sowa_hu_hu 06.11.06, 13:23 nie moge w to uwierzyć... jestem w ciąży... nie wiem jak zareaguje na to mój nowy facet... jak ja mu to powiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anakardia Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:25 Dlaczego miałby się nie ucieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:28 ja gratuluję, ty sowa a ile ty masz dzieci i czy ten facet to przypadkiem nie jest nowy nabytek? Albo mylę nicki.... Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:27 Po pierwsze gratuluje. A po drugie niezła z ciebie agentka nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:37 a czemu od razu agentka? Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:20 Sowa to jakis zart podpucha?? Nie wierze , gdybys była w ciazy napewno bys sie nie uzewnetrzniała publicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:28 jak zareaguje? chyba wie skąd sie dzieci biorą gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:29 garutuluje mimo wszystko mam tylko mala prosbe to Ciebie badz w koncu szczesliwa i zaloz szczesliwa rodzine wierze i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:30 joasiiik25 napisała: > garutuluje mimo wszystko > mam tylko mala prosbe to Ciebie > badz w koncu szczesliwa i zaloz szczesliwa rodzine i dodaj jeszcze joasiu - tak jak ja ;D Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:36 moofka dlaczego nie wierzysz ze sowie sie uda? nie pisalam tego zeby stawiac siebie jako przykald, nawet mi to do glowy nie przyszlo.... moja rodzina nie jest zla, taka przecietna jak kazdej z Was Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka Moofka,oplułam monitor:) 06.11.06, 13:43 dobre i jakże prawdziwe ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:29 gratuluję nie wiem, czy wiesz, ale dzieci to się właśnie z uprawiania seksu biorą skąd masz pierwsze? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:31 szybka jestes, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:32 ładne kwiatki;P jedna pani miała 10ciu synów...i wszyscy nazywali sie jasio... znajoma ja pyta dlaczego jasio... bo tak łatwiej ich z podwórka do domu zawołać... no dobrze pyta znajoma..a jak chcesz konkretnego zawołac...? to wołam po nazwisku.. tylko bez obrazy..;P Odpowiedz Link Zgłoś
juska26 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:33 Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:32 Gratuluje Sowa! Wyście Baby powariowały!co druga w ciąży...Rozumiem ze jesien zimna, i trza sie mocno tulic gartuluje Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:34 gratuluję! na pewno wszystko sie jakos ułoży " Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:34 jak bedziesz mogla to napisz co na to mama. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:38 ma.dzia napisała: > jak bedziesz mogla to napisz co na to mama. To mama też brała w tym udział ? Sowa - życze, aby wszystko się dobrze ułożyło i gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:39 nie nooo , matka to mnie z domu wyrzuci chyba panna z dwójka dzieci... ona tego nie przezyje , takie poglądy ma... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Sowo 06.11.06, 13:40 to ściema prawda??? Taki test robisz, kto i jak po tobie pojedzie??? Bo ja nie wierzę!! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Sowo 06.11.06, 13:45 lola211 napisała: > Toc sie przyznala, ze TEST zrobila). Nie, nie, ona go właśnie robi - socjologiczny na reprezentatywnej grupie emam (i nie-mam) DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Sowo 06.11.06, 14:06 cocollino1 napisała: > no jatez mysle, ze Sowa nas pod włos bierze No niestety )) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Sowo 06.11.06, 14:07 hehhee no wiecie co?)) cieszmy sie, ze to podpucha Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Sowo 06.11.06, 14:08 dajcie człowiekowi zyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! widze że was sytuacja bawi... bardzo smieszne , naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Sowo 06.11.06, 14:10 nie no my dajemy Ci zyc ja poprostu byalm pewna, ze zartujesz bo jakos nie obejmuje tej sytuacji moze malo rozumna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Sowo 06.11.06, 14:10 Bo to jest śmieszne. Może nie dla Ciebie ale patrząc z boku to komiczne. Ale uważam, że po prostu badasz sobie reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Sowo 06.11.06, 14:13 W takim razie byłby to przejaw niewiarygodnej głupoty. IMO głupotą jest robienie sobie dzieci z różnymi facetami bez ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Sowo 06.11.06, 14:11 no ja jednak nadal wierze, ze bada Sowa reakcje oby, oby Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_zime dasz radę Sowa 06.11.06, 14:18 Wszystkie cudownie zaplanowałyście swoje macierzyństwo , tak? Żadna nie wpadła, żadna nie miała problemu z zajściem w ciążę? Jakie to proste... Też bym tak chciała, a tymczasem od bardzo wielu miesięcy staram się o dziecko bez efektu. Sowa, dasz radę. Zrób ponownie test. Radzisz sobie z jednym dzieckiem, z dwójką też sobie poradzisz. Ojciec dziecka na pewno nie będzie się migał od odpowiedzialności , chociaż zachwycony być może nie będzie. Nie ma teraz po co rozważać kto i jak powinien się zabezpieczać , stało się, oboje się do tego przyczyniliście i oboje powinniście po równo ponosić konsekwencje. Kto wie, może się okaze , że stało sie dobrze? Trzymam za Ciebie kciuki . Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Sowo 06.11.06, 14:55 na poczatku zalatw sprawe z facetem. jesli Was kocha to bedzie z Wami bez wzgledu na wszystko. 3mam kciuki i wierze sie uda! Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Sowo 07.11.06, 11:45 Gratulacje... w końcu bedziesz mogła nosić swoje ubrania... Happy mum są sliczne naprawdę kiedy przypomnę sobie swoje bezkształtne ogrodniczki sprzed 5 lat to mam ochotę na 2 dzeci coby w twoich ciuchach pochodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: Sowo 06.11.06, 18:36 nie Sowa nie sciemnia, to nie w jej stylu. A co to, dobrodziejka jakas? W ciazy jest jak nic, sie troszke boi i napisala do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:37 Sorry, Sowa, ale Ty nieodpowiedzialna jestes.Do tej pory tylko tak przypuszczalam, ale teraz to juz mnie upewnilas. Powodzenia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: przecież taka uświadomiona jestes anty teges.. 06.11.06, 17:01 ale moze to celowa wpadka???? Kto Cię tam wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:39 idziesz na żywioł stanowczo domagam się happy-endu! Odpowiedz Link Zgłoś
violla7 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:40 hm,bez urazy-nie zabezpieczałaś się? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:44 kochałam sie zaraz po okresie myślałam że to wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:45 sowa_hu_hu napisała: > kochałam sie zaraz po okresie myślałam że to wystarczy... > > no i wystarczylo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
violla7 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:46 to podpucha,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:48 a dlaczego podpucha??? Odpowiedz Link Zgłoś
violla7 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:50 przeciez zaczelismy sie dopiero spotykać... ja nie wiem jak ja mu to powiem... cała sie trzęse właśnie dlatego;w takiej sytuacji nie liczy się,że "to wystarczy" Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:51 kobieta w ciąży dziwnie sie zachowuje Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:52 myślcie co chcecie ciekawa jestem jak mam o tym pisac??? moze od początku zacząć? moze od tego jak doszło do stosunku? sytuacja jest jeszcze gorsza bo jego nie ma w kraju... jestem z tym problemem sama... Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:53 Sowa mi możesz napisać na priv, ja lubie takie rzeczy czytać Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:54 uczucia moga być... ale to nie znaczy że on chce zostać ojcem po tak krótkim czasie spotykania sie ze mna Odpowiedz Link Zgłoś
violla7 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:54 no to współczuję i to bardzo;życzę Ci ,żeby wszystko się ułożyło; Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:54 > ciekawa jestem jak mam o tym pisac??? > moze od początku zacząć? moze od tego jak doszło do stosunku? ooooo - to by bylo najlepiej ;D > sytuacja jest jeszcze gorsza bo jego nie ma w kraju.. co jak? przeslal material DHL'em? Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:56 mlody_zonkos napisał: > > sytuacja jest jeszcze gorsza bo jego nie ma w kraju.. > > co jak? > przeslal material DHL'em? DDDD no to mnie powaliło Sowa jestesmy z Toba Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka list napisał czy w paczce ręcznik ci przysłał? 06.11.06, 13:57 sowa_hu_hu napisała: > myślcie co chcecie > ciekawa jestem jak mam o tym pisac??? > moze od początku zacząć? moze od tego jak doszło do stosunku? > > sytuacja jest jeszcze gorsza bo jego nie ma w kraju... jestem z tym problemem > sama... > > No nie jesteś sama,masz syna z innym)))) Nie mów mu,będziesz miała super prezent dla niego pod chionkę.Chłop na pewno się ucieszy.Co tam skarpetki czy woda kolońska,on dostanie dzidziusia. Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:55 Bo dotąd nie robiłaś wrażenia aż tak głupiej. Odpowiedz Link Zgłoś
violla7 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:56 dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:26 o shit ja w tym miesiącu tez po okresie pozoliłam sobie na jazde mam nadzieje ze nie zaciązyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:45 Sowa a pobierzecie sie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:44 nie wim jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym.. dopiero co rozpadł sie twój zwiazek....z praca ci nie poszło...faceta znasz krótko...i co ?? a jak on bedzie mial inne plany... moze ja pesymistka jestem..ale chyba jednak nie bed ci gratulowała...raczej moge ci współczuc... no chyba , ze masz jakies wyjscie awatylne.. rozpoczynanie nowego zwiazku od ciązy..to chyba....ale ja sie nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:44 Sprawdzasz jak kto zareaguje na forum? Jeśli to prawda to nie wiem gratulować czy współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:45 Gratulacje i życzę spokojnej ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:46 sofi o czym ty mówisz...? przeciez zaczelismy sie dopiero spotykać... ja nie wiem jak ja mu to powiem... cała sie trzęse Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:49 > cała sie trzęse powiedz, ze to jeszcze po ostatnim razie - powinno go wprawic w dobry nastroj Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:51 Jaja sobie robisz, prawda? Cóż, bedziesz miała okazję zweryfikować jego uczucia.D Odpowiedz Link Zgłoś
anakardia Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:54 nie trzęś bo wytrzęśniesz i nie będzie o czym mówić. Serio, żartujesz sobie z tą ciążą? Trochę gratulacji zbierasz, ale dużo o nieodpowiedzialności też jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 18:42 Sowa, nie dziwie sie, ze sie trzesiesz. Oj nawazylas niezlego piwska. Ale powiedz, jak sadzisz, jak on do tego podejdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:49 dla mnie tez troche to wyglada na podpuche pewnie o wiele latwiej bylo by zeby TEST okazal sie innym testem nie tym ciazowym sowa za spokojnie o tym pisze Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:54 sowa z całą sympatią dla Ciebie mam nadzieję że to podpucha po prostu nie mogwe uwierzyć zebyś była aż tak niedojrzała i nieodpowiedzialna... i że nie wyciągasz z życia żadnych wniosków powiedz ze to podpucha please Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: czy to możliwe, 06.11.06, 13:57 żeby ktoś się podszywał pod Sowę? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: czy to możliwe, 06.11.06, 13:58 dzindzinka napisała: > żeby ktoś się podszywał pod Sowę? Nie, możliwe jest, że Sowa robi badanie pseudosocjologiczne Niemniej jednak i tak gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:57 joasiiik25 napisała: > dla mnie tez troche to wyglada na podpuche Trochę DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:59 nikt sie podemnie nie podszywa jade do apteki po drugi test ,bo przeciez testy moga sie mylić... a wy róbcie sobie te swoje fenomenalne spekulacje! jak zwykle mozna na was LICZYC Odpowiedz Link Zgłoś
violla7 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:01 testy się mylą ,ale tylko w drugą stronę;jeśli wyszedł pozytywny to jest pewne,że jesteś w ciąży;nie amsz się co łudzić Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:02 Jeśli to prawda to życzę Ci Sowo jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anakardia Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 20:02 sowa_hu_hu napisała: > jade do apteki po drugi test > a wy róbcie sobie te swoje fenomenalne spekulacje! Sowa jakie spekulacje? - analizę psychologiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc chyba właśnie robisz :) 06.11.06, 13:56 ktoś podlicza wyniki? sowa, prawdę mówiąc, ręce mi opadły Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: chyba właśnie robisz :) 06.11.06, 14:00 Jeżeli zamierzałaś zrobić zawieruchę na forum to Ci się świetnie udało. Jeżeli to prawda - to chyba nie wolałabyś znać mojego zdania - delikatnie mówiąc to szczyt nieodpowiedzialności. A na pocieszenie - nie ma sytuacji bez wyjścia i wszystko zapewne jakoś sie ułoży - tego Ci życzę za względu na Twoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
anakardia Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 13:59 Test na najbardziej samonapędzający się wątek ) Do ilu wpisów dojdzie ? 300-stu? Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:00 o tym samym pomyslalam rosnie rosnie na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
gorgolka Sowa 06.11.06, 14:00 pewnie nie zakladałaś że to się tak skończy, ale cóż, stało się sowa_hu_hu napisała: jak ja mu to powiem... normalnie tak samo jak ty się dowiedziałaś, z zaskoczenia sowa_hu_hu napisała: > > nie wiem jak zareaguje na to mój nowy facet... cóż, to zależy od niego, możliwe że miał inne plany, ale jeśli jest odpowiedzialny to stanie na wysokości zadania i nie pozwoli abyś została z tym sama (i wcale niekoniecznie o ślubie tu myślę, wystarczy że z tobą-z wami- zostanie) tego ci życzę no i gratulacje -- To mójskarbik kochany, moja mała Adusia Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Sowa 06.11.06, 14:02 > to stanie na wysokości zadania jeszcze raz? juz raz stanal Odpowiedz Link Zgłoś
gorgolka młody masz rację 06.11.06, 19:09 chyba się starzeję skoro mi to od razu na myśl nie przyszło Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Oj sowa sowa...... 06.11.06, 14:04 dorosnij ty wreszcie dziewczyneczko, ja cie bardzo prosze. Zacznij myslec dalje nid do zdjecia stringow. I zapamietaj sobie ze na luksus seksu bez zabezpieczenia nalezy pozwalac sobie PO rozmowie na temat dzieci. Nawet na seks bez zabezpieczenia tuz po okresie. Poza tym oczywiscie nalezy sie cieszyc, bo martwic to sie sowa bedzie, my sie mozemy bez zobowiazan cieszyc ze sie dzieci rodza. Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:05 sowa_hu_hu napisała: jestem w ciąży... > nie wiem jak zareaguje na to mój nowy facet... jak ja mu to powiem... Obyś nowego faceta nie musiała szukać. Rada: Może na początku poteoretyzuj z nim, co byłoby gdybyś zaszła w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
blanez16 Gratulacje oczywiście ! 06.11.06, 14:06 Jak to jak zareaguje facet ? Sam zrobił, więc ma. Cieszyc się należy ! Odpowiedz Link Zgłoś
violla7 Re: Gratulacje oczywiście ! 06.11.06, 14:10 żeby to było takie proste;może niekoniecznie od razu myślał o zostaniu ojcem; jego wina,że zaufał kobitce,że jest bezpiecznie zamiast założyć gumkę Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Gratulacje oczywiście ! 06.11.06, 14:11 To kretyn w takim razie. Facet powinien mieć nawyk zakładania gumy, inna sprawa, że Polacy rzadko mają i trzeba niektorym przypominać. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: ... 06.11.06, 14:13 szczerze mowiac podziwam kobiety, ktore nie maja oporu isc z Nowym ,malo znanym facetem do lozka i kochac sie bez gumki dla mnie to nie do przyjecia i nie koniecznie chodzilo by o starch przed ciaza ale przed innymi skutkami ubocznymi..... Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: ... 06.11.06, 14:14 ale czemu od razu zakładasz, że to bez zabezpieczenia zrobili?? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: ... 06.11.06, 14:15 Inne skutki uboczne są rzadsze i poza HIV wyleczalne. Mało znany to taki poznany 2 godziny temu, po kilku miesiącach facet już nie jest mało znany. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: ... 06.11.06, 14:17 dobrze ujelas poza hiv niestety ja mam obsesje na tym punkcie Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: Gratulacje oczywiście ! 06.11.06, 14:14 Skąd wiesz, ze w danym momencie to go interesowało?? )) Nie znoszę zrzucania odpowiedzialności za antykoncepcję na kobietę... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Gratulacje oczywiście ! 06.11.06, 14:15 ada_zie napisała: > > Nie znoszę zrzucania odpowiedzialności za antykoncepcję na kobietę... No ale to kobieta jakby co zostaje z brzuchem. Jak mówi stare przysłowie pszczół - umiesz liczyć licz na siebie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: Gratulacje oczywiście ! 06.11.06, 14:17 I tu masz rację. W sumie to tak się mądrzę o równych prawach i obowiązkach obu płci a tak naprawdę to ja o tym myślę - tzn. kupuję, biorę i pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
violla7 Re: do ada_zielona 06.11.06, 14:19 bo facet zawsze może się zmyć,powiedzieć,że nie dojrzał,nie chciał itp.a kobieta zostaje z brzuchem,dzieckie i ewentualnie może upomnieć się o parę złotych alimentów-dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Gratulacje oczywiście ! 06.11.06, 14:40 > Nie znoszę zrzucania odpowiedzialności za antykoncepcję na kobietę... bo facet pewnie zapytał: dziś bezpiecznie ? A Sowa odpowiedziała: tak, na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: Gratulacje oczywiście ! 07.11.06, 18:27 hehe, 100% to jest dopiero teraz ja tam zawsze podaje przybliżoną szanse zajścia - to chyba jakoś bardziej przemawia do wyobraźni Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_luta Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:14 Mam nadzieje , ze jaja sobie robisz. Nie kazdy nadający się do pi****** nadaje się na tatusia, nie kazdy dobry w łózku sprawdza sie potem jako zywiciel rodziny. A ładowanie sie w macierzysństwo/ojcostwo po 2 czy 3 stosunku jest czystym debilizmem. Weź sowa załoz sobie spiralkę i korzystaj z zycia, seks wyluzowany dostarcza wiecej przyjemnosci od wariantu "wyjmie czy nie wyjmie"... Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: O to to.:) n/t 06.11.06, 14:19 ale jaki dreszczyk emocji bez zabiezpieczenia )) niektórzy lubią taką adrenalinkę Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: O to to.:) n/t 06.11.06, 14:21 To niech sobie na bungiee skoczą albo przejadą motorem 210/ha, adrenalina gwarantowana, mokro w majtkach też.P Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: O to to.:) n/t 06.11.06, 14:21 ada_zie napisała: > ale jaki dreszczyk emocji bez zabiezpieczenia )) > niektórzy lubią taką adrenalinkę tak tak, taki film był (chyba film? a może w jakiejś książce?), że babka osiągała ekstazę zmysłów jedynie pod warunkiem, że kochanek przedarłszy się przez ochronę rezydencji właził do jej sypiali przez okno niestety, miało jakieś fatalne zakończenie - złamał nogę albo go psy zagryzły, albo sięnadział na ogrodzenie albo cóś Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_luta Re: O to to.:) n/t 06.11.06, 14:22 ciekawe czy dzieci tak poczęte też potem lubią adrenalinkę wywoływaną przez takiego przypadkowego tatusia... Bodaj wczoraj był na gazecie news - gośc 14 miesieczniaka po pijaku dusił. Mamusia pewnie starannie partnera zyciowego wybierała. Podsumowujac - seks nawet z przygodnie poznanym drwalem, albo kierowcą tira - spoko - są tacy co potrezbują wyzwań, ale z gumą i głowa miedzy uszami a nie miedzy udami. Zakładanie rodziny - tylko z partnerem odpowiedzialnym - odpowiedzialnym pod kazdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: noc dodać,nic ująć n/t 06.11.06, 14:25 Ja to wszystko wiem ale czasami zazdroszczę takim ludziom jak Sowa - beztroska, życie chwilą - mi często tego brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta11113 Zal mi ciebie 06.11.06, 14:32 Sowa strasznie mi ciebie żal ale z tego co pamiętam jeżeli z kimś innym cię nie pomyliłam to ty byłaś zakochana ( obecny facet??) Ale mam nadzieje że jakoś Ci sie to wszystko ułoży. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: O to to.:) n/t 06.11.06, 14:43 ada_zie napisała: > ale jaki dreszczyk emocji bez zabiezpieczenia )) > niektórzy lubią taką adrenalinkę no dreszczyk, dreszczyk. Do dzis Sowę ten dreszczyk telepie. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Sowo 06.11.06, 14:20 Jeśli to prawda, to cóż, mądre to nie było i świadczy o Twojej niedojrzałości. Ale czasu nie cofniesz i pozotaje tylko zaakceptować sytuacje. Natomiast co do tatusia, to powiesz mu tak, jak tu napisałaś. Powinno to nawet być prostrze, bo on przyczynił się do zaistniałego stanu rzeczy. Pozdrawiam i gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś