ptasie_mleczko1 20.10.06, 20:19 Dziewczyny czy nie uważacie że czarni faceci mają fajne ciała, są jakoś tak lepiej zbudowani od białych? Obejrzałam film z takim super Murzynem i tak mnie naszło... Z takm bym mogła zgrzeszyć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_i_werka Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 20:24 Oj zdecydowanie tak twierdzę i to od lat)) Czarni mężczyźni są wg mnie cholernie atrakcyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 20:33 Fakt-optymalny typ to europejskie rysy twarzy i czekoladowa skóra U mnie w pracy jest kilku Murzynów z Namibii,Kenii i jescze innych państw i o nich rzeczywiście nie powiedziałabym,że mnie pociągają.Ale taki Denzel Washington mmrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
janka007 Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 20:34 ptasie_mleczko1 napisała: > Dziewczyny czy nie uważacie że czarni faceci mają fajne ciała, są jakoś tak > lepiej zbudowani od białych? Ci z filmów są lepiej zbudowani od bialych przecietniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 20:35 Nie zgadzam sie z tym.Wiadomo,ze do filmow biora najprzystojniejszych,i to nie tylko czarnych.No,chyba,ze akurat rola jest dla "szkaradka" ,-))) Tak w rzeczywistosci,to czarnoskorzy sa brzydcy,maja czesto brzydka cere.Ladni sa tylko Ci "nie calkiem czarni",mieszani.Na codzien widuje WSZYSTKIE KOLORY SWIATA.Atrakcyjnosc czarnoskorychczesto polega na ich innosci.Nam,bialym podobaja sie,bo maja taka ladna,OPALONA skore.Im podobaja sie biale blond dziwuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasie_mleczko1 Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 20:42 Ale żółci mnie np. w ogóle nie pociągają, są dla mnie aseksualni. Kiedyś, na studiach poznałam trochę dwóch Murzynów ( nie z USA tylko z Afryki), byli sąsiadami mojej koleżanki która mieszkała w akademiku, mieli takie fajne wypukłe pupki (widziałam ich niestety tylko w spodniach), oczywiście mam świadomość tego że w filmach grają najbardziej atrakcyjni, ale ten dzisiejszy film nie był o dobrze ułożonych facetach w stylu Denzela W. tylko o gangsterach z getta, grali tam właśnie tacy nieco mniej atrakcyjni ale jakoś i tak mi się strasznie podobali, a właściwie jeden)))) Odpowiedz Link Zgłoś
headonshoulders Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 20:36 ou dzizas. never. ani z murzynem , ani z arabem, ani z azjata. jestem seksualna rasistka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 20:40 ja lubie nawet kiedyś... przystojny, czuły i ...też miłe wspomnienia i przyjaźń do dziś Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 20:44 nie, nie, nie. ich skóra ma inny zapach, jak dla mnie poprostu śmierdzą. totalne bezguścia ubraniowe, pod tym względem przypominają mi cyganów, no i obrzydzają mnie te jasne wnętrza dłoni... bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 20:50 > totalne bezguścia ubraniowe, pod tym względem przypominają mi cyganów Demarta, możesz mi wytłumaczyć jaki to ma związek z kolorem skóry? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 20:52 Hehe jak byłam dwa tyg temu na Chippendalesach to własnie do Murzyna pobiegłam zrobic sobie zdjęcie-absolutnie nie śmierdział) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 20:53 tak mogę. ludzie o tym kolorze skóry, czyli czarnym są bezguściami ubraniowymi. potrafia włożyć koszulę garniturową do spodni dresowych. oczywiście z moich osobistych doświadczeń. tak to sie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasie_mleczko1 Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 20:57 Owszem, coś w tym jest, mają jakiś pociąg do stylu festyniarsko-diskopolowego, lubią jak tu się świeci, tam błyszczy - obserwacje ze wspomnianego akademika. Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 21:00 Bardzo wielu znam ludzi o białym kolorze skóry, którzy ubierają się moim zdaniem nieładnie ale żebym od razu twierdziła, że biali są bezguściami ubraniowymi? No, niekoniecznie takie proste przełożenie. Czy czarny kolor skóry wiąże się jakoś z bezguściem? Genetyczne uwarunkowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 21:05 nie bardziej geograficznie. w afryce wystarczyły piórka i gałązki, dopiero jak biali się pojhawili na czarnym lądzie to okazało się, że istnieje i bawełna i bistor. zaczęli białych kopiować, ale niestety wyczucia stylu zero. i stąd łączenie dresów z koszulą garniturową. bossssz, naprawdę nie sądziłam, ze to tak trudne do pojęcia jest. Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 21:09 Dolce & Gabbana łączą dresy z koszulą garniturową. Może dlatego, że są gejami, geje tak mają )) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 21:12 ale jak to się ma do koloru skóry, bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 21:27 No właśnie, jak się ma brak gustu do koloru skóry? Nijak. Tak samo jak i orientacja seksualna. Wielu widziałaś czarnoskórych odzianych w pióra albo te dresy do koszuli? A widziałaś niegustownie ubranych białych i wyciągałaś na tej podstawie ogólne wnioski? Osoby czarnoskóre, które znam ubierają się różnie, syn mojej koleżanki np.chodzi często w stonowanych ciuchach z Zary a jej mąż lubi ubierać się na sportowo. Powinnam pewnie powiedzieć: czarnoskóre dzieci chodzą w Zarze, ich ojcowie w dresach (komplet - bluza i spodnie, żeby nie było). Nie wiem tylko jak się do tego ma mój czarnoskóry znajomy, którego widywałam głównie w garniturze i nie miał do niego przyczepionych żadnych piór ) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 21:29 więc to się ma tak, że wyjątek potwierdza regułę )) Odpowiedz Link Zgłoś
ptasie_mleczko1 Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 21:06 Nie, ale naprawdę na podstawie moich obserwacji - przyznaję że znałam ich niewielu i raczej z widzenia mam wrażenie że mają skłonność do takich właśnie ciuchów, napisałam w swoim poście że dotyczy młodzieży męskiej-studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta ptasie mleczko 20.10.06, 21:09 nie nie ja absolutnie nie mam ci niczego do zarzucenia moja droga. tylko alfamie odpisuję, bo jakoś trudno dzisiaj kojarzy fakty ))) Odpowiedz Link Zgłoś
masumi2006 Re: atrakcyjni?? 20.10.06, 20:47 Ja mam zajęcia na uczelni z murzynem i bylby nawet całkiem,calkiem,ale ma takie żółte białka oczu i jest pierońsko złośliwy.Stąd asexualny,no chyba,że w takim śnie,jak niedawano opisałam Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Ale te czarne jaja 20.10.06, 21:11 Nie powiem, podobaja mi sie czarni, choc kiedys bardziej. Teraz mam ich tu pod dostatkiem. Moga byc, cialka fajne, rzezby takie, ale ryje czesto straszne. A Washington, nolaski, nie oszukujmy sie, statystyczny nie jest. Poza tym przeraza mnie wizja czarnego fiuta! Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 właśnie ten f........ 20.10.06, 21:39 i jaja bomba też seks z takim gościem ogień choć to moje doświadczenie, może są i impotenci Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Demarta :) 21.10.06, 10:28 ja mam w kwestii murzynskiego gustu wlasne przemyslenia: otoz skad Murzyn mieszkajacy w srodku Afryki w tropikalnym klimacie miec GUST??) Skoro od urodzenia polowal na dziekiego zwierza w spodniczce z trawy czy opasce na biodra (a fujara mu sie machala az do kolan)Otoz nie moze miec gustu) wiec skoro rada wioski umyslila ze by go w swiat do szkol poslac to zetkniecie z cywilizacyjnym chlodem czy nie daj Bog inna piździawą musialo go wprawic w oslupienie wiec biedaczyny kupuja cos, byle co bylo cieple i byle nie odbiegac wygladem od reszty. Znaczy spodnie maja byc i koszula tez a z dres do jedwabiow to oj tam) Zreszta teraz wszystko modne i zestawienia sportowych ciuchow z eleganckimi nie powinny razic Tak moglabym sie bzykac z Murzynem ale takim mlodym gniewnym a nie z jakaś licha afrykanska popierdółką) Co do zoltych to samo, byleby cwiczyl sztuki walki i byl umiesniony, choc podobno bujnym przyrodzeniem nie grzesza) - Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Demarta :) 21.10.06, 12:15 może zółtym wystarcza, że mały ale figlarny? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Demarta :) 21.10.06, 12:18 no a te czarne fujary o mega rozmiarach, to zapewne efekt grawitacji, oni przecież jajek w majtasach nie kisili. babom cycki do kolan wisiały (jak mi po karmieniu)), a facetom moszny i fijutasy. może by tak nakazać mężowi w weekendy bez majtków po domu biegać....) Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 12:49 Nie uważacie.... mnie w ogóle nie kręcą, żadni Murzyni , Włosi, czy inni Hiszpanie. Nic a nic. Może w moim przypadku działa zasada przeciwieństw? sama mam urodę zdecydowanie południową. Ale za to taki Szwed czy Norweg....mniammm Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 12:51 Ale za to taki Szwed czy Norweg....mniammm hehe nie ma to jak goracy skandynawscy mlodziency) Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 13:02 Gorący czy zimny...mniejsza. Wysocy blondyni b. mi sie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 13:24 taki czystej rasy aryjczyk, powiadasz...... ty nazistko mała )) Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: atrakcyjni?? 22.10.06, 08:27 Ależ Demarta nigdy w życiu.... Żydek jak przystojny też może być) Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 12:55 Zawsze opalone ciało lepiej wygląda, to gra światła. Wystarczy że moja blada skóra nabierze koloru od słońca (lub solarium i o wiele lepiej się prezentuje. Jak myślisz, dlaczego atleci smarują się jakimiś pastami koloryzującymi??? Aby podkreślić mięśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 12:58 i jeszcze dla pań - na ciemnej skórze nie widać tak celulitu Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 13:08 hehhe ja bym zgrzeszyla z Willem Smithem i Denzelem Washingtonem....mniammmmmm ale ciacha juz mi slinka cieknie. Chodzilam kiedys z Murzynkiem, super bylo Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 13:11 mnie tez kiedys Murzyn rwal ale nie do konca byl grzechu wart wiec nei skorzystalamP Odpowiedz Link Zgłoś
szymama Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 13:15 celulit widac mniej, ale rozstepy maja tragiczne. na czarnej skorze biale krechy. Wyglada to okropnie. Nie o czarnych facetach pisze, ale o czarnych kobitkach. A mam ich pod dostatkiem Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 13:28 nas wszystkie w akademikach murzyni rwali, jak wleźli do pokoju, to ich wyrzucić nie można było, mówili, że lubią takie, u których mozna się na jednym cycku położyć, a drugim przykryć ))) a najbardziej znany był Tuker, w kółko powtarzał wierszyk: "ne ma kawa ne ma kawa ne ma cuker, i herbata i herbata ne ma Tuker". no i zawsze jakaś sierotka go na tą herbatę zaprosiła, czy kawe, w zależności od pory dnia i nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 13:21 mnie czarni w ogole nie kreca..nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 13:24 ja wiem) przeraza Cie czarny fiut) Kiedys stanelam jak wryta gdy moj kupil czarne prezerwatywy. Normalnie balam sie tego diabelca w kondomie) bo takie toto bylo czarne i mroczne) Odpowiedz Link Zgłoś
masumi2006 Oxy... 21.10.06, 13:26 i uciekłaś z piskiem na krzesło?))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Oxy... 21.10.06, 13:28 zmknelam oczy rozlozylam nogi i pomyslalam o Ojczyznie Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Oxy... 21.10.06, 13:29 a ojczyzna w tym przypadku to chyba Tanzania!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
masumi2006 Re: Oxy... 21.10.06, 13:30 Dzielna z Ciebie kobieta Oxy Ja bym piszczała Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 13:33 piszczalam ale pozniej i powiedzialam zeby wiecej nie kupowal czarnych gum bo sie ich boje) to kupil zielone wicie jaki to dyskomfort bzykac sie w zielonej gumie ktora winterferujac z kolorem skory fiuta rasy kaukazkiej daje ogolne wrazenie jakby temu fiutowi doskwierala martwica) dosc koszmarne) Odpowiedz Link Zgłoś
masumi2006 Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 13:35 hehe,to jak bzykanko z ufoludem,albo (skoro martwica) z zombie Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 13:37 tak wlasnie, ale maz dobroci chlopak wzial moje obawy do serca i kupuje juz tylko cieliste) Odpowiedz Link Zgłoś
masumi2006 Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 13:40 A są białe?Bo biały pogrubia,więc rozkosz byłaby chyba większa.Polecałabym dla autora(ki) z wątku o szerszych pochwach po porodzie.Cuś mi się wydawa,że to pan jest autorem tegoż wątku o szerszych tego no...i ma problema okrutnego,bo nawet z dziewicy wylatywuje Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 13:53 niestety bialy powieksza tylko optycznie wiec skoro natura podarowala przerosnieta lechtaczke to sa takie specjalne pomki w sexshopach do penisa ) ale rownie dobrze mozna sobie nalac wody pod napletek tez przez kilka sekund poprawi samopoczucie Odpowiedz Link Zgłoś
masumi2006 Oxy napisz mu to na priva 21.10.06, 13:56 bo ja prawie umarłam jak to przeczytałam DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Oxy napisz mu to na priva 21.10.06, 14:00 tam zaraz na priva)wywleke to na swiatlo dzinne) a wiem bo czasem nalewam swojemu wode pod napletek w wannie i kutas pecznieje) ale szybko sie wylewa) Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 16:22 Kamera przeklamuje, pamietaj.Nie widzialam jeszcze na zywo czarnoskorego faceta, ktory by mi sie podobal, w filmie i owszem. Pewnie dlatego, ze ja zwracam uwage na jasnowlosych, z ladnie opalajaca sie karnacja i koniecznie z niebieskimi oczami, a o takiego czarnoskorego ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
maga202 Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 20:49 A ja bym bez zastanowienia zgrzeszyła z Sawyerem z "Zagubionych". Tak mnie ten facet kręci, aż mój mąż jest zazdrosny jak go podziwiam. A czarni mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: atrakcyjni?? 21.10.06, 21:11 Wiecie czym różni się Murzyn od opony? Opona nie zaczyna rapować jak się na nią założy łańcuch. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś