bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 20:56 Jutro u nas halloween. Wiem glupie swieto, ale coz, tu taka tradycja, wiec kupilam slodycze, dla dzieci chodzacych po domach. No i kurcze, nie wiem co mi jest, ale juz polowe tych czekoladek pozarlam((((((((( Musze koniecznie przestac! i to natychmiast!!!!! Niedawno bylam na diecie, schudlam pare kilo, a teraz pewnie wszystko na marne. Jejku, nakrzyczcie na mnie, ze mam w tej chwili przestac zrec jak.... Bozena Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: zaraz pekne. 31.10.06, 03:43 Hej!Masz juz dynie?Ja wczoraj wycinalam i swieci na tarasie.Z wydlubanychczesci zrobilam zupke dyniowa-mniam! i dwa sloiczki zamarynowalam.Dynia wazyla 25kg!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polaola Dlaczego "glupie swieto" ??? 31.10.06, 16:19 Ja lubie Halloween. Troche dodatkowego swiatla z dyniowych lampionow i zabawy w ta mroczna pore roku nie zaszkodzi. Jest pretekst aby udekorowac i rozswietlic dom, oraz zorganizowac impreze ze znajomymi. W Polsce Halloween ma male szanse aby sie przyjac gdyz musialby konkurowac z "zaduszkami" ale w krajach gdzie nie swietuje sie Wszystkich Swietych jest miejsce na Halloween !!! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: Dlaczego "glupie swieto" ??? 31.10.06, 16:58 Ok cofam "glupie swieto" Ja kiedys nie lubilam Halloween. Ale jakies 2 lata temu moj syn chcial koniecznie trick or treat -owac no i poszlismy....Nawet fajnie bylo. W zeszym roku tez bylo ok. W sumie nie mam jakiegos okreslonego zdania na H. Rozumiem ludzi, ktorzy lubia to swieto, ale i rozumiem tych co sa przeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:05 No co ty, ja do tych batonikow to popijam kawe ze slodzonym mlekiem. Jak sie domyslasz to wcale nie poprawia sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:07 Podobnie się czuję w Wigilie i Święta.Bo tak na co dzień to jestem na diecie. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:13 Ojej tak na codzien? Dzien po dniu? Przez okragly rok? Ja bylam miesiac na dieci i wymieklam. Prosze napisz mi jak to robisz. Czy nie masz laknien? No i na jakiej diecie jestes? You are my hero!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:17 Duzo spacerów i jazdy na rowerze.Jesli chodzi o dietę to duzo owoców,ograniczyć jak się da pieczywo.Po 15 juz nic nie jadłam.Na początku ciężko było,ale przynajmniej waże teraz mniej niż przed zajściem w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:22 Ok, jeszcze Cie pomecze paroma pytaniami. Ile juz tak trwasz? I po jakim czasie organizm Ci sie przyzwyczail do diety? tzn. po jakim czasie juz Ci bylo latwo? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:26 Od lutego trzymam dietę.Gdzieś od sierpnia nie muszę się tak pilnować,bo nie tyję.A ile mierzysz i ważysz? Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: zaraz pekne. 31.10.06, 16:43 jagoda56 napisała: > Podobnie się czuję w Wigilie i Święta.Bo tak na co dzień to jestem na diecie Taka dieta to jak stosunek przerywany Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:29 Chodzi mi o to,że jak sobie pozwolę na coś więcej to nie ma efektu jo-jo. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:33 ja mam kolo170 i waze cos kolo 60 kilo. chcialabym jeszcze kaies 3 kilo zrzucic. Po dzisiejszym dniu to juz stracilam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:37 Czasami jest taki dzień,że nie mozna się opanować.To ma zwiazek z dniem cyklu.Najgorzej jest przed okresem.Również mam 170 cm i ważę 57 kg.Przed ciążą 62 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:39 No widzisz, masz moja wymarzona wage!!!!! Pewnie sie super wyglada tyle wazac Tez tak chce...A to fakt jestem przed okresem. Ale wiesz co, zainspirowalas mnie i przestalam juz sie zazerac. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:42 W sprawach dietetyczno-odchudzających kobiety sie doskonale rozumieją.Z facetem na takie tematy nie pogadasz). Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:44 Szczegolnie moj maz jest "beznadziejny". Moze sie objadac i i tak nie tyje. Ma super nogi!!!!!!A ja....buuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Oj na pewno juz skonczylam z tymi czekoladkami. Nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 21:47 Od czasu do czasu trzeba sobie trochę osłodzić życie.Byle nie zajadać stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 22:22 Musialam leciec synka ze szkoly odebrac. Dziekuje Ci za rady. Sprobuje jeszcze te pare kilo zrzucuc.Ide teraz obiad dla dzieci szykowac. ie zjem go jednak)) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda56 Re: zaraz pekne. 30.10.06, 22:34 Smacznego.U Was obiad,a u nas pora spania. Odpowiedz Link Zgłoś
mongolia4 Re: zaraz pekne. 31.10.06, 04:32 A gdzie mieszkacie o ile mozna zapytac mam na mysli gacusia i bozenke bo ja mieszkam w U.S.A. i jest mi smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
mongolia4 Re: zaraz pekne. 31.10.06, 17:05 Ja mieszkam w Indianie a dokladnie w Indianapolis. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiettka Re: zaraz pekne. 31.10.06, 17:06 Polecam dietke plaz poludniowych...jesz ile chcesz(produkty dozwolone w tej diecie)i chudniesz.. Odpowiedz Link Zgłoś