Dodaj do ulubionych

już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!!

26.10.06, 20:52
pogadajmy o pierdołach plis smile
Obserwuj wątek
    • monia145 Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 20:53
      Mnie intryguje Twoja sygnaturka- co to były za pacynki?smile))))))))
      • sowa_hu_hu Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 20:57
        nooooo to ty nie wiesz moja droga? wstyd! smile

namnożyło sie tu kiedyś gości z kurnika , obory itd...
        była niejaka krowa_mu_mu
        świnia_chrum_chrum
        kura_ko_ko

itd smile spokoju mi dac nie chciały łajzy smile
        • monia145 Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 21:01
          acha..i to Ty byłaś tą ptaszyną? Domyślam się, że wszystko to były "nickina
          jedenwątek"? Absolutnie nierozpoznawalne istotki?smile))))))))
          • sowa_hu_hu Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 21:03
            wątków było sporo ,obornik ostro pracował smile

nie wiem kto to był , nie dociekałam...

a ptaszyna byłam/jestem ja offff korsss smile
            • monia145 Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 21:07
              ..no musiało tu nieźle pachniećsmile
              Sowo, dlaczego niektórzy tu tak lubią Ci dokopać?
              Bo przyznasz, że wywołujesz u ludzi nieodpartą chęć zanalizowania Ci życia w
              trzy minuty i wydania wyroku?
              • sowa_hu_hu Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 21:16
                hmmmm... nie wiem smile

ale ostatnio niejaka Pani Rita uświadamiała mnie że mnie na forum większość
                babek nie lubi itd... cóż - patrząc na moją wizytówke nie byłabym tego taka
                pewna hehe smile

a i w reaulu nie narzekam na brak super psiapsiółek smile

tak że opinie forumowych niewydeymek mam w poważaniu...
                aczkolwiek jakas konstruktywna krytyka sie przydaje ,tyle że krytykować też
                trzeba umieć...

smile
                • mijaczek ty no... sowa... 26.10.06, 21:27
                  ja ciem lubiem... kapciem :o)
                  hehe....szartuje... naprawde cie lubie...
                  • sowa_hu_hu Re: ty no... sowa... 26.10.06, 21:29
                    wiem smile ja ciebie też smile
                    • mijaczek Re: ty no... sowa... 26.10.06, 21:39
                      chcesz wina? biale mam... zostalo jeszcze sporo... pijesz?
                      • sowa_hu_hu Re: ty no... sowa... 26.10.06, 21:40
                        o jesoooo dej dej smile
                        • mijaczek Re: ty no... sowa... 26.10.06, 21:43
                          to masz... tanie bylo, ale wiesz jak to jest z tanimi winami...
                • monia145 Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 21:56
                  Ja tutaj tak naprawdę nie trawię jednego nicka, na szczęście pojawia się
                  rzadkosmileWiele osób nie jest mi obojętnych- a Ciebie darzę pewną sympatią,
                  chociaż jesteśmy bardzo różnesmile)))) I inaczej postrzegamy świat......
                  • mijaczek Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 21:59
                    wiesz, to nie chodzi o to, ze ja i sowa jestesmy takie same...jest wiele rzeczy,
                    tematow, w ktorych mam odmienne zdanie od innych mam, ale jakos nie zalezy mi na
                    tym, zeby im noz w plecy wbijac...niestety...sa/byly tu pewne nicki, ktore po
                    prostu powodowaly otwarcie noza w mojej kieszeni...
                    ale co tam! dzisiaj mi wszystko zwisa i powiewa...pije vino!
                  • sowa_hu_hu Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 22:00
                    to chyba dobrze ,jakbyśmy wszyscy byli tacy sami nudno by było smile

ps. strasznie mnie zaintrygowałaś tym nickiem , zdradzisz kto to? chociaz na
                    priva smile obiecuje nie wygadam sie!
                    • sowa_hu_hu Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 22:01
                      a ja czekam na nowa dostawe francuskieo różowego smile jescze max 2 tygdnie...

ehehehe wink
                    • monia145 Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 22:05
                      Od czego wyszukiwarka?
                      Twój nick zobowiązujesmile))))))))))))))))

To nawet nie jest osoba, która mnie osobiście czymś uraziła, tylko źle mi się
                      kojarzy...brr...
                      • sowa_hu_hu Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 22:08
                        oż ty wredoto smile

ale ja też mam jeden nick którego niedzierże brrrr smile
                        • mijaczek Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 22:10
                          sowa_hu_hu napisała:

> oż ty wredoto smile
                          >
                          > ale ja też mam jeden nick którego niedzierże brrrr smile
                          >
                          >
                          kazdy ma...:o)
                          mam tylko nadzieje, ze ja nie jestem u nikogo zrobiona na szaro :o)
                          u mnie tylko lipcowa byla :o)
                          ale dzieki temu zawsze jej watki i posty widzialam.,...
                          • sowa_hu_hu Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 22:12
                            lipcowa też mi dawała wycisk ale potem przeprosiła
                          • monia145 Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 22:13
                            Ooo własnie... mnie tutaj za czasów rzeczonej Lipcowej nie było, ale czytam
                            czasami, jak ją wspominacie..cóz to był za fenomen, że tak wam w pamięci
                            została?
                          • sowa_hu_hu monia 26.10.06, 22:13
                            i ja mam sie nib przegrzebywac przez wszystkie twoje posty??? smile

ocipiałaś ? wink
                            • mijaczek te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenomen byl 26.10.06, 22:15
                              ... ta lipcowa... ech... powiem ci tak... lipcowa miala fobie
                              matczyno-dzieciata, generalnie zal jej dupsko sciskal, ale nie potrafila sie
                              przyznac, wolala na nas najezdzac...cos jak arnikaarnika, ale w innym stylu...i
                              ona strasznie siebie sama kochala...
                              • sowa_hu_hu Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:17
                                monia poszukaj w wyszukiwarce smile lipcowa pisała sporo...
                                na pewno była kontrowersyjna ale nie wiem do dziś czy naprawde czy na siłe...
                                • mijaczek Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:20
                                  sowa_hu_hu napisała:

> monia poszukaj w wyszukiwarce smile lipcowa pisała sporo...
                                  > na pewno była kontrowersyjna ale nie wiem do dziś czy naprawde czy na siłe...
                                  >
                                  >
                                  >
                                  zla rada sowko...nie pamietasz, ze lipcowa zmieniala w kolko nick, bo ja
                                  banowali... zaczela od
                                  18lipiec potem bylo
                                  18lipcowa potem
                                  18lipcowa1 a na koncu
                                  18_lipcowa

hihi
                                • monia145 Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:21
                                  A przyszło mi do głowy, że odbijesz tę wyszukiwarkę w moją stronęsmile))))
                                  Ok...przyjęłam do wiadomoścismile
                                  • sowa_hu_hu Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:23
                                    no co za babsko no smile cóż , jestem cierpliwa - i tak kiedys mi powiesz wink

ps. czy ten nick może zaczyna sie na litere M?
                                    • mijaczek Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:24
                                      mmmmmmmmmm...ijaczek? :o)
                                    • monia145 Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:25
                                      A nie, nie...ten nick to ja kochamsmile
                                      Rozbawia mnie do łez, kiedy usiłuje wykazać wszystkim dookoła, że są głupi.
                                      • mijaczek Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:26
                                        monia145 napisała:

> A nie, nie...ten nick to ja kochamsmile
                                        > Rozbawia mnie do łez, kiedy usiłuje wykazać wszystkim dookoła, że są głupi.

to nie o mnie, nie?
                                      • sowa_hu_hu Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:26
                                        myslimy o tym samym nicku?
                                        • sofi84 Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:36
                                          przepraszam, obornika wink nie smile)) ja nie mam takich głupich pomysłów smile mam
                                          nadzieję wink poza tym za leniwa jestem żeby włazić logować się na obornik żeby
                                          poubliżać i zalogować na swój smile) Pewnie jakbym tak zrobiła to nie daliby mi
                                          moderować czegokolwiek I think...

a lipiec też pamiętam. nigdy sie do mnie nie przyczepiła, ale ja też jej chyba
                                          nigdy nie zaczepiałam tongue_out nie wdawałam się z nią poprostu w dyskusje i unikałam
                                          wątków z awanturami smile
                                        • monia145 Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:37
                                          Po Twojej wypowiedzi wnioskuje, że nie.....
                                          Słuchaj, to lepsze niz dwuznaczności we flircie....zapaliłam sie normalnie i
                                          noc będę miała nieprzespaną, z powodu pytania " Co Sowa miała na
                                          mysli?smile))))))))
                                          • monia145 Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:38
                                            A raczej kogo?smile
                                          • sowa_hu_hu Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:39
                                            tzn? bo nie kumam smile
                                          • monia145 Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:43
                                            Oj Sowo..no będę się zastanawiać, czy nick na M, to dla nas jedna i ta sama
                                            osobasmile
                                            • sowa_hu_hu Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:46
                                              sory ale lecąc dzisiaj wpadłam łbem prosto w drzewo az mi z kupra pare piór
                                              spadło smile
                                              widać na głowe tez mi to dobrze nie zrobiło smile

a ta pani z nickiem na M to taka bardzo kształcona osoba smile
                                              • monia145 Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:50
                                                No to by się zgadzało.....
                                                Ale zaznaczam- to nie jest "mój" nicksmile
                                                • sowa_hu_hu Re: te, sowa... pani sie nas pyta co to za fenome 26.10.06, 22:53
                                                  no to daj jakies podpowiedzi co do "twojego" smile
                            • monia145 Re: monia 26.10.06, 22:18
                              A tak ich dużo? Pewnie tak, straciłam już rachubę, tak się zakochałam w tej
                              swojej grafomaniismile
                              Mam takie uwielbienie dla własnej osoby, że potrafię przez dziesięć minut
                              studiować swój charakter pisma, w realu rzecz jasnasmile
        • oxygen100 Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 21:08
          ale pszczółeczki bzzzzzy bzzzzzy nie bylo??tongue_out
          • mijaczek Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 26.10.06, 21:59
            a chyba byla, nie?
    • sofi84 Sowa! 26.10.06, 22:22
      Ty nie wywołuj zwierząt z lasu! wink
      • sowa_hu_hu Re: Sowa! 26.10.06, 22:25
        sofi mam nadzieje że nie byłaś jednym z nich smile
        a poza ty z lasu to ja jestem!

to był obornik wink
        • edycia274 Re: Sowa! 26.10.06, 22:30
          Jeku ale mam lenika w pupsku....moze byc tu poćwiczyć
          • sowa_hu_hu Re: Sowa! 26.10.06, 22:33
            też bym chciała mieć coś w okolicach pupy wink
            • madelaine6 Re: Sowa! 26.10.06, 22:38
              Hej laskismile
              Sowa ja Ciebie od zawsze mam na zielono big_grin
              A panią,której nie trawisz chyba znam hihihi.
              Też nie przepadam.
              • sowa_hu_hu madelaine 26.10.06, 22:39
                ja ciebie też mam na zielono smile
                dawno cie nie widziałam....
                • sofi84 Re: madelaine 26.10.06, 22:41
                  jeju zrobiłam sobie na zielono, ale to oczy bolą, co 2 post zielony, czarne
                  zielone czarne zielone. ze ja nie wiedzialam wczesniej ze tak mozna tongue_out
                  • edycia274 sowa 26.10.06, 22:43
                    kogo nie trawisz? a siostre masz na zielono
                  • sowa_hu_hu Re: madelaine 26.10.06, 22:45
                    moderatorka i nie wiedziała? wstyd!

jeszcze moderatorka z takimi nogami smile
                    • sofi84 Re: madelaine 26.10.06, 22:48
                      to nie moje nogi big_grin
                • madelaine6 Re: madelaine 26.10.06, 22:44
                  a bo ja czytam przeważnie w przelocie smile
                  Brak czasu przy 2 ( w porywach do 3) chłopa wink
                  A na zielono mam tylko kilka osób.
                  • sowa_hu_hu Re: madelaine 26.10.06, 22:49
                    ja musze powiększyć swoją zieloną liste smile
                    • edycia274 Sofi 26.10.06, 22:49
                      Nie ściemniaj, to pewnie Twoje nóżki smile
                      • sofi84 Re: Sofi 26.10.06, 22:50
                        big_grin taaak a od pasa w góre jestem zwinięta w kulkę w pudełku na buty tongue_out
                        • edycia274 Re: Sofi 26.10.06, 22:51
                          no własnie jak to zrobiłas? cwana jesteś?
                          • sowa_hu_hu Re: Sofi 26.10.06, 22:54
                            to moderujesz forum palcami od nóg? smile
                            • edycia274 Re: Sofi 26.10.06, 22:54
                              no fajnie tak nie?
                              • sofi84 Re: Sofi 26.10.06, 23:12
                                Ja nie moderuje ino zastępuję tongue_out moderuję to na Cip. a tyłek w pudełku to iluzja wink
                                • sowa_hu_hu Re: Sofi 26.10.06, 23:25
                                  sofi to może byś mnie przyjęła na cio cip cip? smile
                                  • sofi84 Re: Sofi 26.10.06, 23:35
                                    ciąża i poród? smile)
                                  • edycia274 Re: Sofi 26.10.06, 23:35
                                    Sofi no wez Nas
                                    • monia145 Re: Sofi 26.10.06, 23:38
                                      Sofi, zabierz tego mrówkojada z forum, zanim wszystkie forumowiczki ochotę na
                                      seks stracąsmile))))))))))
                                      • sofi84 Re: Sofi 26.10.06, 23:46
                                        smile)) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=585 wink
                                        jakiego mrówkojada?
                                      • sofi84 Re: Sofi 26.10.06, 23:47
                                        o matko! dzieki
                                        • sowa_hu_hu Re: Sofi i co najlpeszego narobiłaś :) 26.10.06, 23:48
                                          no boski był ten wątek wink
                                          • monia145 Re: Sofi i co najlpeszego narobiłaś :) 26.10.06, 23:49
                                            Ty niewdzięcznico, to ja zakablowałam w trosce o Wasze libidosmile))))
                                          • sofi84 Re: Sofi i co najlpeszego narobiłaś :) 26.10.06, 23:50
                                            big_grin zaraz ktoś będzie miał pretensje do mnie tongue_out
                                            • moofka Re: Sofi i co najlpeszego narobiłaś :) 26.10.06, 23:51
                                              ooooooooo
                                              ja mam
                                              słodki był big_grin
                                              wróc nam mrówkojada ;DDDDD
                                              • sofi84 Re: Sofi i co najlpeszego narobiłaś :) 26.10.06, 23:52
                                                poproście Lilke tongue_out ona jest obiektywna hihi wink
                                              • monia145 Re: Sofi i co najlpeszego narobiłaś :) 26.10.06, 23:52
                                                Mrówkojad sam wróciłsmile
                                                • madelaine6 Re: Sofi i co najlpeszego narobiłaś :) 26.10.06, 23:58
                                                  he he smile
                                                • sofi84 Re: Sofi i co najlpeszego narobiłaś :) 26.10.06, 23:59
                                                  czajka wróć!!!!
                                                  • moofka Re: Sofi i co najlpeszego narobiłaś :) 27.10.06, 00:01
                                                    czajka ma takie pachnace śliczności, ze sie wcale nie dziwie, ze nie przychodzi
                                                    mrówkojadów oglądac big_grin
    • sofi84 Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 27.10.06, 00:02
      które śliczności? tongue_out
      • sowa_hu_hu Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 27.10.06, 00:05
        chyba to co jej spomiędzy nóg wyskoczyło smile

a może chodzi o to co wchodzi między jej nogi? :p
      • sofi84 Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 27.10.06, 00:05
        chyba pójdę się do męża ciasno przytulić bo mi różne rzeczy po głowie chodzą tongue_out
        ale zaczęły przed mrówkojadem big_grin żeby nie było wink
        • edycia274 Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 27.10.06, 00:06
          jasne mrówkojad Cie popchnął do małza
          • monia145 Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 27.10.06, 00:08
            To by się chłopak zdziwił ilu upojnych nocy stał się inspiracjąsmile

Mojej na pewno nie, bo mąż w pracycrying
            • edycia274 Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 27.10.06, 00:12
              mój śpi taki chory smile)
              ale dał mi wycisk w sobote to poczekam
          • madelaine6 Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 27.10.06, 00:09
            hi hi a jutro będą pytać co to za mrówkojad wink??
            Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie...
            • sowa_hu_hu Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 27.10.06, 00:10

mrówkojad och..ał wink

Ostatnio też była tu jedna pani (a może nawet dwie!!!), co pod zwierzęcymi
              nikami tropiły pewną ptaszynę-jakieś takie pacynki czy cośsmile
              ledzeppelin3
    • sofi84 Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 27.10.06, 00:19
      bałagam Was cholera jasna no! smile))
      • sowa_hu_hu Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 27.10.06, 00:20
        ja też błagam bo długo jeszcze musze być dziewicą buuuu
    • iljana Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 27.10.06, 00:29
      sofi

znajomy zadaje ci pytanie "ja dzis nie bede spal a ty? " i obawiam się tego co
      napisałam w innym wątku, że facet będzie klikał i klikał.
      • sowa_hu_hu olewamy mrówkojada!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/t 27.10.06, 00:30

• edycia274 Re: olewamy mrówkojada!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/t 27.10.06, 00:32
          facet ma coś z głową brrrrrrrrrrrrrrrr
          • monia145 Re: olewamy mrówkojada!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/t 27.10.06, 00:33
            Nie on pierwszy....smile
    • monia145 Ja się odmeldowuję:))) Dobranoc wszystkim:) 27.10.06, 00:41

• sofi84 Re: Ja się odmeldowuję:))) Dobranoc wszystkim:) 27.10.06, 00:42
        ja też, dobranoc i dziekuje
        • edycia274 Re: Ja się odmeldowuję:))) Dobranoc wszystkim:) 27.10.06, 00:43
          dziekuejmy papa do jutra
        • iljana Re: Ja się odmeldowuję:))) Dobranoc wszystkim:) 27.10.06, 00:43
          najt najt smile)
          • sowa_hu_hu Re: Ja się odmeldowuję:))) Dobranoc wszystkim:) 27.10.06, 00:48
            si ju smile
    • weronikarb Re: już dość tragizmów na dzisiaj - błagam!!! 27.10.06, 07:49
      Sowa ni epij bo Cie zrobia jeszcze alkoholiczka smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka