aise dałam się nabrać i nakarmiłam trolla:-( 15.10.06, 21:21 przeczytałam inne wątki tej autorki. poniewczasie, niestety... gdybym przeczytała je wcześniej, nie chcialoby mi sie odpowiadać na ten. szkoda klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: Czy polki są w większości niedouczone . ? 15.10.06, 23:02 ja tam jestem polska,prosta dziewczyna. Lodowka obchodzi mnie o tyle, byla pelna, byle byly w niej lody czekoladowe i cos na jutro na obiad. Co do Ciebie, to ja glupiutka polska dziewczyna tak sobie po cichutku dumam, i osmielam sie napisac, ze masz kompleksy jakies. Jest jeszcze opcja, ze sie nudzisz i chcesz tchnac troszke zycia w nasze dzisiejsze forumowanie. I to mi sie juz bardziej podoba. Bo prowokatorki tu zawsze sa bluzgane, ale sie je zapamietuje i dobrze jak czasem jest jakis nie- cieplo-kluchowaty post. No ale tak swoja droga, moze sie wypowiesz o co tak naprawde ci chodzi i do czego pijesz, ty... POLKO Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: Czy polki są w większości niedouczone . ? 15.10.06, 23:02 Aha, jeszcze jedno, poczytaj do poduszki slownik ortograficzny pozdrawiam, mgr filologii polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 ARNIKA 18.10.06, 21:40 przejdę do wątku o ścierce ale najpierw powiedz mi prosze co zrobić żeby lodówka nie zamrażała produktów z górnych półek a na dole nie stała woda???? dodam że mówie o chłodziarce samej bez zamrażarki (tyle umiem odróżnić ) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha.tramwajara Re: Czy polki są w większości niedouczone . ? 18.10.06, 22:20 zgadzam sie z toba. jestes ponadto zywym dowodem swojej teorii. pewnie sie nie domyslasz, dlaczego. ale i tak na twoja korzysc swiadczy fakt, ze zauwazasz, jakie tu mamy gwiazdy intelektu ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Czy polki są w większości niedouczone . ? 18.10.06, 22:29 A jakie procesy sprawiają, że puszczasz bąki? I że twojemu chłopu rano staje szybciej, niż wieczorem? I w jaki sposób twoje komórki spalają tlen? I dlaczego po dłuższym śnie oddech capi? Dlaczego żółć i mocz są jest żółte, a kupa brązowa? Jeśli nie wiesz tego wszystkiego, to twoje prawo do życia i procesów fizjologicznych jest mocno dyskusyjneP Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Czy polki są w większości niedouczone . ? 18.10.06, 23:03 ja mysle, ze arnika powinna rozpoczac cykl "napisz do arniki" i tam nam, nieudokom i kretynom bedzie wyjasniac procesy chemiczne, fizyczne, psycho-fizyczne, i jakie tylko jeszcze jej sie podobaja, a my bedziemy mogly radosnie obwolac ja najmoNdrzejsza istota na forum... ach...arnika... jestes taka cudowna... wiesz jak dziala lodowka... ech... juz wzdycham do ciebie... wiesz...ja to nawet do watku o wyzszosci scierki nad mopem sie nie nadaje, ale tobie uwierze...cokolwiek powiesz... tylko mof...mof... MOF!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze przy okazji moglabys rozwiklac pare tajemnic z zycia...np. czym roznia sie monomery winylowe od cyklicznych? kto zdobyl ostatnio mistrzostwo swiata w softballu? jak zrobic idealne tiramisu? i dlaczego do jasnej cholery Adam Grobler zawsze oblewa 90% roku na swoich egzaminach z teorii poznania??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś