06, 10:54 liwilla1 napisała: > wybaczcie, moza ja mam za bardzo spaczony poglad na telewizyjna mielonke, > szczegolnie te w polskim wykonaniu, ale takie ambitne kobity jak wy podniecaja > sie glupim serialem ??? normalnie zenua... odrobina romantyzmu i fikcji nie jest zabójcza Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: to wy tak na serio??? 11.10.06, 10:57 yyyyyy, a co to jest romantyzm? czerwone roze? swieczki? musowo kapiele z olejkami? qrcze, naprawde to wlasnie to jest ROMANTYZM?? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: to wy tak na serio??? 11.10.06, 10:59 a więc co to jest ROMANTYZM? skoro kolacja przy świecach i kwiaty nie są romantyczne... to chciałabym wiedziec co bo chyba jestem do tyłu... Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: to wy tak na serio??? 11.10.06, 11:08 moja droga, dla mnie romantyczny moze zapaszek porannego klocka mojego lubego nie daje sie upychac w ciasne ramy tego co uchodzi za romantyczne, tym bardziej nie tak tandetne jak pluszaczki z napisem i love u. to sa gadzety majace na celu utwierdzenie w milosci "jesli nie zrobil kolacji/nie kupil roz/nie pwoiedzial 'kocham cie' milion razy w ciagu pol godziny przy romantycznym (a jakze) zachodzie slonca, to znaczy ze nie kocha prawdziwie". a ja na to bimbam... mnie mass kultura nie przekonuje Odpowiedz Link Zgłoś
juzkak Re: to wy tak na serio??? 11.10.06, 11:32 > moja droga, dla mnie romantyczny moze zapaszek porannego klocka mojego lubego ja tam jednak wolę róze,choć takie oklepane... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: to wy tak na serio??? 11.10.06, 11:35 to ja też wolałabym róże hehe aczkolwiek jakbym miała wybierać to tulipany albo jakies wariacje bukietowe... ale kupaaa... bez przesady nie popadajmy w skrajności Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 popkultura lansuje pewne zachowania 11.10.06, 11:39 prosto z mtv... niestety, chyba nadajemy na innych falach ale i tak was lubie kobitki Odpowiedz Link Zgłoś
juzkak Re: popkultura lansuje pewne zachowania 11.10.06, 11:44 prosto z mtv... niestety, chyba nadajemy na innych falach ale i tak was lubi > e > kobitki no na pewno mamy inny zmysł powonienia Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: popkultura lansuje pewne zachowania 11.10.06, 11:48 ja tam wiem o co ci chodzi, jeszcze tak źle ze mną nie jest ale uważam że troche popadasz w skrajności hehe moim zdaniem kolacja przy świecach i kwiaty moga być romantyczne Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 a zastanawialas sie kiedys dlaczego tak jest, 11.10.06, 11:49 ze zapach rozy odbierasz jako ladny a fekaliow za odrazajacy? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: a zastanawialas sie kiedys dlaczego tak jest, 11.10.06, 11:55 jak to romantycznie ujęłaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
juzkak Re: a zastanawialas sie kiedys dlaczego tak jest, 11.10.06, 12:20 i jakie wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: a zastanawialas sie kiedys dlaczego tak jest, 11.10.06, 13:25 dwa: 1. czlowiek to stworzenie irracjonalne 2. doznania zyslowe sa wzgledne a tak na deser dodam, ze jest pewien pan w Polsce, ktory pisze ksiazki na temat dosc ekstrawaganckiego menu, skladajacego sie glownie z malych zyjatek typu mrowka, gasienica, karaluch. rzeczony pan nie zzymal sie zandto i wszamal ponoc lozysko swojej zony po porodzie to tez romantyczne dla mnie nawet bardziej niz roze... Odpowiedz Link Zgłoś
juzkak Re: a zastanawialas sie kiedys dlaczego tak jest, 11.10.06, 13:42 hmmmm z ta wzglednością to bym nie przesadzała to raz a dwa zostaje życzyć smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: to wy tak na serio??? 11.10.06, 10:59 liwilla1 napisała: > yyyyyy, a co to jest romantyzm? czerwone roze? swieczki? musowo kapiele z > olejkami? qrcze, naprawde to wlasnie to jest ROMANTYZM?? nie chwile wzruszeń, wyidealizowanej miłosci, gdzie nie chodzi się kupę tylko rano budzi się człowiek ze świezym oddechem i w pełnym makijażu Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: to wy tak na serio??? 11.10.06, 11:00 był taki dowcip o romantyzmie: roman tys mie z dziecmi zostawil!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: to wy tak na serio??? 11.10.06, 10:54 ja sie nie podniecam , jak oglądam od czasu do czasu - i wsio. zdecydowanie podniecają mnie inne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 11:59 Bardzo dziękuje za streszczenie. Przestane chyba ogladac bo jak Piotr alias Ciach umrze to dla kogo mam ogladać? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 12:04 babsee napisała: > Bardzo dziękuje za streszczenie. > Przestane chyba ogladac bo jak Piotr alias Ciach umrze to dla kogo mam ogladać? Fronczewski zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 13:16 To chyba dla Mamy mojej Ciacho... ps.zostaje wprawdzie J.Poniedzialek ale jak juz wiem jakie ma preferencje to co mi z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 13:35 Ciekawe, czym go leczą w tych StanachP Terpaia tocznia jest wszędzie podobna, żadne nowe cudowne leki w usa nie egzystują, scenarzyści wymęczyli głupawy pomysł pozbycia się Małacha. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Nie kumam 11.10.06, 14:41 Zaintrygowana chorobą Piotra, wyguglalam toczeń.I tam jest napisane ze : raz:dotyka glownie kobiety dwa:zyje sie z ta chorobą dośc długo...nwet do 20 lat! Fakt, scenarzyści sie nie popisali.... Ale ja nie jestem lekarzem/Wiec moze zle znalazlam albo co. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflana Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 14:41 oczywiscie, że umrze popełni samobójstwo Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia nic nie wiadomo: 11.10.06, 14:51 magdam.onet.pl/1,196,8,23865362,66343946,2540198,0,forum.html czyli dalej nic nie wiadomo Piotr się w najbliższych odcinkach nie pojawi... Odpowiedz Link Zgłoś
09m2 Re: nic nie wiadomo: 11.10.06, 15:21 to juz jest ostatnia seria.Piotr wyzdrowieje i ozeni sie z Magda w ostatnim odcinku.Ona na razie bedzie romansowac z P.SADOWSKIM Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: nic nie wiadomo: 11.10.06, 18:10 To on już nie jest z tą Szabatin? Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: nic nie wiadomo: 11.10.06, 18:23 dobre streszczenie "Agata spotyka się z Wojtkiem w parku i zaprasza go na kolację do siebie" bzykali sie na tej kolacji ))) o tym juz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 19:47 Z racji tego, ze serial ogladaja głównie kobiety, dodatkowo przeogromnie zauroczone Małaszyńskim- wróże spadek ogladalności i zdjęcie z anteny. No chyba, że scenarzyści w jakiś sposób wrócą go do zycia)))))) Swoją drogą to Grand z niego lepszy niż ten cały Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś
miirabelka Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 11.10.06, 21:49 "Piotr wreszcie odzywa się do Marioli. Filip zaprasza Magdę nad Zalew Zegrzyński. Piotr telefonuje do Doroty." - fragment streszczenia odcinka 39 co za ulga) ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś
martika06 Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 12.10.06, 09:11 no on już chyba umarl. we wtorek, nie? czy nie oglądalam ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ameleczki Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 12.10.06, 09:16 no co Wy? Piotr nie może umrzeć bo by sie serial skończył! Przecież na końcu oni beda msieli być razem, doczekać sie potomstwa i BĘDĄ ŻYLI DŁUGO I SZCZĘŚLIWIE! Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Widze, ze jestescie zorientowane... 12.10.06, 09:47 ... wyjasnijcie mi wiec, prosze, dlaczego Agata tak ucieka przed Bartkiem? Zrobil jej cos, czy wrecz przeciwnie - nie zrobil? Ogladalam ostatni odcinek, a poprzednich dwoch nie - a tu widze jakies ucieczki, podchody, esemesy i telefony... jak w podstawowce normalnie, albo i gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
nilgau i dobrze niech umiera ta mameja bezjajeczna... 13.10.06, 15:26 ten co gra geja mógłby go zastąpić Odpowiedz Link Zgłoś
mamamilusi1 Re: Czy Piotr umrze??(Magda m) 25.10.06, 13:58 Hurra, Piotr żyje !!! Ostatnio przeczytałam, że na zakończenie serialu będą 4 śluby: 1) Magda i Piotr 2) Mariolka i Wojtek 3) Agata i Bartek 4) Kasia i Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś