Dodaj do ulubionych

zaraz pekne.

30.10.06, 20:51
Obserwuj wątek
    • jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 20:55
      Przejadłaś się czy pękasz ze śmiechu?
    • bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 20:56
      Jutro u nas halloween. Wiem glupie swieto, ale coz, tu taka tradycja, wiec
      kupilam slodycze, dla dzieci chodzacych po domach. No i kurcze, nie wiem co mi
      jest, ale juz polowe tych czekoladek pozarlamsad((((((((( Musze koniecznie
      przestac! i to natychmiast!!!!! Niedawno bylam na diecie, schudlam pare kilo, a
      teraz pewnie wszystko na marne. Jejku, nakrzyczcie na mnie, ze mam w tej chwili
      przestac zrec jak....
      Bozena
      • gacusia1 Re: zaraz pekne. 31.10.06, 03:43
        Hej!Masz juz dynie?Ja wczoraj wycinalam i swieci na tarasie.Z wydlubanychczesci
        zrobilam zupke dyniowa-mniam! i dwa sloiczki zamarynowalam.Dynia wazyla 25kg!!!
      • polaola Dlaczego "glupie swieto" ??? 31.10.06, 16:19
        Ja lubie Halloween. Troche dodatkowego swiatla z dyniowych lampionow i zabawy w
        ta mroczna pore roku nie zaszkodzi. Jest pretekst aby udekorowac i rozswietlic
        dom, oraz zorganizowac impreze ze znajomymi. W Polsce Halloween ma male szanse
        aby sie przyjac gdyz musialby konkurowac z "zaduszkami" ale w krajach gdzie nie
        swietuje sie Wszystkich Swietych jest miejsce na Halloween !!!
        Pozdrawiam !
        • bozenka12 Re: Dlaczego "glupie swieto" ??? 31.10.06, 16:58
          Ok cofam "glupie swieto" Ja kiedys nie lubilam Halloween. Ale jakies 2 lata
          temu moj syn chcial koniecznie trick or treat -owac no i poszlismy....Nawet
          fajnie bylo. W zeszym roku tez bylo ok. W sumie nie mam jakiegos okreslonego
          zdania na H. Rozumiem ludzi, ktorzy lubia to swieto, ale i rozumiem tych co sa
          przeciwko.
    • jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 20:57
      Od jutra dieta,a dzisiaj na całegosmile)))
      • bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:00
        Ale mnie juz mdli.......
    • jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:03
      Polecam herbatkę klimuszko albo miętęsmile
      • bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:05
        No co ty, ja do tych batonikow to popijam kawe ze slodzonym mlekiem. Jak sie
        domyslasz to wcale nie poprawia sytuacjisad
    • jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:07
      Podobnie się czuję w Wigilie i Świętasmile.Bo tak na co dzień to jestem na diecie.
      • bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:13
        Ojej tak na codzien? Dzien po dniu? Przez okragly rok? Ja bylam miesiac na
        dieci i wymieklam. Prosze napisz mi jak to robisz. Czy nie masz laknien? No i
        na jakiej diecie jestes? You are my hero!!!!
        • jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:17
          Duzo spacerów i jazdy na rowerze.Jesli chodzi o dietę to duzo owoców,ograniczyć
          jak się da pieczywo.Po 15 juz nic nie jadłam.Na początku ciężko było,ale
          przynajmniej waże teraz mniej niż przed zajściem w ciążę.
          • bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:22
            Ok, jeszcze Cie pomecze paroma pytaniami. Ile juz tak trwasz? I po jakim czasie
            organizm Ci sie przyzwyczail do diety? tzn. po jakim czasie juz Ci bylo latwo?
            • jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:26
              Od lutego trzymam dietę.Gdzieś od sierpnia nie muszę się tak pilnować,bo nie
              tyję.A ile mierzysz i ważysz?
      • magi104 Re: zaraz pekne. 31.10.06, 16:43
        jagoda56 napisała:

> Podobnie się czuję w Wigilie i Świętasmile.Bo tak na co dzień to jestem na diecie

Taka dieta to jak stosunek przerywany tongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
    • jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:29
      Chodzi mi o to,że jak sobie pozwolę na coś więcej to nie ma efektu jo-jo.
      • bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:33
        ja mam kolo170 i waze cos kolo 60 kilo. chcialabym jeszcze kaies 3 kilo
        zrzucic. Po dzisiejszym dniu to juz stracilam nadziejesad
        • jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:37
          Czasami jest taki dzień,że nie mozna się opanować.To ma zwiazek z dniem
          cyklu.Najgorzej jest przed okresem.Również mam 170 cm i ważę 57 kg.Przed ciążą
          62 kg.
          • bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:39
            No widzisz, masz moja wymarzona wage!!!!! Pewnie sie super wyglada tyle wazacsmile
            Tez tak chce...A to fakt jestem przed okresem. Ale wiesz co, zainspirowalas
            mnie i przestalam juz sie zazerac. Dzieki
            • jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:42
              W sprawach dietetyczno-odchudzających kobiety sie doskonale rozumieją.Z facetem
              na takie tematy nie pogadaszsmile).
              • bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:44
                Szczegolnie moj maz jest "beznadziejny". Moze sie objadac i i tak nie tyje. Ma
                super nogi!!!!!!A ja....buuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Oj na pewno juz skonczylam z tymi
                czekoladkami. Nie warto.
                • jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:47
                  Od czasu do czasu trzeba sobie trochę osłodzić życie.Byle nie zajadać stresu.
    • bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 22:22
      Musialam leciec synka ze szkoly odebrac. Dziekuje Ci za rady. Sprobuje jeszcze
      te pare kilo zrzucucsmile.Ide teraz obiad dla dzieci szykowac. ie zjem go
      jednaksmile))
      • jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 22:34
        Smacznego.U Was obiad,a u nas pora spania.
        • bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 22:41
          to dobranoc.
    • mongolia4 Re: zaraz pekne. 31.10.06, 04:32
      A gdzie mieszkacie o ile mozna zapytac mam na mysli gacusia i bozenke bo ja
      mieszkam w U.S.A. i jest mi smutno.
      • bozenka12 Re: zaraz pekne. 31.10.06, 16:11
        W arizonie, a Ty gdzie?
        • mongolia4 Re: zaraz pekne. 31.10.06, 17:05
          Ja mieszkam w Indianie a dokladnie w Indianapolis.
    • klaudiettka Re: zaraz pekne. 31.10.06, 17:06
      Polecam dietke plaz poludniowych...jesz ile chcesz(produkty dozwolone w tej
      diecie)i chudniesz..smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka